canım ne kadar güzel, hem hesaplı almışsın hem de işine yaramış:81:haklısın kaptanım o fiyatlara olanlarda vardı. napayım hediye olunca fiyatlarına baktım, eflatunlu ucuzdu bende bunu istiyorum dedim.. kayınvalidem bana demişti rahat edersin diye abartıyor demiştim içimden. kullanınca aradaki dağlar kadar farkı gördüm. dua ettim kadına valla.
bence kellogs ara öğün olsun. hatta olmasa da olur. bu çorba gayet besleyici duruyor. gönül rahatlığıyla içebilirsin. içind bir sürü bakliyat var. yalnız eğer detoks olarak çorbayı içeceksen deryacım dikkat edilmesi gerekenleri yazmış. onları göz önünde bulundur.Nasip olursa mayıs sonu izmire gitmek istiyorum,o zamana kadar biraz kilo atsam iyi olacak.arkadaşın verdiği çorba tarifini begimdim kellogos belli açıktıracak aralarda yapsam içsem iyi olurmu.
ikea henüz ankarada yok ama açıldığı zaman bakarım canım bu bahsettiğine.kaptanım foto bulimm sana gösterimm dedim bulamadım. rengi kırmızı ahapota benziyor. ortada bi yuvarlak var çevrede kolları var her tarafa doğru var ve uçlarında mandal var. senin askı kırıştırır. fotosu yok ama:
neyse ben çıkıyorum kızlar. bu gün öğle yemeğim neolur bilmiyorum bu gün çok yoğunum ben çıkıyorum. öpüyorum hepinizi
işte o akşam işi sakat canım. bence de sana çok ısrar ederler ye diye.yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
ikinci kasemide içtim.
arada
1 ceviz
1 kuru kaysı yedim..
ama akşama annemlere gideceğiz orada yemek yemem ara öğün yaparım..ban kıızyorlar bu kadar sıkma diye ama iki haftdır hastalıklar çok yavaşlattı hatta bu sabah bu detoks öncesi tartıldım ve durmumu beğenmedim..
ben alıştım o ekmeğe hiç bişi demiyorumöğlen 1 tabak kıymalı domatesli patates yemeği. 2 yk makarna. 1 dilim ekmek (kimse ekmeğime laf etmesin)
gayet güzel beslenmen. sporları da yaparsan tamam olur canım:)kahvaltı öncesi:greyfurt suyu büyük bi bardak
kahvaltı:2 dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz helva bir bardak sekersiz cay
ara:3 cilek,3 hurma,yogurt
öglen:mercimek corbası,yogurt,salata
menüm smdilik bu kızlarr bugün spor yapmaya baslıorummm yaptıgım sporları aksam bildircem size 3 litre su icicem bide bugün aksam hepsini bildiririmmm
hoşgeldin canım.merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yumgeçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html
şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.
bugünkü menüm
sabah : 1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1 adet etiform kepekli light kızarmış ekmek
öğlen : 1 kase sütle karıştırılmış special k
kahvaltı öncesi:greyfurt suyu büyük bi bardak
kahvaltı:2 dilim kepek ekmegi biraz peynir biraz helva bir bardak sekersiz cay
ara:3 cilek,3 hurma,yogurt
öglen:mercimek corbası,yogurt,salata
menüm smdilik bu kızlarr bugün spor yapmaya baslıorummm yaptıgım sporları aksam bildircem size 3 litre su icicem bide bugün aksam hepsini bildiririmmm
Selammm herkesee
bugun yedıklerım
sabah 8.10 gibi tost
öğlen 12 gibi yine tostkepek ekmeğine tabı.yağsız peynirle.Arada yeşil elma.
şuan daha birşey yemedim akşam üstüne doğru belki:26:
ben alıştım o ekmeğe hiç bişi demiyorumafiyet olsun
olmamıss dengeli beslenmelisinnnSelammm herkesee
bugun yedıklerım
sabah 8.10 gibi tost
öğlen 12 gibi yine tostkepek ekmeğine tabı.yağsız peynirle.Arada yeşil elma.
