Buarada bugunki menüm.
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta
1dilim peynir
1yesil.1kapya biBer közlenmiş
salatalik
1dilim ekmek tam buğday
14.00
Şekersiz türk kahvesi
16.00
Yeşilçay
2badem 2ceviz
18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
4kasik zeytinyağlı kabak yemeği pirincsiz
1kase yoğurt
Salata
2.5lt su
2mile leslie
25dak pilates..karin kalca hareketleri
al benden de o kadar, bugun bende de bir kirginlik halsizlik var, hic hareket etmedim dogru duzgun basim catliyor, seker ariyor vucut muhtemelen.regl fln mi olacaksin acaba, siskinlik neyden ki?Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Az once uyandim bende.ama bogazim agriyor bir balli tarcinli sut yaptim kendime.bugun bir hslsizlik var ustumde.
Arc-en-ciel csnim bir azimle ve enerjiyle yapmaya calisiyorum bu ara sporumu.ama bugun yorgun ve halsiz hissediyorum.daha gerci yeni uyandim.Ama duzgun spor yapabilirmiyim bilmiyorum bugun.yine de evde hareketlerimin bazilarini yapmayi deniycem ogleden sonra iyi hissedersem kendimi.bu arada beslenmemde degisiklige mi ihtiyacim var bilmiyorum.siskin hissediyorum o kadar harekete ragmen kendimi bugun ozellikle.
Metabolizmayı şaşırtmak böyle oluyo galiba.Hep aynı düzende beslenince sabitliyo kendini sanki.
03 persembe
12.30
2 haslanmis koy yumurtasi
7 zeytin
1 kk peynir
Maydanoz domates
2 ince dilim ev ekmegi
Cay
16.00
Hurma
18.30
Ton balikli ekmek arasi bol yesillikli
Muz
Ceviz
20.00
Cay
Yarim kuru incir
1 saat yürüyüş
2lt su
LAydLiNe
Sabah 9.30
Bir dilim ekmek, domates, salatalık, peynir
Öğlen 13.00
Sebze çorbası ( kremasız), bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara 15.00
Bir elma
Akşam19.00
Bir yemek kaşık pilav, iki yemek kaşığı et (fırında pişti)
3 lt su
al benden de o kadar, bugun bende de bir kirginlik halsizlik var, hic hareket etmedim dogru duzgun basim catliyor, seker ariyor vucut muhtemelen.regl fln mi olacaksin acaba, siskinlik neyden ki?
tebrikler kaptan, bu iradenin darisi basimaBen geldim kızlar sıkı durun tadına bile bakmadım çiğköftenin. Buzdolabına koydum yarın yiyeceğim
Umarım bu fedakarlığın üzerine yarın tartıda güzel bir sonuç görürüm.
aynen herkes hasta bu ara, cocuk da krese baslayacak, baslar artik burnu akmaya.2 gündür bende öyleydim. Faranjit gibi bişey oldum galiba. Sürekli hapşırıyorum ve kulak içlerim boğazım kaşınıyordu. Bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım mevsim geçişinden kaynaklanıyor çünkü etrafımdaki bir çok kişi aynı kırgınlığı yaşıyor.
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce.Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Az once uyandim bende.ama bogazim agriyor bir balli tarcinli sut yaptim kendime.bugun bir hslsizlik var ustumde.
Arc-en-ciel csnim bir azimle ve enerjiyle yapmaya calisiyorum bu ara sporumu.ama bugun yorgun ve halsiz hissediyorum.daha gerci yeni uyandim.Ama duzgun spor yapabilirmiyim bilmiyorum bugun.yine de evde hareketlerimin bazilarini yapmayi deniycem ogleden sonra iyi hissedersem kendimi.bu arada beslenmemde degisiklige mi ihtiyacim var bilmiyorum.siskin hissediyorum o kadar harekete ragmen kendimi bugun ozellikle.
Bu konuda sana katılamıyorum canım. Normalde çiğköfte yasaklı bir yiyecek değil. Yenilebilir. Ama bazı insanlarda mesela bende bulgur şişkinlik yapıyor ve bu da tartıya kötü yansıyor. Tartı bizim için önemli çünkü bir yarışmadayız. Bile bile de artı çıkmamak lazım. Kilo verme sürecinde mümkün olduğunca kaçamaklardan uzak durmamız lazım ki rutinimiz bozulmadan ve süreç uzamadan fazla kilolarımızdan kurtulalım. Senin söylediğin şey yani az da olsa yeme kısmı kilo verme süreci bitip koruma dönemine geçtiğimiz zaman oldukça faydalı çünkü o zaman kısıtlama yapmadan bütün yiyeceklerden yenilebilir tabii ki makul miktarlarda ve dengeleyerek.Bence abartmadan yemelisiniz öğün niyetine gayet güzel gider yeşillik ve ayranla:) evet tartı sonuçları çok önemli ama benimsediğimiz beslenme düzeni sürdürülebilir olmalı arada kaçamaklar arada daha sıkı tutmalar vs.. vücudumuz da değişikliklerle birlikte daha güzel tepkiler verebiliyor. Ben de bugün komşularımla oturup bir şeyler yedim akşamı çok hafif geçireceğim sabahtan da az yedim dengeler mi bilmiyorum ama olsun canım çekip kısıtlanmış hissedeceğime böyle olsun diyorum. Az da olsa yiyorum farklı şeylerden
Hadi yaaaaa bir gece de olur mu yineEğer çiğ köfte etli ise saklanmaz! Bakteri üretiyor
Teşekkür ederim canım ama yemedimIyi aksamlar kızlar bi çiğköfte muhabbeti var galiba.Simdiden afiyet olsun kaptanım
Kizlar 1haftadir ağzımda tatlı bi tat var şekerli bisey de yemiyorum.Bi fikri.olan varmı??
