Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın
03/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim çeçil peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 minik salatalık,2 hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
muz
Akşam:
ton balıklı salata yada yulaflı yoğurt (bilemedim şimdi:))
Spor:
60 dk pilates,adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt

Geç kaldım bugün biraz kızlar işler yoğundu. Dünün menüleri bir harika bir iki kişi dışında. Şimdi tek tek yorumlayacağım hepsini. Ben dün akşama kadar çok iyi gittim. Akşam saçma sapan bozdum yine. Bugün biraz daha iyi ama yine de yasaklı şeyler yedim mecburen. Sanırım artık öğle yemeklerimi de yanımda getirmem gerecek çünkü hastane yemekleri artık hiç uygun çıkmıyor diyete.

Afiyet olsun canım. Ben de bu sabah tartıldım ama regl olacağım diye fazla geldim. Bugün başlıyorum ben de. İnşallah çabucak veririz

M merve4416 nasılsın canım? Sen direkt Gönül'ün mesajı alıntılayıp yazınca acaba bir sorun mu var dedim kendi kendime?

Merhaba, Pazartesi günü (09.09) başlamam mümkün mü? Kısa bir seyahate çıkmam lazım.

Merhaba kızlar.
Sabah:12.00 1 yumurtadan omlet ve 2 adet ceviz , 1 er domates ,salatalık ve kırmuzı biber , bir dilim peynir

Öğlen: 15.00 1 er yeşil elma , yarım şeftali bir avuç üzüm , 2 hurma

Akşam 19.00 yoğurt çorbası, patlıcan yemeği ve yoğurt

2 litre su içtim. 2 bardak yeşilçay içtim. 30 day shred yapıldı , leslile 1 mil yaptım. Günü bitirdim

İyi akşamlar bugünkü menüm
8.30
2 yumurtadan peynirli omlet, 1 dilim çavdarlı omlet, 2 ceviz, 1 çay kaşığı kadar bal
11.30
Laktozsuz süt,yulaflı bar
13.30
1 kase yoğurt çorbası, 1 dilim çok tahıllı ekmek
16.00
45 gr hünnap
18.30
1 kase yoğurt çorbası, 200 gr kadar mercimek yemeği, 70 gr ev makarnası ve 20 gr lor peyniri, küçük bir kase sütlaç.
Akşam çok oldu farkındayım yürüyüşe çıktık 9000 adımı bulurum 2.5 lt oldu su şimdilik

9300 oldu adım

İyi akşamlar kızlar
Bugun ki menüm
Sabah 10.00
1yumurtadan menemen (oğlumla yedik yani yarısı)
1dilim peynir 2zeytin
1salatalık

12.00
Yeşilçay

14.00
1küçük tabak kabak yemeği
1dilim tb ekmek
1küçük kase yogurt

16.00
Turk kahvesi tek şekerli

19.00 Aksam
3 fırında köfte
2dilim patates
1kase börekaşı corbası

3 lt su
2mile leslie..
30dak pilates..karın kalça bacak hareketleri
50squat

Herkese günaydın
04/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates1 minik salatalık, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
ezogelin çorba,meyhane pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
muz,grissini
Akşam:
yoğurt+yulaf
Spor:
30-45 dk pilates,adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt

Dün pilates yapmadım.Daha doğrusu iş anlamında çok zor bir gündü.Moralim o kadar bozuktu ki üstümden silindir geçmiş gibiydi.Sadece bir tabak yoğurt yiyip uyudum.İşler kötü gittiğinde de kendimi motive etmeyi öğrenmem gerek

Keşke şu şekeri de bırakabilsen çok iyi olur senin için. Hayatın her alanında motivasyon çok önemli. Bazen kaçırıyoruz ipin ucunu ama eğer kararlı ve istekli olursak ya da tam zamanında kendimizin sesini dinleyip motivasyona ihtiyacımız olduğunu anlayabilirsek bence başarırız. Bende bugün bir şey fark ettim kendi hayatımla ilgili. Ne zamandır işe geç kalmamaya çalışıyorum ki mesaim 08:00 de başlıyor ve ben son iki aydır 08:30 dan önce zor atıyorum kendimi iş yerine. Sabahları da erkenden kalkıyorum oysu. Geç kalmayayım diye çabaladıkça hiçbir şey düzelmiyor. Diyet konusunda da aynı. Yemeyeyim dedikçe yiyesim geliyor. Sorunun kaynağını biliyorum ama nasıl çözeceğime dair şu an herhangi bir fikrim yok. Oluruna bıraksam düzelir mi diye düşünüyorum ama karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…