şuan daha birşey yemedim akşam üstüne doğru belki:26:
bence kellogs ara öğün olsun. hatta olmasa da olur. bu çorba gayet besleyici duruyor. gönül rahatlığıyla içebilirsin. içind bir sürü bakliyat var. yalnız eğer detoks olarak çorbayı içeceksen deryacım dikkat edilmesi gerekenleri yazmış. onları göz önünde bulundur.
gayet güzel beslenmen. sporları da yaparsan tamam olur canım:)
sınavlar nasıl gidiyor? perşmbe mi vardı?
@nerneyse
merhaba sen kaptansın sanırım :)
bende deneme süresindeyim o zaman sanırım.kuralları okudum.Ama isterseniz beni listeye almayın.Ben sadece girip sohbet edeyım.Çünkü cuma günleri okuldan geç çıkıyorum bildirim yapmam 11.30a kadar.Birde SBS var malum,her gün pc ye giremeyebilirim .Takım ruhunu etkılemeyeyım,ben burada sıhbet eder arada size yazarım tabi izin va<rsa
@burcu xxx
ay evet öyle bugun tost tost tost
annem ıspanak yapıyormuş
Birde beni bu cuma saymayın yenı başladım çünkü.Birden bben okuldan 12.30 da çıkıyorum nasıl buraya bildirim yapacağımki
perşembe akşamı bildirim yaparsınkaptanda kabul ederse tabi..
uzantısı .png olan yeri kopyalıyacaksın canım.kilo cizelgemi yapamıoum ya daha önceden yapmıstım ama artık olmuooikide bir yapıorum öngörülen formatta deildir dio kafayı yicemmmmm
ay canım teşekkür ederimbak işte, kaptanım kalbimi fethettin.sen tayfasını anlayan, onun alışkanlıklarına göre yönlendiren bir lidersin. senin gemin hiç batmaz kaptanım.
çalışmaların nasıl gidiyor diye sınavı sordum canımewet kaptan persembe varr we sonn sınawım bundan sora daha aktif olucagım kesindirrrdetoksu bende yapmayı düsünüorum bu cuma kilodan fazla gitmis görmek istiorummmm
kırmızı lahanayı çok severim ben. malzemeler de tam benlik. kırmızı lahana alınca deneyebilirim.sabah ebru şallı ödem attırıcı çay tarifi verecekti ama alamdım..
ama baak kanalda diyet salata tarifi aldım:))
kırmızı lahanyla yapılıyor..
malzemeler:
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 adet haşlanmış yumurta
3 kaşık yoğurt
1-2 diş sarımsak..
yarım bağ maydanoz..
1 demet dere otu..
yapılışı:
yarım kımızı lahana küçük doğranıp rondodan geçiriliyor..
sonra başka yerde 1 diş sarımsak ve 3 kaşık yoğurtla karıştırlıyor..
içine yarım bağ maydanoz..ve dere otu eklenip karıştırılıyor.. salatanın üzerine dökülüyor..
1 adette haşlalnmış yumurta doğranıp üstüne ekleniyor..afiyet olsun tam benlik..akşam için ideal bence..
uzantısı .png olan yeri kopyalıyacaksın canım.
profilinde de imza değil, çizelge diye bir yer var. oraya kopyalamalısın.
perşembe akşamdan bildirim yapabilirsin.Birde beni bu cuma saymayın yenı başladım çünkü.Birden bben okuldan 12.30 da çıkıyorum nasıl buraya bildirim yapacağımki
evet, kaptan benim:)@nerneyse
merhaba sen kaptansın sanırım :)
bende deneme süresindeyim o zaman sanırım.kuralları okudum.Ama isterseniz beni listeye almayın.Ben sadece girip sohbet edeyım.Çünkü cuma günleri okuldan geç çıkıyorum bildirim yapmam 11.30a kadar.Birde SBS var malum,her gün pc ye giremeyebilirim .Takım ruhunu etkılemeyeyım,ben burada sıhbet eder arada size yazarım tabi izin va<rsa
kopyaladığın yeri buraya eklesene, bakim bi.cizelge olan yere kopyalıorum ama her seferinde aynı yazı cıkıo bir daha denicemmm..bir de bugün öglenn yogurt yemedm dünden kalan cok az balık wardı onu yedm bol salata we mercimek corbasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?