Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbam doğal yoğurt yapmak kolay yalnız ben olaya başka bir boyut getireyim ben hep evde yapardım yoğurdu. bu mevsimde alınan sütler ( hazır olmayan tabi) sulu oluyormuş o nedenle yoğurt da güzel olmuyor diye yapmayı bıraktım. benim hayvanların mevsimsel yaşantıları ile ilgili hiç bilgim yoktu ama böleymiş... sen yapmaya devam et ama. iyice alışana kadar.

Allahım bana da böle bi kayınbaba ver. ya da benimkini o hale getir. çok kıskandım

ben de dün eşime senin işin çok zor dedim. göbeğin çok dedim zayıfla dedim. sıkıştırdım biraz ama yok. tın tın:84:

esmer mesmer kaç şeker atıyorsun filem sen onu söle bana

günaydın kızlar
dün menüm :
Sabah : 1 türk kahvesi az şeker
Öğlen : domatesli ıspanak (yağ yok çok az tuz var)
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : tavuklu göbek salata
plastic sen nasıl dayanıyon maşallah. bu kahvaltı beni 5 dk öteye götürmez . çok iradelisin.

saol canım . popo sıka sıka spor süperrrrr

kaptanım kendimi kaybetmiştim yorgunluktan da. saçma sapan şeyler işte.

dün gece yattım yatağıma dua etmeye başladım. dua ederken kız kardeşim ile öss maduru bi erkek kardeşim var. onları düşünürken ne olcak bu çocukların hali geleceği diye bi takıldı kafama. veeeeeee uyku kaçtı yok uyuyamıyorum. sonuç sabah da kalkamadım. zaten yorgundum bi de uykusuzluk sabah kendimi kaybetmişim.

benim ütünün markası tefal kaptanım. rengi eflatun. daha yeni modelleri de var, ben hediye olacağı için en pahallısını istemedim, ayıp olur diye ortalama bişi aldık. bir ütüde en önemli şey tabanı bence, teflon olmalı. tavsiye ederim. hiç yorulmuyorum.

hoş geldin,nerelerdesin ya.geçen listeye baktım ilk hedefim sen oldun.çizelgedeki kızımla sana doğru koşuyoruz.

koş cnm :) dun açıyorum sıteye bişeyede bakcam aynı zamanda iş cıkıo sıte öyle acık bı yazamaıdm :)
Hoş geldin plastic. Dün yoktun hiç?
Menü de yine çok net ve sade:)

teşekkürler cnm hafta sonu zaten yoğunluğm olacakdı demiştim :) dünde yazcam acık sıte bı yazamadım gitti :) akşamda odam için eşya aldım yatağım bile yok :) kızım sağolsun (köpeğim) o yatıyor neyse çift kişilik aldım rahat rahat yatıcaz artık hehe

plastic selam. h.sonu ne yaptın sen bize onu yaz. hepimiz merak ediyoruz. bu arada kahvaltı için kahve yeterli mi? sen çok sıkı diyete girmişsin be canım.

can mecbur kuzum senın 10 kg var vercem benim ooo yol uzun azcık kısaltalım bişey olmaz :) sağlıklı kılo verme okeyde sağlıklımı aldım kıloyu hmm hayır tabikide valla cnm hafta sonu cumartesı kahvaltımı yaptım haşlanmış ymurta domates falan öğlen tavuk + ayran sonra eve gittim salata yedim çıkmadan sonra çatalca geldim yemek hazırladım mısafırle geldık bi daha salata yedim pazar günüde kalktm kahvaltı yaptım hafif sonra uyudum :) akşam kalktım 5 falandı herhalde :) annemın yanına gıttım yenı taşıncagımız eve işimiz bitince ortağına geçtik annemın 1 dilim kıymalı su böreği yedim onu bile zorla yedim tıkandım :) o kadar :)

dışarı cıkıyorum yazcm dıer yazanlara

ilk kasemi içtim..
ebru şallıda ödem attırıcı çay tarifi vericek..bilmediğimiz birşeyse paylaşırım..
birazdan eşim geliyor kahvaltısını hazırlyayayım şimdilik byby canlar..sevgiyle kalın..

