Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim canım. patron ne anlar rejimden

resmen çıkarcısın kanka iyi tarafından bak akşam yemeğini erken yiyeceksin
ewet haklısın akşam yemeği saatimiz 6- 6.390 arası olur artık.

güldürdün beni. bravo kankam sen yeme kaç onlardan. ben de çocukları öğle yemeğine götüreceğim nöbetim gereği. sonra da semiz otu salatası yapacağım inşallah.

bravooo işte irade budur.. bizde de kuru fasulye ve pilav var , sadece kuru fasülye alacağım.. pilavı çok severim ama yo yo almayacağım :87:

çocukları 23 nisana çalıştırıyorum. rengarenk şarkısı ve yalan attım seni aldattım şarkıları ile çalışıyorlar. şakira kemeri tef ve kızlara tac aldırdım. tefler çok kötü çıktı. bugün ilk denemede teflerden biri kırıldı. parça parça oldu. hem kötü hem de pahalılar yaaaaaaaaaaaa

moralım bozuk yaaa
ben 23 nisan çalıştırmak istemiyorum. derslerim aksıyor. bunun için bir folklor öğretmeni falan olmalı. bir dansçı tutmalılar. kıyafetler ayrı dert. güzel olmuyorrrr

benim yapacağım iş kişiliğime uygun olmalı. süper bişi çıkmalı ama olmuyor.

evet cnm mecburen öyle denk geldi :) evet telafı edicem

bence, iyi kurtarmışsın. tebrik ederim. bugün dikkatli gidersen erimeyecek bir şey değil.
menün gayet güzel. bütün mesele gezmede biter. orada çok kaçmazsa bir sorun yok bence.

eşler jest yapmayı da bilmiyorilla tatlı mı almak lazım:) bizimki de önce tatlıyı görür. bir pasta alsak mı falan:) yok diyorum artık.

biraz dar veya küçük olan kıyafetlerden al. hırs yaparsın içine girmek için.:97:
gömleğin hayırlı olsun, güle güle giyin.

yok cumaya var arasını malesef uzattım.çocuk perişan oluyor bana iyi oluyordu ama neyse..
çocuklu olunca önce onu düşünüyoruz işte canım. sağlık olsun bence. yine çok güzel kıvırıyorsun maşallah. çocuğu bırakacak yerin olmamasına rağmen.

kahvaltımı yaptım. bu gün nöbetçiyim. fırsatım olursa kahvaltı menümü ve dünkü tam gün menümü yazacağım görüşürüz kızlarrr
kolay gelsin canım:97:

günaydııııııınnnnn
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltımı yaptım
şimdi bi de greyfurt suyumu içeyim...buralardayım
afiyet olsun dosbam. şimdiye öğle yemeği moduna girmişsindir.

bir arkadaşa gitmiştim, o haşlayarak yapmıştı. ben de otları haşlamadan kullanmayı tercih edenlerdenim. sana da bir sormak istemiştim. taze taze yaptığını öğrenmek iyi oldu. ara öğün olarak tüketeceğim. bir yıkayım da önce.

hadi bakalım alışverişin hayırlı olsun. light ürünler ve sağlıklı gıdalar alınca ben de kendimi iyi hissediyorum.

kurabiyeyi görmedim. ondan hariç menün güzel.

bugün herkes semizden gidiyor:)

çiğ besin diyeti ilginç bir diyet plastikcim. bir ara araştırsım ama uygulaması zor. hiç de öyle düşündüğümüz gibi hepsi çiğ ne var sanki şeklinde değil:) bir de o iyonize eden alettir, iyi bir blender vs lazım yani. bakliyatları çimlendir derken uzuun bir yol bence.

sen de benim gibisin:) ben de kayınvalide geleceğinde bir of püf olurum. sonra faydasını görürüm:) gitmese diye düşünürüm. toptan çıkarcıyız herhalde

tü tü maşallah.

akşamı ucuz atlatmışsın. sabah için de olan olmuş. diğer arkadaşlara katılıyorum, diyetteyim demeyeceksin. o zaman daha çok ısrar ediliyor.

yemiycem dedin ya gelip iyice güzelleştiriyor aşçı:))

Allah sabır versin canım. en zoru sevmediğin bir uğraşı yapmak zorunda olmak olsa gerek.

