ben de ikea'dan aldım bir eşarp askısı ama ikimizinki aynı değil sanırım. benimki delik delik ve eşarplarımın ütüsünü bozuyorkaptanım ben de ütü yapmayı sevmem. eşarplarımiçin kullandığım bir askı var. ikeadan almıştım. örümcek bacağı gibi kolları var. ucunda mandal var. o mandallara asıyorum. çok iyi oluyor. yıkamadan yıkamaya ütülüyorum. haftada bir ütü yapmam gerekiyor. onu da biriktiriyorum ve iki haftada bir ütülüyorum zorla.:96:
burcum kız ne yaptı sizin aşçı gene
canım, iyice aklıma yattı bu kazanlı ütü olayı. ben de biriktirip yaparım ütümü, o yüzden iyice mantıklı hale geliyor. sen oldukça hesaplı almışsın. ben hep 500-600 civarı rakamlar gördüm. hatta benim kazansız ütü 200 liradan fazlaydı yaw
ne güzel ince düşünceli kayınvalden varmış.
Nasip olursa mayıs sonu izmire gitmek istiyorum,o zamana kadar biraz kilo atsam iyi olacak.arkadaşın verdiği çorba tarifini begimdim kellogos belli açıktıracak aralarda yapsam içsem iyi olurmu.
patatesi yemeseydn keskehafta da 2 3 kilo wermek icin sok diyet gibi biseler yapman gerekio ama ne kadar saglıklı tartısılır tabi ben bi diyete basladım 1 haftada 5 kilo werdi arkadsım bununla bi denicem sonuc aloırsam sana da sölermm
Nasip olursa mayıs sonu izmire gitmek istiyorum,o zamana kadar biraz kilo atsam iyi olacak.arkadaşın verdiği çorba tarifini begimdim kellogos belli açıktıracak aralarda yapsam içsem iyi olurmu.
kellogs acıktırıyor canım sen onu günde bir öğün yeee.
biz bi ara alıyorduk eşimle akşam çayın yanına yiyorduk
bu da ayrı keyif tabi ama kilo aldırıyor işte. burcum kız sizde mi kellogsla kilo alıyodunuz.
Günaydın kızlaaar.Bu sabah tartıldım 77.1 kg çıktım.Ama çizelgeme eklemeyecegim.Belki dalgalanma olur diyetistyenim en dogrusunu tartacak.Ayrıca 2-3 gündür yemek yiyemiyorum.Canım istemiyor.Eskiden kahvaltıyı kaçırmazdım asla açıkmayayım diye.Ama şimdi kalkamıyorum.Yemek yemeye üşeniyorum kızlar:18:
selam canım. 77 mi?? harikasın.. ama yemek yemelisin metabolizman zayıflamasın.
çok tatlısın öyle şok diyetler yapacak kilon yok.merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yumgeçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html
şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.
bugünkü menüm
sabah : 1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1 adet etiform kepekli light kızarmış ekmek
öğlen : 1 kase sütle karıştırılmış special k
merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yumgeçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html
şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.
bugünkü menüm
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
ikinci kasemide içtim.
arada
1 ceviz
1 kuru kaysı yedim..
ama akşama annemlere gideceğiz orada yemek yemem ara öğün yaparım..ban kıızyorlar bu kadar sıkma diye ama iki haftdır hastalıklar çok yavaşlattı hatta bu sabah bu detoks öncesi tartıldım ve durmumu beğenmedim..
denicem bende hayatımmmiyiyim şekrkim. sen nasılsın? pilatesi nerde yapcam kız. sabahın 6 sında yapıyorum. show maxta pilates programı var. ardından netten öğrendiğim. kalça hareketlerimi yapıyorum. çok iyi geliyor. dene canm.
annaaaam kıyamammmm kızzzztekrar günaydın hepinize..
canım yağmurcini sabah kahvaltısını normal yaptım..
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1adet domates
3 zeytin..
1 adet greyfurt..
1 litre suyumu içtim bile..
sonrası yazdığım gibi devam edicek..
hastalıktan canım birşey yemek istemiyoır kahvaltıyı zor yaptım..oğlumda öyle iştahı hala yok ne versem bulanıyor..
kızımın tadı ağzına gelmiş sabah immuzinc şurup içriyorum aa tadı varmış diyor yazık 1 haftadır içiyor daha yeni tadını aldı..benimde tadım gitmiş......tadszı tuzsuz bir hafta bitsin şu hastalıkta sporumada başlayayım..çok fena oldu 2 haftadır sallanıyoruz..:84:
inş cnımm ewde kosu bandının olması cok büyük awantaj senin icin degerlendir mutlakayamurcini,yürüyüş yapıyorum evde koşu bandında.
başladım kellogsa inşallah dayanırım 14 gün.
menün gayet ii bende birazdan corba icicem mercimek ama kırmızı11/04/2011 menüm
ılık limonlu su
kahvaltı
domates salatalık roka
3 lokma yumurta
1 dlm ekmek
yarım kk peynir
ara 1 bardak yy süt
ara yarım elma
öğle 1 kase yeşil mercimek
ara yarım elma
akşam
1dlm ekmek yarım kase çorba
salata
az brokoli salatası
2 yk biber domates sote
canım ne cabuk wermissn 3 kiloyu anlamadm ben ne yaptın kız bize de söleee29.03 20011de 90 kiloyla başladım.
boy.168
yaş.29
evliyim,4yıl oldu,1oğlum var,adım elif
ortaakkk süper gidiosun ben hic tartılmıorummm inş bende wermisimdirrrGünaydın kızlaaar.Bu sabah tartıldım 77.1 kg çıktım.Ama çizelgeme eklemeyecegim.Belki dalgalanma olur diyetistyenim en dogrusunu tartacak.Ayrıca 2-3 gündür yemek yiyemiyorum.Canım istemiyor.Eskiden kahvaltıyı kaçırmazdım asla açıkmayayım diye.Ama şimdi kalkamıyorum.Yemek yemeye üşeniyorum kızlar:18:
merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yumgeçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf
bugünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?