Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi geçmiş olsun canım bense daha doğumdan sonra olamadım yolunu gözlüyorum vücudum tam toparlayamadı regl olunca daha çabuk toparlanmıştı kızımda

Teşekkür ederim canım. Sen de düzene girersin inşallah biran önce. Kaç aylık oldu şimdi bebişin?

iki gündür gelirken çavdar ekmeği almayı unutuyorum ,ondan öyle oldu

Pazar sabahı 24.7, çıkarken, bu sabah nasıl 25.5 olabilirim? Reglim gecikti umarım onun geçici etkisidir

Acliktan kafa gitmis 64.7 çıkmıştım pazar gunu. Bu sabah 65.5 çıktım
olur öyle şeyler canım. Ödemdir muhtemelen geçen hafta ben de sıkıntıdaydım kiloda bugünlerde daha iyi gibiyim cumaya da böyle olur umarım

14300 adım ve tüm hareketler tamamlandı.Cumaya kadar kendimi biraz sıkacağım;bakalım sonuç ne olacak?

Sabah limonlu su

10.00 2 kk peynir, 5 zeytin, yarim domates, biraz yeşillik, 3 küçük parça karpuz

13.00 cok kucuk bir kase hunkarbegendi ve yogurt

16.00 yarim seftali, yesil cay

17.00 bir salatalik

19.00 bir kuru incir, bir kabak dolmasi, biraz yoğurt

2 litre su

1 mil leslie

Ekmeksiz ve sekersiz bir gun oldu. 12.sekersiz gunum reglim gecikti ve cok zorlanıyorum bugün gerçekten zor geçti

Su an burger kingdeyiz ve ben hic birşey yemiyorum, kendimi kahraman gibi hissediyorum

Karpuzu çok seviyorsun, burger king de hicbir şey yememek şu an benim erişebildiğim bir evre değil, hiç olmadı sogan halkası yerim herhalde

8.00 kahvaltı
1 kupa sade kahve 2kk peynir ve 1 dilim çok tahilli ekmek, bir avuc ceviz findik, 2 hurma
Öğle 12.00
1 dilim mısır ekmeği bir kase yoğurt
Ara 15.00
1 fincan sade türk kahvesi 1 gun kurusu
Akşam 18.30
5 köfte, 1 kase salata
20.00
1 avuç leblebi ( olmasa da olurdu sanki)
Su 2lt civarı
Leslie 1 mil ve 5600 adım

Karpuzu çok seviyorsun, burger king de hicbir şey yememek şu an benim erişebildiğim bir evre değil, hiç olmadı sogan halkası yerim herhalde
Ay sevmekten degil evde benden baska yiyen yok bitmiyor cay kahve de icmedigim için sabah kahvaltıda meyve yiyorum.
Aksamin o saatinde birsey yemesem iyiydi de eşimden bi lokma ısırdım goz hakki

Canım bir avuç ceviz fındık çok mu acaba? Yağlı besinler ya yerken biraz dikkatli yemek lazım sanki

İyi akşamlar hanımlar . Bugünkü menüm hiç iç açıcı değil hatalarımın farkında olarak başlıyorum yazmaya
8.30
1 simit(o kadar ince bir simit ki serçe parmağım kalınlığında kim yapmışsa tebrik edeceğim o kadar ince nasıl yaptın diye:) )sabah kızım yüzünden geç kaldım kahvaltı yapamadım başka
10.00
Yulaflı bar
12.30
20 tane kadar çekirdeksiz üzüm
14.30
200 ml sütle yulaf ezmesi
19.00
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,2 köfte,2 dilim patates ve 2 dilim patlıcanla karışık sebze yemeği, salata
20.00
1 çok minik kase kısır ve küçük bir dilim incirli kek( arkadaşa taziyeye gitmiştik mecburen yedim ısrarlar sonucu)
Su 2.5 lt adım 5000 i zor buldum maalesef. Kötü bir gündü umarım haftayı kötü etkilemez

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
Mantarli omlet 1yumurtadan oğlumla paylastik
1dilim peynir salatalık

13.00
Türk kahvesi şekersiz
Yanında 2kuru üzüm 1kuru kayısı

16.00
1fincan çay
1dilim tb unundan havuçlu tarçınlı kek

19.00 Akşam
Alinazik kebabı yarim porsiyon ekmeksiz
Salata

3lt su
10.600 adım
2kez yürüyüşe çıktım
Aşırı hareketli bi gundu

Ben 1 haftada 2 kilo verdim 72 idim 70 oldum hedef 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…