18/09/2019 Menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 1dilim hindi füme,tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet,1 salatalık,1 domates
Öğle 12:45
ekşili mantı (275 kcal), bulgur pilavı (235 kcal) ve bunlardan 2-3 kaşık yiyeceğim,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği,akşama doğru bir armut
Akşam 19:00
yoğurt+yulaf+probiyotik
Spor:
10000 adım+30 dk pilates
Su:
2,5 lt
Bu arada çok az kişi menü paylaşıyor ,neden böyle oldu? Birkaç zamandır dikkat ediyorum ama bu şekilde giderse ben gruptan çıkmayı düşünüyorum. diyet konusunda bırakın motive olmayı ,ne aradığım diyet yemekleri,ne farklı sporları yapan görüyorum. Biliyorum evli ve çocuklusunuz ama lütfen buraya 5 dk olsa da girin.
Canım kahvaltındaki 3 adet peksimet dediğin şey tam olarak ne? Daha öncede sormuştum sanki ama cevabı hatırlamıyorum.
evet ama bugün farkettim ki hem yanlış yapıyorum hem de etimek (peksimet) yerine birşey bulmam lazım acil olarak.Hazır kepek ekmekleri güvenilir değil .Başka öğünlerde ekmek yemiyorum hiç ama sabah kahvaltıda bir şekilde çavdar,kepek,peksimet yemem lazımKalori hesabı mı yapıyorsun?
evet ama bugün farkettim ki hem yanlış yapıyorum hem de etimek (peksimet) yerine birşey bulmam lazım acil olarak.Hazır kepek ekmekleri güvenilir değil .Başka öğünlerde ekmek yemiyorum hiç ama sabah kahvaltıda bir şekilde çavdar,kepek,peksimet yemem lazım
ok çünkü değişiklik görmemek sinirimi bozuyor.Birşeyleri yanlış yapıyorum diyorumMiktarını azalt canım üç tane çok fazla. Önce ikiye düşür. Sonra bire düşür. Mutlaka etkisi olacaktır.
evet ama bugün farkettim ki hem yanlış yapıyorum hem de etimek (peksimet) yerine birşey bulmam lazım acil olarak.Hazır kepek ekmekleri güvenilir değil .Başka öğünlerde ekmek yemiyorum hiç ama sabah kahvaltıda bir şekilde çavdar,kepek,peksimet yemem lazım
yaa çok teşekkürler,yaparım ben bunu :))merhaba,
dukan ekmek deneyebilirsiniz, birkaç tarif var, deneyerek ağız tadınıza uygun olanı bulabilirsiniz, ekmek kadar lezzetli değil zira
bu linkteki karışımı muffin kalıplarda pişirebilirsiniz, nişasta içermiyor, sadece yumurta ve süt/yoğurttan gelen kalori varDukan Ekmeği (Yulaf Kepekli Ekmek) - Nefis Yemek Tarifleri
Dukan Ekmeği (Yulaf Kepekli Ekmek) Tarifi nasıl yapılır? Onlarca kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
diyet açısından çok uygun olduğuna emin olabilirsiniz
Akşamın olmamış canım. Gün içinde de fazlaca karbonhidrat tüketmişsin. Su ve spor harikaIyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
SABAH 10.00 Kahvaltı
2dilim tb ekmek
1yumurtadan menemenin yarısi
1dilim peynir
2zeytin 1salatalik
14.30
1tost peynirli domatesli kepekli ekmekten
Yeşilçay
16.30
Yarım tek şekerli türk.kahvesi
18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase mercimek çorba
2kasik patates oturtma
Salata
3lt su
2mile leslie
30dak pilates kalca karin bacak
Aşure olmamış ama telafisini yapacağına inanıyorum. 25 gr ekmek ne kadar oluyor tam olarak? Mesela 1 dilim mi ya da 2 dilim mi? Gram olarak pek gözümde canlandıramadım.İyi geceler kızlar bugünkü menüm
7.30
1haslanmis yumurta,20 Gr beyaz peynir,5 küçük zeytin,50 Gr ekşi mayalı ekmek,8 Gr şekersiz fıstık ezmesi
11.00
1 kase aşure ( gittiğimiz seminerde hazırlamışlar yedik bir güzel)
13.00
150 Gr bamya yemeği,1 küçük kase yoğurt,25 Gr ekşi mayalı ekmek
19.00
1 kase mercimek çorbası,salata,180 Gr ızgara tavuk su 2 lt ancak oldu adım 8200. Bugün güya yürüyüşe çıkacaktım 11 aylık oğlumuz uyuturken uyuyakalmisim
Canım öncelikle şekeri bırakacaksın. Mümkünse kahve içme ya da sade iç ama şekerli içme. Senin yerinde saymanın nedenlerinden biri de bence şeker. Küçük gibi görünüyor ama etkisi büyük. Yakın zamanda doktora gittin mi ya da kan tahlili yaptırdın mı?14/09/2019 Menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 1dilim hindi füme,tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle 12:45
kuru fasülye (sadece taneleri),yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği,akşama doğru bir armut
Akşam 19:00
Fırında karnıbahar (az zeytinyağı ve sarmısaklı yoğurt ile)
Spor:
10000 adım+30 dk pilates+ev temizliği
Su:
2,5 lt
25 Gr çok ince bir dilim ekmek oluyor canım.Akşamın olmamış canım. Gün içinde de fazlaca karbonhidrat tüketmişsin. Su ve spor harika
Aşure olmamış ama telafisini yapacağına inanıyorum. 25 gr ekmek ne kadar oluyor tam olarak? Mesela 1 dilim mi ya da 2 dilim mi? Gram olarak pek gözümde canlandıramadım.
Canım öncelikle şekeri bırakacaksın. Mümkünse kahve içme ya da sade iç ama şekerli içme. Senin yerinde saymanın nedenlerinden biri de bence şeker. Küçük gibi görünüyor ama etkisi büyük. Yakın zamanda doktora gittin mi ya da kan tahlili yaptırdın mı?
mens dönemini bekliyorumAkşamın olmamış canım. Gün içinde de fazlaca karbonhidrat tüketmişsin. Su ve spor harika
Aşure olmamış ama telafisini yapacağına inanıyorum. 25 gr ekmek ne kadar oluyor tam olarak? Mesela 1 dilim mi ya da 2 dilim mi? Gram olarak pek gözümde canlandıramadım.
Canım öncelikle şekeri bırakacaksın. Mümkünse kahve içme ya da sade iç ama şekerli içme. Senin yerinde saymanın nedenlerinden biri de bence şeker. Küçük gibi görünüyor ama etkisi büyük. Yakın zamanda doktora gittin mi ya da kan tahlili yaptırdın mı?
25 Gr çok ince bir dilim ekmek oluyor canım.
Hormonlarına da baktır canım mutlakamens dönemini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?