Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oraya yazarım ok.Bugün ben de sıcağa aldırmadan yemekten sonra aldım sodamı içe içe işletme çevresi bir tur yaptım.Umarım havalar da izin verir de biraz spor yapmaya başlayabilirim.durduğum yerde terlediğim havada spor yapmak çok tehlikeli olur gibi geliyor.

Aynen canım havalar çok sıcak. Dikkatli olmak lazım. Sizin bir avantajınız var ki sıcak havalar sizin metabolizmanızı bizden daha iyi çalıştırıyor.

Hoş geldin Gönül. Gayet güzel bir menü afiyet olsun
Hoşbulduk ne zamandır konuşamadık nasılsın bitti mi tatillerin gülce nasıl jimnastik dersleri ne alemde :) yeni arabanızdan memnunmusunuz :)
ben senden zayıfım kiiiiii 58.800 idim bu sabah... sana gaz vereyim dedim
inanmıyorum adaaaa ilk kez benden zayıfsın senin kadar azimli birini görmedim ben acayip gaza geldim bence sende acayip motive olmuşsundur. bende Merve benden şişman diye sevinmiştim M merve4416

İyiyim çok şükür, tatil bitti. Gülce'nin jimnastik tam gaz devam. Bu yıl yarışlara katılacak inşallah. Ayrıca 1. sınıfa başlıyor. Bu perşembe okulun ilk günü. Çok heyecanlı benim için Yeni arabamızdan da çok memnunuz şükür. Sen de ne var ne yok nasıl gidiyor hayat? Oğlanlar nasıl?

Oo sizde bayağ yenilikler heyecanlar varmış Ne güzel bayılırım okul alışverişine o kitap kalem kokusuna ben hala boyama kitabı boyarım büyük bir zevkle
Bizde iyiyiz uzun tatilimiz bitti döndük yine büyük oğlan başladı kreşe küçük için de haber bekliyoruz bende ehliyete yazılacağım arabayı da aldık çok şükür ehliyeti alınca artık çıkacağım trafiğe ve ayrıca Almanca kursum başlayacak atacaklar beni buradan yakında

Canım , aslında hiç azim etmedim son zamanlarda inan hiç dikkat etmedim bile tatile gittim orada yedim yedim... sonra eve geldim misafirlerim geldi onlarlada yedim içtim ama çok hareketliydim sanırım ondan eridi gitti.....bugün diyete başladım bakalım hedef 51 )
Sen yaparsın inanıyorum çok azimlisin )

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar..
Bugunki menüm
SABAH 10.00 Kahvaltı
1dilim tb ekmek
2dilim sucuk
1dilim peynir 2zeytin
1salatalik domates
1yumurtadan bol yeşillikli piyaz

12.00
Türk kahvesi tek şekerli

15.00
Yesilcay
2ceviz 5badem

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
4kasik kabak yem.
2kasik et sote
Salata

2.5lt su
1mile leslie
30dak pilates..bacak karın kalca hareketleri
1ayran.

Sabah00 1 haşlnmış yumurta 3 adet çeri domates 4 adet salatalık ve 1 dilim peynir

Öğlen: Diltre kahve

Akşam:19.00 bir kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı taze fasulye

30 days shred yapıldı. 6 bin adım
Yalnız su içemedim şuan 2 litre bitiricem yatana kadar

İyi akşamlar kızlar
8.30
Kapya biberli omlet,yarım avokado,2 dilim çavdarlı ekmek
10.30
Laktozsuz süt,yulaflı bar
14.00
34 gr kaşar ve 13 gr pastırmayla çavdarlı ekmekle tost,1 bardak ayran
19.00
1 kase çorba,130 gr yeşil mercimek yemeği,küçük 1 kase yoğurt su şimdilik 2.5 lt oldu. Yürüyüşe çıktım sonucu birazdan yazarım

Sabah 8.30
2 dilim kasar, 1 dilim etimek , 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık
Öğlen 12.30
1 kupa sütlü kahve, 1 avuç ceviz ve badem
Ara 14.30
1 porsiyon kavun
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon tavuk sote, 1 dilim kepek ekmeği
Su 2 lt kadar

10000 adımı tamamladınim ve su 3 lt oldu

herkese günaydın

dünkü menümü genel geçer yazayım çok berbat bir gündü okuyunca anlayacaksınız

sabah 8.30
1 adet izmir bombası
şekersiz sütlü neskafe

ara yok

öğlen 12.30
5 ızgara köfte
2 yk kısır
2 yk yeşillik
yarım kase mercimek çorbası

ara 17

iki tane biberli ekmek (mayalı hamurun üstüne soğan ve biber salçası kavrulup koyuluyor)
1 çatal peynir

akşam 18.30
5-6 kaşık patates salatası

gece 23.30 (yeme krizi)
1,5 tabak bulgur pilavı 1 ızgara balık
2 çatal peynir
3 kaşık patates salatası

+2 kilo ile de güne başladım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…