Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkse günaydın.Kilo verme yani sağlıklı yaşama hususunda beni en çok etkileyen şeyin çevre olduğunu bir kez daha anladım.Benim yemek yeme isteğim sadece aç olmam ile alakalı değil.Tamamen çevre etkisi ile oluşan o negatifliğin,boşvermişliğin etkisiyle "aman yaa ne olacak" diyerek bir hırsla yemeğe saldırmak. Birkaç gündür yine beni dibe çeken ,enerjimi emen insanlar nedeni ile fark ettiğim bir durum oldu bu..Önceleri fark etsem de önemsemem yemeye devam ederdim ama artık farkındayım ve önlemek istiyorum. Kilo alma hikayelerimizin gerçekçi olması gerekiyor sanırım.
Havalar maalesef spor yapmamı biraz güçleştiriyor ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım.
28/08/2019 Menü-program
Kahvaltı: 08:30
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin ve tek şekerli limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle: 12:30
susuz kuru fasülye (birkaç kaşık),küçük bir kase yoğurt ve bol salata (salatalık ve domates ,nar ekşisi ile)
Ara:
soda ve kepekli grissini
Akşam: 20:00-20:30
bol yeşillikli ton balıklı salata
Spor:
Leslie 5K ve 30 dk pilates. Hedef 9000 adım
Su:
2,5-3 lt

Dün spor yapamamıştım gezi turunda olduğum için yediklerime de çok dikkat edemedim o yüzden ama gezi turunda
1290 kalori yakmışım yediklerimin kalorisi katıyla çıktı gerçekten

Dün spor yapamamıştım gezi turunda olduğum için yediklerime de çok dikkat edemedim o yüzden ama gezi turunda
1290 kalori yakmışım yediklerimin kalorisi katıyla çıktı gerçekten

Adım sayın gayet iyiydi zaten ekstra spor yapmana gerek yoktu. Nereye gittin?

Günaydın kızlar

Geç oldu biraz günaydın ama olsun. Bugün diş hastanesine gittim. Diş etlerimde kanama vardı bir süredir. Yeni geldim iş yerime. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?

Bu düşüncende çok ama çok haklısın. Çevre her zaman çok önemli. Hayır diyebilmeyi öğrenmemiz lazım.

Meltemesintisi80 canım menülerini önceden hazırlaman çok güzel bir uygulama. Ben bunu yapamıyorum maalesef. Mutlaka faydasını görüyorsundur.

Meltemesintisi80 canım menülerini önceden hazırlaman çok güzel bir uygulama. Ben bunu yapamıyorum maalesef. Mutlaka faydasını görüyorsundur.
elbette,ödev gibi düşünüyorum.Ancak maalesef şu son 1 haftadır sıcak,halsizlik ve bağırsaklarımın bozulması birşeyleri bozdu.Menüye sadık kalsam da spor yalan oldu.Sadece hedef adımlar tuttu.

Günaydın kızlar. Ödem oluştuğunu hissettiğinizde hangi kürleri deniyorsunuz ? Ben maydanoz sapı kaynatıp içiyorum bazen de hibisküs bitkisini. Ama siz ne yapıyorsunuz ve etkili oluyor mu merak ettim. Bazen sırf ödem yüzünden tartı da fazla kilo görünce diyete olan inancım kayboluyor

LAydLiNe kaptanım ve arkadaşlar merhaba
Ben ayrılmak istiyorum müsadenizle. Hiç vakit ayıramıyorum buraya. Eylulde isler değişebilir ama oyle bile olsa geli listede olmadan paylaşım yapabilirim. Bu haliyle vicdanen rahatsizim

Geçmiş olsun canım sıcaklarda ishal insanı mahveder canın bir şey yemek içmek istiyor mu bari çığu zaman bir şey de yenilmiyor ishal olunca
öğle yemeğine gitmedim,sadece lifli krakerim vardı onu yiyorum demli çay ile.Nasıl böyle oldum anlamadım bile.Dün yerleri süpürüp sildikten sonra ter boşaldı benden ,ondan sonra oldu herhalde.Bugün erken çıkacağım.Biraz kendimi toparlamam lazım.

Umarım çabucak toparlarsın vücudun su ve tuz kaybediyor sonuçta. Lifli ürünler tüketebilirsin elma şeftali hatta ishale en iyi gelenlerden biri de yoğurt. Sen anladığım kadarıyla tüketiyorsun dae zaten yoğurdu. Toparlamak için dinlen bari fazla aktivitede bulunup yorma kendini

Spor yapmadım zaten canım. Yürüyerwk tüm gün yaktığım kalori bu İstanbul turu yaptım canım seviyorum bu şehri gezmeyi çok
Harika bir tur olmuş o zaman. İstanbul sevilmez mi hiç
Bende de çok fazla ödem olur canım. Arada bir kiraz sapı içiyorum bende ama son zamanlarda kendimde ödem olduğunu hissettiğim zaman tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye.
Tamam canım. Ben ayrılman taraftarı değilim ama buraya zaman ayırmayınca da olmuyor maalesef. Ama tabii ki karar senin. İzne mi ayrılmak istiyorsun yoksa yarışmadan mı?
Geçmiş olsun canım sana da. Dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun canım dr a götürdünüz mü problem ne acaba? Keşke çocuklar hiç hasta olmasa insanın içi gidiyor
Götürdük canım.Mikrobik bi durum dedi.Salgin var zaten.Ishal ateş derken baya kötüydü.Serum verdiler.Cocuklarin hastalığı çok daha zor oluyo gerçekten.Cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…