Geçmiş olsun canım. Güzel bir menü olmuş. Yalnız akşam yemeklerini şöyle yapmanı tavsiye ediyorum çünkü bende senin gibiydim. Eşim çok geç geliyordu iş yerinden ve bizim akşam yemeğimiz en erken saat 21:00 oluyordu ve sofrada eşimi yalnız bırakmak istemiyordum. Bende şöyle bir çözüm buldum. Ben yemeğimi en geç saat 18:00 de yedim. Ama eşim geldiğinde eşimle birlikte yine sofraya oturdum. Yemek yerken yaptığımız gibi sohbet ettik. Bazen onunla birlikte birkaç kaşık çorba içtim, ya da salata yedim ama hep yanında oldum. Fazla kilolarımızın en büyük nedenlerinden biride akşam geç yenilen akşam yemekleri. Ayrıca makarna yemişsin akşama o hiç olmamış. Su çok az olmuş.Bugün hiç istedigim gibi olmadireglimin ilk gunu, sanciliyim, şişim, canim hic birsey yemek istemiyor sadece ama sadece tatlı istiyor falan filan. Su da hic icemedim
10.00 1 yuvarlak tortilla ekmegi, 2 kk kaşar, 4 dilim sucuk
13.00 oglumu yedirirken 1 yemek kaşığı et
16.00 1 muz, 1 bardak tarçınlı süt, biraz leblebi, yesil cay ( muz ve tarcinli sut o tatlı istegime iyi geldi)
20.30 yağsız yogurtlu semizotu, 5 6 yemek kaşığı lor peynirli makarna (eşim eve geç geliyor ve tek başına yemek istemiyor malesef, ancak bu kadar dikkat edebiliyorum)
21.00 yeşilçay
1 litre suyu zorla ictim, devam etmeye çalışıyorum
Yatarken yoğurt limon pulbiber yiyeceğim
Bir süredir bende çok iradesizdim canım merak etme. Daha yeni yeni kendime geliyorum çünkü çok uzun zamandır hiç 70 li kilo görmemiştim kendimde. Artık giydiğim kıyafetler yakışmamaya başladı. Ve biraz daha irademe sahip olmazsam daha kötü kilolar göreceğime emindim. Bu sayede toparlayıp kendime geldim biraz. İstersen sende yapabilirsin inanıyorum buna.tebrikler kaptan, bu iradenin darisi basima
Kepekli ekmek. Pilav da pirinç pilavıydıEkmekler ne ekmeği? Akşam yediğin pilav ne pilavıydı? Su çok güzel
Gece cok uyaniyor ama sabahlari 9.30 da kalkiyoruz en gec 10 u buluyor. 12.30 da esim geliyor oglen yemegi icin o saatte kahvaltı yapiyoruz. Aralikli oruc yaptigim icin 12.30 a kadar bisey yemiyorum. 12.30 20.30 arasi yiyip disinda kalan zamanda tek lokma yemiyorum.Kahvaltın çok geç olmuş canım. Geri kalan kısım gayet güzel. Kahvaltını ne olursa olsun o kadar geç saate bırakma. Bebekten dolayı uyku düzenin böyleyse eğer bebeğinin de düzenli uykuya ihtiyacı var muhtemelen. Gece çok mu uyanıyor?
Harikasın.Kaptanim ya.Ben ne zaman bulgur yesem hemen +ları görüyorum tartidaBen geldim kızlar sıkı durun tadına bile bakmadım çiğköftenin. Buzdolabına koydum yarın yiyeceğim
Umarım bu fedakarlığın üzerine yarın tartıda güzel bir sonuç görürüm.
Teşekkürler kaptanım.Gittikce kapaniyo iştahım iyi mi kötü mü bilemedimBunu tek yorumlamak istedim zira harika bir menü olmuş. Tam çerçeveletip duvara asmalık. Maşallah
üst bacaklarım kalın olduğu için olmuyordu,daha doğrusu kötü duruyordu.Eski kot bedenlerime bakınca sıkılaştığımı fark ettim.Aslında hedef kilom 50 ama sanırım 52-53 te mezun olurum çünkü çok vermek istemiyorum.Yüzüm bir hayli çöküyor zira.Spor yapmaya devam edip sıkı ve esnek bir vücuda sahip olmak daha mantıklı sanırım.Zaten gidecek olan kilo gider.Bugün akşam ev temizliği yaptım (programımda yoktu gerçi) ama yine de sporu zorlayarak da olsa yaptım. Asıl başarmak istediğim de buydu.Mazeret üretmeden ,ertelemeden o anki işi yapmak.Gerçekten bu diyet programı sadece kilo ile ilgili değil benim için. Yemek düzeni,spor düzeni derken diğer işlerim de düzene giriyor.Ben şuan 71 li kilolarda 27 beden kot giyiyorum da o yüzden senin boyunu merak ettim. Senin kilonda az aslında ama acaba kemiklerin mi iri ya da dar değil de bol kot mu giyiyorsun?
al benden de o kadar, bugun bende de bir kirginlik halsizlik var, hic hareket etmedim dogru duzgun basim catliyor, seker ariyor vucut muhtemelen.regl fln mi olacaksin acaba, siskinlik neyden ki?
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce.
Tesekkur ederim canim.umarim duzelirim biran once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?