- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Herkese günaydın,
Berbat bir haftasonu geçirdim maalesef. Cumartesi ve pazar iki öğün yaptım ama akşam öğünleri iskender yemekti maalesef.Çok sıcak olduğu için de spor yapamadım.Aslında tembellik yaptım ;mazeret üretmeye gerek yok. Bu işin çok ciddi bir sebat ve kararlılık gerektirdiğini anladım yeniden.Haftaya mens dönemi başlayıncaya kadar kendime biraz çeki düzen vermeye çalışacağım.
26/08/2019 Menü-program
Kahvaltı: 08:30
1 yumurta,1salatalık,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle: 12:30
küçük bir kase yoğurt ve bol salata (salatalık ve domates ,nar ekşisi ile)
Ara:
soda ve grissini
Akşam: 20:00-20:30
yulaf eklenmiş yoğurt
Spor:
Leslie 5K ve temizlik yapılacak. Hedef 9000 adım
Su:
2,5-3 lt
78.7 ydim canımGünaydın canım. Cuma günü kaç kiloydun?
ev temizliği yapacağım ya bugün,iş dönüşü temizlik+spordan sonra ancak o saat olur diye tahmin ediyorum.Yoğurt yerine başka bir protein konusunda haklısın.Dolaba bir şeyler hazırlayıp koysam iyi olacakBu menün gayet güzel eğer uygulayabilirsen ama akşamın saati geç bence. Öğle yemeğini yoğurtla değil de daha faydalı bir proteinle geçirirsen bence daha iyi olur.
Selam kızlar
Memleketdeydim gece döndüm, diyet miyet yapamadım, ama yarından itibaren başlayacağım inşallah, diyetisyene gittim listeye yarından itibaren başlamayı düşünüyorum inşallah, evin dışında diyet yapmak çok zor
Canım tartilmamizi istemişsin, cuma 60.10, bu sabah 59.60.ama sanirim denemedeyim daha 2 hafta olmadi LAydLiNe
Cuma:63.3kg
Bugun;63.5kg
Regl oldum dün.odemden oldugunu düşünüyorum.Asiri şişkinlik var.
İnşallah canım.Regl kaynaklıdır canım. Dikkatli beslenirsen cumaya güzel bir sonuç görebilirsin.
Hoş geldin canım. Nasıl geçti tatil? Kaç kilosun?
Genelde hafta sonu oluyor kaçamaklar zaten. Dikkatli olmak lazım hafta sonları.
Şekersiz olduğu sürece sütün bir zararı olmaz. Ama yine de günde iki fincandan fazla içme derim. Yeşil çay içiyor musun?
Menün gayet güzel canım ama öğle yemeği olsa daha iyi olurmuş. Ayrıca çok az yemişsin. Öğün saatlerini de belirtirsen bir daha ki sefere daha iyi yorum yapabiliriz.
Patates kızartması ve bitter haricinde güzel bir menü. Geçmiş olsun ayrıca o karın ağrısı beni de öldürüyor.
Aynen bitirelim artık şu işi :)Hadi bakalım hoş geldin yenidenYarından itibaren başlayıp bir nefeste bitirelim bu işi çünkü yavaş yavaş gidince çok zor oluyor. Gitmiyor.
Ben mesajı şimdi gördüm yarın tartılsam olur muKızlar yarın sabah haftanın ilk bildirimini yapıyoruz. Tartılmayı unutmayın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?