ne yaptırıyorsun dişlerine bende tedavi oldum zor oluyor gerçekten geçmiş olsun
kusursuz bir menü sporda var
söylemişlerdir belki bezelye erişte patates hepsi bir arada olmamış
süper süper
o nasıl oluyor:)
ne yaptırıyorsun dişlerine bende tedavi oldum zor oluyor gerçekten geçmiş olsun
süper süper
Teşekkür ederim cnmne yaptırıyorsun dişlerine bende tedavi oldum zor oluyor gerçekten geçmiş olsun
süper süper
tabiki cnm hos geldin 1 sayfada ne yapman gerekli yaziyorKızlar bende bu gruba girebilir miyim
Oo çok işi varmış dişininH
Gonul83 tesekurler kaplama boşyerlerede köprü olacak ramazandanberi urasiyorum
Ramazan da alt cenemin dişin altinda diş varmis amalyat oldu digerdisin altindada kis olusmus
2 dis alindi kis ve altaki disde alindi
Yerleri iyilrstikten sonrada kalan 7
Dis onlarinda kesimini yaptirdi
Kurban bayramina 1 hafta vardi
Dün pirovayapildi bir iki yer vuruyor du olmadi persembeye kaldi
İnsahllah sorun cikmazda takilir
Çoook zor dişsiz olmak
Tavuk yeme yaa geçen gün de tavuk menü yemiştin sankiMerhabalr bugunki menüm kizlar;
Kahvaltı 11: 00 1 domates 1 salatalık 4_5 yk yoğurt 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz ekmek.
Ara 14:00 1 dilim kavun
16.30 yarım beyaz ekmek tavuk döner 1 ayran yarim domates
20.30 1 dilim kavun
21.30 1 maden suyu
3 litre su
Teşekürler cnm insahllahOo çok işi varmış dişinin
Annemde yaptırmıştı epey dişsiz kaldı o ara epey kilo vermişti bu vesileyle az yersin belki :)
Bende pembe estetik yaprak porselen ve iki implant yaptırdım birkaç dolgu 1 ay da bitti git el git gel ama sonu güzel oldu
İnşallah sende güzel dişlere kavuşursun geçmiş olsun
Beyaz ekmegin yerine buyda veya çavdar ekmegini terci edebilirsin cnmTavuk yeme yaa geçen gün de tavuk menü yemiştin sanki
Omletinde kasar yerine sebzeli yapsan daha iyi olurdu cnmIyi akşamlar kızlar bugunki menüm
Sabah 10.30
1dilim tb ekmek
1yumurtadan kasarli omlet
Salatalik domates
1dilim peynir
Nane maydanoz
14.00
Şekersiz türk kahvesi
16.00
1fincan çay
Küçük bir dilim patates kek.
19.00 Akşam
4kasik sebzeli tavuk sote
1kase tarhana çorba
Salata
Bugün spor yapamadım.Sadece yürüyüş var
Su 3lt
Kayinvalidem almis gelmiş cnm bisi demedim yemek zorunda kaldım. Onu yiyince akşam da yemedim bisi. Hatta sabah kahvaltidada ondaydım o yüzden beyaz ekmek yedim normalde evde tb yiyrmTavuk yeme yaa geçen gün de tavuk menü yemiştin sanki
Oğlumla paylaştık aslında.Peynir yemiyo kasarli yaptım.Omletinde kasar yerine sebzeli yapsan daha iyi olurdu cnm
Olmayınca mecbur kaliyrm cnm sürekli evde yiyemiyrm. ;(Beyaz ekmegin yerine buyda veya çavdar ekmegini terci edebilirsin cnm
Anladım canım Kv aldıysa yapacak bişey yok:)Kayinvalidem almis gelmiş cnm bisi demedim yemek zorunda kaldım. Onu yiyince akşam da yemedim bisi. Hatta sabah kahvaltidada ondaydım o yüzden beyaz ekmek yedim normalde evde tb yiyrm
Anladim cmKayinvalidem almis gelmiş cnm bisi demedim yemek zorunda kaldım. Onu yiyince akşam da yemedim bisi. Hatta sabah kahvaltidada ondaydım o yüzden beyaz ekmek yedim normalde evde tb yiyrm
Ben yiyrm cnm tavuk. Eşim çok seviyor. Malûm kurban bayramı olmasa et yemek de zor. Etin kilosu olmuş 50 lira. Balık da tavuk da seviyrm olunca et de yiyrm her şey yerim benAnladım canım Kv aldıysa yapacak bişey yok:)
Canan Karatayın tavuk ve dönerler hakkındaki konuşmalarından beri tavuğu çıkardım hayatımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?