Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. Takım 642. Etap***

dira90(61.8///%)
LAydLiNe(71.8///)
Meltemesintisi80 (55.7///%)
pessinus(75.9///%)
2135 (69///%)

13. Takım Ortalaması: %

O zaman hiç sıkıntı yok böyle rahatsan ve seni etkilemediyse devam etmen daha mantıklı. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Rahatim hem yeni basladim, sabahlari yesil cay icerim biraz daha duzene girer. Bir de boyle devam ediyim.
Harika bir sonuç maşallah
Tesekkur ederim hafta icinde 3.4 görmüştüm en dusuk 3 le kapatirim dedim bu sonuc beni sok etti artik birsey yemem iyi motive oldum. Burdan ayrildigim kiloma dusmus oldum. Dogum kilolari da gitmis oldu bu sayede

solmez

solmez (77.3/78.5/-1.2/%-1.55 ) Hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor.

Bu şekilde ayrılmışsın canım.

O zaman daha da harika bir haber bu.

Günaydın kızlar.
Pzrtsi:61.8kg
Guncel:61.4kg
Fark -400gr

Perşembe sabah 61.1kg çıkmıştım ama.Neyse artık..

Yavaş yavaş gidiyor ama sağlam gidiyor. Haftaya senden çok daha iyi bir rakam bekliyorum artık. 5 li rakamlara az kaldı ona göre hazırla kendini. Menülerini özellikle kontrol edeceğim

hosbulduk canım. iyiyim şükür. dün kontrolüm vardı. sorun yok gibi gözüküyor. egzersiz verdi. 1 ay uygula ağrın olursa gel ağrın olmazsa gelmene gerek yok dedi.

sen daha önce başardın yine başarırsın eminim

Yavaş yavaş gidiyor ama sağlam gidiyor. Haftaya senden çok daha iyi bir rakam bekliyorum artık. 5 li rakamlara az kaldı ona göre hazırla kendini. Menülerini özellikle kontrol edeceğim
3.5 yil önceki kg dayım şuan.Sonra hamilelik falan hep arttı.Kurban bayramı için giymek istediğim etek ozaman uzerime olmamisti icine giremedim hatta.Dar kalip 38bedendi.Suan üzerime bol oluyo.En önemlisi nişanlı iken alınan bi elbisem ozamandan beri hic giyemedim.Ve 56kgdum ozaman.Dün giydim ve harika oldu.Cok mutluyum.Gercekten baya inceldim.Artik saglikli beslenme, spor ve hareket hayat felsefem oldu.

Anahtar kelimeleri en sona bırakmışsın zaten sağlıklı beslenme ve hareket

Tartıdan sonra yanıAfiyet olsun kaptanım.Yine iyi dayandın.Esimin bi lafı var Aklımda kalacağına midemde kalsın der.O geldi aklıma birden

İlk diyet yaptığımda eşim akşam halka tatlı almış gelmiş eve. Ama nasıl güzel görünüyor anlatamam. Akşam vakti diye yemedim. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim bir ısırık halka tatlı yemek olmuştu. Ve sıkı dur 6 ay boyunca ilk ve tek kaçamağım o bir lokmalık halka tatlı oldu.

***13.TAKIM 566. ETAP*** onbirincisi

cankizzzz (88.7/87.8/0.9/%1.01)
umudum2 (60.9/59.9/1/%1.64)
LAydLiNe (62.6/62.2/0.4/%0.64)
Nurdan1616(62/62/0/%0) Kilosu sabit
aylahl(78.6/78.2/0.4/%0.51)
polekey2244(67.9/67.9/0/%0) Kilosu sabit
mrskulkedisi (71.2/72.1/-0.9/%-1.26) İzne ayrılmak istiyor
burcugncy(66/65.6/0.4/%0.61)
Kriziantemcicegi(73.3/73.7/-0.4/%-0.55)
duygu06-26 (65.5///%) Bildirim yapmadı
Turan16 (69.5/69.5/0/%0) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: % 0.236

@mrskulkedisi canım seni hamilelik nedeniyle izne ayırmamışız. Neden öyle yaptık bilmiyorum listeye eski kilonun altına düşünce alacağım seni. Ayarlamasını ben yaparım. Sen liste işine hiç takılma kilo vermene bak listenin en uygun zamanında alacağım seni listeye

Harikasın.Baska diyecek bisey bulamıyorum.Asiri değil ama kucuk kacamaklarim oldu.Galiba biraz esnek davranıyorum.Yalniz çok nadiren oldu bu kacamaklar

04/09/2019 Menü-program

Kahvaltı 7:30
1 yumurta -7 adt yeşil zeytin-2 adt hindi füme-2 çeri domates- 1 salatalık-3 kepek ekmeği-1çay kaşığı kadar bal-şekersiz çay
Öğle 12:30
1 dilim su böreği
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Ara
akşama doğru yeşil çay-şeftali
Akşam 18:00
yeşil detox suyu (salatalık,yarım avakado,yarım limon,maydanoz,nane,toz zencefil)
Su:
2,5-3 Lt
Spor:
45 dk yürüyüş+

1 dk plank
20 bicycle crunch
15 örümcek adam tırmanışı (şınavı)
30 Yan (side) lunge
20 plie squat
15 dizlerden kırarak şınav çekme
20 köprü kurma
20 köprüde bacaklar yana açma (lastikle)
20 sırt üstü yatarak tek bacak yukarı aşağı (her iki bacak)
20 sırt üstü yatarak bacakları yukarı aşağı
20 yüz üstü- ters mekik (superwoman)
30 - her iki bacak arkaya tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak eşek tekme (+15 pulse)
30- her iki bacak yana açma (+15 pulse)
30 - her iki bacak dizden kırarak yana açma
15- Bacaklar yukarıda yanlara açma (pergel)
2 dk esneme (sırt üstü kelebek esneme-çocuk duruşu-kobra esnemesi-her iki bacak yanlara açarak esneme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…