İnşallah sağlığın yerinde olsun öenmli olan oKilo alma sebebim sadece çok yemek değil. Başka sebepler de var. İnşallah verebilirim.
Sana yetişirsem seninle yarışırım. Kendime bir rakip bulmam lazım
63 kilo olup da benimle rakip olmak isteyen var mı ?
kaç oldum bilmiyorum ama bende baya aldım. sen kaç kilo aldın toplamda Merve abla? 53 ile mezun olmustun sankiKilo alma sebebim sadece çok yemek değil. Başka sebepler de var. İnşallah verebilirim.
Sana yetişirsem seninle yarışırım. Kendime bir rakip bulmam lazım
63 kilo olup da benimle rakip olmak isteyen var mı ?
Evet 53 le mezun oldum 10 kilo aldımkaç oldum bilmiyorum ama bende baya aldım. sen kaç kilo aldın toplamda Merve abla? 53 ile mezun olmustun sanki
Senle aramızda 4 kilo var ama vermem gereken en az 10 kilo varİnşallah sağlığın yerinde olsun öenmli olan o
4 kg birşey değil ben senle gizli gizli rakip olurum
Ben İstanbul’a geldiğimde diyetisyene gittim öylesine bana ideal kilon 54 -55 dedi daha aşağısına İnme güçten düşersin dedi bende zaten 53-54 olmak istiyorum vende şimdi 60 kg 6-7 kg vermem gerekirSenle aramızda 4 kilo var ama vermem gereken en az 10 kilo var
Listeye girmeden takılırız. Listede olunca daha dikkatli oluyoruz doğrusu. Kendimizi listedeymiş gibi hissedelimBen İstanbul’a geldiğimde diyetisyene gittim öylesine bana ideal kilon 54 -55 dedi daha aşağısına İnme güçten düşersin dedi bende zaten 53-54 olmak istiyorum vende şimdi 60 kg 6-7 kg vermem gerekir
Listeye giremeyiz işin kötü tarafı o ben saten mezun olduğum kiloya inersem hedefime gelmiş oluyorum
Canım ben 6. Takıma geçtim orada devam ediyorum.. kilo aldım ama kaç kiloyum bilmiyorum bu aralar misafirlerim oldu dikkat edemedim...pazartesi tekrar başlayacamada81 nerelerdesin kilo durumun nasıl canım
Ben de 10 kilo aldım malesefCanım ben 6. Takıma geçtim orada devam ediyorum.. kilo aldım ama kaç kiloyum bilmiyorum bu aralar misafirlerim oldu dikkat edemedim...pazartesi tekrar başlayacam) senin kilo ne alemde ?
Bende pzartesi kilo bildirimi yapıcaz diye biliyorum amaİyi geceler hanımlar bugün de bol koşturmacalı bir gün oldu malum yarın iie başlıyorum evdeki işleri halledeyim dedim.
10.00
1 haşlanmış yumurta,kahvaltılık kapya biber sosu,2 ceviz,60 grkadar beyaz ekmek( evde diğerlerinden kalmamış) 10 gr kadar şekersiz fıstık ezmesi
13.00
Sütlü filtre kahve,yulaflı bar
17.00
1 kase çorba,1 dilimçavdar ekmeği,5-6 tane kaju
21.30
Sütlü filtre kahve
8000 adım ve 2 lt civarı su.
Bir de sabah tartılıp yazacağız galiba değil mi yanlış mı hatırlıyorum?
Tamamdır canım inş biraz gitmiştirBende pzartesi kilo bildirimi yapıcaz diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?