Yaptim cnmtarhana mi yapcan
Ben de menümü yazayım, bir süredir dikkat edemedim ondan kilo vermem durdu 1 aydır.
Kahvaltı 9.00
Yarım simit, 3 kaşık menemen 2 dilim beyaz peynir
Öğlen 11.30
Kalan yarim simit, 1 bardak meyve suyu
Akşam 16.00
1 kase tarhana, 1 küçük tabak ciğer sote, salata
Akşam 19.00
1 çay bardagi süt
Spor 20 dk yürüyüş
Su 1lt civari ( çok az oldu biliyorum)
Kız Merve gözüm hep seni aradı sonunda geldin bende Pazartesi başlayacağımTatil olduğu için çok sessiz buralar. Sular içiliyor mu
Ben çok kilo aldımKız Merve gözüm hep seni aradı sonunda geldin bende Pazartesi başlayacağım ☺ Eşimi ikna edebilirsem birlikte spora da gideceğiz çocukları da alacağız yanımıza bakan varmış salonda
Sen naptın kaç kilosun şuan ohh neler yenmiştir şimdi ohooo senle yarışmayı özledim
Aramızda 4 kilo fark varmışKız Merve gözüm hep seni aradı sonunda geldin bende Pazartesi başlayacağım ☺ Eşimi ikna edebilirsem birlikte spora da gideceğiz çocukları da alacağız yanımıza bakan varmış salonda
Sen naptın kaç kilosun şuan ohh neler yenmiştir şimdi ohooo senle yarışmayı özledim
Merveeee ne yaptın sen ne yedin böyle anacım yok canım sen veremezsin artık geçti sen nerde ben nerde hayatta bana yetişemezsinAramızda 4 kilo fark varmış
Kilo alma sebebim sadece çok yemek değil. Başka sebepler de var. İnşallah verebilirim.Merveeee ne yaptın sen ne yedin böyle anacım yok canım sen veremezsin artık geçti sen nerde ben nerde hayatta bana yetişemezsinilk gazı vereyim ben bir
Şaka bir yana hemen hemen toparlamamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?