Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harika bir menü su ve sporda öyle. Bu hafta çok güzel bir sonuç gelecek gibi senden

Kızlar hatırlarsanız annemin belinde kırık vardı. Konya'ya getirmiştik kardeşimin yanına. Yeniden muayene ettirdik. Ameliyat olması gerekiyor. Bugün yatış verdiler. Onunla ilgileniyorum o yüzden çok zaman ayıramadım size. Kusuruma bakmayın lütfen. Cuma günü de Konya'da olacağım. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci

Hoş geldin canım aramıza. İnşallah hep birlikte kurtulacağız bütün fazlalık kilolarımızdan.

Allah yardımcısı olsun canım sana da kolay gelsin inşallah çabucak iyileşir

şimdiden geçmiş olsun diyelim.Sen de dikkat et kendine

şimdiden geçmiş olsun diyelim.Sen de dikkat et kendine

Teşekkür ederim canım. Ben buralardayım zaten de arada hasta yoğunlaşıyor gelemiyorum. Evde de küçük kız 1. sınıf büyük kız 8. sınıf. İkisinin dersleri beni benden aldı. Akşamları hiç kendime vakit ayıramaz oldum. Küçüğü haftada iki gün yüzmeye iki gün de jimnastiğe götürüyorum. Görmeyin halimi

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah

Cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.

12.30 9 zeytin, 2 kk peynir, az üzüm

16.30 yayla çorbası, 1 yemek kaşığı et sote, bir dilimden az tam buğday ekmegi

17.30 yesil çay

20.00 5 zeytin, salata, 1 yemek kaşığı et

21.00 yeşil çay

Gece yatmadan once de yoğurt, limon, pulbiber

Şekersiz 6.gun de bitti cok şükür

Bu geceyi mutfak kazası olmadan atlatmayı umuyorum

Cok gecmis olsun

Canım bir kaşık yemek az değil mi sana yetiyor mu? Bana yetmez mesela

pilates yapıldı ama 7000 adımda kaldım.Bu arada regl ikinci gün tabi.Başımın ağrısı nihayet geçti!!

öğlene kadar birşey yememişsin,başın ağrımıyor mu? Bir de ne kadar su içtiğini de sayabilir misin?

İyi akşamlar kızlar
7.30
Haşlanmış yumurta,5kucuk zeytin,10 Gr peynir,1 dilim çavdar ekmeği,1 çay kaşığı bal,yarım yemek kaşığı kaynattigim sütten çıkan kaymak
13.30
1 dilim çavdar ekmeği,tarhana çorbası,7-8 acı biber(karbonhidrat fazla oldu farkindayim acı biber gitmedi başka türlü)
18.00
1 kase çorba,2 kaşık pilav,3 kasik patlıcan musakka,1 parça fırın tavuk göğüs kısmı
Su 2.5 lt oldu şimdilik. Kaç gündür tuvalete çıkamıyorum karnım çok kötü durumda sanki yediğim her şey bir diğerinin üstüne konuluyor gibi pufff... Tartıda kesin fazla çıkacağım bu hafta kötü hissediyorum karnım şişkin çok

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
SABAH 09.30 Kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
2dilim sucuk
1haslanmis yumurta
1kozlenmis kırmızı biber
1dilim peynir

14.00
1kucuk biber dolma
1kuuck soslukta yoğurtlu havuç kabak tarator

16.00
Şekersiz türk kahvesi

19.30 Akşam
2 kucuk biftek
1kase çorba tavuksuyuna
Salata
1kasik çerkez pilavı

2.5lt su
Spor yok tüm gün annemdeydim.

öğlene kadar birşey yememişsin,başın ağrımıyor mu? Bir de ne kadar su içtiğini de sayabilir misin?
Bebegim butun gece kustu hic uyumadik. Sabah annem bebegime bakti ben uyudum. O yüzden kahvalti o saate kaldı.
Bir de onceki gece yaria corba ve meyve kaçamağı oldu yani sabah cok aç değildim
Suyu sevmiyorum zorla 2 litreye tamamliyorum mutlaka. Bazen biraz fazlasi da olabiliyor

1 bardak suya 2 kuru kayisi koyup geceden sabaha bekletin. Sabah hem suyunu icin, hem kayisilari yiyin. Veya ara öğün olarak siz bilirsiniz. Bagirsaklarinizin çalışmasına yardımcı olur. Kuru incir de ayni şekilde. Aslinda cavdar ekmegi lifli, bol su içtiğinizde o da hareketlendirir bağırsakları. Ev yapimi yoğurt suyu cok cok cok iyidir, tuvalete çıkmaya yardımcı olur.
Ben 1 gun yapamazsam mutlaka mudahale ediyorum. Yukarida yazdıklarımı yapmaya çalışıyorum. Yoksa birkac gun ust uste gelince cok sıkıntı oluyor

Kayısı harici diğer şeyleri tüketiyorum ama bugünlerde neden böyle oldu çözemedim acı biber de çalıştıran diye yedim karnimda hareketlilik var ama sonrası yok kötü oldum o yüzden umarım sabaha biraz daha düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…