Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
nasılsınız bayram tatil geçti ve kürkçü dükkanına döndüm bol kilo ile

Bugün ihlal yapabilirim kızlar ıns yapmam da pazar olduğu için yapma ihtimalim yüksek ama hafta ici hiç yapmicam söz veriyrm. Kahvaltım gayet iyi idi. Akşama bakalim ne yicem. Yazarım

Günaydın kızlaar
Ben diyet yaparken sütlü kahve içmeden yapamıyorum. Bazıları diyette zararlı diyor ama sizce kilo vermeyi etkiliyor mudur kızlae ?

Bugün ki menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık ve 1 kırmızı biber, 1 dilim peynir ve 3 zeytin

Öğlen yemeği yemedim. Ara öğün olarak sade kahve ve 3 dilim kavun yedim

Akşam: 1 kase çorba
3 yemek kaşığı taze fasulye ve salata

30 day shred yaptım yaklaşık 4.000 adım
Ve açlık periyodunu başlatımm

Iyi akşamlar herkese
Bugunki menüm
Güne ılık limonlu su ile başladım

Kahvaltı 10.30
1dilim tb ekmek
5/6 tane patates kızartma
1dilim peynir 3zeytin
Taze nane salatalik

13.00
2ceviz 4badem yeşilçay

15.30
Şekersiz türk kahvesi 1kucuk kare bitter

18.30 Akşam
1kase borekasi çorbası
Bol salata

Regl oldum..Spor yapmadım bugün.
Üşütmüşüm baya karnım ağrıyor.

Sabah 10:30
Domates, yeşil biber, 2 sahanda yumurta, peynir

Öğlen 15:00
Çorba

Akşam 17:30
Et haşlama, salata

Evdeydim bütün gün adım yazamıyorum ama temizlik yaptım o baya tordu beni

selam kızlar/
nasılsınız bayram tatil geçti ve kürkçü dükkanına döndüm bol kilo ile
Hoş geldin canım. Nasıl geçti tatil? Kaç kilosun?
Bugün ihlal yapabilirim kızlar ıns yapmam da pazar olduğu için yapma ihtimalim yüksek ama hafta ici hiç yapmicam söz veriyrm. Kahvaltım gayet iyi idi. Akşama bakalim ne yicem. Yazarım
Genelde hafta sonu oluyor kaçamaklar zaten. Dikkatli olmak lazım hafta sonları.
Günaydın kızlaar
Ben diyet yaparken sütlü kahve içmeden yapamıyorum. Bazıları diyette zararlı diyor ama sizce kilo vermeyi etkiliyor mudur kızlae ?
Şekersiz olduğu sürece sütün bir zararı olmaz. Ama yine de günde iki fincandan fazla içme derim. Yeşil çay içiyor musun?
Menün gayet güzel canım ama öğle yemeği olsa daha iyi olurmuş. Ayrıca çok az yemişsin. Öğün saatlerini de belirtirsen bir daha ki sefere daha iyi yorum yapabiliriz.

Patates kızartması ve bitter haricinde güzel bir menü. Geçmiş olsun ayrıca o karın ağrısı beni de öldürüyor.

Kızlar yarın sabah haftanın ilk bildirimini yapıyoruz. Tartılmayı unutmayın olur mu

Yeşil çay sabah kahvaltısında içiyorum canım. Tamamdır öğün saatlerini de yazıcam buraya. Yarın da tartılıcam

gunaydin herkese ben tartildim kaptanim 60.4 kiloyum, sabhda sagliksiz bisey yemedim gayet kararindaydi,listeye girmek icin belli bi kilo mu vermek gerekiyor ?

Günaydın canım. Listeye girmek için en az iki hafta deneme süresini geçmen lazım.

Günaydınlar benim de kilom 78.4. O kadar kötü beslenmeme rağmen şükür ki gitmiş bugün evdeyim daha dikkat edebilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…