ayyy sını olmussundur ne kadar zor
folklor ogretmenı daha ıyı olur

merhaba kızlar nasılsınız
seyyah canım nerlerdesınn nasıl gıdıyor ıs yerın hala yogun sanırım
mıgrenın var mı ?

canım akşam namazı ıle yatsı arası kısa oluyor herkesın eve toplanmasıda bıaz zaan alıyor sanırım
ondan ole yapıyorlardır
namazı kılar ,rahat yerız dıe dusunuyor sanırım
sende dusunkı saatler 1 saat ılerı alınmadı 7 de yıyorum
sende kendıne oku kı degmesın
fatıha felak nas ıhlas kevser kafırun aytel kursı 7 ser kez çok ıyı gelıyor ama vakıt alıyor

aman canım kavurma yağlı olur.. haşlama tarzı olursa daha iyi olur.. öğlen salatanın yanına da bir yemek yesen, akşama daha tok girersin
esmacım sadeceetın yagı ıle kavururuum haslama sevmıyorum agır oluyor ızgara olabılır
bu aralar canım cok et ıstıyor aslında sebze severım ama .....
sanırım vucudumu ıhtıyacı var

olsun kalıbı buyuke olsa mutlu olursun benım ust beden buyuk malum sut verıyorum gobekte var
42 beden
alt 40 beden
eteklerımın hepsı oluyor belı dusuk olanlar cok sevınıyorum

ohhh gıt guzelles boya mı yaptıracaksı?
bende röfle ıstıyorum ama ıyıce kılo vereyım tamamen degısım olsun
ıncecık olupta dıyt yapanlara bırde yıyıp yıyıp kılo almayanlara sınır oluyorum

günaydııııııınnnnn
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltımı yaptım
şimdi bi de greyfurt suyumu içeyim...buralardayım
afıyet olsun greyfurt suyu mıdene zara vermıyor mu kahvaltıda ıcerek
ayyy semızı çok severım ıspanak gıbı yemegıde yapılıyor salataların ıcınede dogranıyor dosba gıbı yogurtluda guzel oluyor

akşama meyve yemeyerek oglenkı kuraıyeve meyve ı bırlıkte yedıgınıcın dengelemıssın
spor yapmıyorsun sanırım bıde spor olsa super olacak

bu arada sekerler hazırlanayım gıdecegım gezmeye ..
akşama neyden ne kadar yedım yazarım
opuldunuz

sağol neyneysecim bu arada önceki sonraki resim koysan :) kılo cetvelını gordukce ay nasıl olmuşdur dıyorum hep :)

öğlen yemeğimi yazım : 3-4 kaşım mercimek çorbası (çok içmedim azcıkda patates yiyebiliyim diye),ufak bi tavuk but (derisini attım) 5-6 tane patates kızartması (çoğunu bıraktım :), salata

ekmeksız ıyı doyabılmısın salatada yok ne guzel ıradelısın
ben olsam o pataesı bıtırıp
corbanında dıbıne ınerdım

dombilicim yok çok şükür greyfurt suyu mideme zarar vermiyor ama eşimin sorunu var bu aralar içemiyor...akşamları havuç elma karışımı içiyoruz
tek problem çabuk acıktırıyor (
dün aktara gittim bahar geldi ya altın çileğin kilosu 80 lira olmuş (
bi arkadaş ayda 4 kilo verdim diyo...tabii diyete destek olarak düşünmek lazım
daha öğle yemeğimi yemedim kuaföre gideceğim yürüyerek gitmeyi planlıyorum en az 45dk yürüyeceğim demektir bu... bugünü hafif atlatmak istiyoruuummmm

23 nisan hazırlıklarını severim aama bu sene 4. sınıf olduk ve velilerim kıyafet aldırmak istemediler. bu sefer de kıyafetsiz oynanacak oyun bana pek anlamlı gelmedi. müdür de sen de katılmayacaksan 23 nisana okulumuzu kim temsil edecek baskısı yaptı geçenlerde sağolsun. kızlar diyetimize sadık kalmaya çalışıyorum sizin de desteğinizle. arada kurabiye bir çay kaşığı pekmez falan oluyor ama bilmiyorum daha katısını yapabilir miyim şu an.

