Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunki menüm
Kahvaltı 10.30
1dilim tb ekmek
Maydonozlu peynirli 1yumurtadan omlet
Salatalik domates taze nane

12.30
Yarım şeftali
1ceviz 4badem

15.00
Tek şekerli türk kahvesi

18.30 Aksam
1 firinda tavuk baget
Salata
1bardak ayran

20.00
Yeşilçay

2.5lt su
Spor yok
20dak yürüyüş

Sabah 11.00 1 er adet salatalık ve kırmızı biber,bir dilim beyaz peynir, jambonlu omlet yanında yeşil çay

Öğle: 15.00 çorba

Akşam: 19.00çorba, bamya ve yoğurt
Yine yeşil çay içiceğim. 2.5 lt su. 5.000 adım attım , 30 days shred yaptım ve 1 mile leslie yaptım günü bitiriyorum

Merhabalar bugünkü menüm
10.30
Kapya biberli lorlu omlet,2 dilim çavdar ekmeği,yarım salatalık,4 zeytin,2 kaşık kahvaltılık sos(ev yapımı), 30 gr fıstık ezmesi(şekersiz)
13.00
1 taze incir
14.30
1 kase sütlaç
16.30
Sütlü kahve
20.15
1 kase çorba,3 kaşık sebzeli şehriye pilavı,4 kaşık tavuk kavurma,yarım kase yoğurt.
Bugün hiç yürüyüş yapamadım 2000 adımı ancak bulabildim evde ve su 2.5 lt şimdilik

Merhaba kızlar, kötü de olsa menümü paylaşayım;

Sabah (09:00)
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu ezine peynir
2 bardak çay

Öğle (12:30)
1 bardak sütlü filitre kahve

Akşam (18:00)
6-7 köfte
Domates-salatalık (limonlu)

Ara (20:00)
İki dilim kadayıf tatlısı

Bu hafta da izin aldım, annemdeyim, inşallah çok sapıtmam

merhaba herkese bugun ki menüm
sabah klasik yiyorum hep
sabah 8.00 1 domates, 50 gr peynir 1 yumurta ve 1 dilm beyaz ekmek
oglen 14.00: 2 tabak kiymali makarna bir tabak yogurt
16.00 1 seftali
20.00 1 yumurta 1 dilim beyaz ekmek, 2 parca karpuz
4000 adim, ama surekli degil, ise gidip gelirken ve is yerinde
3 litre su

canim sekersiz fistik ezmesi nerden aldin?

canim tatli disinda hic birsey yememissin ki, kahvaltida bile sadece peynir var, saglikli degil ama kalorisi dusuk beslenmissin

harika olmus tebrikler azmine valla

selam kızlar.Birkaç gündür canım inanılmaz et çekiyor.Daha önce hiç böyle olmamıştım.Demirim çok mu düştü acaba diye düşünmeden edemiyorum?eğer öyleyse et yiyebilir miyim?
demirin dusmustur canim, etin zarari yok bence hatta uzun sure tok tutar ve diyet icin cok iyi, yalniz cok fazla et agirlikli beslenmek kabizlik yapabilir, bol su icmelisin

canim tatli disinda hic birsey yememissin ki, kahvaltida bile sadece peynir var, saglikli degil ama kalorisi dusuk beslenmissin
Tatlı kötü oldu ama, neredeyse iki aydır uzaklaştım diyetten bir türlü yapamıyorum, biraz sıkayım demiştim, ama Ablam benim için tatlı getirmiş akşam yedim yine

Merhaba, 13.takima girebilirsin yazmislar bana :). Ben galiba daha once de 13. Takimdan mezun olmuştum, yine kilo aldim yine burdayim :)

Günaydın kızlar

Dün öyle çok yorulmuşum ki eve gidince koltukta uyuyakalmışım. Bir uyandım saat 00:00 yatağıma geçtim tam o arada nasıl olduysa uykum kaçtı. Sabah ezanına kadar yatakta dönüp durdum

Sanırım 1-2 saat daldım sonrada kalkıp işe geldim.

Arkadaşlar herkese merhaba ben gelemiyorum arada bakıp çıkıyorum çünkü hem televizyonumuz kırıldı hemde internetim sıkıntılı TEK iletişim kaynağım telefonum onu da çocukların yanında elime nerdeyse hiç almıyorum istiyorlar çünkü 1 haftasır televizyonsuz ve internetsiz geçirdik çocuklar için de iyi oldu bol bol evde yüzüne bakmadıkları oyuncaklarla oynuyorlar havale güzel hergün parklardayız
Bana Gelirsek 1 haftada 1 kg verdim bir ayda 5 kg versem zaten hedefime ulaşıyorum 36 bedenden 38 çıktım buraya gelemesem de aklım hergün burada diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…