24/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi. Bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum.Gece nedense hiç uyuyamadım.Akşam programı aksarsa yine güncellerim.
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,bir salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle
kuru fasülye (sadece tanelerinden 5 kaşık kadar),yoğurt,salata,küçük bir dilim karpuz
Kaçamak:)
yok
Ara
soda, yeşil elma
Akşam 18:00
ton balıklı salata
Spor:
1 sa pilates, +10000 adım
Su:
2,5-3 lt
Kullanıcı Adı : Saadet0178
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımıyım
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Adana
Boyunuz : 1.56
Kilonuz: 69
Hedef kilonuz : ilk hedefim 65
Kilo alma hikayeniz : Doğumlarımdan sonra kilo aldim. İşi birakip evde oturmak 2 cocugun pesinde kosarken ne yedigime bakmadan sagliksiz beslenmek
Allah yardımcısı olsun canım sana da kolay gelsin inşallah çabucak iyileşirKızlar hatırlarsanız annemin belinde kırık vardı. Konya'ya getirmiştik kardeşimin yanına. Yeniden muayene ettirdik. Ameliyat olması gerekiyor. Bugün yatış verdiler. Onunla ilgileniyorum o yüzden çok zaman ayıramadım size. Kusuruma bakmayın lütfen. Cuma günü de Konya'da olacağım. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
Allah yardımcısı olsun canım sana da kolay gelsin inşallah çabucak iyileşir
şimdiden geçmiş olsun diyelim.Sen de dikkat et kendineKızlar hatırlarsanız annemin belinde kırık vardı. Konya'ya getirmiştik kardeşimin yanına. Yeniden muayene ettirdik. Ameliyat olması gerekiyor. Bugün yatış verdiler. Onunla ilgileniyorum o yüzden çok zaman ayıramadım size. Kusuruma bakmayın lütfen. Cuma günü de Konya'da olacağım. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
şimdiden geçmiş olsun diyelim.Sen de dikkat et kendine
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallahKızlar hatırlarsanız annemin belinde kırık vardı. Konya'ya getirmiştik kardeşimin yanına. Yeniden muayene ettirdik. Ameliyat olması gerekiyor. Bugün yatış verdiler. Onunla ilgileniyorum o yüzden çok zaman ayıramadım size. Kusuruma bakmayın lütfen. Cuma günü de Konya'da olacağım. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
Cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.Kızlar hatırlarsanız annemin belinde kırık vardı. Konya'ya getirmiştik kardeşimin yanına. Yeniden muayene ettirdik. Ameliyat olması gerekiyor. Bugün yatış verdiler. Onunla ilgileniyorum o yüzden çok zaman ayıramadım size. Kusuruma bakmayın lütfen. Cuma günü de Konya'da olacağım. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
Cok gecmis olsunKızlar hatırlarsanız annemin belinde kırık vardı. Konya'ya getirmiştik kardeşimin yanına. Yeniden muayene ettirdik. Ameliyat olması gerekiyor. Bugün yatış verdiler. Onunla ilgileniyorum o yüzden çok zaman ayıramadım size. Kusuruma bakmayın lütfen. Cuma günü de Konya'da olacağım. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci
Canım bir kaşık yemek az değil mi sana yetiyor mu? Bana yetmez mesela12.30 9 zeytin, 2 kk peynir, az üzüm
16.30 yayla çorbası, 1 yemek kaşığı et sote, bir dilimden az tam buğday ekmegi
17.30 yesil çay
20.00 5 zeytin, salata, 1 yemek kaşığı et
21.00 yeşil çay
Gece yatmadan once de yoğurt, limon, pulbiber
Şekersiz 6.gun de bitti cok şükür
Bu geceyi mutfak kazası olmadan atlatmayı umuyorum
pilates yapıldı ama 7000 adımda kaldım.Bu arada regl ikinci gün tabi.Başımın ağrısı nihayet geçti!!24/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce ballı sirkeli ılık su içildi. Bugün inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum.Gece nedense hiç uyuyamadım.Akşam programı aksarsa yine güncellerim.
