neysecim o kadar çok doğal yoğurttan bahsediyorlar ki dr.lar bende geçen hafta yapmaya kalktım
çok güzel oldu yoğurdum ama bilmediğim bişi var ki mayayı hazır yoğurtla yaptım benimki de oldu size market yoğurtueee tabii ben sütü de hep marketten alıyodum şimdi abartmana haftada bi sütçü geliyo...hem süt hemde köy yumurtası alıyorum
bugünde yoğurdumun mayasını komşudan alacağım :)) çok gülüyo bana doğal olmamış diye...
aslında annemde evde pek yoğurt yapmaz ama memlekette hep köy yoğurdu satın alıyorlar yani sağklı besleniyorlar...ben de ilk defa kendim yaptım netten araştırarak gayette güzel oldu bakalım yine tutturabilcek miyim
gizli sporunu yiyim. unutmamışsın. bende işte, otobüste gizli sporlarımızı yapıyorum. ama ince giyinmeye başlayınca benim spor belli olabilir. sen popom var demişsin. ben öyle büyütecek bişiyin olduğunu sanmıyorum. e bazı şeylerde kalıtsal. benimkide öyle biraz daralsın yeter bana. Allah bizi böyle yaratmış. çok şükür sağlığımız iyi.
akşam yağmur yazmazsa kayınpeder, görümce, eşim spordayız. basketbol oynayacağız. kayınpederim yeryüzündeki melek gibidir. babam gibi severim. emekli subay aynı zamanda eski halter şampiyonudur. eşimin isteksizliğini kayınpederime söylemiştim. hemen spor isteğim konusunda bana destek oldu. eşim artık eli mahküm gelecek
esmer mesmer kaç şeker atıyorsun filem sen onu söle bana11nisan menü
kahvaltı:domates, satalık,biber 1 dilim k.ekmek çay
ara:elma
öglen:2orta boy haşlanmış patates,bol yeşillikli salata,1dilim k ekmek
ara:çay esmer şeker atıyorum
akşam:2küçük rendelenmiş havuç,1dilim k.ekmek çay
2 litre su,yarım litresi önümde onuda içiyorum
spor:1saat tempolu yürüyüş
adetim yaklaştı için canım tatlı istiyordu,bende esmer şekerle çay içtim.o yüzden bu gün yeşil çay yok.
plastic sen nasıl dayanıyon maşallah. bu kahvaltı beni 5 dk öteye götürmez . çok iradelisin.günaydın kızlar
dün menüm :
Sabah : 1 türk kahvesi az şeker
Öğlen : domatesli ıspanak (yağ yok çok az tuz var)
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : tavuklu göbek salata
plastic selam. h.sonu ne yaptın sen bize onu yaz. hepimiz merak ediyoruz. bu arada kahvaltı için kahve yeterli mi? sen çok sıkı diyete girmişsin be canım.
günaydın kaptanım. akşam spor yapmadık. benim hassas olduğumu bildiklerinden arayıp sordular. yok yapmayalım dedim bendeeşimin içi rahat etmemiş. evde beraber yapalım dedi. göbeği için mekik çekecekti ama uyuya kaldı. bende bir sürü ev işi yaptım popomu sıka sıka
inşallah dayanırsın. bana pek doğru gelmiyor sadece kellogs. belki sadece akşamları yemelisin. herşeyden az yesen daha iyi bence.
ay ben ona kıyamam. yeni almış tadını. hepimiz sna duacıyız. kahvaltın çok güzel.
emwacım süper gidiyorsun. spor var, diyet var. çok övünüyorum seninle. arkadaşların sendeki değişimi beğenmiş olmalılar. ne güzel onlarda başlamış.
kaptanım kendimi kaybetmiştim yorgunluktan da. saçma sapan şeyler işte.Menü gayet güzel. Spor gayet güzel. Su gayet güzel.
Poğaça yemeyi göze aldım kısmını okuyunca bir an üzüldüm ama arakadaşının diyet çantası sayesinde kurtulmana çok sevindim.Ne iyi bir zamanda denk gelmiş. Geçen hafta güzel kilo verdin, şu anda poğaçanın falan sırası değil. Gerekirse ekmek kemir ama o hazır poğaçalara pas verme.
Buhar kazanlı ütü ben de istiyorum. Ütünün markası nedir canım?
Bence kahvaltıda ev yapımı kurabiye sakıncalı değil. Özellikle de margarin kullanılmadığını ve az şekerli olduğunu biliyorsan.
Sporun da güzel olmuş. Hafif acıması kasların çalıştığına işarettir. Dün basketbol noldu, gidemediniz sanırım?
Menü de yine çok net ve sade:)
hoş geldin,nerelerdesin ya.geçen listeye baktım ilk hedefim sen oldun.çizelgedeki kızımla sana doğru koşuyoruz.
Hoş geldin plastic. Dün yoktun hiç?
