Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabaaa bugunki menum
8.00 iki yumurta (sahanda)
kibrit kutusu kadar peynir
36 gr beyaz ekmek
14.00 pirincli ispanak 1 kase yogurt
15.00 buyuk bi salkim uzum
aksam 18.00 menemen ve 40 gr ekmek cay
2 litre su
malesef adim saymadim ama aktiftim aksam yuruyuse cikacagim yemekten sonra LAydLiNe

Canım beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tercih etsen senin için daha iyi olacak. Ispanağı pirinçli yapmasan daha iyi olurdu. Bunların haricinde menün gayet güzel

Canım beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tercih etsen senin için daha iyi olacak. Ispanağı pirinçli yapmasan daha iyi olurdu. Bunların haricinde menün gayet güzel
tamamdir bundan sonra oyle yapayim, a101den almistim ince dilimli o hic tokluk vermiyordu, firindan alayim artik,kesin krarliyim bu sefer gidecek bu yaglar

Merhabalar bugünki menüm:
11.00 1 adet yumurtadan omlet, 1 er domates ve kırmızı biber, bir adet çavdarlı ekmek ve 4 zeytin

14.00 ara öğün yeşil çay ve 2 adet incir

16.00 akşam yemeği. 1 kase yoğurt çorbası , 4 adet misket köfte ve 50 gr mısır unu ekmeği

1012 toplam kalori yaktım sporla bugün. 30 days shred de yaptım. Şuan su 2 lt
Adım 6.000 akşama kadar 10.000 tamamlarım

İyi geceler kızlar bugünkü menüm
10.30
Kapya biberli lorlu omlet,4 küçük pankek(dünden kalmıştı),20 gr şekersiz fıstık ezmesi
12.30
Sütlü filtre kahve,2 incir
18.30
1 kase domates çorbası,150 gr bol yoğurtlu mantı,160 gr kadar sütlaç
Akşam yürüyüşe çıkıldı 7000 adım atıldı. Çocuklarla daha fazlasını yapabilmek istiyorum ama evdeki işler ve iki küçük çocukla ancak bu kadarını yapabiliyorum şimdilik. Umarım pazartesiden itibaren daha düzenli olurum okul başlıyor çünkü

Gunaydın kızlar.dun menu falan bildiremedim.Dogru duzgun yemedim bile.Zor bi gundu.
Bugun biraz toparlarız inşallah.

Günaydın kızlar. Bugün baya misafirim var yaklaşık 20-30 kişi. Diyet nolur bilmiyorum allah bana sabır versin

Merhabalar 13.takım, uzun zaman oldu ben aylar once deneme suresinden sonra yaklasik 1 ay fln listede kalıp izne ayrılmıştım. Bir süredir pasif takip ediyorum, kenardan kenardan küçük cocuk ve düzenli bir hayat olmayınca çok katılım yapamıyordum açıkçası. Yine söyle ucundan kıyısından, liste dışından biraz takilsam nasil olur LAydLiNe ?? Bu arada yanlış hatirlamiyorsam 69 küsurlerde bırakmıştım şimdi 65 civarındayım.

O zamanki kullanıcı adın neydi canım?

iyi aksamlar bayanlar
menüm
8.00 1 haslama yumurta
3 zeytin
50 gr peynir
50gr tb.ekmegi
13.30 1 tabak.kabak yemeği
1 kase yogurt
15.00 seftali
19.00 1 tabak bulgur pilavi ustune kusbasi kavurma ayran
3700 adim 1.5 litre su LAydLiNe

Herkese selam,
Çoook yoğun,çook koşturmalı bir iş günü sonrası listem
29/08/2019 Menü-program
Kahvaltı: 08:30
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim çeçil peynir,7 yeşil zeytin ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle: 12:30
patates yemeği (birkaç kaşık),küçük bir kase yoğurt ve bol salata (salatalık ve domates ,nar ekşisi ile)
Ara:
yok
Akşam: 19:00
3 adet tam buğdaylı bisküvi ve nescafe
Spor:
18400 adım (çok koşturdum demiştim)
Su:
2 lt su ve 2 bardak soda

Herkese iyi akşamlar bugunki menüm
Kahvaltı 10.30
1dilim tb ekmek
1yumurtadan peynirli omlet
3zeytin 1salatalik

14.30
1kucuk kase bol yeşillikli patates piyazı
1fincan yeşilçay

16.00
Türk kahvesi tek şekerli

19.30 Aksam
3kasik peynirli erişte pilavı
Salata
1bardak ayran

Spor yapmadım.Ama aşırı koşturmalı bi gündü.
Su:2.5lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…