Kendi adıma bol kosturmacali geçiyor çocuklar hasta geceleri uykusuz gündüzleri yorgun geçiyor üstüne bugün mesai derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorumGünaydın kızlar herkese gelemedim bu saate kadar. Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Ay bu arada yazacaktım annen nasıl geçti mi memleketinizeGünaydın kızlar herkese gelemedim bu saate kadar. Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Aynen canım bende çok koşuşturmacalı yaşıyorum bu ara hayatı. Küçük kızım 1. sınıfa başladı. Beslenmesi, öğle yemeği, kahvaltısı derken sürekli yemek düşünüyorum. Birde çalışınca daha zor oluyor hepsi.Kendi adıma bol kosturmacali geçiyor çocuklar hasta geceleri uykusuz gündüzleri yorgun geçiyor üstüne bugün mesai derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum
Annemi hafta sonu Aydın'dan aldık Konya'ya kardeşimin yanına bıraktık. Ben çalıştığım için evde bakacak kimse yoktu. Sağ olsun gelinimiz ben bakarım dedi. Çarşamba başka bir doktordan randevu aldık. Yeniden muayene ettireceğiz. İnşallah daha iyi şeyler duyarız yeni doktordan.Ay bu arada yazacaktım annen nasıl geçti mi memleketinize
Hoş geldin canım. Nasılsın, nasıl gidiyor?Selam kızlar
Bugün Leslie 2 mil e başladım. 3 gün Leslie 2 mil yapıp 3 mile geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?