- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Afiyet olsun cnm pancar şişkinlik yapabilir belki.29/09/2019 pazar menusu
Kahvalti 8:30
Kepekli ekmekten 1 peynirli tost, 1 haslanmis yumurta
Ara 10:00
Sekersiz sutlu kahve
Oglen 14:00
Pancar yemegi( sas p ve yapraklari kavrularak yapilmis), bir kase yogurt
Ara 16:00
Yesil cay
Aksam 18:45
Taze fasulye ve cacık
Ara
Zencefilli limonlu cay
Spor
Esneme hareketleri
Eliptik 7. Level 20 dakika
Lunges 3×10
Squat 3×20
Side planks 3×15
Plank 3× 30 saniye
Situps 3×15
Glute bridge 3×12
Su 2.5 lt
Haftasonunu eksiyle kapamışsın cnm, tebrikler.Günaydın kızlar günün ilk tartısı benden olsun
Cuma 75.9
Bugün 75.6
Aslında daha fazla olabilirdi ama hafta sonu evde sürekli bir şeyler oluyor yiyecek gelip gidip az da olsa yiyince sonuç bu kadar oluyorHaftasonunu eksiyle kapamışsın cnm, tebrikler.
Aklimdan cikmis pancarin siskinlik yapabilecegi.cok tesekkur ederim.yememeye calisayim bir daha rahatsiz ederse.Afiyet olsun cnm pancar şişkinlik yapabilir belki.
Çok geçmiş olsun ebrucummBende bugün evime döneceğim inşallah. Annem toparladı kendini çok şükür. Kalan günleri de kardeşlerim idare edecek.mrskulkedisi canım belinde kırık vardı annemin. Ayrıca skolyoz varmış. 14 tane platin taktım dedi doktor. Vertebranın 3 seviyesinde de fıtık varmış. Dün ayağa kaldırdık kısa mesafe yürüdü. Bugün daha iyi çok şükür.
Yani tartıda artı gosterir diye dedim, yoksa kalorili değil, tabi yanında sıcak mısır ekmeği olmadığı süreceAklimdan cikmis pancarin siskinlik yapabilecegi.cok tesekkur ederim.yememeye calisayim bir daha rahatsiz ederse.
Çok programlı gördüm ben seni hep cnm, arada böyle duygusal yemeler oluyor maalesef kadın doğasında, sen hemen toparlarsın ve işin özü evet dediğin gibi kendine saygı ve güvenden geçiyor.Herkeslere günaydın
.Duygusal olarak kötü ve sıkıcı bir haftasonu geçirdim ve maalesef kaçamaklarım oldu.Aslında kahvaltı menüm ve diğerleri iyiydi ama sinirden cips ve dondurma yedim ve şekerli nescafe içtim. İşin aslı bunları yapmış olmam değil yaptıktan sonraki "diyeti bozdum pişmanlığı" da değil.Ben birşey fark ettim: Artık böyle bir kadın olmak istemiyorum! Kendine acıyan,kendini çirkin veya yetersiz bulan bir kadın olmak istemiyorum.Çünkü bütün yemek ve kendine bakmamak mevzuları hep buradan çıktı benim için. Şunu fark ettim ki kendime acımaktan bıkmışım. spor yapmak güzel bir alışkanlığa dönüşmüş,cildimdeki etkisi hoşuma gitmeye başlamış.Mazeretlerden sıkılmışım.O yüzden bu haftasonu olan boşluğu ve kaçamakları "NEDEN KİLO VERMEK İSTİYORUM?" sorusu için bir hatırlatma olarak düşünüp kendimi cezalandırmayacağım.
O zaman haftaya güzel bir şekilde başlayalım:
30/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce limonlu su içildi
Kahvaltı 8:30
1 simit - 2 şekersiz limonlu çay
Öğle
nohut yemeğinden iki kaşık,bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
yemekten sonra soda, kayısı ve akşama doğru yeşil çay
Akşam 18:00
yulaflı,probiyotikli yoğurt, üzerine keten tohumu
Su:
2,5-3 Lt
Spor:10,000 adım ve ev temizliği (başka birşey yaparsam akşam güncellerim)
Not: Tartımın pili bittiği için bugün sonuç yok ve hafta içi diş tedavim var ;o nedenle biraz sıvı beslenmek zorunda kalabilirim.
Tebrikler. Hareketsiz yaşantımız içinde az da olsa hareket katıyor leslieBen de leslie yaptım sonunda
Evet, yapması kolaymış, bir de bir sürü seçeneği var, araya sikistiracagim gün içinde bundan sonra.Tebrikler. Hareketsiz yaşantımız içinde az da olsa hareket katıyor leslie
Bugün bende düzenli leslie yaptım özlemişim yaBen de leslie yaptım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?