Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar dize benim persembe aksamindan.bugun herseyim bir gecikmeli oldu keyifsizligimyuzunden cok pardon. bugunku menum programim boyleydi.sabah kalkinca tartilip yazicam ben de kilomu.

3/10/2019 menusu

Bir bardak balli sut ( bogazim yumusasin diye.cok kotu basladim gune)

Kahvalti 8:30
1 kepekli ekmek, 1 dilim peynir, domates,salatalik, yarim avokado.1 haslanmis yumurta, 1 bardak acik cay

Ara 10:00
4,5 ceviz, yesil cay

Oglen 12:30
1 tabak sebze yemegi, az yogurt

Ara 15:00
1 elma

Aksam 19:00
4 adet hindi kiymasindan kofte,yaninda firinda az yagli kabak dilimi, yesil salata

Ara 20:30
1bardak balli sut

Su
2.5 lt

Spor
Bugun sporum zayif oldu.halsizdim biraz ama yine de yapmaya calistim

30 squat
2 dk duz plank
20 × side plank
30 sn × 2 kez ip atlama

Günaydın
Ben bu hafta hiç kilo verememişim
Hala 69 kiloyum. Bu hafta spor yada yürüyüş yapamadım ondan sanırım

Kızlar bugün cuma unuttunuz mu yoksaaaaaaaaaaaaaa kimse bildirim yapmamış daha

Uyanın bakimmmm
Günaydın kaptanım yazacak fırsatı bulamadım sabahtan beri
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 75.4
Kayıp 500 gr.
Muhtemelen daha düşük olacaktı ama düzensiz geçen bir günün ardından oğlumun rahat vermemesiyle sanırım iki saat ancak uyudum karnım şiş hissediyorum sabah kızımın da ateşi vardı okula gönderemedim

günaydın herkese
kilom 85.7
LAydLiNe bıraktığım kiloyu tam hatırlamıyorum. listelerden mi bulacağız nasıl olacak?

Kepekli ekmek. Pilav da pirinç pilavıydı
Kepekli ekmek kansızlık yapıyor diye biliyorum canım eğer mümkünse onun yerine çavdar, tam buğday ya da karışık tahıllı tüketebilirsin. Pirinç pilavını ise bir süre hayatından çıkartman lazım. Tadına bile bakmamaya çalış lütfen. Onun yerine bulgur pilavını tercih edebilirsin.
Kahvaltın gayet güzel. Ama totalde biraz fazla olmuş. Kendini alıştırana kadar oldukça normal aslında. Yavaş yavaş azaltırsın ama çilek reçeli hiç olmamış. Turşu ödem yapıyor biliyorsun mümkün olduğunca tüketmemek faydalı. Sporun çok az olmuş. Ama genelde menü gayet güzel.
Aralıklı oruç senin için uygun mu? Çünkü henüz emziriyorsun. Bence senin üç öğün beslenmen daha mantıklı. Sütün nasıl?
Çok haklısın bu konuda aynen katılıyorum sana. Spor çok önemli.

Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Şimdi nasılsın iyileştin mi? Büyük kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu yıllar Hamilelik nedeniyle ayrıldığın zaman hemen listeye dönebiliyorsun. Ben uygun zamanda hemen alırım seni listeye. Bir ara takımda çok kalabalıktık. Sohbet muhabbet çok oluyordu. Menüler arada kaynamasın diye başka bir topiğe ayrı menü yazıyorduk. Artık yazmıyoruz çünkü çok kalabalık değiliz.

solmez evet canım maalesef kilo aldım. Bir süre motivasyonumu kaybettim. Listeden çıktım. Hatta çok uzun zamandan sonra 75 i gördüm tartıda. Ama şükür toparladım kendimi yakın zamanda yeniden 6 lı rakamları göreceğime inanıyorum.

Günaydın
Ben bu hafta hiç kilo verememişim☹
Hala 69 kiloyum. Bu hafta spor yada yürüyüş yapamadım ondan sanırım

Artık hep buralardayım inşallah bir sorun çıkmazsa. Menüleri kontrol ederim bakalım nerede nasıl bir hata var. Kilo veremedim diye üzülme. Almamakta güzel

Geçmiş olsun canım. Haftaya daha güzel bir sonuç göreceğine eminim. Sıkma şimdi canını. Önemli olan kilo vermek miktarının çok bir önemi yok.

Gunaydin herkese pzt kilo bildirimi yapmıştım 70.7 ydi. 69.7 olmuşum. Daha fazla olabilirmiş, yine de sevindim sabah kalktim, halsizligimi atmak için leslie yaptım

Bence harika bir sonuç. Demek ki neymiş dikkat edildiği zaman gidiyormuş. Bu haftayı kaçamaksız geçirirsen eğer haftaya cumaya çok daha güzel bir sonuç görebilirsin bence. Sakın bırakma kendini

Kendimi iyi hissediyorum aralikli oructa, midem daha rahat, kismen sindirmin duzene girdi. Aksam yemelerimi bu sayede bitirdim. Sutum iyi cok sukur olumsuz etkilenmedi.

Kendimi iyi hissediyorum aralikli oructa, midem daha rahat, kismen sindirmin duzene girdi. Aksam yemelerimi bu sayede bitirdim. Sutum iyi cok sukur olumsuz etkilenmedi.
O zaman hiç sıkıntı yok böyle rahatsan ve seni etkilemediyse devam etmen daha mantıklı. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…