uykusuzlukla ödem topluyorsun muhtemelen, su vücuttan çıkamadığına göre. spor olmasa da bol bol maydanozunu ye canım. içebilirsin yeşil çayını da iç ki ödemler gitsin. sanal bir kilo olur.
2. kısımda yazdıkların da çok güzel, gayretli arkadaşım benim

olay budur

burcu evet benim de kayınvalidem tefal kullanıyo ablam da simens ...çok memnunlar bende ikisini de kullandım sonuç harika...ama şimdilik düşünmüyorum (
sen nasıl sadece ay da 1 defa açıyon ki?? ben valla haftada 2 yaptığım çok oluyor (

ilk defa 2 gündür tartılmıyorum :)) benim için büyük başarı :))
bu nedenle ödeme karşı şimdi biraz yeşillik yiyeyim 1 bardakta greyfurt suyumu içeyim.... en azından önlem almış olurum dimi??

üfff ya ütü yapmamak için oyalanıp duruyom sanki evde başka biri gelip yapacak gibi (
neyse kızlar ben kaçayım birazcık halledip gelem

esmer şeker yok artık(kuplu koçaman bir bardağım var ona 1 bal kaşığı tozdu şekerim atıyordum.)
kellogsu sabah,akşam yemeyi düşünüyorum,öğlen gine yemegimi yerim.

29.03 20011de 90 kiloyla başladım.
boy.168
yaş.29
evliyim,4yıl oldu,1oğlum var,adım elif
çok memnun oldum canım. sen diyete burdan önce başlamışsın zaten. geçen hafta cuma günü sorduğum kilonu baz alayım. geçmişe baktım 87 demişsin. bizim aramıza katıldığın zamankini başlangıç alıyoruz
oğluşunu allah bağışlasın elifcim. güzel kilolar veresin inşallah.

anladım canım, moralin bozuk olunca gözün bir şey görmüyor gayet normal. ancak rabbim izin vermemiş:)
Allah kardeşlerinin hakkında hayırlısını versin.

tefalin buhar kazanlı ütüsü hakkında yorumlar bayağı olumlu zaten. ben ütümü alırken çok kararsız kaldım. malum kazanlılar birazcık pahalı oluyorsonra braun'dan aldım ütümü. hakkındaki yorumlar iyiydi ama çok uğraştırıyor. suyu resmen içiyor. gerçi tabanından memnunum. ama senin yazdığın gibi çok çamaşırı çabuk ve etkili ütüleyecek bir ütüye ihtiyacım var.

yok, hayatım yazdığını biliyorum. merak ettik anlamında yazmıştım, belirtmeyi unutmuşum.
yeni eşyaların ve evin hayırlı uğurlu olsun. kızınla güle güle yatın yatakta
hadi senin de detoks hayırlı olsun.
ebrunun detoks çayını paylaş canım, fırsatın olursa.
görüşmek üzere inşallah.

size taaa türkiyenin en doğusundan yazıyorum ığdırlıyım.Ailem merkezde ben küçük 1ilçesinde oturuyorum.

yapıyorum rabişim bakalımm cuma nolcak tam uymuyom ama yinede iyi gidiyomm

ohh maşallahhhişteee budurr örnek alalımm senii fıstıkk

günaydınnn rabişimmm
günaydın seminecim
cumaya güzel sonuçlar alırsın inşallah.
ben haftada 2 çok zor:) eşime bol bol gömlek aldırıp bir seferde hallediyorum. çok sıkıcı geliyor. eşarplarımı bile ütülememek için elimden geleni yaparım

ilk defa 2 gündür tartılmıyorum :)) benim için büyük başarı :))
bu nedenle ödeme karşı şimdi biraz yeşillik yiyeyim 1 bardakta greyfurt suyumu içeyim.... en azından önlem almış olurum dimi??
valla süper
sen 2 gündür tartılmıyorsan bu bayağı önemli bir olaydır.
önlemini almakta bence sakınca yok.

