Afiyet olsun cnm,belki kahvenin yanina 1 hurma ya da 1 gun kurusu fln olabilir, tam öğün yemiyorsun ya öğleyin ondan dedim.İyi akşamlar
Sabah 9.30
Bir dilim ekmek, 7 adet zeytin, bir parça peynir, çeyrek avokado
Ara 12.00
Sade türk kahvesi
Öğlen14.00
Bir bardak nar suyu, 7-8 kavrulmamış badem
Ara 17.00
Bir adet elma
Akşam 19.30
Etli çorba, bir kase yoğurt
Iyi geceler canim.bende geceye daha var.size iyi uykularIyi geceler hanımlar
Çocuk uyumuyor mu, neden cnm ??Iyi geceler canim.bende geceye daha var.size iyi uykular
Yok canim ondan degil.yurt disindayim ben.saat farkindan dolayi.sizde aksam olurken ben uyaniyorum.Çocuk uyumuyor mu, neden cnm ??
leslie ile devam et.Hergün yapmaya çalış. 2haftaya nefesin alışır.diğer egzersizlere geçersin.Zorlama kendini.Kendini bıktırmadan yavaş yavaş yap herşeyi.Lislie ben de hep duyuyordum ama hic denememiştim. Nereden başlayacağımı da bilemedim. 1 mil 16 dk olan videoyu yaptım. Fazla kilom yok aslında ama vücut o kadar alışmış ki hareketsizligehemen nefes nefese kaldım. Boğazımdan kısıyorum o kadar emek veriyorum, biraz da hareketle desteklemem lazım
Hoşgeldin canım şükür kavuşturana:)Ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm şükür
Hosgeldin kaptanBen geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm şükür
01/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce sirkeli ballı ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
0,5 simit -1 yumurta-1 dilim peynir-7 adt yeşil zeytin-2 adt hindi füme-2 çeri domates
Öğle
mercimek çorbası,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
yemekten sonra soda, 5 adt mürdüm eriği ve akşama doğru yeşil çay
Akşam 18:00
yulaflı,probiyotikli yoğurt, üzerine keten tohumu
Su:
2,5-3 Lt
Spor: 10,000 adım ve
3 dk esneme
2 dk ip atlama
10 burpee
20 jump squat
30 bicycle crunch
40 mountain climbers
30 - her iki bacak arkaya tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak eşek tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak yana açma (+15 pulse)
30 - her iki bacak dizden kırarak yana açma
15- Bacaklar yukarıda yanlara açma (pergel)
30 dk abs pilates+esneme
Hadi geçmiş olsun canım bense daha doğumdan sonra olamadım yolunu gözlüyorum vücudum tam toparlayamadı regl olunca daha çabuk toparlanmıştı kızımdaTam diyorum her şey bitti şükür rahatladım. Sabah saat 05:30 da karın ağrısıyla uyandım ki bir de bakmışım regl olmuşum. Sürüne sürüne işe geldim resmen. Ergen kızlar gibi sancı çekiyorum yaaaa düzelemedim gitti
2 haftadır düzenli yürümeye çalışıyorum. 10 bin adımı tamamlıyorum. Bacaklarımda gözle görülür oranda toparlama var. Dışarı çıkamayanın da leslie yapması çok iyi olur.leslie ile devam et.Hergün yapmaya çalış. 2haftaya nefesin alışır.diğer egzersizlere geçersin.Zorlama kendini.Kendini bıktırmadan yavaş yavaş yap herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?