Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar akşamları artık yürüyüşe çıktığımızdan bu saate kalıyor menü ve adım sayım.
10.30
100 gr menemen,4 küçük siyah zeytin,50 gr çavdar ekmeği,10 gr şekersiz fıstık ezmesi
15.00
1 az şekerli türk kahvesi, yarım dilim pasta(kızım dışarıda olunca pasta istedi hepsini yemesin fazla gelecek diye ben yedim birazını)
17.30
1 kase mercimek çorbası,2.5 küçük köfte,100 gr kadar mantı
2.5 lt su ve 10000 adımı tamamladım bugün

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum Pazartesiden bu güne 100 gram vermişim 76.4 tüm 76.3 olmuşum ama bu hafta neredeyse hiç evde değilsin ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum. Yine iyi bi rakam

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum Pazartesiden bu güne 100 gram vermişim 76.4 tüm 76.3 olmuşum ama bu hafta neredeyse hiç evde değilsin ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum. Yine iyi bi rakam

Bu hafta artık her şeyi sıkı tutup kilo vermenin zamanı geldi. Biliyorsun ki deneme süremizde var. O yüzden haftaya çok güzel bir sonuç bekliyorum hem senden hem takımdaki herkesten

günaydın,
Dün baya stresli ve bol koşturmalı bir günün sonunda regl oldum bugün Aslına 3 gün vardı daha. Kilom 57,5 .Şu anda sancılarla baş başa sıcak bir gün geçireceğim.Menü bildirimini akşama yaparım.

Geçen cuma kaç kiloydun canım?

Pzrtsi;63.3 kg
Cuma:63.8kg
Regl ve asiiri wc sıkıntısı yaşıyorum.Bi kaç gündür çok zor geçti günler.Ama toparlicam insallah

Kötü bir sonuç olmuş canım artık biliyorsun ki kendimizi toparlamamız lazım. Haftaya çok daha iyi bir sonuç bekliyorum senden.

Ne bileyim kaptan hic aktif olacak tempom olmuyordu, simdi ucretsiz izne ayrilacagim 1 aya kadar, cocuk da biraz buyudu artik kendime vakit ayirabilirim diye umut ediyorum.

Bizde çok aktif değiliz zaten canım gördüğün gibi. Bir ileri iki geri oyalanıp duruyoruz. Umarım ücretsiz izinde daha iyi vakit ayırabilirsin kendine

Gunaydin herkese, ben kayinvalidemdeyim bugun eve indim tartilmak icin ama kahvalti yapmis oldum. Regl de oldum üstüne. Tartılıp yazacağım yine de, pzt asıl sonuç çıkar muhtemelen, tartımı yanıma alacağım.

Eveet bugünkü kilo bildirimimi yapıyorum 77.4geçen hafta 78.7 ydi pazartesi de 78.4 tü. Buraya yazmaya başladığımda 79.6 ydım iki kilo geride kaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…