Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunki menüm
Sabah 11.00..baya geç oldu bugün kahvaltı
1haslanmis yumurta
Kivircik nane maydanoz salatalik
1dilim peynir
1dilim ekmek tb

13.30
Şekersiz türk kahvesi

15.30
1kase yoğurt

16.00
Yeşilçay.. badem..ceviz

18.30 Akşam
1kase tarhana corba
1dilim tb ekmek
Et kavurma
Salata

3lt su..
10.000 adim tamamlandı + var ama takip etmedim.
2mile leslie
30dak bacak karin kalca egzersiz

Geçmiş olsun canim

Ben çok kolay alışırım açlığa. Benim sorunum evde gözümün önünde duranlar oluyor. Gözüm görmezse gidip özellikle almam. Evi temizlemem lazım artık
Bende öyle. Evde olmazsa markete gidip almam ama evde olunca heleki akşam 12 oldu mu dürtüyo beni bişey sanki tövbe tövbe

Afiyet olsun canım.Menun çok güzel

Çok güzel menun canım. Leslie den fayda gördün mü ?

Squat karin bacak egzersizleri de yapıyorum. Zor degilmi biraz ağır geldi bana denedim

Bende saçmaladım ama yazacağım menümü. Sende yaz lütfen. Yazdığın zaman ertesi gün daha dikkatli oluyorsun yeniden yazmamak için.

Gayet güzel canım menün. Evin içinde hareketli misin?
Bu kadar geç saate bırakma canım bildirimini. Listede değilsin şimdi ama olsun yine de kilo bildirimlerimizi saatinde yapalım.
Şeker haricinde güzel menü afiyet olsun. Adım az ama spor güzel.
Beyaz ekmek, kaşar ve helva dışında gayet güzel menü. Akşam yemeği geç olmuş biraz ama dışarıda olduğun için öyle olmuş. Yarına dikkat edeceğine inanıyorum.

Mantı olmamış. Onun haricinde güzel menü. Geçmiş olsun bu arada yeniden. Ama işine göre az adım atmışsın. İşe gidip gelirken eğer yakınsa yürüyebilirsin.

Menüm

Kahvaltı (07:45)
2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine labne
(Geç kalacaktım işe aceleyle yedim)

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kutu ayran
1 tahta şiş adana kebap (Hiç adanaya benzemiyordu hastane de yapamamışlar kurumuş köfte gibiydi)

13:30 gibi asıl bomba geliyor
4-5 tane tuzlu kuru pasta
1 kutu cocacola

Bu saatten sonra hiçbir şey yemedim. Şu an çok açım ama kendimi cezalandırmak istedim. Siz beni örnek almayın sakın. Bir kaç güne düzene girerim.

sahgull kaptişim ilk günün günahı olmaz deyiver.

2 lt su, 4468 adım

Tamam ilk gün diye birşey demiyorum
Ama hazırlık yapman lazım
Sabah öğlen yiyeceğini planlaman lazım yoksa böyle önüne ne gelirse
Sen yaparsın cnm ilk bikaç gün evet zorluyor ama kilo verdikçe değiyor

Aynen kaptan o saatte yemeği hiç sevmiyorum gerçekten beyaz ekmek evde olunca yedim yarından itibaren tambugdayımı alıcam kaşar neden sıkıntı ki kalorisi fazla mı

Aynen kaptan o saatte yemeği hiç sevmiyorum gerçekten beyaz ekmek evde olunca yedim yarından itibaren tambugdayımı alıcam kaşar neden sıkıntı ki kalorisi fazla mı

Diğer peynirelere göre çok yağlı canım. Diyet süresince pek tüketmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…