Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa akşama eşim iş yerinde arkadaşlarına çiğ köfte yapacak. Ve ben çiğköfteye bayılırım. Yesem yarın tartı var. Yemesem içimde kalır. Acaba kötü etkiler mi tartıyı?

Kızlar yaaaa akşama eşim iş yerinde arkadaşlarına çiğ köfte yapacak. Ve ben çiğköfteye bayılırım. Yesem yarın tartı var. Yemesem içimde kalır. Acaba kötü etkiler mi tartıyı?
Çiğköfteye asla dayanamam bence kontrollu miktarda yerseniz birşey olmaz. Bol yeşillik ve ayranla. Gece yatmadan önce ekstra bir yürüyüş veya spor da yapabilirsiniz. Emin olmamakla beraber sade soda bakliyatib verdiği şişkinliğe iyi gelebilir diye düşündüm

F filmgibi geçiremedim zaten.Dişlerimde önemli bir sorun yokmuş ama dışarıda yiyecek doğru düzgün birşey bulamadım (salatalara da güveniyorum) o yüzden öğlen bir kaşarlı tost yedim.
Ben boyle durumlarda yanima kuru meyveler ve yoğurt alıyorum. Dun öyle yaptım mesela. Hatta yetmezse bi marketten aç bitir kaşar alabilirim diye düşündüm muz da hem her yerde bulunan herm de öğün kadar yok tutan bir meyve, sizinle olan listelerimde yok ama öncesinde disarida birsey yememek için muz aldığım çok oldu. Sanırım tosttan daha sağlıklıdır. Yani bana sorarsaniz kilonuz cok cok iyi, boy kac bilmiyorum ama uzun vadeli bir programiniz var ve cok iyi devam ediyorsunuz, bir tost golge dusuremez

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Az once uyandim bende.ama bogazim agriyor bir balli tarcinli sut yaptim kendime.bugun bir hslsizlik var ustumde.
Arc-en-ciel csnim bir azimle ve enerjiyle yapmaya calisiyorum bu ara sporumu.ama bugun yorgun ve halsiz hissediyorum.daha gerci yeni uyandim.Ama duzgun spor yapabilirmiyim bilmiyorum bugun.yine de evde hareketlerimin bazilarini yapmayi deniycem ogleden sonra iyi hissedersem kendimi.bu arada beslenmemde degisiklige mi ihtiyacim var bilmiyorum.siskin hissediyorum o kadar harekete ragmen kendimi bugun ozellikle.

Tebrikler! Darısı başıma inşallah

Ev yapımı yaaaa hazır olsa umurumda olmaz da saklayıp yarına yesem daha mantıklı. Bugün tadına bakayım sadece. Kalanını yarın yerim
Bence abartmadan yemelisiniz öğün niyetine gayet güzel gider yeşillik ve ayranla:) evet tartı sonuçları çok önemli ama benimsediğimiz beslenme düzeni sürdürülebilir olmalı arada kaçamaklar arada daha sıkı tutmalar vs.. vücudumuz da değişikliklerle birlikte daha güzel tepkiler verebiliyor. Ben de bugün komşularımla oturup bir şeyler yedim akşamı çok hafif geçireceğim sabahtan da az yedim dengeler mi bilmiyorum ama olsun canım çekip kısıtlanmış hissedeceğime böyle olsun diyorum. Az da olsa yiyorum farklı şeylerden

Iyi aksamlar kızlar bi çiğköfte muhabbeti var galiba.Simdiden afiyet olsun kaptanım

Kizlar 1haftadir ağzımda tatlı bi tat var şekerli bisey de yemiyorum.Bi fikri.olan varmı??

Buarada bugunki menüm.
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta
1dilim peynir
1yesil.1kapya biBer közlenmiş
salatalik
1dilim ekmek tam buğday

14.00
Şekersiz türk kahvesi

16.00
Yeşilçay
2badem 2ceviz

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
4kasik zeytinyağlı kabak yemeği pirincsiz
1kase yoğurt
Salata

2.5lt su
2mile leslie
25dak pilates..karin kalca hareketleri

Metabolizmayı şaşırtmak böyle oluyo galiba.Hep aynı düzende beslenince sabitliyo kendini sanki.

Metabolizmayı şaşırtmak böyle oluyo galiba.Hep aynı düzende beslenince sabitliyo kendini sanki.
Aynen öyle. Ben düzeni değiştirdiğimde çoğu zaman farkı görüyorum bu hafta mesela öğlen yemek yerine kahve meyve vs bir şeyler yedim acıktım da akşamları normal yedim şimdilik fark var gibi duruyor. Öğlen yemek yediğimde inanılmaz şişkinlik oldu önceki hafta

03 persembe
12.30
2 haslanmis koy yumurtasi
7 zeytin
1 kk peynir
Maydanoz domates
2 ince dilim ev ekmegi
Cay
16.00
Hurma
18.30
Ton balikli ekmek arasi bol yesillikli
Muz
Ceviz
20.00
Cay
Yarim kuru incir

1 saat yürüyüş
2lt su
LAydLiNe

Sabah 9.30
Bir dilim ekmek, domates, salatalık, peynir
Öğlen 13.00
Sebze çorbası ( kremasız), bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara 15.00
Bir elma
Akşam19.00
Bir yemek kaşık pilav, iki yemek kaşığı et (fırında pişti)
3 lt su

Bende ogleni geçiştirmeye çalışıyorum.2ana öğün yapınca çok rahat oluyorum

Bugün hiç istedigim gibi olmadi reglimin ilk gunu, sanciliyim, şişim, canim hic birsey yemek istemiyor sadece ama sadece tatlı istiyor falan filan. Su da hic icemedim

10.00 1 yuvarlak tortilla ekmegi, 2 kk kaşar, 4 dilim sucuk

13.00 oglumu yedirirken 1 yemek kaşığı et

16.00 1 muz, 1 bardak tarçınlı süt, biraz leblebi, yesil cay ( muz ve tarcinli sut o tatlı istegime iyi geldi)

20.30 yağsız yogurtlu semizotu, 5 6 yemek kaşığı lor peynirli makarna (eşim eve geç geliyor ve tek başına yemek istemiyor malesef, ancak bu kadar dikkat edebiliyorum)

21.00 yeşilçay

1 litre suyu zorla ictim, devam etmeye çalışıyorum

Yatarken yoğurt limon pulbiber yiyeceğim

Ev yapımı yaaaa hazır olsa umurumda olmaz da saklayıp yarına yesem daha mantıklı. Bugün tadına bakayım sadece. Kalanını yarın yerim

Ben geldim kızlar sıkı durun tadına bile bakmadım çiğköftenin. Buzdolabına koydum yarın yiyeceğim
Umarım bu fedakarlığın üzerine yarın tartıda güzel bir sonuç görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…