Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar pek paylaşım yapılmıyor bugünlerde ben yapayım bari.
9.00
150 Gr menemen,50 Gr ekşi mayalı ekmek,20 Gr beyaz peynir,5 zeytin,10 Gr şekersiz fıstık ezmesi
13.00
Sütlü filtre kahve
18.00
1 kase yoğurt çorbası,150 Gr bamya yemeği,2 tane içli köfte,1 küçük kase yoğurt. Yürüyüş yapamadım malum çocuklar hasta bugünlük ancak bu kadar dikkat edebildim. Su da 2 lt şimdilik

Herkese günaydın ,mutlu haftalar
Haftasonu güçlü bir kahvaltı yaptım.Öğle yemeği yemedim. Pazar akşamı sade makarna ve pazar akşamı da iskender yedim.Ev temizliği,turşu ve salça yaptırarak koşturdum ve ekstra tek spor pazar günü yarım saat yüzmekti.

16/09/2019 Menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin, bir domates,tek hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle 12:45
toga çorba,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği
Akşam 19:00
yoğurt,yulaf
Spor:
10000 adım+30 dk pilates
Su:
2 lt

Cuma:62.4kg
Guncel:62.5kg
Wc sorunu yaşıyorum.Dun akşam da bulgur yedim.Acayip şişti karnım.Umarim bugün toparlarım.

Günaydın kızlar herkese gelemedim bu saate kadar. Ne var ne yok nasıl gidiyor?

Günaydın kızlar herkese gelemedim bu saate kadar. Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Kendi adıma bol kosturmacali geçiyor çocuklar hasta geceleri uykusuz gündüzleri yorgun geçiyor üstüne bugün mesai derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum

Kendi adıma bol kosturmacali geçiyor çocuklar hasta geceleri uykusuz gündüzleri yorgun geçiyor üstüne bugün mesai derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum
Aynen canım bende çok koşuşturmacalı yaşıyorum bu ara hayatı. Küçük kızım 1. sınıfa başladı. Beslenmesi, öğle yemeği, kahvaltısı derken sürekli yemek düşünüyorum. Birde çalışınca daha zor oluyor hepsi.
Ay bu arada yazacaktım annen nasıl geçti mi memleketinize
Annemi hafta sonu Aydın'dan aldık Konya'ya kardeşimin yanına bıraktık. Ben çalıştığım için evde bakacak kimse yoktu. Sağ olsun gelinimiz ben bakarım dedi. Çarşamba başka bir doktordan randevu aldık. Yeniden muayene ettireceğiz. İnşallah daha iyi şeyler duyarız yeni doktordan.
Hoş geldin canım. Nasılsın, nasıl gidiyor?
Bugün Leslie 2 mil e başladım. 3 gün Leslie 2 mil yapıp 3 mile geçeceğim

Bende bu akşam yürümeyi düşünüyorum. Hatta düşünmeyle kalmayıp yürüyeceğim inşallah. Niyetimi ettim.

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
SABAH 10.00 Kahvaltı
2dilim tb ekmek
1yumurtadan menemenin yarısi
1dilim peynir
2zeytin 1salatalik

14.30
1tost peynirli domatesli kepekli ekmekten
Yeşilçay

16.30
Yarım tek şekerli türk.kahvesi

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase mercimek çorba
2kasik patates oturtma
Salata

3lt su
2mile leslie
30dak pilates kalca karin bacak

İyi geceler kızlar bugünkü menüm
7.30
1haslanmis yumurta,20 Gr beyaz peynir,5 küçük zeytin,50 Gr ekşi mayalı ekmek,8 Gr şekersiz fıstık ezmesi
11.00
1 kase aşure ( gittiğimiz seminerde hazırlamışlar yedik bir güzel)
13.00
150 Gr bamya yemeği,1 küçük kase yoğurt,25 Gr ekşi mayalı ekmek
19.00
1 kase mercimek çorbası,salata,180 Gr ızgara tavuk su 2 lt ancak oldu adım 8200. Bugün güya yürüyüşe çıkacaktım 11 aylık oğlumuz uyuturken uyuyakalmisim

14/09/2019 Menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 1dilim hindi füme,tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle 12:45
kuru fasülye (sadece taneleri),yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği,akşama doğru bir armut
Akşam 19:00
Fırında karnıbahar (az zeytinyağı ve sarmısaklı yoğurt ile)
Spor:
10000 adım+30 dk pilates+ev temizliği
Su:
2,5 lt

Selam kızlar

Dün uzun zamandan beridir ilk kez tek lokma kaçamak yapmadım. Kendimi kocaman kocaman tebrik ediyorum

Bugünde bu saate kadar yapmadım çok şükür. Ama fena halde baş ağrım var. Şeker insanı çok zorluyor. Bildiğiniz zehir gibi yaaa insanın tüm dengesini alt üst ediyor. Dünden beridir öyle kararlıyım ki artık tek lokma kaçamak yok

Kızlar bi toplaşın bakalım yaaaaa hiç muhabbet edemiyoruz. Gelen bi ceeee deyip kaçıyor

Önümüz kış, biran önce ne kadar fazlalıktan kurtulursak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…