Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu regl olayı beni öldürecek.Canavarlastim resmen 2gundur.Ilk defa kendimi çok zor tuttum dün.Tam gofreti yiyecektim.Arkasi gelir bunun bi yersem biliyorum.

Bu regl olayı beni öldürecek.Canavarlastim resmen 2gundur.Ilk defa kendimi çok zor tuttum dün.Tam gofreti yiyecektim.Arkasi gelir bunun bi yersem biliyorum.

Bende öyleyim. Bir tane yeyip duramıyorum. Ağzıma alınca devamı geliyor. O nedenle en iyisi ağzına hiç sürmemek.

Merhaba kızlar. Bugün bir gezi turuna katıldım. Sabah erkenden geceye kadar orda olacağım yediklerim hep birbirlerine karıştı ama kahvaltımı sağlıklı yaptım yumurta peynir şeklinde akşam olarak da döner yedim. Tur da olunca yemek seçemedim malesef.
Ama 17.000 küsür adım attımış şimdiden ve 953 kalori yakmış gözüküyorum. Umarım günü kurtarırım

Evet ya ben 3. Takımdaki mesajlara bakmıştım isim değişince mesajdaki isimler de değişiyor tabii bu gün iyi değilim ben

merhaba kızlar bugunki menum
8.00 sahanda 2 yumurta 36 gr beyaz ekmek, kibrit kutusu kadar peynir
13.30: 1 tabak ezogelin çorba
1 tabak pirincli ıspanak
1 kase yogurt
15.00 seftali orta boy
17.00 uzum
19.00 1 tabak ezogelin 36 gr krem peynirli ekmek ve cay
5000 adim 3 litre su
tam buğday ekmeğine geçemedim en kisa surede gecicem, oglen doymama ve çikolatalı ekmeğe hücum etme huyum gitti LAydLiNe

Bugünkü menüm

Sabah 10:45
2 dilim çavdar ekmeği arası 1 çeri domates 1 dilim peynir

Öğlen 13:00
Yarım tabak menemen 2 dilim çavdar ekmeği

16:30 3 tane kakaolu ikram bisküvi

20:00 akşam
Ton balıklı salata

21:30 1 bardak süt

2 litre su 5000 adım

Bugün ki menüm
Sabah 10.00
1kepekli ekmekten tost peynirli
Salatalık domates

13.00
Şekersiz türk kahvesi

16.00
Yeşilçay

18.30
1etli tantuni
Salata
Ayran

2.5lt su
Spor yok..
Biraz sporsuz geciyo bugünler

Benim menüm

Sabah sat 7 20
2 haslanmiş yumurta

1 dilim tam buday ekmegi
4 zeytin

Ara 1 kase yogurt

Oglen sat 1
1 kase sebze çorbasi
1 porsuyon tavuklu patatesli yemek
1 porsuyon bulgur

Ara 1 armut

Aksam 8
Zeytinyagli kirmizi
Biber soslu birazcikda acili
2 dilim ekmek

1 sut midir
5507 adim
300merdiv
LAydLiNe

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
10.00
Lorlu omlet,3 küçük pankek,1 yemek kaşığı kadar şekersiz yer fıstığı
13.00
1 incir
16.30
1 bardak süt,yulaflı bar
19.30
1 kase domates çorbası,150 gr kavrulmuş tavuk göğüs,150 gr kadar sebzeli şehriye pilavı,yarım kase yoğurtlu semizotu salatası

Su şimdilik 2.5 lt adım 8500. Akşam ailece yürüyüşe çıktık baya iyi geldi o ağır yemekten sonra.

Meltemesintisi80 canım seni de artık listeye almak istiyorum. Sen ne dersin?
olur..2 gündür biraz hastaydım,haftaya regl olacağım ama sorun olmaz.Al canım . Havalar Hatay da fena,gece 25 derece ve 70 nem ile uyumaya çalışıyoruz.Akşam spor yaparken artık klimayı açmak farz oldu.Bu arada protein kaynaklı bazı yemek önerilerine ihtiyacım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…