Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm pancar şişkinlik yapabilir belki.

Herkeslere günaydın
.Duygusal olarak kötü ve sıkıcı bir haftasonu geçirdim ve maalesef kaçamaklarım oldu.Aslında kahvaltı menüm ve diğerleri iyiydi ama sinirden cips ve dondurma yedim ve şekerli nescafe içtim. İşin aslı bunları yapmış olmam değil yaptıktan sonraki "diyeti bozdum pişmanlığı" da değil.Ben birşey fark ettim: Artık böyle bir kadın olmak istemiyorum! Kendine acıyan,kendini çirkin veya yetersiz bulan bir kadın olmak istemiyorum.Çünkü bütün yemek ve kendine bakmamak mevzuları hep buradan çıktı benim için. Şunu fark ettim ki kendime acımaktan bıkmışım. spor yapmak güzel bir alışkanlığa dönüşmüş,cildimdeki etkisi hoşuma gitmeye başlamış.Mazeretlerden sıkılmışım.O yüzden bu haftasonu olan boşluğu ve kaçamakları "NEDEN KİLO VERMEK İSTİYORUM?" sorusu için bir hatırlatma olarak düşünüp kendimi cezalandırmayacağım.
O zaman haftaya güzel bir şekilde başlayalım:

30/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce limonlu su içildi
Kahvaltı 8:30
1 simit - 2 şekersiz limonlu çay
Öğle
nohut yemeğinden iki kaşık,bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
yemekten sonra soda, kayısı ve akşama doğru yeşil çay
Akşam 18:00
yulaflı,probiyotikli yoğurt, üzerine keten tohumu
Su:
2,5-3 Lt
Spor:10,000 adım ve ev temizliği (başka birşey yaparsam akşam güncellerim)
Not: Tartımın pili bittiği için bugün sonuç yok ve hafta içi diş tedavim var ;o nedenle biraz sıvı beslenmek zorunda kalabilirim.

Çok geçmiş olsun ebrucumm

Aklimdan cikmis pancarin siskinlik yapabilecegi.cok tesekkur ederim.yememeye calisayim bir daha rahatsiz ederse.
Yani tartıda artı gosterir diye dedim, yoksa kalorili değil, tabi yanında sıcak mısır ekmeği olmadığı sürece
Çok programlı gördüm ben seni hep cnm, arada böyle duygusal yemeler oluyor maalesef kadın doğasında, sen hemen toparlarsın ve işin özü evet dediğin gibi kendine saygı ve güvenden geçiyor.

Lislie ben de hep duyuyordum ama hic denememiştim. Nereden başlayacağımı da bilemedim. 1 mil 16 dk olan videoyu yaptım. Fazla kilom yok aslında ama vücut o kadar alışmış ki hareketsizlige hemen nefes nefese kaldım. Boğazımdan kısıyorum o kadar emek veriyorum, biraz da hareketle desteklemem lazım

Sabah limonli su

11.30 yarım simit, 1 küçük dilim karpuz, az domates, 5 zeytin, 2 karper peynir, roka nane vs yeşillik

16.30 yeşil çay ve bir kase çıtır leblebi

19.30 az yayla çorbası, 6 7 kaşık hünkar beğendi, salata, yoğurt

Su 2 litre

1 mil leslie yaptım 16 dk olan video

Yatmadan önce bir bardak daha yesil cay içeceğim ve yoğurt limon pulbiber yiyeceğim

İyi akşamlar hanımlar
7.30
12 gr pastırmayla omlet,bir dilim ekmek,3 küçük zeytin,bir dilim ekmek,20 gr kadar kaymak 1 çay kaşığı bal
10.00
200 ml laktozsuz süt
13.30
Tam buğday ekmeğiyle iki ince dilim ekmek arasına 20 gr hindi fümeyle yeşillik
15.30
Türk kahvesi bir küçük kare bitter çikolata
19.00
Bir kase yoğurt çorbası,1 tabak köfte,patlıcan ve patates dizmesi sulu yemek, salata, acı biber turşusu
Su 2.5 lt şimdilik ve 5000 adım oldu eğer fırsat olursa leslie yapacağım

Iyi aksamlar herkese

Kahvaltı.10.00
Tb ekmeğinden peynirli tost
Yeşilçay
Salatalik

13.00
Türk kahvesi

16 00
Yesilcay

18.00 Akşam
1kase arpa şehriye çorbası
1kucuk karnıyarık
Salata
1bardak ayran

2.lt su
1lt..limonlu.salatalikli.naneli.maydnzlu su

2mile leslie
30dak pilates.bacak karin kalca

Iyi aksamlar,
Sabah 8.15 1 fincan sade türk kahvesi
9.30 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin 4 dilim peynir, çay.
12.30 öğle
Bir avuç ceviz fındık, 1 elma, 2 hurma
15 gibi ara
1 porsiyon tavuk göğsü sote
19 akşam
1 dilim kepek ekmeği, 1 kase tarhana , 1 kase salata
Su 2lt civarı
Spor leslie 1 mil ve 5100 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…