Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bugun cok az sey yedim, oglen aksam ayni menu oldu isim vardi mutfakla ilgilenemedim, kabak yemegi ve yogurt yedim sabahta menemen ve 42 gr tb ekmegi 50 gr peynir aralarda sut seftali ve armut vardi 3 litre su ictim, bol bol ev temizledim

Su çok az olmuş ayrıca meyve suyu doğal bile olsa içmemek lazım

Tatil olduğu için çok sessiz buralar. Sular içiliyor mu
Kız Merve gözüm hep seni aradı sonunda geldin bende Pazartesi başlayacağım Eşimi ikna edebilirsem birlikte spora da gideceğiz çocukları da alacağız yanımıza bakan varmış salonda
Sen naptın kaç kilosun şuan ohh neler yenmiştir şimdi ohooo senle yarışmayı özledim

Ben çok kilo aldım Spor süper olur. Ben de işyerindeki arkadaşlarla spora gitmeyi düşünüyorum. Hırs yaparsak yine veririz kiloları.
Senle rakip olamayız artık. Kesin sen benden zayıfsındır

Aramızda 4 kilo fark varmış

Merveeee ne yaptın sen ne yedin böyle anacım yok canım sen veremezsin artık geçti sen nerde ben nerde hayatta bana yetişemezsin ilk gazı vereyim ben bir
Şaka bir yana hemen hemen toparlamamız lazım
Kilo alma sebebim sadece çok yemek değil. Başka sebepler de var. İnşallah verebilirim.
Sana yetişirsem seninle yarışırım. Kendime bir rakip bulmam lazım
63 kilo olup da benimle rakip olmak isteyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…