- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Benim 2 ay once basladi, erken geldi diye uzuluyordum, vucudu toparladigini bilmiyordum. İyi bari sevinebilirimHadi geçmiş olsun canım bense daha doğumdan sonra olamadım yolunu gözlüyorum vücudum tam toparlayamadı regl olunca daha çabuk toparlanmıştı kızımda
Yasi uzun olsun canım. O bunalimlar bende de oluyor ara ara. Cok zor gerçektenBugün bir yaşına girdi:) inşallah girerim canım menopoza girmiş gibiyim bunalmalar agresif olmalar
Evet biraz çok bence de ağzım durmuyor işte, paket gıda yemeyeyim en azından diye yiyorum biraz azaltmaya başlayacağım.Canım bir avuç ceviz fındık çok mu acaba? Yağlı besinler ya yerken biraz dikkatli yemek lazım sanki
Cnm afiyet olsun, biraz küçük küçük olsa da hep karbonhidratlı şekerli şeyler olmuş sanirim bugün.Sali
10.30
Yarim armut
12.30
Yarim pogaca
3 kucuk dilim ev ekmegi
Peynir domates
Kucuk ince bir dilim meyveli kek
Turk kahvesi
Napoliten çikolata kucuk 1 tane
17.00
Avuc ici kadar karisik ceviz baden findik
19.00
Yahni
6-7 kasik pilav
Salata
Turk khvesi
1 adet tulumba tatlisi
21.30
Mocha kahve
1 tane bebe bisküvisi
1.5 lt su
Spor yok
LAydLiNe
Bol kaçamaklı bir menü olmuşSali
10.30
Yarim armut
12.30
Yarim pogaca
3 kucuk dilim ev ekmegi
Peynir domates
Kucuk ince bir dilim meyveli kek
Turk kahvesi
Napoliten çikolata kucuk 1 tane
17.00
Avuc ici kadar karisik ceviz baden findik
19.00
Yahni
6-7 kasik pilav
Salata
Turk khvesi
1 adet tulumba tatlisi
21.30
Mocha kahve
1 tane bebe bisküvisi
1.5 lt su
Spor yok
LAydLiNe
Aynen ya bende bu hafta hiç verememişim aynı kilo da kaldım ondan önce ki hafta direk 2 kilo verdimBen 4 gunde 2.2 kg vermiştim ilk basladigimda. 12 gun oldu 2.4 gibi birsey iyice yavaşladı
Evet kotu oldu farkındayım, bu kendimi tutmus halimdi, moralim bozuk gibi su sıralar daha olsa yicektim malesefEvet biraz çok bence de ağzım durmuyor işte, paket gıda yemeyeyim en azından diye yiyorum biraz azaltmaya başlayacağım.
Cnm afiyet olsun, biraz küçük küçük olsa da hep karbonhidratlı şekerli şeyler olmuş sanirim bugün.
Bu sabah da 64.5 ciktim enteresan. Sadece cuma tartilsam daha iyi olacak galibaAynen ya bende bu hafta hiç verememişim aynı kilo da kaldım ondan önce ki hafta direk 2 kilo verdim
Kuru incir yedim bana iyi geldi. Hurma da seviyorum. Belki denersinizCnm tatlı istiyor, kahveyle bastırmaya çalışacağım, bugün parktan dönerken markete uğradık, zor tuttum kendimi çikolata almamak için.
Vücudun ödem topladığı zaman oluyo bu yüzden tartı fazla gösteriyo ödem atılırsa tartıdada dha iyi çıkıyosunBu sabah da 64.5 ciktim enteresan. Sadece cuma tartilsam daha iyi olacak galiba
Hurmayi çok seviyorum ve onu da yemeye başladım mi 4,5 tane yiyebiliyorum maalesefKuru incir yedim bana iyi geldi. Hurma da seviyorum. Belki denersiniz
Bence dunkune göre gayet güzel menü olmuş.02 carsamba
12.30
2 dilim ev ekmegi
Soganli yumurta 1 taneden
Cay
2 kk peynir
5 tane zeytiin
14.30
1 sise maden suyu
18.30
Etli nohut yemegi
Pilav 4-5 kasik
Havuc tarator
Saat 20.00 gibi
Cay yanina yarim kuru incir yerim tatli niyetine
Spor yok
1 lt su
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?