Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bunu tek yorumlamak istedim zira harika bir menü olmuş. Tam çerçeveletip duvara asmalık. Maşallah

al benden de o kadar, bugun bende de bir kirginlik halsizlik var, hic hareket etmedim dogru duzgun basim catliyor, seker ariyor vucut muhtemelen.regl fln mi olacaksin acaba, siskinlik neyden ki?

Metabolizmayı şaşırtmak böyle oluyo galiba.Hep aynı düzende beslenince sabitliyo kendini sanki.

Yooo hiçte sabitlemiyor. O çok yanlış bir inanış. Daha önceki deneyimlerimde kaçamaksız 6 ay geçirdim ve inanın bana bir süre sonra gözünüzün önüne dünyaları serseler canınız çekmiyor. Zaten yasaklı olan yiyeceklerde hep insan sağlığına zararlı olanlar. Yemesek hiçbir şeyimiz eksilmiyor. Benim küçük kızım 6,5 yaşında ve kolanın tadına bile bakmadı. Daha 1-2 yıla kadar pizzanın, hamburgerin tadını bilmiyordu ve yemek istemiyordu. Sağlıksız olduğunu bile bile çocuk istemediği halde yedirdik. Çocuk yetiştirme konusunda kendime en çok kızdığım hatam bu. Hangi akla hizmet böyle bir şey yaptım onu da bilmiyorum ama şimdi önüne koymasak yine yemez. Aslında çocukluktan sağlıklı doğuyoruz, sağlıklı besleniyoruz ama bizi bozan hep çevremiz oluyor. O yüzden katılmıyorum kaçamaksız hayat olmaz kısmına. Dengelemek şartıyla zaten kilo verdikten sonra yasaksız her yiyecekten yiyebiliriz. Ama kilo verme süresince kaçamakların tek lokması bile bize zarar veriyor. Bunu unutmamak lazım.

Kahvaltın çok geç olmuş canım. Geri kalan kısım gayet güzel. Kahvaltını ne olursa olsun o kadar geç saate bırakma. Bebekten dolayı uyku düzenin böyleyse eğer bebeğinin de düzenli uykuya ihtiyacı var muhtemelen. Gece çok mu uyanıyor?

Ekmekler ne ekmeği? Akşam yediğin pilav ne pilavıydı? Su çok güzel

al benden de o kadar, bugun bende de bir kirginlik halsizlik var, hic hareket etmedim dogru duzgun basim catliyor, seker ariyor vucut muhtemelen.regl fln mi olacaksin acaba, siskinlik neyden ki?

2 gündür bende öyleydim. Faranjit gibi bişey oldum galiba. Sürekli hapşırıyorum ve kulak içlerim boğazım kaşınıyordu. Bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım mevsim geçişinden kaynaklanıyor çünkü etrafımdaki bir çok kişi aynı kırgınlığı yaşıyor.

aynen herkes hasta bu ara, cocuk da krese baslayacak, baslar artik burnu akmaya.

Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce.
Bu konuda sana katılamıyorum canım. Normalde çiğköfte yasaklı bir yiyecek değil. Yenilebilir. Ama bazı insanlarda mesela bende bulgur şişkinlik yapıyor ve bu da tartıya kötü yansıyor. Tartı bizim için önemli çünkü bir yarışmadayız. Bile bile de artı çıkmamak lazım. Kilo verme sürecinde mümkün olduğunca kaçamaklardan uzak durmamız lazım ki rutinimiz bozulmadan ve süreç uzamadan fazla kilolarımızdan kurtulalım. Senin söylediğin şey yani az da olsa yeme kısmı kilo verme süreci bitip koruma dönemine geçtiğimiz zaman oldukça faydalı çünkü o zaman kısıtlama yapmadan bütün yiyeceklerden yenilebilir tabii ki makul miktarlarda ve dengeleyerek.
Eğer çiğ köfte etli ise saklanmaz! Bakteri üretiyor
Hadi yaaaaa bir gece de olur mu yine
Iyi aksamlar kızlar bi çiğköfte muhabbeti var galiba.Simdiden afiyet olsun kaptanım

Kizlar 1haftadir ağzımda tatlı bi tat var şekerli bisey de yemiyorum.Bi fikri.olan varmı??
Teşekkür ederim canım ama yemedim Umarım kimsenin canı çekmemiştir. Hiçbir fikrim yok neden acaba
Geçmiş olsun canım. Güzel bir menü olmuş. Yalnız akşam yemeklerini şöyle yapmanı tavsiye ediyorum çünkü bende senin gibiydim. Eşim çok geç geliyordu iş yerinden ve bizim akşam yemeğimiz en erken saat 21:00 oluyordu ve sofrada eşimi yalnız bırakmak istemiyordum. Bende şöyle bir çözüm buldum. Ben yemeğimi en geç saat 18:00 de yedim. Ama eşim geldiğinde eşimle birlikte yine sofraya oturdum. Yemek yerken yaptığımız gibi sohbet ettik. Bazen onunla birlikte birkaç kaşık çorba içtim, ya da salata yedim ama hep yanında oldum. Fazla kilolarımızın en büyük nedenlerinden biride akşam geç yenilen akşam yemekleri. Ayrıca makarna yemişsin akşama o hiç olmamış. Su çok az olmuş.

tebrikler kaptan, bu iradenin darisi basima
Bir süredir bende çok iradesizdim canım merak etme. Daha yeni yeni kendime geliyorum çünkü çok uzun zamandır hiç 70 li kilo görmemiştim kendimde. Artık giydiğim kıyafetler yakışmamaya başladı. Ve biraz daha irademe sahip olmazsam daha kötü kilolar göreceğime emindim. Bu sayede toparlayıp kendime geldim biraz. İstersen sende yapabilirsin inanıyorum buna.

