Anladim cnm mecbur kalinca yapacak birsey yokOlmayınca mecbur kaliyrm cnm sürekli evde yiyemiyrm. ;(
Ben de seviyordum da işte zararlı diye yemiyorum artık. Balık sevmiyorum sadece. Ama genel olarak ilk tercihim sebzedir aslındaBen yiyrm cnm tavuk. Eşim çok seviyor. Malûm kurban bayramı olmasa et yemek de zor. Etin kilosu olmuş 50 lira. Balık da tavuk da seviyrm olunca et de yiyrm her şey yerim ben
Bitter yerine 3 5 kaşık sebzeli yemek tercih ederdim ben olsam canim07:30 3 hurma 1 bardak kefir
09:30 yoğurtlu meyveli kremalı müslili karışım
15:30 tonbalıklı salata
16:30 3 ceviz
20:00 çok az kabak çorbası
Arada bir yerde 2 kare bitter
2 lt yakın su
Gunaydın canım bende tatlı aşırı seviyodum.Şeker hiç kullanmıyodum ama tatlı sürekli canım istiyodu.Hem alışkanlık hem şekerim düştükçe yerdim.Tarcınlı sut yada şeker istedikçe meyve yedim.gunaydin kizlar herseyi herseyi herseyi yapmaya hazirim ama tatli isini halledemiyorum, dun her kurala uydum ama yine tatli yedim, tatli yemek istediginizde kendinizi nasil tutuyorsunuz ya iradem cok kotu
tarcinli sutu deneyim canim, bende herseyi sekersiz icerim, ama evde kucuk kizim oldugu icin tatli eksik olmuyor, en basitinden kahvaltilik cikolata oluyo, onlar yerken dayanamiyorum, sutu severim canim cektikce iceyim bari...Gunaydın canım bende tatlı aşırı seviyodum.Şeker hiç kullanmıyodum ama tatlı sürekli canım istiyodu.Hem alışkanlık hem şekerim düştükçe yerdim.Tarcınlı sut yada şeker istedikçe meyve yedim.
Benimde oğlum 2.5 yaşında hazır almamak için kek tatlı falan hep kendim yapıyorum.Bazen zor dayanıyorum bende.tarcinli sutu deneyim canim, bende herseyi sekersiz icerim, ama evde kucuk kizim oldugu icin tatli eksik olmuyor, en basitinden kahvaltilik cikolata oluyo, onlar yerken dayanamiyorum, sutu severim canim cektikce iceyim bari...
Hoşgeldin canım.Menü akşam bildiriyoruz.Emziriyomusun.Emzirirken bende çok tatlı yerdim.Cok zor kilo verdim bu yuzden.Günaydınlar ben de aranıza yeni katılanlardanım umarım iradeli şekilde devam edebilirim tatlı şeyler benim de vazgeçemediklerim maalesef o yüzden doğum yapmış olmama rağmen 8 aydır aynı yerlerdeyim. Umarım motive olup devam ederim. Menüleri akşam mı yazıyorduk ben de ona göre yazayım
Evet canım emziriyorum 10.5 aylık bir oğlum var. 4 yaşına yaklaşmış bir de kızım var o istiyor diye sürekli kek kurabiye de yapıyorum zaten seviyorum çayla kahveyle tüketmeyi öyle olunca da mümkün değil gitmiyor. Umarım zayıflarım özgüvenim azaldı resmen bu kilolarlaHoşgeldin canım.Menü akşam bildiriyoruz.Emziriyomusun.Emzirirken bende çok tatlı yerdim.Cok zor kilo verdim bu yuzden.
Ben de aynı durumdaydım.bi dönem tadımlık yedim.Artik neredeyse hiç yemiyorum.Bide vermeye başladıkça daha mutlu oldum.Yemek.aklima bile gelmiyo.Aslinda sütlü tatlıları tercih edebilirsin.Bi de ben yürüyüşe başladıktan sonra daha hızlandı kilo vermemEvet canım emziriyorum 10.5 aylık bir oğlum var. 4 yaşına yaklaşmış bir de kızım var o istiyor diye sürekli kek kurabiye de yapıyorum zaten seviyorum çayla kahveyle tüketmeyi öyle olunca da mümkün değil gitmiyor. Umarım zayıflarım özgüvenim azaldı resmen bu kilolarla
Yürüyebilsem çok iyi olacak benim de ama çocuklarla biraz zor oluyor hava şartları pek elvermiyor ya da uyku uyanıklık süreleri. Okullar açılıyor okula yürüyerek gidip geleceğim onun da faydası olurBen de aynı durumdaydım.bi dönem tadımlık yedim.Artik neredeyse hiç yemiyorum.Bide vermeye başladıkça daha mutlu oldum.Yemek.aklima bile gelmiyo.Aslinda sütlü tatlıları tercih edebilirsin.Bi de ben yürüyüşe başladıktan sonra daha hızlandı kilo vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?