Bu regl olayı beni öldürecek.Canavarlastim resmen 2gundur.Ilk defa kendimi çok zor tuttum dün.Tam gofreti yiyecektim.Arkasi gelir bunun bi yersem biliyorum.
Bende bu düşünceyle hiç bulaşmıyorum.Bende öyleyim. Bir tane yeyip duramıyorum. Ağzıma alınca devamı geliyor. O nedenle en iyisi ağzına hiç sürmemek.
Gammy di. Gecen yildi ama tam ne zaman hatirlamiyorum..Eski nickin neydi canım? Ya da ne zaman mezun oldun?
Ben gündüz mesajlarına baktım da bu isimdiGammy di. Gecen yildi ama tam ne zaman hatirlamiyorum..
Mesajını şimdi gördüm
olur..2 gündür biraz hastaydım,haftaya regl olacağım ama sorun olmaz.Al canım . Havalar Hatay da fena,gece 25 derece ve 70 nem ile uyumaya çalışıyoruz.Akşam spor yaparken artık klimayı açmak farz oldu.Bu arada protein kaynaklı bazı yemek önerilerine ihtiyacım olacak.Meltemesintisi80 canım seni de artık listeye almak istiyorum. Sen ne dersin?
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah atlatır bi an önceGünaydın herkese..Bugünlerde ne yediğime dikkat edebiliyorum.ne de spora.Oglum iki gündür ateş ishal ugrasiyoruz..
Sagol canim.Insallah.Günaydın canım geçmiş olsun inşallah atlatır bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?