Hadi geçmiş olsun canım bense daha doğumdan sonra olamadım yolunu gözlüyorum vücudum tam toparlayamadı regl olunca daha çabuk toparlanmıştı kızımda
Bugün bir yaşına girdi:) inşallah girerim canım menopoza girmiş gibiyim bunalmalar agresif olmalarTeşekkür ederim canım. Sen de düzene girersin inşallah biran önce. Kaç aylık oldu şimdi bebişin?
Mutlu yıllar canım o zamanBugün bir yaşına girdi:) inşallah girerim canım menopoza girmiş gibiyim bunalmalar agresif olmalar
Çok teşekkür ederim:) :)Mutlu yıllar canım o zaman
iki gündür gelirken çavdar ekmeği almayı unutuyorum ,ondan öyle olduKahvaltıdan simit, peynir ya da yumurtadan birini kaldırman lazım. Hepsi bir arada olmamalı. Simit peynir ya da yumurta peynir tercih edersen çok iyi olur. Verilecek kilon az olduğu için bunlar bile önemli senin için. Su ve spor çok iyi. Diğer öğünlerin de öyle.
24.7 derken canım?Pazar sabahı 24.7, çıkarken, bu sabah nasıl 25.5 olabilirim? Reglim gecikti umarım onun geçici etkisidir
Acliktan kafa gitmis24.7 derken canım?
Acliktan kafa gitmis64.7 çıkmıştım pazar gunu. Bu sabah 65.5 çıktım
14300 adım ve tüm hareketler tamamlandı.Cumaya kadar kendimi biraz sıkacağım;bakalım sonuç ne olacak?01/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce sirkeli ballı ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
0,5 simit -1 yumurta-1 dilim peynir-7 adt yeşil zeytin-2 adt hindi füme-2 çeri domates
Öğle
mercimek çorbası,yoğurt,salata
Kaçamak:)
yok
Ara
yemekten sonra soda, 5 adt mürdüm eriği ve akşama doğru yeşil çay
Akşam 18:00
yulaflı,probiyotikli yoğurt, üzerine keten tohumu
Su:
2,5-3 Lt
Spor: 10,000 adım ve
3 dk esneme
2 dk ip atlama
10 burpee
20 jump squat
30 bicycle crunch
40 mountain climbers
30 - her iki bacak arkaya tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak eşek tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak yana açma (+15 pulse)
30 - her iki bacak dizden kırarak yana açma
15- Bacaklar yukarıda yanlara açma (pergel)
30 dk abs pilates+esneme
Karpuzu çok seviyorsun, burger king de hicbir şey yememek şu an benim erişebildiğim bir evre değil, hiç olmadı sogan halkası yerim herhaldeSabah limonlu su
10.00 2 kk peynir, 5 zeytin, yarim domates, biraz yeşillik, 3 küçük parça karpuz
13.00 cok kucuk bir kase hunkarbegendi ve yogurt
16.00 yarim seftali, yesil cay
17.00 bir salatalik
19.00 bir kuru incir, bir kabak dolmasi, biraz yoğurt
2 litre su
1 mil leslie
Ekmeksiz ve sekersiz bir gun oldu. 12.sekersiz gunum reglim gecikti ve cok zorlanıyorumbugün gerçekten zor geçti
Su an burger kingdeyizve ben hic birşey yemiyorum, kendimi kahraman gibi hissediyorum
Ay sevmekten degil evde benden baska yiyen yok bitmiyorKarpuzu çok seviyorsun, burger king de hicbir şey yememek şu an benim erişebildiğim bir evre değil, hiç olmadı sogan halkası yerim herhalde
Canım bir avuç ceviz fındık çok mu acaba? Yağlı besinler ya yerken biraz dikkatli yemek lazım sanki8.00 kahvaltı
1 kupa sade kahve 2kk peynir ve 1 dilim çok tahilli ekmek, bir avuc ceviz findik, 2 hurma
Öğle 12.00
1 dilim mısır ekmeği bir kase yoğurt
Ara 15.00
1 fincan sade türk kahvesi 1 gun kurusu
Akşam 18.30
5 köfte, 1 kase salata
20.00
1 avuç leblebi ( olmasa da olurdu sanki)
Su 2lt civarı
Leslie 1 mil ve 5600 adım
Ben 1 haftada 2 kilo verdim 72 idim 70 oldum hedef 6513. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
Cuma zayıflama yarışmaları 13. Takım menü paylaşım alanı
Cuma zayıflama yarışmaları 13. takım üyeleri olarak menülerimizi artık bu sayfada paylaşacağız.www.kadinlarkulubu.com 13. TAKIM KAPTANI: @LAydLiNe
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI:
13.TAKIM KURALLARI:
* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
* Her gün menüler yukarıda linki verilen 13. Takım menü paylaşım alanına yazılacak, mazeretsiz 3 gün menü paylaşmayan üye cezalı duruma düşecek, menü paylaşmamayı alışkanlık haline getiren üye ise kırmızı kartla liste dışı kalacaktır.
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir, takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Cardio- dk- 5 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme - dk - 2 puan
#040DF7
Ben 4 gunde 2.2 kg vermiştim ilk basladigimda. 12 gun oldu 2.4 gibi birsey iyice yavaşladıBen 1 haftada 2 kilo verdim 72 idim 70 oldum hedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?