Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum Pazartesiden bu güne 100 gram vermişim 76.4 tüm 76.3 olmuşum ama bu hafta neredeyse hiç evde değilsin ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum. Yine iyi bi rakam
nasilsiniz 13. takimm
günaydınnn kizlarrr
cuma 60.5
bugun 60.00 yuppiiiiiiibenim icin buyuk basari bu 60.9 la basladim
günaydın,
Dün baya stresli ve bol koşturmalı bir günün sonunda regl oldum bugünAslına 3 gün vardı daha. Kilom 57,5 .Şu anda sancılarla baş başa sıcak bir gün geçireceğim.Menü bildirimini akşama yaparım.
Ne bileyim kaptan hic aktif olacak tempom olmuyordu, simdi ucretsiz izne ayrilacagim 1 aya kadar, cocuk da biraz buyudu artik kendime vakit ayirabilirim diye umut ediyorum.
Pzrtsi;63.3 kg
Cuma:63.8kg
Regl ve asiiri wc sıkıntısı yaşıyorum.Bi kaç gündür çok zor geçti günler.Ama toparlicam insallah
Ne bileyim kaptan hic aktif olacak tempom olmuyordu, simdi ucretsiz izne ayrilacagim 1 aya kadar, cocuk da biraz buyudu artik kendime vakit ayirabilirim diye umut ediyorum.
58,2 kg dım.Bu arada ölüyorum sancıdan.Bu regl de olsan dert olmasan dertGeçen cuma kaç kiloydun canım?
Eveet bugünkü kilo bildirimimi yapıyorum 77.4geçen hafta 78.7 ydi pazartesi de 78.4 tü. Buraya yazmaya başladığımda 79.6 ydım iki kilo geride kaldı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?