günaydın herkese
kilom 85.7
LAydLiNe bıraktığım kiloyu tam hatırlamıyorum. listelerden mi bulacağız nasıl olacak?
Rahatim hem yeni basladim, sabahlari yesil cay icerim biraz daha duzene girer. Bir de boyle devam ediyim.O zaman hiç sıkıntı yok böyle rahatsan ve seni etkilemediyse devam etmen daha mantıklı. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Tesekkur ederim hafta icinde 3.4 görmüştüm en dusuk 3 le kapatirim dedim bu sonuc beni sok etti artik birsey yemem iyi motive oldum. Burdan ayrildigim kiloma dusmus oldum. Dogum kilolari da gitmis oldu bu sayedeHarika bir sonuç maşallah
Rahatim hem yeni basladim, sabahlari yesil cay icerim biraz daha duzene girer. Bir de boyle devam ediyim.
Tesekkur ederim hafta icinde 3.4 görmüştüm en dusuk 3 le kapatirim dedim bu sonuc beni sok etti artik birsey yemem iyi motive oldum. Burdan ayrildigim kiloma dusmus oldum. Dogum kilolari da gitmis oldu bu sayede
Günaydın kızlar.
Pzrtsi:61.8kg
Guncel:61.4kg
Fark -400gr
Perşembe sabah 61.1kg çıkmıştım ama.Neyse artık..
Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Şimdi nasılsın iyileştin mi? Büyük kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu yıllarHamilelik nedeniyle ayrıldığın zaman hemen listeye dönebiliyorsun. Ben uygun zamanda hemen alırım seni listeye. Bir ara takımda çok kalabalıktık. Sohbet muhabbet çok oluyordu. Menüler arada kaynamasın diye başka bir topiğe ayrı menü yazıyorduk. Artık yazmıyoruz çünkü çok kalabalık değiliz.
solmez evet canım maalesef kilo aldım. Bir süre motivasyonumu kaybettim. Listeden çıktım. Hatta çok uzun zamandan sonra 75 i gördüm tartıda. Ama şükür toparladım kendimi yakın zamanda yeniden 6 lı rakamları göreceğime inanıyorum.
3.5 yil önceki kg dayım şuan.Sonra hamilelik falan hep arttı.Kurban bayramı için giymek istediğim etek ozaman uzerime olmamisti icine giremedim hatta.Dar kalip 38bedendi.Suan üzerime bol oluyo.En önemlisi nişanlı iken alınan bi elbisem ozamandan beri hic giyemedim.Ve 56kgdum ozaman.Dün giydim ve harika oldu.Cok mutluyum.Gercekten baya inceldim.Artik saglikli beslenme, spor ve hareket hayat felsefem oldu.Yavaş yavaş gidiyor ama sağlam gidiyor. Haftaya senden çok daha iyi bir rakam bekliyorum artık. 5 li rakamlara az kaldı ona göre hazırla kendini. Menülerini özellikle kontrol edeceğim
Tartıdan sonra yanıBu arada kızlar çiğköfte o kadar güzel olmuş ki sabah kahvaltı da çiğköfte yedim
Anahtar kelimeleri en sona bırakmışsın zaten sağlıklı beslenme ve hareket3.5 yil önceki kg dayım şuan.Sonra hamilelik falan hep arttı.Kurban bayramı için giymek istediğim etek ozaman uzerime olmamisti icine giremedim hatta.Dar kalip 38bedendi.Suan üzerime bol oluyo.En önemlisi nişanlı iken alınan bi elbisem ozamandan beri hic giyemedim.Ve 56kgdum ozaman.Dün giydim ve harika oldu.Cok mutluyum.Gercekten baya inceldim.Artik saglikli beslenme, spor ve hareket hayat felsefem oldu.
Tartıdan sonra yanıAfiyet olsun kaptanım.Yine iyi dayandın.Esimin bi lafı var Aklımda kalacağına midemde kalsın der.O geldi aklıma birden
Süpersin kaptan
Evet ama bi ara baya bunalım yapmıştım ben hiç eskisi gibi olamıcam diye.Baya gaza geldim ya.Anahtar kelimeleri en sona bırakmışsın zaten sağlıklı beslenme ve hareket
Harikasın.Baska diyecek bisey bulamıyorum.Asiri değil ama kucuk kacamaklarim oldu.Galiba biraz esnek davranıyorum.Yalniz çok nadiren oldu bu kacamaklarİlk diyet yaptığımda eşim akşam halka tatlı almış gelmiş eve. Ama nasıl güzel görünüyor anlatamam. Akşam vakti diye yemedim. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim bir ısırık halka tatlı yemek olmuştu. Ve sıkı dur 6 ay boyunca ilk ve tek kaçamağım o bir lokmalık halka tatlı oldu.
sanırım tartım bozuldu,birşey göstermiyor.Şimdilik geçen hafta ile aynı yazalım.Yapacak birşey yok.55,7 olarak kalsınMeltemesintisi80 canım bildirim yapmayı unutmadın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?