dombilim ewet sinir oluyorum baskı ile yaptırıldığı için. müdür yapacaksın diyor veliler kıyafet almayız aldırırsan oynatmayız çocukları diyor. ben de maymun oldum arada. velilerimi normalde çok severim ama artık oynamayalım 4 yıldır oynuyor çocuklarımız diyorlar haklılar. orta yol yok. iş başa düştü. çalış emvacilbihar çalış....

migrenim yok canım ama ara ara gelip giden baş ağrıları başladı 1 haftadır. gün içinde birkaç kez ağrıyor. geçiyor. şu anda da var. işte böle.

semizciler naber

öğle yemeğim
1 tabak semiz otu salatası yoğurtlu (pul biberli)
1 dilkim tam tahıllı ekmek
yarım tabak ıspanak ( o da şansıma vardı okulda)
sabahki aram yeşil çaydı. 2.30da tenefüste elmamı yerim.

4.30da bir ara daha yaparım ben kızlar. yoksa yemeğe kadar deliriyorum açlıktan.

kızlar hepinizin yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapacak kadar halim olmuyor kusura bakmayın. şunu bilin ki yanınızdayım. sizinleyim en azından gözlerim ekranda

merhaba kızlar nasılsınız
çok şükür bu günü de atlattık mı 2 gün kalır mesai bitmesine, hafta sonu iyi olurum işallah, hiç işe gelesim yok
kolay gelsin canım.. bütçen iyi olsun ki yaptığın iş de ona göre güzel olur.. ama nerde bizim okullarımızda malesef yok ama işte çocukların gönlü oluyor, sevinip oynuyorlar..
canım sen yemene dikkat et sen de ayda 4 kilo rahat verirsin.. bak arada kaçamaklarım olduğu halde 2 haftada 2 kilo verdim.. yani altın çilek olamasa da olur, çok pahalı çünkü arada kuru üzüm, kuru erik felan at ağzına ara öğünlerde..
afiyet olsun şekerim... semizotu salatası yememiştimm uzun zamandır.. markete bakayım gelmişmi alayım canım çekti valla oh sağlıklı sağlıklı
öğle yemeğim 4yk sebze 3yk yoğurtlu semizotu 1 dilim ekmek
anam sende mi semizotu yedin ayy bu akşam kesin benimde yapmam lazım, iyiki hamile değilim

vintage canım seninde canını çektirdik çok faydalı seviyormuşsunda hemen alıver :))
altın çilek gibi yardımcılara ihtiyaç duyuyorum canım tiroidim var ben her hafta kolayca kilo veremiyorum ( kuru erik vb şeyler de ara öğünlerde tüketiyorum ama çok pahalı geldi bu ay başka yardımcıları deneyeceğim
mesela ödem problemimi çözmek için doğal deniz tuzu aldım dün...en azından ödemden kurtulsam moralim düzelecek

afiyet olsun canom su miktarın çok iyi .

akşamı tek başına değerlendiremiyorum canım gün içi yediklerini tüm yazsan daha iyi olur.bölük bölük pek hatırlayamıyorum.belki ekmeği az yemişsindir pilav iyi dicem de işte diger ögünler yok
oh oh kuaföre git canım açılırsın hehee

afiyet olsun kurabiyede kaçamak oluyo kaçamak sayına ekleyiver canım.

benimde başım agrıyor kesinlikle mevsimsel canım.geçmiş olsun.
canım saat 8e kadar yemek beklemesi iyi değil ama yani illaki o vakitemi denk geliyor eşin kaçta geliyor tam bilmiyorum ama :26: namaz beklemez derken sonra acıktım diye hızlı kılarsanda pek yerine gelmiş sayılmaz.annem hep derdi çok acıktıysan bekleme namazını üstelik bir de yatsı namazı yani 1 saat ara var niye öyle stres yapıyolar ki gerçi yaşlılar öyle gı senin bebiş kücük mü canım resimdeki senin sanırım

saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyo enes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam

akşama kesin yapacağım zaten ya troidin olduğunu bilmiyordum, afedersin.. ama ilk başalarda diyete başladığın ilk 2 ay rahat kilo verip sonra durma noktasına geliyor insan.. buarada yeşil çay ödemlere de iyi geliyor.. benim parmaklar dolma gibi.. hep yüzüğümün izi kalır.. zor çıkardı.. şimdi yüzük parmağımdan kayıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…