Canım beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tercih etsen senin için daha iyi olacak. Ispanağı pirinçli yapmasan daha iyi olurdu. Bunların haricinde menün gayet güzelmerhabaaa bugunki menum
8.00 iki yumurta (sahanda)
kibrit kutusu kadar peynir
36 gr beyaz ekmek
14.00 pirincli ispanak 1 kase yogurt
15.00 buyuk bi salkim uzum
aksam 18.00 menemen ve 40 gr ekmek cay
2 litre su
malesef adim saymadim ama aktiftim aksam yuruyuse cikacagim yemekten sonraLAydLiNe
tamamdir bundan sonra oyle yapayim, a101den almistim ince dilimli o hic tokluk vermiyordu, firindan alayim artik,kesin krarliyim bu sefer gidecek bu yaglarCanım beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tercih etsen senin için daha iyi olacak. Ispanağı pirinçli yapmasan daha iyi olurdu. Bunların haricinde menün gayet güzel
Merhabalar 13.takım, uzun zaman oldu ben aylar once deneme suresinden sonra yaklasik 1 ay fln listede kalıp izne ayrılmıştım. Bir süredir pasif takip ediyorum, kenardan kenardanküçük cocuk ve düzenli bir hayat olmayınca çok katılım yapamıyordum açıkçası. Yine söyle ucundan kıyısından, liste dışından biraz takilsam nasil olur LAydLiNe ?? Bu arada yanlış hatirlamiyorsam 69 küsurlerde bırakmıştım şimdi 65 civarındayım.
Yumaknuro olmali .O zamanki kullanıcı adın neydi canım?
616.etapta 69.4 le izne ayrılmışım kaptan.O zamanki kullanıcı adın neydi canım?
Aaa merhaba seni tanıdım nasılsın sende beni tanıdın mı bende kenardan kenardan takip ediyorum616.etapta 69.4 le izne ayrılmışım kaptan.
HebeleeAaa merhaba seni tanıdım nasılsın sende beni tanıdın mı bende kenardan kenardan takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?