Günaydın kaptanım yazacak fırsatı bulamadım sabahtan beriKızlar bugün cuma unuttunuz mu yoksaaaaaaaaaaaaaa kimse bildirim yapmamış daha
Uyanın bakimmmm
Kepekli ekmek kansızlık yapıyor diye biliyorum canım eğer mümkünse onun yerine çavdar, tam buğday ya da karışık tahıllı tüketebilirsin. Pirinç pilavını ise bir süre hayatından çıkartman lazım. Tadına bile bakmamaya çalış lütfen. Onun yerine bulgur pilavını tercih edebilirsin.Kepekli ekmek. Pilav da pirinç pilavıydı
Kahvaltın gayet güzel. Ama totalde biraz fazla olmuş. Kendini alıştırana kadar oldukça normal aslında. Yavaş yavaş azaltırsın ama çilek reçeli hiç olmamış. Turşu ödem yapıyor biliyorsun mümkün olduğunca tüketmemek faydalı. Sporun çok az olmuş. Ama genelde menü gayet güzel.Bugünkü menü,
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet, 2 kk peynir, 2 dilim tahilli ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Öğle 12.30
1 kase yoğurt, 2 hurma, 4 ceviz
Ara 16.00
1 kupa sade kahve, 6 leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon mantarli tavuk sote, 1 kase salata, biraz turşu ( olmasa da olurdu)
20.30
1 bardak çay, 4 fındık ( tutamıyorum şu ağzımı )
su 2 lt kadar Spor 2300 adım, leslie yok bütün gün neredeyse kanepede pinekledim, bu adımlar da oğlumu gezdirirken oldu, kolum kalkmıyor resmen.
Aralıklı oruç senin için uygun mu? Çünkü henüz emziriyorsun. Bence senin üç öğün beslenmen daha mantıklı. Sütün nasıl?Gece cok uyaniyor ama sabahlari 9.30 da kalkiyoruz en gec 10 u buluyor. 12.30 da esim geliyor oglen yemegi icin o saatte kahvaltı yapiyoruz. Aralikli oruc yaptigim icin 12.30 a kadar bisey yemiyorum. 12.30 20.30 arasi yiyip disinda kalan zamanda tek lokma yemiyorum.
Bazen sabahtan yesil cay ictigim oluyor. Kalkinca yesil cay iceyim o zaman.
Çok haklısın bu konuda aynen katılıyorum sana. Spor çok önemli.üst bacaklarım kalın olduğu için olmuyordu,daha doğrusu kötü duruyordu.Eski kot bedenlerime bakınca sıkılaştığımı fark ettim.Aslında hedef kilom 50 ama sanırım 52-53 te mezun olurum çünkü çok vermek istemiyorum.Yüzüm bir hayli çöküyor zira.Spor yapmaya devam edip sıkı ve esnek bir vücuda sahip olmak daha mantıklı sanırım.Zaten gidecek olan kilo gider.Bugün akşam ev temizliği yaptım (programımda yoktu gerçi) ama yine de sporu zorlayarak da olsa yaptım. Asıl başarmak istediğim de buydu.Mazeret üretmeden ,ertelemeden o anki işi yapmak.Gerçekten bu diyet programı sadece kilo ile ilgili değil benim için. Yemek düzeni,spor düzeni derken diğer işlerim de düzene giriyor.
selam kızlar
ben geri döndüm
efsane geri döndü
LAydLiNe canım nasılsın. yukarıda bir yorumda 71 kilo olduğunu okudum. kilo mu aldın?
eskilerden var mı kimse bilmiyorum, yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. ismim sinem bir senedir grupta yokum. öncesinde 100 küsür kilo ile başlayıp 70 li rakamlara ulaşmıştım 77-78 gibiydi sanırım hamile kaldım. gebelik nedeniyle yarışmadan ayrıldım. şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum.
