Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba, 21 gün şekersiz diyeti deneyip başarabilen var mı? Ben çay ve kahveyi normalde şekersiz içen biriyim ama tatlı krizine giriyorum resmen. Beceremiyorum bir türlü.

İyi geceler bugünkü menüm
8.00
Haşlanmış yumurta,40 Gr ekşi mayalı ekmek,20 Gr kadar ev yapımı paprika sosu
10.00
Yulaflı bar
12.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası,25 Gr ekmek,40 Gr paprika sosu
16.00
Bir bardak Buzlu kahve
19.00 kremalı mantar soslu bonfile yedim dışarıda et 100-150 Gr arası bir şeydi
Su 3 lt civarı adım 13000

Iyi geceler kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 10.30
1haslanmis yumurta
2koybiberi
1salatalik
1dilim peynir
1dilim kepekli ekmek

14.00
Tek şekerli türk kahvesi

15.30
Salata 1kase 2cevizle

16.30
Yeşilçay

19.30 Akşam
4kasik etli nohut yemeği
1kasik pilav
1bardak ayran
Salata

3lt su
1mile leslie
45dak pilates.karin kalca hareketleri

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 9.00
Bir dişim kepek ekmeği, zeytin, peynir, acı biber, yeşil çay
Öğlen 14.00
(Dışarı da olduğum için çok acıktım fast food yemektense kahvaltı gibi yemenin daha iyi olacağını düşündüm)
Domates, peynir, zeytin, ekmek, şekersiz çay
Akşam19.00
Yeşil elma ve bir dilim karpuz

Yaklaşık 3 lt su
10000 adım

Canım yemek namına bir şey yemişsin bu şekilde halin oluyor mu? Takip edemedim de her zaman böyle beslenmiyorsundur değil mi?

Canım yemek namına bir şey yemişsin bu şekilde halin oluyor mu? Takip edemedim de her zaman böyle beslenmiyorsundur değil mi?
Hayır her zaman bu şekilde beslenmiyorum. Öğlen çok acıktığım için biraz fazla kaçırdım o yüzden de akşam acıkmamıştım. Saat geçince de yemek yemek istemedim.
Bu aralar kendimi feci şişman hissediyorum. Ne yapıcağımı da bilemiyorum. Tüm tavsiyelere açığım...

Anladım iyi bari sadece böyle beslenip kilo vermeye çalışanlar da oluyor bir süre sonra vücut kıtlık moduna giriyor kilo verilmiyor ondan sormuştum. Bir süre vücudu şaşırtmayı deneyebilirsin her zamanki aktivite ve yeme düzeninin biraz dışına çıkıp sonra normale dönebilirsin.

14/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli sıcak su içildi
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin, 2 dilim hindi füme,şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet (28 gr protein,7-8 gr carb,16 gr yağ)
Detay: 6 gr protein,4 gr yağ yumurta,6 gr protein,7 gr yağ peynir,3 gr yağ zeytinden,8 gr protein,1 gr yağ hindi fümeden,7 gr carb etimekten)
Öğle 12:45
nohut yemeği (sadece taneleri),yoğurt,salata (16 gr carb,5 gr protein nohuttan, 8 gr carb,6 gr protein, 6 gr yağ yoğurttan)
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi (2 gr carb)
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği,akşama doğru bir armut, 5fındık (7 gr yağ)
Akşam 19:00
sek quark frambuazlı (18 gr carb, 8 gr protein,4,5 gr yağ)
Spor:
10000 adım+30 dk pilates
Su:
2,5 lt
Toplam alınan carb:50 gr
Toplam alınan protein:47 gr
toplam alınan yağ: 34 gr
Akşama tekrar güncelleme yaparım

Hesaplamalarıma göre 1334-1400 cal bazal metabolizma değeri, buna göre kilo vermem için 1008-1100 cal almam gerekiyor.Yalnız bu kalori değerlerini karbonhidratı düşürüp,protein ve yağdan almam gerekli (sağlıklı yağlar) .Bu yüzden hesaplama yaptığımda günlük 67 gr yağ,51-55 gr protein ,50 gr max karbonhidrat almak şeklinde bir tablo çıkıyor. Yani karbonhidratı 50 gr dan yukarı almamaya çalışacağım ama protein ve yağ oranı +- 5 gr değişkenlik gösterebilir.Yağları da tereyağı,zeytinyağı,kuruyemişlerden (ara öğün yada yoğurda rondodan geçirip katarak alacağım ). Sizce nasıl??

Bence gayet güzel ama sporla yaktığın kısmı hesapladın mı?

Bence gayet güzel ama sporla yaktığın kısmı hesapladın mı?
evet o yüzden proteini biraz daha yüksek tutacağım.Spor yaptıktan sonra çok halsizleşiyordum .Bence nedeni yüksek carb almak.Yani aslında genel kalori değeri yerine o kalorinin yüzde kaçı protein yüzde kaçı karbonhidrat ona bakmak daha doğruymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…