- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Günaydın 13. Takımın güzel hatunları
GünaydinGünaydın 13. Takımın güzel hatunları
Merhaba. Canım arada bana da öyle oluyor. Mesela bir hafta geçen haftalara göre daha çok dikkat ettiğim halda kilom aynı çıkıyor vs. Hemen moralini bozma. Duraklamıştır. Azıcık yeme şeklini değiştir. Mesela sabah omletin için lor peyniri koy veya sebze ağırlıklı beslen vücudunu şaşırt. Bazen kilo alımları olur yani üzülmeMerhaba kizlar ben Hatice 23 yaşindayim iki kizim var boyum 168 şuanki kilom 85 eskiden hep 80 85 kilo bi kizdim hayatim hep boyle şişman geçti ve Artik tak etti kafama duzenli beslenme ve spor yapiyorum zararli herşey çikti hayatimdan Oyle boyle 10 kilo arkamdan bıraktım Bi bucuk ayda hedefim gitti yere kadar gidecek gerekirse ayda Bi kilo versem bile Artik geri donuşu yok bu işin sadece size Bi sorum olacak ben her pazar tartilirdim gecen pazar 75. 8 kiloydum dayanamadım çarşamba tekrar tartildim 74.4 çiktim yarin pazar ama dayanamadım bugun tartildim 75.6 çiktim acaba neden boyle oldu duzenli diyet yapiyorım ve zararli bişey yemedim neden boyle oldu sizce bide adet gunler im yaklaşti acaba ondan midir
kıymalı yumurtayı cok severim, yapip yesemmi bu saatteMerhaba. Sabah menüm
Haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,domates,salatalık maydonoz
Öğlen: kabak sotesi ve yoğurt
Ara öğün: sütlü kahve
Akşam:Yoğurt çorbası ve kıymalı yumurta
Bugün akşam yemeğim öğrenci işi oldu
30 days shred yapıp günü bitireceğim ve 16 saatlik açlığı başlattım
aksam yemeklermiz ikimizinde yok gibi, daha dogrusu benim yok senin hafif gece 11 gibi gozumuz donmesinSabah 9:45
Yulaf ezmesi sütle
Öğlen 13:00
4yk bulgur fırında tavuklu sebze
Akşam 17:00
Domates salatalık peynir bir dilim beyaz ekmekle
4 katlı bir okulda çalışıyorum o yüzden mümkün olduğunca merdiven kullanıyorum
4586 adım. /. 2 litre su
Bende dün yapıp yemiştim çok az yapıp yiyebilirsin aslında mideni bastırsın daha geç saatlerde dayanamayıp zararlı şeyler yemekten iyidir. Ben yemicem çünkü okulda velimiz kendi bahçesinden sebzeleri getirmiş peyniri herşeyi doğal ısrar etti yedim biraz ama beyaz ekmek olduğu için 1 dilim yedim. Onu yediğim içinde kendime ceza verdim yarına kadar açımkıymalı yumurtayı cok severim, yapip yesemmi bu saatte
Aynen canım evin içinde de hareketliyimdirGayet güzel canım menün. Evin içinde hareketli misin?
Bu kadar geç saate bırakma canım bildirimini. Listede değilsin şimdi ama olsun yine de kilo bildirimlerimizi saatinde yapalım.
Şeker haricinde güzel menü afiyet olsun. Adım az ama spor güzel.
Beyaz ekmek, kaşar ve helva dışında gayet güzel menü. Akşam yemeği geç olmuş biraz ama dışarıda olduğun için öyle olmuş. Yarına dikkat edeceğine inanıyorum.
Mantı olmamış. Onun haricinde güzel menü. Geçmiş olsun bu arada yeniden. Ama işine göre az adım atmışsın. İşe gidip gelirken eğer yakınsa yürüyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?