bu arada düşük tehlikesi olan bi gebelik yaşadım. 3 aydan sonra biraz daha iyiydi. gebelikte de yediklerime çok dikkat ettim 2-3 kilo anca almışımdır. son ayda en çok kilo alınıyor ancak o ayı göremeden erken doğum yaptım. trafik kazası gecirdik ailecek. aracın içindeydim.benim oturduğum taraftan başka bi araç bize çook hızla carptı. kaza nedeniyle sancım başladı. bebeğim iyi 5 gün sonra 4 aylık olacak. ben 1 ay kadar hiç yürüyemedim. önce yumusakdoku zedelenmesi dediler. sonradan anlaşıldı kalçamda çatlak varmış. yeri nedeniyle müdahele edilmedi. üstüne basma dedi doktor. bir süre sonra kısa mesafe yürümeme izin verdi. bu yürüyemediğim dönemde yediklerime çok dikkat ettim. kilo almadım. 78 dim yine ancak sonra köye gittim. çünkü evimde asansör yok ve 3. katta oturuyoruz. merdivenler beni çok zorluyordu dışarı çıkamıyordum sık sık.bugün 3. yaşını kutladığımız güzel kızım evde sıkılmasın diye köye gideyim dedim. 2 ay da orda kaldım. ve malesef yediklerime dikkat etmedim ve kilo aldım.2 ayda nerdeyse 10 kilo. artık evimdeyim. pazartesi diyetisyenime gittim ve diyete başladım. 4 günde 2 kilo gitti. muhtemelen ödem. henüz adet olmadı ödemim çok.
cuma günü takıma da başlayayım diye düşündüm.LAydLiNe gebelik nedeniyle ayrılınca süreç nasıl oluyor?ayrıldığım kilodan fazla olarak geri dönmüş olacağım. sen beni bilgilendirir misin?
bir de bi ara bakmıştım sanki günlük yemek listesini farklı bi sayfaya yazıyordunuz. var mı öyle bir durum.
yeni bi kural,uyguladığınız yeni bir yöntem liste vs varsa onlarla ilgili de bilgi verirsen sevinirim canım
yarın sabah kilo bildirimim ile aranızdayım inşallah
herkese bol bol eksiler
şimdi azıcık uyuyayım. malum birazdan emmeye uyanacak miniğim.
iyi geceler herkese
Günaydın
Ben bu hafta hiç kilo verememişim☹
Hala 69 kiloyum. Bu hafta spor yada yürüyüş yapamadım ondan sanırım
Günaydın kaptanım yazacak fırsatı bulamadım sabahtan beri
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 75.4
Kayıp 500 gr.
Muhtemelen daha düşük olacaktı ama düzensiz geçen bir günün ardından oğlumun rahat vermemesiyle sanırım iki saat ancak uyudum karnım şiş hissediyorumsabah kızımın da ateşi vardı okula gönderemedim
Gunaydin herkese pzt kilo bildirimi yapmıştım 70.7 ydi. 69.7 olmuşum. Daha fazla olabilirmiş, yine de sevindim sabah kalktim, halsizligimi atmak için leslie yaptım
Kendimi iyi hissediyorum aralikli oructa, midem daha rahat, kismen sindirmin duzene girdi. Aksam yemelerimi bu sayede bitirdim. Sutum iyi cok sukur olumsuz etkilenmedi.Kepekli ekmek kansızlık yapıyor diye biliyorum canım eğer mümkünse onun yerine çavdar, tam buğday ya da karışık tahıllı tüketebilirsin. Pirinç pilavını ise bir süre hayatından çıkartman lazım. Tadına bile bakmamaya çalış lütfen. Onun yerine bulgur pilavını tercih edebilirsin.
Kahvaltın gayet güzel. Ama totalde biraz fazla olmuş. Kendini alıştırana kadar oldukça normal aslında. Yavaş yavaş azaltırsın ama çilek reçeli hiç olmamış. Turşu ödem yapıyor biliyorsun mümkün olduğunca tüketmemek faydalı. Sporun çok az olmuş. Ama genelde menü gayet güzel.
Aralıklı oruç senin için uygun mu? Çünkü henüz emziriyorsun. Bence senin üç öğün beslenmen daha mantıklı. Sütün nasıl?
Çok haklısın bu konuda aynen katılıyorum sana. Spor çok önemli.
O zaman hiç sıkıntı yok böyle rahatsan ve seni etkilemediyse devam etmen daha mantıklı. Bakalım nasıl ilerleyecek.Kendimi iyi hissediyorum aralikli oructa, midem daha rahat, kismen sindirmin duzene girdi. Aksam yemelerimi bu sayede bitirdim. Sutum iyi cok sukur olumsuz etkilenmedi.
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 74.7
Bu cuma 72.6
Fark -2.1
Yüzde nasil hesapliyoduk?
Ay o kadar mutluyum ki gozlerime inanamadim 2 kez tartildim tekrar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?