çok pis kilo verecem bu hafta inşallah
Oraya yazarım ok.Bugün ben de sıcağa aldırmadan yemekten sonra aldım sodamı içe içe işletme çevresi bir tur yaptım.Umarım havalar da izin verir de biraz spor yapmaya başlayabilirim.durduğum yerde terlediğim havada spor yapmak çok tehlikeli olur gibi geliyor.Meltemesintisi80 canım artık listedesin çok şükür. Umarım hedefe ulaşmanda çok etkisi olacak. Sana numaramı yazıyorum özelden. Sen de ister oraya yaz istersen mesaj at. Çünkü listeye giren herkesin bende iletişim numarasının olmasını istiyorum her hangi bir aksiliğe karşı
Tesekkur ederim canim.Insallah.Ben sporu artırıyorum.Bende öyle. Tartıda kilo vermemiş olmak çok sinirimi bozuyor. Gemileri yaktım valla
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallahh
ben senden zayıfım kiiiiii
Oraya yazarım ok.Bugün ben de sıcağa aldırmadan yemekten sonra aldım sodamı içe içe işletme çevresi bir tur yaptım.Umarım havalar da izin verir de biraz spor yapmaya başlayabilirim.durduğum yerde terlediğim havada spor yapmak çok tehlikeli olur gibi geliyor.
Hoşbulduk ne zamandır konuşamadık nasılsın bitti mi tatillerin gülce nasıl jimnastik dersleri ne alemde :) yeni arabanızdan memnunmusunuz :)Hoş geldin Gönül. Gayet güzel bir menü afiyet olsun
inanmıyorum adaaaaben senden zayıfım kiiiiii58.800 idim bu sabah... sana gaz vereyim dedim
Hoşbulduk ne zamandır konuşamadık nasılsın bitti mi tatillerin gülce nasıl jimnastik dersleri ne alemde :) yeni arabanızdan memnunmusunuz :)
inanmıyorum adaaaailk kez benden zayıfsın senin kadar azimli birini görmedim ben acayip gaza geldim bence sende acayip motive olmuşsundur. bende Merve benden şişman diye sevinmiştim M merve4416
Oo sizde bayağ yenilikler heyecanlar varmış Ne güzel bayılırım okul alışverişine o kitap kalem kokusuna ben hala boyama kitabı boyarım büyük bir zevkleİyiyim çok şükür, tatil bitti. Gülce'nin jimnastik tam gaz devam. Bu yıl yarışlara katılacak inşallah. Ayrıca 1. sınıfa başlıyor. Bu perşembe okulun ilk günü. Çok heyecanlı benim içinYeni arabamızdan da çok memnunuz şükür. Sen de ne var ne yok nasıl gidiyor hayat? Oğlanlar nasıl?
Canım , aslında hiç azim etmedim son zamanlarda inan hiç dikkat etmedim bile tatile gittim orada yedim yedim... sonra eve geldim misafirlerim geldi onlarlada yedim içtim ama çok hareketliydim sanırım ondan eridi gitti.....bugün diyete başladım bakalım hedef 51Hoşbulduk ne zamandır konuşamadık nasılsın bitti mi tatillerin gülce nasıl jimnastik dersleri ne alemde :) yeni arabanızdan memnunmusunuz :)
inanmıyorum adaaaailk kez benden zayıfsın senin kadar azimli birini görmedim ben acayip gaza geldim bence sende acayip motive olmuşsundur. bende Merve benden şişman diye sevinmiştim M merve4416
10000 adımı tamamladınim ve su 3 lt olduİyi akşamlar kızlar
8.30
Kapya biberli omlet,yarım avokado,2 dilim çavdarlı ekmek
10.30
Laktozsuz süt,yulaflı bar
14.00
34 gr kaşar ve 13 gr pastırmayla çavdarlı ekmekle tost,1 bardak ayran
19.00
1 kase çorba,130 gr yeşil mercimek yemeği,küçük 1 kase yoğurt su şimdilik 2.5 lt oldu. Yürüyüşe çıktım sonucu birazdan yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?