- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
40 mountain climbers yapamadım ve sadece 1 kere yaptım ama tüm seans 45 dk sürdü ve bence yeterli de oldu.Ben bu hareketleri birkaç gün daha devam ettiririm.Bu güzel bir liste oldu bence02/09/2019 Menü-program
Kahvaltıdan 1 sa önce sirkeli ballı ılık su içildi
Kahvaltı 8:30
1 yumurta-1 dilim peynir-7 adt yeşil zeytin-2 adt hindi füme-2 çeri domates- 1 salatalık-2 peksimet-şekersiz çay (iki adet)
Öğle 12:30
ezogelin çorbası,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
yemekten sonra soda, 5 adt mürdüm eriği ve akşama doğru yeşil çay
Akşam 18:00
yulaflı,probiyotikli yoğurt, üzerine keten tohumu,kinoa tohumu
Su:
2,5-3 Lt
Spor: 10,000 adım ve
2 dk esneme
1 dk ip atlama
1 dk plank
10 burpee
20 jump squat
30 bicycle crunch
40 mountain climbers
15 örümcek adam tırmanışı (şınavı)
30 Yan (side) lunge
20 plie squat
15 dizlerden kırarak şınav çekme
20 köprü kurma
20 köprüde bacaklar yana açma (lastikle)
20 sırt üstü yatarak tek bacak yukarı aşağı (her iki bacak) (lastikle)
20 sırt üstü yatarak bacakları yukarı aşağı
1 dk yarım crunch ta eller yukarı aşağı (5 kere nefes al 5 kere nefes ver)
20 yüz üstü- ters mekik (superwoman)
20 Russian twist ( yarım crunch ,ayaklar table top pozisyonunda yanlara dönmek)
30 - her iki bacak arkaya tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak eşek tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak yana açma (+15 pulse)
30 - her iki bacak dizden kırarak yana açma
15- Bacaklar yukarıda yanlara açma (pergel)
20- Ayakta lastik çekerek üst kol çalıştırma 90 derece
20- Ayakta lastik çekerek üst kol çalıştırma yanlara açma
Bu rutini 2 kere tekrarlama çalışacağım
2 dk esneme (sırt üstü kelebek esneme-çocuk duruşu-kobra esnemesi-her iki bacak yanlara açarak esneme)
Evet cok dikkat ettim zorlandim biraz ama kendimi cok iyi hissediyorum. Dun cok kizmissiniz gakim olarak, bugun de azar isitmiyim dedim :) ayrica tartida 1 kg gitmis yeni basladigimdan 2 kg rahat gider diye düşünüyodum kacamaklar yakti beni, o yuzden veremiyordum zaten. 5 gunde toparlamis oldum kendimi artık diyet moduna girdigimi dusunuyorum devami gelir insallahHurmayi çok seviyorum ve onu da yemeye başladım mi 4,5 tane yiyebiliyorum maalesef
Bence dunkune göre gayet güzel menü olmuş.
Sabah erken saatlerdeki kahvaltiyla tum gunu nasil bitiriyorsunuz? Ustelik bunca spor. Maşallah diyeyim. Ben olsam yığılıp kalırım03/09/2019 Menü-program
1 yumurta ve az tereyağı ile peynirli omlet-7 adt yeşil zeytin-2 adt hindi füme-2 çeri domates- 1 salatalık-3 kepek ekmeği-1çay kaşığı kaar bal-şekersiz çay
yok (dişçi randevum var)
tek şekerli kahve
Ara
akşama doğru yeşil çay
yeşil detox suyu (salatalık,yarım avakado,yarım limon,maydanoz,nane,toz zencefil)
Su:
2,5-3 Lt
Sabah Sporu:
1 dk plank
20 jump squat
20 bicycle crunch
30 Yan (side) lunge
20 plie squat
20 köprü kurma
20 sırt üstü yatarak tek bacak yukarı aşağı (her iki bacak)
2 dk esneme (sırt üstü kelebek esneme-çocuk duruşu-kobra esnemesi-her iki bacak yanlara açarak esneme)
Akşama sporu:
45 dk yürüyüş ve bir önceki spor rutinini tekrarlamak
Not: Bu arada sabah 56 çıktım.Niye öyle oldu anlamadım,şişkinliğim mi var acaba????
