Doğum günü pastası ve Özbek pilavı olmamış maalesefBugünkü menüm,
Sabah 9.30 dışarıda kahvaltı
Yarım simit 2kk peynir, 2 zeytin, 1 yumurta, 1tatli kaşığı bal, bir parça ezme, domates salatalık.
Öğle gibi 14.00
4 yemek kaşığı özbek pilavı, 1 kase yoğurt
16.00
1 ince dilim doğum günü pastası
19.00
1 kase ezogelin çorba
Yarın uçuşumuz var, yemek işi biraz sıkıntı yine, akşam evime yerleşmiş olacağım artık insallah. Bu işlerde rutin önemli, başkalarının evinde diyet pek yürümüyor.
Canım özel sorunlarım yüzünden sizlerle çok vakit geçiremiyorum ama buradaki amacımız kilo vermekten çok sağlıklı beslenmek olmalı. Sağlıklı ve düzenli beslendiğimiz zaman zaten fazla kilolarımız kendiliğinden gidiyor. Bunu da yaşam tarzı haline getirirsek eğer giden fazla kilolarda asla gelmiyor.Günaydın
İki gündür dikkat edicem bundan sonra. Yaptığım doğru değil biliyorum.
Ayağa kalkması çok iyi bir haber. MaşallahBende bugün evime döneceğim inşallah. Annem toparladı kendini çok şükür. Kalan günleri de kardeşlerim idare edecek.mrskulkedisi canım belinde kırık vardı annemin. Ayrıca skolyoz varmış. 14 tane platin taktım dedi doktor. Vertebranın 3 seviyesinde de fıtık varmış. Dün ayağa kaldırdık kısa mesafe yürüdü. Bugün daha iyi çok şükür.
Şundan kaynaklı soruyorum düşük kalorili beslenildiğinde verilen kilolar hızlı bir biçimde geri dönüyor hatta sürekli kilo alıp vermek de vücudu bir anlamda yoruyor. Acaba sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirseniz çocuklara hazırlarken siz de bir şeyler yeseniz sağlıklı olarak bir şey farkeder mi acaba? Sonuçta beslenme şeklimizi daimi hale getirdiğimizde ölümcül diyetlere gerek de kalmıyor. Sadce bir tavsiye tabi zaman zaman biz de kaçırıyoruz ipin ucunu.Kilo verme konusunda çok başarılı değilim maalesef! 7-8 kilo veriyorum, mutlaka okul tatili denk geliyor ve Türkiye ye gidiyoruz. Bir bakıyorum ki ben tekrar başa dönmüşüm ☹
Çok doğru söylüyorsunuz. Zaten başarılı olamıyorum. Ama bir türlü beslenme şeklimi düzeltemiyorumŞundan kaynaklı soruyorum düşük kalorili beslenildiğinde verilen kilolar hızlı bir biçimde geri dönüyor hatta sürekli kilo alıp vermek de vücudu bir anlamda yoruyor. Acaba sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirseniz çocuklara hazırlarken siz de bir şeyler yeseniz sağlıklı olarak bir şey farkeder mi acaba? Sonuçta beslenme şeklimizi daimi hale getirdiğimizde ölümcül diyetlere gerek de kalmıyor. Sadce bir tavsiye tabi zaman zaman biz de kaçırıyoruz ipin ucunu.
Cok gecmis olsun canim uzuldum simdi Rabbim acil sifa versin insallah, yuruyebilmesine sevindim cok sukur. Rabbim beterinden korusun.Bende bugün evime döneceğim inşallah. Annem toparladı kendini çok şükür. Kalan günleri de kardeşlerim idare edecek.mrskulkedisi canım belinde kırık vardı annemin. Ayrıca skolyoz varmış. 14 tane platin taktım dedi doktor. Vertebranın 3 seviyesinde de fıtık varmış. Dün ayağa kaldırdık kısa mesafe yürüdü. Bugün daha iyi çok şükür.
Aralikli oruca basladim 16-8 yani 16 saat hicbirsey yemiyosun sadece icecek icebiliyosun sekersiz kremasiz. Diger 8 saatte istedigini yiyorsun.Günaydın kızlar
Menüleri tek tek yorumlayamadım ama mutlaka 3 ana öğünü yapın atlamayın. Mümkünse kahvaltı erken saatte olsun ve akşam yemeğini en geç saat 18:00 de bitirin.
Bugün et ve muz olunca daha doyurucu olmuş bence, az miktar da yoğurt da olabilir muzun yanına cnm.İyi akşamlar
Sabah 11.00
Bir dilim ekmek, peynir, fırında pişmiş domates-biber-patlıcan, 2 dilim sucuk
Ara 14.00
Bir adet muz
Akşam 18.00
Izgara et, salata, ayran
Su 2 lt
Spor ya da yürüyüş yapamadım
Afiyet olsun, erken saatte bitirmişsin ne guzel, baya adım atmışsın, benim de regl bitiyor, ben de spora başlayacağım artık yoksa motive olamıyorum tam.Iyi akşamlar kızlar
Bikac gündür regl ve sendromu derken spor düzenli yapamadım ama.yarin yine düzenli bi.sekilde spora başlıyorum.
Bugün ki menüm.
Kahvaltı 09.30
1dilim.tb ekmek
Yumurtasız menemen kasik
1haslanmis yumurta
1dilim peynir
12.30
Şekersiz türk kahvesi
14.30
Yeşilçay
17.30
1 ince küçük dilim pide
Salata
Mangalda et sis ve adana ikiside yarim porsiyon.
1bardak ayran
2lt su
Spor yok
Yürüyüş var
10.500 adım.
Teşekkürler canım.Ben 1haftadir baya sporu ihmal ettim.Regl.donemi ağrılı oluyo spor yapamıyorum.Ama yarın leslie ve pilatesle yeniden basliyorumAfiyet olsun, erken saatte bitirmişsin ne guzel, baya adım atmışsın, benim de regl bitiyor, ben de spora başlayacağım artık yoksa motive olamıyorum tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?