Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de ikea'dan aldım bir eşarp askısı ama ikimizinki aynı değil sanırım. benimki delik delik ve eşarplarımın ütüsünü bozuyorsinir oluyorum.
bak bu işte:

burcum kız ne yaptı sizin aşçı gene

yaptı yapacağını emwacım, bu defa ucuz atlattım

haklısın kaptanım o fiyatlara olanlarda vardı. napayım hediye olunca fiyatlarına baktım, eflatunlu ucuzdu bende bunu istiyorum dedim. . kayınvalidem bana demişti rahat edersin diye abartıyor demiştim içimden. kullanınca aradaki dağlar kadar farkı gördüm. dua ettim kadına valla.

Nasip olursa mayıs sonu izmire gitmek istiyorum,o zamana kadar biraz kilo atsam iyi olacak.arkadaşın verdiği çorba tarifini begimdim kellogos belli açıktıracak aralarda yapsam içsem iyi olurmu.

Nasip olursa mayıs sonu izmire gitmek istiyorum,o zamana kadar biraz kilo atsam iyi olacak.arkadaşın verdiği çorba tarifini begimdim kellogos belli açıktıracak aralarda yapsam içsem iyi olurmu.

elifcim kararlı olman ne güzel. kafanda da yerleştirmişsin iyice diyeti. bende izmirdeyim beklerim. kellogs açıktırıyor evet. bence çorbada içmelisin. tek kellogsla gün geçer mi. eşimde paket paket almıştı. yicekteeee zayıflayacak sözde. adam tıka basa yiyor sofrada sonra çayla beraber yiyor kellogsunu çerez niyetine allam allam

simdi söyle birlikte deneyelim..basarili olursak baska arkadaslara öneririz..

kellogs acıktırıyor canım sen onu günde bir öğün yeee.

biz bi ara alıyorduk eşimle akşam çayın yanına yiyorduk
bu da ayrı keyif tabi ama kilo aldırıyor işte. burcum kız sizde mi kellogsla kilo alıyodunuz.

ebruli_hayat,
canım, kurallarımızı sana da yazdım. okudun mu? teyit almam gerekiyor. bu konu önemli. ayrıca hedef kilonu da yazar mısın?

eşim yapıyordu öyle. ben tadını sevmiyorum. ben çayla beraber kurabiye bisküvi fındık fıstık yiyerek kilo aldım. ve hiç spor yapmıyordum.

Günaydın kızlaaar.Bu sabah tartıldım 77.1 kg çıktım.Ama çizelgeme eklemeyecegim.Belki dalgalanma olur diyetistyenim en dogrusunu tartacak.Ayrıca 2-3 gündür yemek yiyemiyorum.Canım istemiyor.Eskiden kahvaltıyı kaçırmazdım asla açıkmayayım diye.Ama şimdi kalkamıyorum.Yemek yemeye üşeniyorum kızlar:18:

kaptanım foto bulimm sana gösterimm dedim bulamadım. rengi kırmızı ahapota benziyor. ortada bi yuvarlak var çevrede kolları var her tarafa doğru var ve uçlarında mandal var. senin askı kırıştırır. fotosu yok ama:
neyse ben çıkıyorum kızlar. bu gün öğle yemeğim neolur bilmiyorum bu gün çok yoğunum ben çıkıyorum. öpüyorum hepinizi

selam canım. 77 mi?? harikasın. . ama yemek yemelisin metabolizman zayıflamasın.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yum geçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html

şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.

bugünkü menüm
sabah : 1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1 adet etiform kepekli light kızarmış ekmek
öğlen : 1 kase sütle karıştırılmış special k

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
ikinci kasemide içtim.
arada
1 ceviz
1 kuru kaysı yedim..
ama akşama annemlere gideceğiz orada yemek yemem ara öğün yaparım..ban kıızyorlar bu kadar sıkma diye ama iki haftdır hastalıklar çok yavaşlattı hatta bu sabah bu detoks öncesi tartıldım ve durmumu beğenmedim..

çok tatlısın öyle şok diyetler yapacak kilon yok.

hoşgeldin arkadaşım. neden yavaş yavaş kilo vermeyi denemiyorsun? verilen kilolar kalıcı oluyor mu?10 günde 5 kilo verirsen alırsın hemen. sporu hayatına sokmalısın. kendine uygun hareketler bulabilirsin. zayıflamak için değil, yaşam kaliteni arttırmak için yapmalısın. çokta gençsin sıkmadan vermeye çalış bence.

annen kesin yedirecek sana. zaten kaç gündür heba oldun. mutlaka yüzün biraz süzülmüştür. seni görünce zayıflamışsın diyerek .... bilemiyorum yani.

öğlen 1 tabak kıymalı domatesli patates yemeği. 2 yk makarna. 1 dilim ekmek (kimse ekmeğime laf etmesin )

iyiyim şekrkim. sen nasılsın? pilatesi nerde yapcam kız. sabahın 6 sında yapıyorum. show maxta pilates programı var. ardından netten öğrendiğim. kalça hareketlerimi yapıyorum. çok iyi geliyor. dene canm.
denicem bende hayatımmm
annaaaam kıyamammmm kızzzz
yamurcini,yürüyüş yapıyorum evde koşu bandında.
başladım kellogsa inşallah dayanırım 14 gün.
inş cnımm ewde kosu bandının olması cok büyük awantaj senin icin degerlendir mutlaka
menün gayet ii bende birazdan corba icicem mercimek ama kırmızı
29.03 20011de 90 kiloyla başladım.
boy.168
yaş.29
evliyim,4yıl oldu,1oğlum var,adım elif
canım ne cabuk wermissn 3 kiloyu anlamadm ben ne yaptın kız bize de söleee
ortaakkk süper gidiosun ben hic tartılmıorummm inş bende wermisimdirrr ama paylasımın cok az seni göremiorumm

hosgeldnn canımmm inş hepimiz istedgmz kiloya ulasırızzz smdi bakıcam linke

ferdicim tam sana yazcakdım acilen çıkmam gerekti kuşum burdaym cnm hafta sonu yoktuk karmakarışık öyle işte :)

ay halen regl olcam neyse düşünmemeliyim yoksa olamam biliyorum kafaya taknca uzuyor süresi sinir oldum ya

kahvaltı öncesi:greyfurt suyu büyük bi bardak
kahvaltı:2 dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz helva bir bardak sekersiz cay
ara:3 cilek,3 hurma,yogurt
öglen:mercimek corbası,yogurt,salata

menüm smdilik bu kızlarr bugün spor yapmaya baslıorummm yaptıgım sporları aksam bildircem size 3 litre su icicem bide bugün aksam hepsini bildiririmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…