Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Konu komşuya dağıt bence:) öyle durumlarda sinir oluyorum temizlik işlerini geçtim de pasta börek uğraşıyorsun o kadar ve erken haber verilmiyor bile gelmeyecekleri. Bak ben bile sinir oldum

27.09 cuma
9.30
yesilcay limonlu
12.30
Cay
Domates peynir
1 omlet
2dilim ekmek
4 dilim küçük sucuk
16.00
Hurma
18.00
Kucuk boy pizza
1 bardak soda
19.00
Sutlu kahve
1 yulafli biskuvi

1 saat yürüyüş
2.5lt su
LAydLiNe

Konu komşuya dağıt bence:) öyle durumlarda sinir oluyorum temizlik işlerini geçtim de pasta börek uğraşıyorsun o kadar ve erken haber verilmiyor bile gelmeyecekleri. Bak ben bile sinir oldum
Sorma canim kucuk cocukla (8 aylik)daha da zor oluyor gece uyumadi bi de
Ben de oyle dusundum artik dagitirim komsulara

Benim bir oğlum var, o uyuyunca yanında yiyemeyecegim şeyleri maalesef gizli gizli yeme huyum var, bir de onun tabagindan kalanları bitiriyorum.
Çocuklar yemesin diye evde çikolata, cips gibi şeyler bulundurmuyorum. Evde olmayınca yemiyorum da. Almamayı dene.
Bende de o sorun vardı ama aştım neyse ki. Çocuklardan kalanları yiyince sanki az yemişim gibi geliyordu. Psikolojik olarak “ne yedim ki! Tabağa bile koymadım” diyor insan kendi kendine. Ama yapmamalıyız. Bize kilo olarak dönüyor sonra.

Yoğunluk oluyordur muhakkak tahmin edebiliyorum ama uzun vadede sıkıntısı olabilir çok düşük kalorili beslenmenin. Kendinizi en iyi siz tanırsınız ama yine de
Doğru söylüyorsun. Düzenli beslenmeyince düzenli spor da yapamıyorum. O yüzden de az yemek yemem gerekiyormuş gibi geliyor

Başka türlü kilo veremiyorum. Belki sağlıksız ama ben bir türlü düzenli beslenme programına geçemiyorum
Düzenli beslenme de çok önemli. Hem sağlıklı hem dengeli ve düzenli olmalı. Bu sadece kilo vermek için değil sağlık açısından da önemli

Ah ah biz anneler zaten böyle böyle kilo alıyoruz ben de aynıyım tabakta kalınca kötü hissedip yiyorum.
Çöpe dökmeyi öğrenin lütfen ya da benim gibi yapın. Çocuğun tabağına normalde yiyeceğinin yarısını koyuyorum. Eğer bitirir devam ederse azar azar ekliyorum. Tabağında hiç yemek kalmıyor

Aman haaaa yeme şakın. Komşulara ikram et. Haber vermemeleri çok kötü bence

Aynen almamak en basit çözüm işte durduramıyorum kendimi işten dönerken fln sürekli markete uğramış oluyordum. Ben de hep derim az yedim diye ama hesaplayınca öyle olmuyor. Bu sorunu çözüp suyu fazla içsem direk kilo veriyorum. Inşallah üstesinden geleceğim.

Cumartesi
10.30
4 kasik yulafli sut
16.00
1 dilim trilice
1 kase kuruyemisli haslanmis bulgur
Sutlu kahve
20.00
1 dilim trilice
Cay

Spor yok
1 lt su
Bugun cok saclamadim biliyorum. Diğer günler olmiycak boyle
LAydLiNe

Gecmis olsun canim, nesi vardi? Ameliyatin iyi gecmesine sevindim, kisa surede kendini toparlar insallah.

11.00 sucuklu yumurta, 1 kk kadar kavurma, 4 kucuk dilim karpuz, yarım dilim tam buğday ekmegi

13te oglumu yedirirken 2 kaşık çorba ve 1 kucuk karpuz yedim

16.30 şeftali ve tarçınlı yoğurt

19.30 yayla çorbası, 6 7 yemek kaşığı etli taze fasulye yemeği, yogurt

21.00 yeşil çay

2 litre su

Yatarken de yogurt limon pulbiber yiyeceğim. Kacamaksiz bir cumartesi oldu mutluyum. Şekersiz 8 gün bitti. Keşke biraz da hareket katabilsem

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 10.00
Bir dilim kepekli ekmek, 5 adet zeytin, peynir, domates
Ara 12.00
Şekersiz kahve
Öğlen 15.00
Izgara et, bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Akşam acıkmadığım için yemek yemedim
Su 2 lt
5000 adım

Vay canina oglen 3ten itibaren nasil durabiliyorsunuz? Aksam yemegini atlasam sabaha kadar buzdolabini mideme boşaltırım

Peki bu şekilde kilo verdiniz mi? Ben de onu merak ettim

Bugünkü menüm,
Sabah 9.30 dışarıda kahvaltı
Yarım simit 2kk peynir, 2 zeytin, 1 yumurta, 1tatli kaşığı bal, bir parça ezme, domates salatalık.
Öğle gibi 14.00
4 yemek kaşığı özbek pilavı, 1 kase yoğurt
16.00
1 ince dilim doğum günü pastası
19.00
1 kase ezogelin çorba
Yarın uçuşumuz var, yemek işi biraz sıkıntı yine, akşam evime yerleşmiş olacağım artık insallah. Bu işlerde rutin önemli, başkalarının evinde diyet pek yürümüyor.

28/09/2019 cumartesi

Kahvalti 9:30
Bir omlet,domates, 1kk peynir, yarim avokado,3 zeytin,3,4 salatalik dilimi, 1 bardak sekersiz cay

Ara 13:30
1 bardak ayran

Oglen 16:00
3 kucuk grisini, bir dilim peynir, bir bardak yesil cay,

Ara 18:00
Yarim nar

Aksam 20:15
Bir tabak salata, 6 yemek kasigi taze fasulye

Ara 20:45
Naneli limonlu cay

Su
2,5lt

Spor
Lunges 3×10
Squat 3×20
Side planks 3×15
Plank 3× 30 saniye
Situps 3×15
Glute bridge 3×12

Vay canina oglen 3ten itibaren nasil durabiliyorsunuz? Aksam yemegini atlasam sabaha kadar buzdolabini mideme boşaltırım

Gece mutfağa girmemeye çalış ne diyebilirim ki. Suyu bile şişe ile odana götür böylece gece su için kalksan bile buzdolabının yanına gitmemiş olursun

Günaydın kızlar

Menüleri tek tek yorumlayamadım ama mutlaka 3 ana öğünü yapın atlamayın. Mümkünse kahvaltı erken saatte olsun ve akşam yemeğini en geç saat 18:00 de bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…