Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18/09/2019 Menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, 1dilim hindi füme,tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet,1 salatalık,1 domates
Öğle 12:45
ekşili mantı (275 kcal), bulgur pilavı (235 kcal) ve bunlardan 2-3 kaşık yiyeceğim,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği,akşama doğru bir armut
Akşam 19:00
yoğurt+yulaf+probiyotik
Spor:
10000 adım+30 dk pilates
Su:
2,5 lt

Bu arada çok az kişi menü paylaşıyor ,neden böyle oldu? Birkaç zamandır dikkat ediyorum ama bu şekilde giderse ben gruptan çıkmayı düşünüyorum. diyet konusunda bırakın motive olmayı ,ne aradığım diyet yemekleri,ne farklı sporları yapan görüyorum. Biliyorum evli ve çocuklusunuz ama lütfen buraya 5 dk olsa da girin.

Canım kahvaltındaki 3 adet peksimet dediğin şey tam olarak ne? Daha öncede sormuştum sanki ama cevabı hatırlamıyorum.

Kalori hesabı mı yapıyorsun?
evet ama bugün farkettim ki hem yanlış yapıyorum hem de etimek (peksimet) yerine birşey bulmam lazım acil olarak.Hazır kepek ekmekleri güvenilir değil .Başka öğünlerde ekmek yemiyorum hiç ama sabah kahvaltıda bir şekilde çavdar,kepek,peksimet yemem lazım

Miktarını azalt canım üç tane çok fazla. Önce ikiye düşür. Sonra bire düşür. Mutlaka etkisi olacaktır.

Meltemesintisi80 spor olarak bende yürümeye başlıyorum bir grup arkadaşla. Ama genel olarak adım sayısını baz alıyorum. Benim kilom ideal kiloma uzak şuan biraz o yüzden şekillendirici spor yapmak istemiyorum. Yürüyüş bana çok destek olacaktır. Senin sporunda güzel. Takım olarak kötüyüz bunun bende farkındayım ama düzeleceğimize inanıyorum. Senden de menülerini akşam istiyorum. Hedef menü değilde gün içinde yediklerini içtiklerini görmek istiyorum. Zahmet olmazsa eğer hem hedef hem de gün sonu yazabilirsin. Bakalım planana uymuşmusun. Bugünden itibaren artık bende menü yazmaya başlıyorum çünkü 3 gündür düzene soktum kendimi. İnşallah bundan sonra daha güzel olacak her şey

Merhaba herkese
kaptanımmmm LAydLiNe
nasılsın canım, annen iyidir umarım
sonunda tatil faslı bitti -hoş çok da dinlendirici bir tatil değildi
yarın da oğlumu gönderiyorum
tekrar dönüyorum rutinime anlayacağın
bugün tartıldım, 62,1
hadi bakalım, BAŞLIYORUUUZZZZZZ

merhaba,
dukan ekmek deneyebilirsiniz, birkaç tarif var, deneyerek ağız tadınıza uygun olanı bulabilirsiniz, ekmek kadar lezzetli değil zira
bu linkteki karışımı muffin kalıplarda pişirebilirsiniz, nişasta içermiyor, sadece yumurta ve süt/yoğurttan gelen kalori var
diyet açısından çok uygun olduğuna emin olabilirsiniz

yaa çok teşekkürler,yaparım ben bunu :))

Akşamın olmamış canım. Gün içinde de fazlaca karbonhidrat tüketmişsin. Su ve spor harika
Aşure olmamış ama telafisini yapacağına inanıyorum. 25 gr ekmek ne kadar oluyor tam olarak? Mesela 1 dilim mi ya da 2 dilim mi? Gram olarak pek gözümde canlandıramadım.
Canım öncelikle şekeri bırakacaksın. Mümkünse kahve içme ya da sade iç ama şekerli içme. Senin yerinde saymanın nedenlerinden biri de bence şeker. Küçük gibi görünüyor ama etkisi büyük. Yakın zamanda doktora gittin mi ya da kan tahlili yaptırdın mı?

25 Gr çok ince bir dilim ekmek oluyor canım.

mens dönemini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…