Menü de yine çok net ve sade:)
plastic selam. h.sonu ne yaptın sen bize onu yaz. hepimiz merak ediyoruz. bu arada kahvaltı için kahve yeterli mi? sen çok sıkı diyete girmişsin be canım.
uykusuzlukla ödem topluyorsun muhtemelen, su vücuttan çıkamadığına göre. spor olmasa da bol bol maydanozunu ye canım. içebilirsin yeşil çayını da iç ki ödemler gitsin. sanal bir kilo olur.günaydın..saol canım zaten uykumu alamdığım için vücudm şiş..hissediyorum..3 litre su içiyorum ama tuvalet çıkamsayısı uymadığım gün çok az fark ettim..atamıyorum ynai..spor yapınca süper oluyor ama şu an oda mümküğn değil.iyi bir uykuya hasretim..dinlenip kendime gelmem gerek ama nerde ne zaman..
evet detoks çorbasını onun için seçtim..sonuçta bir yarış vede takım içindeyim ve aman hastayım yada vırvrı bahane uydurup kilo veremedim demek istemiyorum.(bunu kendi adıma yazdım kendim için düşündüğümü yani..kimse üstüne almasın).en azından almayayım değilmi..çabalarımız boşa çıkamasın.
aklıma takılan o kadar şey varki elimden geldikçe düşünmemeye çalışıyorum.Artık sadece kendimi düşünmek istiyorum.Bakımlı,ince bir bayan olmak istiyorum, söz veriyorum ilk önce kendime,sonra anneme(en çok o mutlu olacak)ve sizlere yılmak yok.
çok memnun oldum canım. sen diyete burdan önce başlamışsın zaten. geçen hafta cuma günü sorduğum kilonu baz alayım. geçmişe baktım 87 demişsin. bizim aramıza katıldığın zamankini başlangıç alıyoruz29.03 20011de 90 kiloyla başladım.
boy.168
yaş.29
evliyim,4yıl oldu,1oğlum var,adım elif
anladım canım, moralin bozuk olunca gözün bir şey görmüyor gayet normal. ancak rabbim izin vermemiş:)kaptanım kendimi kaybetmiştim yorgunluktan da. saçma sapan şeyler işte.
dün gece yattım yatağıma dua etmeye başladım. dua ederken kız kardeşim ile öss maduru bi erkek kardeşim var. onları düşünürken ne olcak bu çocukların hali geleceği diye bi takıldı kafama. veeeeeee uyku kaçtı yok uyuyamıyorum. sonuç sabah da kalkamadım. zaten yorgundum bi de uykusuzluk sabah kendimi kaybetmişim.
tefalin buhar kazanlı ütüsü hakkında yorumlar bayağı olumlu zaten. ben ütümü alırken çok kararsız kaldım. malum kazanlılar birazcık pahalı oluyorbenim ütünün markası tefal kaptanım. rengi eflatun. daha yeni modelleri de var, ben hediye olacağı için en pahallısını istemedim, ayıp olur diye ortalama bişi aldık. bir ütüde en önemli şey tabanı bence, teflon olmalı. tavsiye ederim. hiç yorulmuyorum.
yok, hayatım yazdığını biliyorum. merak ettik anlamında yazmıştım, belirtmeyi unutmuşum.teşekkürler cnm hafta sonu zaten yoğunluğm olacakdı demiştim :) dünde yazcam acık sıte bı yazamadım gitti :) akşamda odam için eşya aldım yatağım bile yok :) kızım sağolsun (köpeğim) o yatıyor neyse çift kişilik aldım rahat rahat yatıcaz artık hehe
hadi senin de detoks hayırlı olsun.ilk kasemi içtim..
ebru şallıda ödem attırıcı çay tarifi vericek..bilmediğimiz birşeyse paylaşırım..
birazdan eşim geliyor kahvaltısını hazırlyayayım şimdilik byby canlar..sevgiyle kalın..
günaydın seminecimyapıyorum rabişim bakalımm cuma nolcak tam uymuyom amayinede iyi gidiyomm
ohh maşallahhhişteee budurr örnek alalımm senii fıstıkk
günaydınnn rabişimmm
ben haftada 2 çok zor:) eşime bol bol gömlek aldırıp bir seferde hallediyorum. çok sıkıcı geliyor. eşarplarımı bile ütülememek için elimden geleni yaparımburcu evet benim de kayınvalidem tefal kullanıyo ablam da simens ...çok memnunlar bende ikisini de kullandım sonuç harika...ama şimdilik düşünmüyorum(
sen nasıl sadece ay da 1 defa açıyon ki?? ben valla haftada 2 yaptığım çok oluyor(
ilk defa 2 gündür tartılmıyorum :)) benim için büyük başarı :))
bu nedenle ödeme karşı şimdi biraz yeşillik yiyeyim 1 bardakta greyfurt suyumu içeyim.... en azından önlem almış olurum dimi??
