Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar kızlar akşam eve geç vakitte geldim o yüzden gelemedim. Sabahta hastane çok yoğundu. Şükür hafiflettim işleri geçmişi okuyup dönüyorum hemen.

Aynen canım. Eğer bu şekilde düzenlersen beslenmeni çok iyi sonuç alacağına eminim. Yarın bende güzel bir sürprizle geleceğim inşallah. Şekersiz 4. günüm bitmek üzere

Merhaba, 21 gün şekersiz diyeti deneyip başarabilen var mı? Ben çay ve kahveyi normalde şekersiz içen biriyim ama tatlı krizine giriyorum resmen. Beceremiyorum bir türlü.

Ben varım canım. Daha önce 1 hafta uygulamıştım. 21 günü şimdiye kadar tamamlayamadım ama şu an 4. günümdeyim gayet iyi gidiyor. İlk iki gün acayip baş ağrım oldu. Şimdi düzeldim çok şükür. Biraz sabredip dayanırsan harika sonuç alıyorsun. Ben yarın çok güzel bir sonuçla geliyorum inşallah

Sonucunu bende bekliyorum belki bana da motive olur. Ben bu hafta başlamıştım aslında ama regl günüm erken geldi. Tatlı krizine giricem sanırım. Kendimi tutmaya çalışıyorum.
Hiçbir şey için geç değil bence şu andan itibaren başlayabilirsin.

Merhabalar ben F filmgibi
174 boyum, 66 veya 67 kiloyum yarin sabah aç ve kiyafetsiz olarak kesin tartiyi bildireceğim. Hedefim 4 veya en fazla 5 kilo. Beyaz ekmek hiç yemiyorum, tatli ve abur cuburla aram yok. Ama gece yemek yeme alışkanlığım var aksam yemegini geç bile yesem malesef gece yemenin önüne geçemiyorum sizlerle birlikte motive olacağıma cok inanıyorum

Hoş geldin canım aramıza. Umarım o azıcık fazlalığından bizimle birlikte biran önce kurtulursun. Takımın ilk sayfasında formumuz ve kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaşırsan sevinirim

Hoşgeldin canım.

Iyi aksamlar herkese bugunki menum
Güne ılıklimonlu su ile basladim
Kahvaltı 10.30
Yarim dilim tb ekmek
Yumurtasız menemen 1kasik
1dilim peynir
1salatalik maydanoz limonlu

12.30
Tek şekerli türk kahvesi

15.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1kasik bulgur pilavı
3kasik etli nohut yemeği
Salata
1kucuk kase yoğurt

20.00
Kirazsapi çayı içilecek.

2mile leslie
30 squat.
2.5lt su..

Kullanıcı Adı : F filmgibi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: avukat
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 174
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

İyi akşamlar bugünkü menüm
8.00
Menemen,35 Gr ekşi mayalı ekmek
10.30
Yulaflı bar
12.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
18.30
1 kase şehriye çorbası,200 Gr karnıbahar graten,yarım kase yoğurt su şimdilik 2.5 lt yürüyüş yapamadım daha umarım Leslie yapabilirim işlerimi halledip

Kahvaltın çok güzel olmuş ama kahvaltının saati çok geç bence canım. Öğle yemeği olmamış dolayısıyla. Perşembe günleri şişkinlik yapacak bulgur, fasulye, nohut gibi yiyecekler tüketmemeye çalış çünkü Cuma tartıyı mutlaka etkiler. Ayrıca kahvelerini şekersiz iç artık etkisini göreceksin.
Bugünü bol karbonhidratlı geçirmişsin. Ekşi mayalı ekmek yerine tam buğday denesen nasıl olur?

Aramıza tekrardan hoş geldin canım

Evdeki ekmeği bir türlü bitiremedik canım bitsin alayım çavdarlı iyi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…