üfff ya ütü yapmamak için oyalanıp duruyom sanki evde başka biri gelip yapacak gibi (
neyse kızlar ben kaçayım birazcık halledip gelem
hadi hadi yap da kurtul. kafandaki yükü atmış olursun. hem biraz da kalori yakılmış olur, spor say.

esmer şeker yok artık(kuplu koçaman bir bardağım var ona 1 bal kaşığı tozdu şekerim atıyordum.)
kellogsu sabah,akşam yemeyi düşünüyorum,öğlen gine yemegimi yerim.
bravo

ayyy kalça egzersizlerini hatırladım yineeekolay gelsin cnm sanadaaa senin bu ahçı diyeti bozmaya çalışıyooodikkatt ett kız

hıı kalça egzersizlerini mi hatırladın semine, bende göğüs egzersizlerinbi hatırladım evet bu aşçıyı biri durdurmalı

emwacım, eşimin ailesi konusunda çok şanslıyım Allahıma şükür. Hatta görümceme ben görümcelik yapıyorum

benimde kardeşim ygs ye girdi. maalesef çıkan haberler canımızı sıktı. Hepsinin Allah yardımcısı olsun.

ne güzel kaçamaksız geçmiş. tebrik ediyorum seni. mutlu huzurlu otur yeni evinde inş. yorumun güzel sağlıklı mı aldık kiloları sanki :26:

canım çalışan kadın olunca, herşeyin daha kolayını ister istemez buluyorsun. çamaşır makinemizi 8 kg aldık. inanırmısın 2 haftada 1 beyaz, 1 renkli yıkıyorum. ayda 4 makine çamaşır eder. eşiminde oldukça fazla gömleği, fanilası var. ben 1 ay ütü yapmasam bile kıyafete ihtiyacı olmuyor. buhar kazanlı olunca ütü öyle 2 parça bişi ütülemek saçma olur. 1 litre kazanı buhar yapmak için 8-10 dak. zaman geçiyor. elektrik çekiyor. o yüzden biriktirmek daha akıllıca. ütüden sürekli buhar çıktığı için kumaşın üzerinde kayıp gidiyor. ne bastırman gerekiyor nede sürekli hareket ettirmen. çamaşırlar dağ gibi görünüyor ama 2 satte bitiyor.

kaptanım. tek uğraşısı biten suyu doldurmak. 2 saat için 2 kere dolduruyorum. zor olmuyor. yeni modeller acayip pahallı bizimki 270 ti galiba. yazık kayınvalideme oğlunu şikayet etmiştim çok çamaşır çıkarıyor diye kadın mahçup oldu kolaylık olsun diye aldı. canım benim annem gibisin

Son düzenleme:

filecim yazdıklarını yakından takip ediyoruz. azimle yılmadan devam et. çok uzaklardaymışsın ama gönüllerimiz bir. mutluluğa koşuyoruz burda.
annen biz sen çok sevineceğiz inşallah bu işin sonunda

kaptanım ben de ütü yapmayı sevmem. eşarplarımiçin kullandığım bir askı var. ikeadan almıştım. örümcek bacağı gibi kolları var. ucunda mandal var. o mandallara asıyorum. çok iyi oluyor. yıkamadan yıkamaya ütülüyorum. haftada bir ütü yapmam gerekiyor. onu da biriktiriyorum ve iki haftada bir ütülüyorum zorla.:96:

canım, iyice aklıma yattı bu kazanlı ütü olayı. ben de biriktirip yaparım ütümü, o yüzden iyice mantıklı hale geliyor. sen oldukça hesaplı almışsın. ben hep 500-600 civarı rakamlar gördüm. hatta benim kazansız ütü 200 liradan fazlaydı yaw
ne güzel ince düşünceli kayınvalden varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…