Evet cok dikkat ettim zorlandim biraz ama kendimi cok iyi hissediyorum. Dun cok kizmissiniz gakim olarak, bugun de azar isitmiyim dedim :) ayrica tartida 1 kg gitmis yeni basladigimdan 2 kg rahat gider diye düşünüyodum kacamaklar yakti beni, o yuzden veremiyordum zaten. 5 gunde toparlamis oldum kendimi artık diyet moduna girdigimi dusunuyorum devami gelir insallah
Super o zaman, dogru diyosun canim metabolizma da yavasliyo hem evdeyim hareketsizim bi de. Azar azar gidicek belli ki. Kasim basinda ve sonunda dugunler var insallah o zamana 70 i gorurum.Yaş ilerledikçe kilo kaybetme işi biraz yavaşlıyor o yüzden 2 kiloları artık unut önemli olan gitmesi ne kadar gittiği önemli değil. Önemli olan gitmesi diye düşünüyorum. Bebiş nasıl maşallah çok tatlı görünüyor fotoğraflarda. Bu arada hamilelikten dolayı izne ayrıldığın için kısa zamanda listeye dönebilirsin
Regl donemlerini nasil atlatiyorsunuzşu 3 günde 2 haftanin emegini ziyan edecegim diye korkuyorum
Maşallah 41 kere diyelim o zaman. Emzirmenin keyfini çıkart çünkü emzirdikçe metabolizman normalden daha hızlı çalışıyor. Bol su tüket. Ve protein bol olsun menülerinde. Süt, yoğurt, yumurta eksik etme. Sütünün kalitesi de yükselir.Super o zaman, dogru diyosun canim metabolizma da yavasliyo hem evdeyim hareketsizim bi de. Azar azar gidicek belli ki. Kasim basinda ve sonunda dugunler var insallah o zamana 70 i gorurum.
Minnak emiyo akli fikri bogazda annesine cekmis belli ki9 aylik olucak bu hafta. Yurumeye cok hevesli ama bakalim napicak.
Bende de kötü geçiyor, zaten şişkinlik bir de tatli krizi direk 1 kilo en az almış oluyorum, hurmanın ustune az kakao, sutlu kahve, tarcinli sut, hiç olmadı %70 bitter çikolata fln en azindan artı çıkarmaz diye düşünüyorum ama işte kelin ilacı hesabi benimkiRegl donemlerini nasil atlatiyorsunuzşu 3 günde 2 haftanin emegini ziyan edecegim diye korkuyorum
Bende de kötü geçiyor, zaten şişkinlik bir de tatli krizi direk 1 kilo en az almış oluyorum, hurmanın ustune az kakao, sutlu kahve, tarcinli sut, hiç olmadı %70 bitter çikolata fln en azindan artı çıkarmaz diye düşünüyorum ama işte kelin ilacı hesabi benimki
F filmgibi geçiremedim zaten.Dişlerimde önemli bir sorun yokmuş ama dışarıda yiyecek doğru düzgün birşey bulamadım (salatalara da güveniyorum) o yüzden öğlen bir kaşarlı tost yedim.03/09/2019 Menü-program
1 yumurta ve az tereyağı ile peynirli omlet-7 adt yeşil zeytin-2 adt hindi füme-2 çeri domates- 1 salatalık-3 kepek ekmeği-1çay kaşığı kaar bal-şekersiz çay
yok (dişçi randevum var)
tek şekerli kahve
Ara
akşama doğru yeşil çay
yeşil detox suyu (salatalık,yarım avakado,yarım limon,maydanoz,nane,toz zencefil)
Su:
2,5-3 Lt
Sabah Sporu:
1 dk plank
20 jump squat
20 bicycle crunch
30 Yan (side) lunge
20 plie squat
20 köprü kurma
20 sırt üstü yatarak tek bacak yukarı aşağı (her iki bacak)
Akşama sporu:
45 dk yürüyüş ve bir önceki spor rutinini tekrarlamak
Not: Bu arada sabah 56 çıktım.Niye öyle oldu anlamadım,şişkinliğim mi var acaba????
Hanımlar sabah tartıda 56 çıktım:/ Geçen hafta regl bitiminde daha düşüktü.Galiba geçen hafta sonu yediğim cipslerin ve dondurmanın etkisi. Yani metabolizmam hala hızlı değil.Ancak güzel bir haberim var.Yaklaşık 3 yıldır içine olmaığım kumaş pantolonumun içine oldum .Yine yaklaşık 2 yıldır kot pantolon almıyordum ve pantolonlarım çoook eskimişti. Bugün 2 kot aldım ve beden olarak 32 den 28 e inmişim.Çok mutlu oldum.Yeni aldığım sütyende de 85C den 85B ye geçmişim :)))) Yani yavaş da olsa birşeyler oluyor ve inşallah daha da güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?