Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

02/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim çeçil peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
nohut yemeği (sadece nohutları),bulgur pilavı (bunlardan 2-3 kaşık yerim),yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
armut
Akşam:
ton balıklı salata
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates,adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt
Sabah 57.5 kg idi. Değişen birşey yok.Regl devam ediyor.Bugün evde nohut ve barbunya ıslatıp kaynatacağım.Yapacağım salatalara bunlardan katacağım.

Günaydın kızlar Cumadan beir aynı kilodayım 76.4
Daha çok azmetmem lazım daha çok hırslanmam lazımm

Benim tartım bozuldu galiba yaaaaaaa cuma günü büyük ihtimal + çıkmamın sebebi de o. Pili bitmek üzere olabilir. Değiştirip yeniden bir kontrol edeceğim umarım sorun yoktur.

Kızlar sanırım artık herkesin tatil modu bitti. Haftaya okullar açılıyor. Veeee artık hepimizin zayıflaması lazım. Ne dersiniz tam gaz başlayalım mı hep birlikte?

Meltemesintisi80 canım artık listedesin çok şükür. Umarım hedefe ulaşmanda çok etkisi olacak. Sana numaramı yazıyorum özelden. Sen de ister oraya yaz istersen mesaj at. Çünkü listeye giren herkesin bende iletişim numarasının olmasını istiyorum her hangi bir aksiliğe karşı

Evet eveet gaza gelmeliyiz artık. Ve grubu eksilerden kurtarmalıyızz
Ben çok boş bıraktım takımı da kendimi de. Normalde böyle olmazdı ama arada bir motivasyonu bozuluyor insanın. Ama bugün acayip gaza gelerek başladım güne. Bu hafta birinci olamazsak ya da ilk üçe giremezsek ceza alacağız
Canım ben deneme sürecinde miyim ? LAydLiNe
Evet canım deneme süresindesin
Acayip gaza gelmiş durumdayım.bi de oğlum tamamen duzelse benden iyisi yok.
Düzelir inşallah biran önce. Artık bitirelim şu işi çünkü uzadıkça sıkıyor insanı.

Selamlar herkeseeee

Eylül geldi ben de geldim

aslında dönmeyi planlamıyordum ne yalan söyliyim çünkü gerçekten grupta çok boşvermişlik vardı ve bu beni çok de motive ediyordu amaaaa sonbahar falan gelince ben çok motive oluyorum yaa diyet konusunda şu koca grupta kendim çalıp kendim oynasam da burdayım. geçen eylülde 12 kilo vermiştim darısı bu eylüle inşallah

var mı bana kadar yeriniz 125 kiloluk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…