Bugünkü menü,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 2 kk peynir, 2 dilim tahilli ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 hurma, 4 ceviz
Ara 16.00
1 kupa sade kahve, 6 leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon mantarli tavuk sote, 1 kase salata, biraz turşu ( olmasa da olurdu)
20.30
1 bardak çay, 4 fındık ( tutamıyorum şu ağzımı )
su 2 lt kadar Spor 2300 adım, leslie yok bütün gün neredeyse kanepede pinekledim, bu adımlar da oğlumu gezdirirken oldu, kolum kalkmıyor resmen.

Gece cok uyaniyor ama sabahlari 9.30 da kalkiyoruz en gec 10 u buluyor. 12.30 da esim geliyor oglen yemegi icin o saatte kahvaltı yapiyoruz. Aralikli oruc yaptigim icin 12.30 a kadar bisey yemiyorum. 12.30 20.30 arasi yiyip disinda kalan zamanda tek lokma yemiyorum.
Bazen sabahtan yesil cay ictigim oluyor. Kalkinca yesil cay iceyim o zaman.

Ben geldim kızlar sıkı durun tadına bile bakmadım çiğköftenin. Buzdolabına koydum yarın yiyeceğim
Umarım bu fedakarlığın üzerine yarın tartıda güzel bir sonuç görürüm.
Harikasın.Kaptanim ya.Ben ne zaman bulgur yesem hemen +ları görüyorum tartida

Ben şuan 71 li kilolarda 27 beden kot giyiyorum da o yüzden senin boyunu merak ettim. Senin kilonda az aslında ama acaba kemiklerin mi iri ya da dar değil de bol kot mu giyiyorsun?
üst bacaklarım kalın olduğu için olmuyordu,daha doğrusu kötü duruyordu.Eski kot bedenlerime bakınca sıkılaştığımı fark ettim.Aslında hedef kilom 50 ama sanırım 52-53 te mezun olurum çünkü çok vermek istemiyorum.Yüzüm bir hayli çöküyor zira.Spor yapmaya devam edip sıkı ve esnek bir vücuda sahip olmak daha mantıklı sanırım.Zaten gidecek olan kilo gider.Bugün akşam ev temizliği yaptım (programımda yoktu gerçi) ama yine de sporu zorlayarak da olsa yaptım. Asıl başarmak istediğim de buydu.Mazeret üretmeden ,ertelemeden o anki işi yapmak.Gerçekten bu diyet programı sadece kilo ile ilgili değil benim için. Yemek düzeni,spor düzeni derken diğer işlerim de düzene giriyor.

selam kızlar
ben geri döndüm
efsane geri döndü

LAydLiNe canım nasılsın. yukarıda bir yorumda 71 kilo olduğunu okudum. kilo mu aldın?

eskilerden var mı kimse bilmiyorum, yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. ismim sinem bir senedir grupta yokum. öncesinde 100 küsür kilo ile başlayıp 70 li rakamlara ulaşmıştım 77-78 gibiydi sanırım hamile kaldım. gebelik nedeniyle yarışmadan ayrıldım. şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum.

bu arada düşük tehlikesi olan bi gebelik yaşadım. 3 aydan sonra biraz daha iyiydi. gebelikte de yediklerime çok dikkat ettim 2-3 kilo anca almışımdır. son ayda en çok kilo alınıyor ancak o ayı göremeden erken doğum yaptım. trafik kazası gecirdik ailecek. aracın içindeydim.benim oturduğum taraftan başka bi araç bize çook hızla carptı. kaza nedeniyle sancım başladı. bebeğim iyi 5 gün sonra 4 aylık olacak. ben 1 ay kadar hiç yürüyemedim. önce yumusakdoku zedelenmesi dediler. sonradan anlaşıldı kalçamda çatlak varmış. yeri nedeniyle müdahele edilmedi. üstüne basma dedi doktor. bir süre sonra kısa mesafe yürümeme izin verdi. bu yürüyemediğim dönemde yediklerime çok dikkat ettim. kilo almadım. 78 dim yine ancak sonra köye gittim. çünkü evimde asansör yok ve 3. katta oturuyoruz. merdivenler beni çok zorluyordu dışarı çıkamıyordum sık sık.bugün 3. yaşını kutladığımız güzel kızım evde sıkılmasın diye köye gideyim dedim. 2 ay da orda kaldım. ve malesef yediklerime dikkat etmedim ve kilo aldım.2 ayda nerdeyse 10 kilo. artık evimdeyim. pazartesi diyetisyenime gittim ve diyete başladım. 4 günde 2 kilo gitti. muhtemelen ödem. henüz adet olmadı ödemim çok.

cuma günü takıma da başlayayım diye düşündüm. LAydLiNe gebelik nedeniyle ayrılınca süreç nasıl oluyor?ayrıldığım kilodan fazla olarak geri dönmüş olacağım. sen beni bilgilendirir misin?

bir de bi ara bakmıştım sanki günlük yemek listesini farklı bi sayfaya yazıyordunuz. var mı öyle bir durum.
yeni bi kural,uyguladığınız yeni bir yöntem liste vs varsa onlarla ilgili de bilgi verirsen sevinirim canım

yarın sabah kilo bildirimim ile aranızdayım inşallah
herkese bol bol eksiler
şimdi azıcık uyuyayım. malum birazdan emmeye uyanacak miniğim.
iyi geceler herkese

Reglim bitti 3 gun oldu.ama neden bu siskinlik bilemedim.butun gun uzandim ben de.hareketleri de yapamadim henuz.bakalim artik yarina telafi edicem en kotu.bugun dinlenme gunu oldu istemeden de olsa.biraz bogazim da agrimaya basladi.kirginligim ondan sanirim.umarim devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…