hadi hadi yap da kurtul. kafandaki yükü atmış olursun. hem biraz da kalori yakılmış olur, spor say.üfff ya ütü yapmamak için oyalanıp duruyom sanki evde başka biri gelip yapacak gibi(
neyse kızlar ben kaçayım birazcık halledip gelem
bravoesmer şeker yok artık(kuplu koçaman bir bardağım var ona 1 bal kaşığı tozdu şekerim atıyordum.)
kellogsu sabah,akşam yemeyi düşünüyorum,öğlen gine yemegimi yerim.
oo baya uzaktaymışsın canım.:96:size taaa türkiyenin en doğusundan yazıyorum ığdırlıyım.Ailem merkezde ben küçük 1ilçesinde oturuyorum.
ayyy kalça egzersizlerini hatırladım yineeekolay gelsin cnm sanadaaa senin bu ahçı diyeti bozmaya çalışıyooo dikkatt ett kız
Allahım bana da böle bi kayınbaba ver. ya da benimkini o hale getir. çok kıskandım
ben de dün eşime senin işin çok zor dedim. göbeğin çok dedim zayıfla dedim. sıkıştırdım biraz ama yok. tın tın:84:
popo sıka sıka spor süperrrrr
dün gece yattım yatağıma dua etmeye başladım. dua ederken kız kardeşim ile öss maduru bi erkek kardeşim var. onları düşünürken ne olcak bu çocukların hali geleceği diye bi takıldı kafama. veeeeeee uyku kaçtı yok uyuyamıyorum. sonuç sabah da kalkamadım. zaten yorgundum bi de uykusuzluk sabah kendimi kaybetmişim.
koş cnm :) dun açıyorum sıteye bişeyede bakcam aynı zamanda iş cıkıo sıte öyle acık bı yazamaıdm :)
teşekkürler cnm hafta sonu zaten yoğunluğm olacakdı demiştim :) dünde yazcam acık sıte bı yazamadım gitti :) akşamda odam için eşya aldım yatağım bile yok :) kızım sağolsun (köpeğim) o yatıyor neyse çift kişilik aldım rahat rahat yatıcaz artık hehe
can mecbur kuzum senın 10 kg var vercem benim ooo yol uzun azcık kısaltalım bişey olmaz :) sağlıklı kılo verme okeyde sağlıklımı aldım kıloyu hmm hayır tabikidevalla cnm hafta sonu cumartesı kahvaltımı yaptım haşlanmış ymurta domates falan öğlen tavuk + ayran sonra eve gittim salata yedim çıkmadan sonra çatalca geldim yemek hazırladım mısafırle geldık bi daha salata yedim pazar günüde kalktm kahvaltı yaptım hafif sonra uyudum :) akşam kalktım 5 falandı herhalde :) annemın yanına gıttım yenı taşıncagımız eve işimiz bitince ortağına geçtik annemın 1 dilim kıymalı su böreği yedim onu bile zorla yedim tıkandım :) o kadar :)
dışarı cıkıyorum yazcm dıer yazanlara
burcu evet benim de kayınvalidem tefal kullanıyo ablam da simens ...çok memnunlar bende ikisini de kullandım sonuç harika...ama şimdilik düşünmüyorum(
sen nasıl sadece ay da 1 defa açıyon ki?? ben valla haftada 2 yaptığım çok oluyor(
tefalin buhar kazanlı ütüsü hakkında yorumlar bayağı olumlu zaten. ben ütümü alırken çok kararsız kaldım. malum kazanlılar birazcık pahalı oluyorsonra braun'dan aldım ütümü. hakkındaki yorumlar iyiydi ama çok uğraştırıyor. suyu resmen içiyor. gerçi tabanından memnunum. ama senin yazdığın gibi çok çamaşırı çabuk ve etkili ütüleyecek bir ütüye ihtiyacım var.
aklıma takılan o kadar şey varki elimden geldikçe düşünmemeye çalışıyorum.Artık sadece kendimi düşünmek istiyorum.Bakımlı,ince bir bayan olmak istiyorum, söz veriyorum ilk önce kendime,sonra anneme(en çok o mutlu olacak)ve sizlere yılmak yok.
canım, iyice aklıma yattı bu kazanlı ütü olayı. ben de biriktirip yaparım ütümü, o yüzden iyice mantıklı hale geliyor. sen oldukça hesaplı almışsın. ben hep 500-600 civarı rakamlar gördüm. hatta benim kazansız ütü 200 liradan fazlaydı yawkaptanım. tek uğraşısı biten suyu doldurmak. 2 saat için 2 kere dolduruyorum. zor olmuyor. yeni modeller acayip pahallı bizimki 270 ti galiba. yazık kayınvalideme oğlunu şikayet etmiştim çok çamaşır çıkarıyor diye kadın mahçup oldu kolaylık olsun diye aldı. canım benim annem gibisin
oo baya uzaktaymışsın canım.:96:
internet nasıl da mesafeleri kısaltıyor.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?