canim sekersiz fistik ezmesi nerden aldin?Merhabalar bugünkü menüm
10.30
Kapya biberli lorlu omlet,2 dilim çavdar ekmeği,yarım salatalık,4 zeytin,2 kaşık kahvaltılık sos(ev yapımı), 30 gr fıstık ezmesi(şekersiz)
13.00
1 taze incir
14.30
1 kase sütlaç
16.30
Sütlü kahve
20.15
1 kase çorba,3 kaşık sebzeli şehriye pilavı,4 kaşık tavuk kavurma,yarım kase yoğurt.
Bugün hiç yürüyüş yapamadım 2000 adımı ancak bulabildim evde ve su 2.5 lt şimdilik
canim tatli disinda hic birsey yememissin ki, kahvaltida bile sadece peynir var, saglikli degil ama kalorisi dusuk beslenmissinMerhaba kızlar, kötü de olsa menümü paylaşayım;
Sabah (09:00)
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu ezine peynir
2 bardak çay
Öğle (12:30)
1 bardak sütlü filitre kahve
Akşam (18:00)
6-7 köfte
Domates-salatalık (limonlu)
Ara (20:00)
İki dilim kadayıf tatlısı
Bu hafta da izin aldım, annemdeyim, inşallah çok sapıtmam
harika olmus tebrikler azmine vallaSabah 11.00 1 er adet salatalık ve kırmızı biber,bir dilim beyaz peynir, jambonlu omlet yanında yeşil çay
Öğle: 15.00 çorba
Akşam: 19.00çorba, bamya ve yoğurt
Yine yeşil çay içiceğim. 2.5 lt su. 5.000 adım attım , 30 days shred yaptım ve 1 mile leslie yaptım günü bitiriyorum
demirin dusmustur canim, etin zarari yok bence hatta uzun sure tok tutar ve diyet icin cok iyi, yalniz cok fazla et agirlikli beslenmek kabizlik yapabilir, bol su icmelisinselam kızlar.Birkaç gündür canım inanılmaz et çekiyor.Daha önce hiç böyle olmamıştım.Demirim çok mu düştü acaba diye düşünmeden edemiyorum?eğer öyleyse et yiyebilir miyim?
Migrostan almıştım canım birkaç markanın vardı fitnut aldım bencanim sekersiz fistik ezmesi nerden aldin?
Tatlı kötü oldu ama, neredeyse iki aydır uzaklaştım diyetten bir türlü yapamıyorum, biraz sıkayım demiştim, ama Ablam benim için tatlı getirmiş akşam yedim yinecanim tatli disinda hic birsey yememissin ki, kahvaltida bile sadece peynir var, saglikli degil ama kalorisi dusuk beslenmissin
Umarım bu azmim daha devam eder. Ben 2 gün direniyorum 3. Gün canım kurabiye istiyoe vallaharika olmus tebrikler azmine valla
Merhaba, 13.takima girebilirsin yazmislar bana :). Ben galiba daha once de 13. Takimdan mezun olmuştum, yine kilo aldim yine burdayim :)
Ben baktım 3. Takımdan mezun olmuş bu isimleEski nickin neydi canım? Ya da ne zaman mezun oldun?
Ben baktım 3. Takımdan mezun olmuş bu isimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?