Kahvaltı 8:30
1yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,bir salatalık,2 hindi füme, limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle
kuru fasülye (sadece tanelerinden 5 kaşık kadar),yoğurt,salata,küçük bir dilim karpuz
Kaçamak:)
yok
Ara
soda, yeşil elma
Akşam 18:00
ton balıklı salata
Spor:
1 sa pilates, +10000 adım
Su:
2,5-3 lt
öğlene kadar birşey yememişsin,başın ağrımıyor mu? Bir de ne kadar su içtiğini de sayabilir misin?12.30 9 zeytin, 2 kk peynir, az üzüm
16.30 yayla çorbası, 1 yemek kaşığı et sote, bir dilimden az tam buğday ekmegi
17.30 yesil çay
20.00 5 zeytin, salata, 1 yemek kaşığı et
21.00 yeşil çay
Gece yatmadan once de yoğurt, limon, pulbiber
Şekersiz 6.gun de bitti cok şükür
Bu geceyi mutfak kazası olmadan atlatmayı umuyorum
Bebegim butun gece kustu hic uyumadik. Sabah annem bebegime bakti ben uyudum. O yüzden kahvalti o saate kaldı.öğlene kadar birşey yememişsin,başın ağrımıyor mu? Bir de ne kadar su içtiğini de sayabilir misin?
Aslında bana da yetmiyor ama oglen ictigim corbanin hem porsiyonu fazlaydi, hem de içinde tanesi çoktu. Neredeyse pilav yemis kadar oldum. Aksam yemeği de 20ye kalınca hafif atlatmaya çalıştımCanım bir kaşık yemek az değil mi sana yetiyor mu? Bana yetmez mesela
1 bardak suya 2 kuru kayisi koyup geceden sabaha bekletin. Sabah hem suyunu icin, hem kayisilari yiyin. Veya ara öğün olarak siz bilirsiniz. Bagirsaklarinizin çalışmasına yardımcı olur. Kuru incir de ayni şekilde. Aslinda cavdar ekmegi lifli, bol su içtiğinizde o da hareketlendirir bağırsakları. Ev yapimi yoğurt suyu cok cok cok iyidir, tuvalete çıkmaya yardımcı olur.İyi akşamlar kızlar
7.30
Haşlanmış yumurta,5kucuk zeytin,10 Gr peynir,1 dilim çavdar ekmeği,1 çay kaşığı bal,yarım yemek kaşığı kaynattigim sütten çıkan kaymak
13.30
1 dilim çavdar ekmeği,tarhana çorbası,7-8 acı biber(karbonhidrat fazla oldu farkindayim acı biber gitmedi başka türlü)
18.00
1 kase çorba,2 kaşık pilav,3 kasik patlıcan musakka,1 parça fırın tavuk göğüs kısmı
Su 2.5 lt oldu şimdilik. Kaç gündür tuvalete çıkamıyorum karnım çok kötü durumda sanki yediğim her şey bir diğerinin üstüne konuluyor gibi pufff... Tartıda kesin fazla çıkacağım bu hafta kötü hissediyorum karnım şişkin çok
Kayısı harici diğer şeyleri tüketiyorum ama bugünlerde neden böyle oldu çözemedim acı biber de çalıştıran diye yedim karnimda hareketlilik var ama sonrası yok kötü oldum o yüzden1 bardak suya 2 kuru kayisi koyup geceden sabaha bekletin. Sabah hem suyunu icin, hem kayisilari yiyin. Veya ara öğün olarak siz bilirsiniz. Bagirsaklarinizin çalışmasına yardımcı olur. Kuru incir de ayni şekilde. Aslinda cavdar ekmegi lifli, bol su içtiğinizde o da hareketlendirir bağırsakları. Ev yapimi yoğurt suyu cok cok cok iyidir, tuvalete çıkmaya yardımcı olur.
Ben 1 gun yapamazsam mutlaka mudahale ediyorum. Yukarida yazdıklarımı yapmaya çalışıyorum. Yoksa birkac gun ust uste gelince cok sıkıntı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?