Konu komşuya dağıt bence:) öyle durumlarda sinir oluyorum temizlik işlerini geçtim de pasta börek uğraşıyorsun o kadar ve erken haber verilmiyor bile gelmeyecekleri. Bak ben bile sinir oldumMerhabe kizlar dun hic kk giremedim bugun misafirlerim gelicekti evi topla temizle ikramlik derken yoruldum baya. Kizimin dis bugdayini hazirlamistim esim de yardim etti sagolsun. Biraz once aradim herkesi kimse gelemiyor aksi gibi hepsinin isi cikmis. İnsan 1 gun onceden haber etmez mi? Simdi oturup bi tepsi triliceyi tek basima yicem zor tutuyorum kendimi
Sorma canim kucuk cocukla (8 aylik)daha da zor oluyor gece uyumadi bi deKonu komşuya dağıt bence:) öyle durumlarda sinir oluyorum temizlik işlerini geçtim de pasta börek uğraşıyorsun o kadar ve erken haber verilmiyor bile gelmeyecekleri. Bak ben bile sinir oldum
Çocuklar yemesin diye evde çikolata, cips gibi şeyler bulundurmuyorum. Evde olmayınca yemiyorum da. Almamayı dene.Benim bir oğlum var, o uyuyunca yanında yiyemeyecegim şeyleri maalesef gizli gizli yeme huyum var, bir de onun tabagindan kalanları bitiriyorum.
Doğru söylüyorsun. Düzenli beslenmeyince düzenli spor da yapamıyorum. O yüzden de az yemek yemem gerekiyormuş gibi geliyorYoğunluk oluyordur muhakkak tahmin edebiliyorum ama uzun vadede sıkıntısı olabilir çok düşük kalorili beslenmenin. Kendinizi en iyi siz tanırsınız ama yine de
Düzenli beslenme de çok önemli. Hem sağlıklı hem dengeli ve düzenli olmalı. Bu sadece kilo vermek için değil sağlık açısından da önemliBaşka türlü kilo veremiyorum. Belki sağlıksız ama ben bir türlü düzenli beslenme programına geçemiyorum
Çöpe dökmeyi öğrenin lütfen ya da benim gibi yapın. Çocuğun tabağına normalde yiyeceğinin yarısını koyuyorum. Eğer bitirir devam ederse azar azar ekliyorum. Tabağında hiç yemek kalmıyorAh ah biz anneler zaten böyle böyle kilo alıyoruz ben de aynıyım tabakta kalınca kötü hissedip yiyorum.
Aman haaaa yeme şakın. Komşulara ikram et. Haber vermemeleri çok kötü benceMerhabe kizlar dun hic kk giremedim bugun misafirlerim gelicekti evi topla temizle ikramlik derken yoruldum baya. Kizimin dis bugdayini hazirlamistim esim de yardim etti sagolsun. Biraz once aradim herkesi kimse gelemiyor aksi gibi hepsinin isi cikmis. İnsan 1 gun onceden haber etmez mi? Simdi oturup bi tepsi triliceyi tek basima yicem zor tutuyorum kendimi
Aynen almamak en basit çözüm işte durduramıyorum kendimi işten dönerken fln sürekli markete uğramış oluyordum. Ben de hep derim az yedim diye ama hesaplayınca öyle olmuyor. Bu sorunu çözüp suyu fazla içsem direk kilo veriyorum. Inşallah üstesinden geleceğim.Çocuklar yemesin diye evde çikolata, cips gibi şeyler bulundurmuyorum. Evde olmayınca yemiyorum da. Almamayı dene.
Bende de o sorun vardı ama aştım neyse ki. Çocuklardan kalanları yiyince sanki az yemişim gibi geliyordu. Psikolojik olarak “ne yedim ki! Tabağa bile koymadım” diyor insan kendi kendine. Ama yapmamalıyız. Bize kilo olarak dönüyor sonra.
Gecmis olsun canim, nesi vardi? Ameliyatin iyi gecmesine sevindim, kisa surede kendini toparlar insallah.Teşekkür ederim canım. Şimdi iyi çok şükür. Yarın akşama kadar yanındayım inşallah. Hafta içi de taburcu olur diye bekliyoruz. İyi geçti ameliyatı.
Kilo konusunda burası cidden çok önemli bırakmamak lazım. Gelmeye çalış mutlaka listeye girmesende gel menü yaz
Vay canina oglen 3ten itibaren nasil durabiliyorsunuz? Aksam yemegini atlasam sabaha kadar buzdolabini mideme boşaltırımİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 10.00
Bir dilim kepekli ekmek, 5 adet zeytin, peynir, domates
Ara 12.00
Şekersiz kahve
Öğlen 15.00
Izgara et, bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Akşam acıkmadığım için yemek yemedim
Su 2 lt
5000 adım
Peki bu şekilde kilo verdiniz mi? Ben de onu merak ettimİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 10.00
Bir dilim kepekli ekmek, 5 adet zeytin, peynir, domates
Ara 12.00
Şekersiz kahve
Öğlen 15.00
Izgara et, bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Akşam acıkmadığım için yemek yemedim
Su 2 lt
5000 adım
Kilo verme konusunda çok başarılı değilim maalesef! 7-8 kilo veriyorum, mutlaka okul tatili denk geliyor ve Türkiye ye gidiyoruz. Bir bakıyorum ki ben tekrar başa dönmüşümPeki bu şekilde kilo verdiniz mi? Ben de onu merak ettim
Vay canina oglen 3ten itibaren nasil durabiliyorsunuz? Aksam yemegini atlasam sabaha kadar buzdolabini mideme boşaltırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?