Çiğköfteye asla dayanamamKızlar yaaaa akşama eşim iş yerinde arkadaşlarına çiğ köfte yapacak. Ve ben çiğköfteye bayılırım. Yesem yarın tartı var. Yemesem içimde kalır. Acaba kötü etkiler mi tartıyı?
Ben boyle durumlarda yanima kuru meyveler ve yoğurt alıyorum. Dun öyle yaptım mesela. Hatta yetmezse bi marketten aç bitir kaşar alabilirim diye düşündüm
1.60Ne kadar güzel bir haber bu böyleBoyun kaçtı canım senin?
2 küçük ye ,bu bir emirdir :)Kızlar yaaaa akşama eşim iş yerinde arkadaşlarına çiğ köfte yapacak. Ve ben çiğköfteye bayılırım. Yesem yarın tartı var. Yemesem içimde kalır. Acaba kötü etkiler mi tartıyı?
2 küçük ye ,bu bir emirdir :)
Tebrikler! Darısı başıma inşallahHanımlar sabah tartıda 56 çıktım:/ Geçen hafta regl bitiminde daha düşüktü.Galiba geçen hafta sonu yediğim cipslerin ve dondurmanın etkisi. Yani metabolizmam hala hızlı değil.Ancak güzel bir haberim var.Yaklaşık 3 yıldır içine olmaığım kumaş pantolonumun içine oldum .Yine yaklaşık 2 yıldır kot pantolon almıyordum ve pantolonlarım çoook eskimişti. Bugün 2 kot aldım ve beden olarak 32 den 28 e inmişim.Çok mutlu oldum.Yeni aldığım sütyende de 85C den 85B ye geçmişim :)))) Yani yavaş da olsa birşeyler oluyor ve inşallah daha da güzel olacak
Bence abartmadan yemelisiniz öğün niyetine gayet güzel gider yeşillik ve ayranla:) evet tartı sonuçları çok önemli ama benimsediğimiz beslenme düzeni sürdürülebilir olmalı arada kaçamaklar arada daha sıkı tutmalar vs.. vücudumuz da değişikliklerle birlikte daha güzel tepkiler verebiliyor. Ben de bugün komşularımla oturup bir şeyler yedim akşamı çok hafif geçireceğim sabahtan da az yedim dengeler mi bilmiyorum ama olsun canım çekip kısıtlanmış hissedeceğime böyle olsun diyorum. Az da olsa yiyorum farklı şeylerdenEv yapımı yaaaa hazır olsa umurumda olmaz da saklayıp yarına yesem daha mantıklı. Bugün tadına bakayım sadece. Kalanını yarın yerim
Kızlar yaaaa akşama eşim iş yerinde arkadaşlarına çiğ köfte yapacak. Ve ben çiğköfteye bayılırım. Yesem yarın tartı var. Yemesem içimde kalır. Acaba kötü etkiler mi tartıyı?
Ev yapımı yaaaa hazır olsa umurumda olmaz da saklayıp yarına yesem daha mantıklı. Bugün tadına bakayım sadece. Kalanını yarın yerim
Metabolizmayı şaşırtmak böyle oluyo galiba.Hep aynı düzende beslenince sabitliyo kendini sanki.Bence abartmadan yemelisiniz öğün niyetine gayet güzel gider yeşillik ve ayranla:) evet tartı sonuçları çok önemli ama benimsediğimiz beslenme düzeni sürdürülebilir olmalı arada kaçamaklar arada daha sıkı tutmalar vs.. vücudumuz da değişikliklerle birlikte daha güzel tepkiler verebiliyor. Ben de bugün komşularımla oturup bir şeyler yedim akşamı çok hafif geçireceğim sabahtan da az yedim dengeler mi bilmiyorum ama olsun canım çekip kısıtlanmış hissedeceğime böyle olsun diyorum. Az da olsa yiyorum farklı şeylerden
Aynen öyle. Ben düzeni değiştirdiğimde çoğu zaman farkı görüyorum bu hafta mesela öğlen yemek yerine kahve meyve vs bir şeyler yedim acıktım da akşamları normal yedim şimdilik fark var gibi duruyor. Öğlen yemek yediğimde inanılmaz şişkinlik oldu önceki haftaMetabolizmayı şaşırtmak böyle oluyo galiba.Hep aynı düzende beslenince sabitliyo kendini sanki.
Bende ogleni geçiştirmeye çalışıyorum.2ana öğün yapınca çok rahat oluyorumAynen öyle. Ben düzeni değiştirdiğimde çoğu zaman farkı görüyorum bu hafta mesela öğlen yemek yerine kahve meyve vs bir şeyler yedim acıktım da akşamları normal yedim şimdilik fark var gibi duruyor. Öğlen yemek yediğimde inanılmaz şişkinlik oldu önceki hafta
Ev yapımı yaaaa hazır olsa umurumda olmaz da saklayıp yarına yesem daha mantıklı. Bugün tadına bakayım sadece. Kalanını yarın yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?