58,2 kg dım.Bu arada ölüyorum sancıdan.Bu regl de olsan dert olmasan dert.Dolorex ile romantik ilişki yaşıyorum şu an:)
Teşekkür ederim canım muhtemelen ödemden gitti ama doğumdan sonra gördüğüm en düşük kilo o yüzden motive oldum yavaş da olsa gidecek:)Harikasın canım maşallah çok iyi bir sonuç
ok ,hadi bakalım hayırlı olsun bana da:)Bende senin gibiyim canım. Çok fena sancı çekiyorum. İlaç içmeyi sevmediğim içinde çeke çeke o sancıyı yaşıyorum.
Bu hafta seni listeye alıyorum artık tamam mı?
Elimden geleni yapıcam.Spora basladım.Kötü bir sonuç olmuş canım artık biliyorsun ki kendimizi toparlamamız lazım. Haftaya çok daha iyi bir sonuç bekliyorum senden.
hayııııır,asla asla asla yapma oyle birşey ...dayan biraz dahaBu hafta şok bir diyet mi denesem sizce? Hiç kilo veremiyorum
Bu hafta şok bir diyet mi denesem sizce? Hiç kilo veremiyorum
tatil güzel gidiyor ama çok kilo aldım kalcam 94ten 98e belim 64ten 69a cikti yani giderken 36 bedenken şuan 38 oldumHoş geldin fıstık nasıl gidiyor tatil?
Gayet güzel bir sonuç canım. Maşallah sana kocaman tebrikler
tatil güzel gidiyor ama çok kilo aldım kalcam 94ten 98e belim 64ten 69a cikti yani giderken 36 bedenken şuan 38 oldum ☹☹
tatil dönüşü yine eski düzene geri dönmem gerek
Kızlar sabah : 1 yumurta , domates salatalık ve biraz beyaz peynir
Öğlen: sütlü kahve
Akşam : tarhana çorbası, ve et sote. Bir kase de yoğurt
30 days shred yapıldı. Evde olduğum için adım atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?