Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ewlenince ööle mii oluo demeee ööle yawwww bnmde yakındır o zmnnnn tamam senle orti olalımmm hadi hayırlı olsunnnn bebisimmm

inşallah meyve yedirme konusunda başarılı olursun. yedikçe toparlanır çünkü.
görüşürüz canım:80:
yese toparlıyacakta..yok..yemiyor..akşam öğününe katıcam ..
ewlenince ööle mii oluo demeee ööle yawwww bnmde yakındır o zmnnnn tamam senle orti olalımmm hadi hayırlı olsunnnn bebisimmm

tamam ozaman..sende gitme ama bak.başladık bitirelim..

ay kilo çizelgesimi,tam haftamı almıştı,sinir olmuştum

kıpır kıpırsın için içine sğımıyor ki senin, maşallah

açık usül teklif verildi..kapan alır..
sen çok renkli bir kişiliksin varya neşe katıyorsun canım ya..

canlarım sizlerde harikasız. bu topikteki herkes hatta onların eşleride çok renkli

yaptımm yaptımmmmmmmmmmmmm yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyy nası sewndmmm

hadi şanslısın, bak elif 1 haftada yapmış

ay kilo çizelgesimi,tam haftamı almıştı,sinir olmuştum

ay kıyamam sana. ama rekor sende, bakalım seni geçen olacak mı? naptın içtin mi kız çorbayı?

En son kontrol paneline girip,profil değiştire basıp url adresi diye bir boş kutu var oraya yapıştırdım.

haşlanadığım nohutları öglen yemeyi olarak yedim o yüzden çorba yapamadım.yemek yaparken çok canım çekti bende haşlanmışıyla idare ettim.

eş meş diyorsunuz canım çekti. :85: nerde benim eşimm, emwammmmmmmmm nerdesin, kaçamak mı yaptın kız? utanıyonda mı gelmiyon? ceza vermicem sözzzzz, affetcem gel sözzzzz allam ne yapıyorum ben :86:

bak şiir bilem yazdım. öhüm

çektin gittin birden emwaaa
yalnız bıraktın beni burdaaaa
eğer kaçamak yaparsannn
görürsün beni bak rüyandaaa

aklıma televizyonda karısını eve böğüre böğüre ağlayarak çağıran adam geldi. hani diyordu ya:
tülayyyyyyyy nolur geri dönnnnn

canım hangimizinki mükemmel ki? anlatsana biraz eşini, merak ettim. sevdiğin sevmediğin huyları neler mesela?

afiyet olsun. yeni eşin hayırlı olsun.
saol bitanemmm diwa ne dicek bu duruma die düsünüorum tabi
emwa kactı bence 2 kilo werdi ya
şimdi anlatırsam çok kızgınım,ağzımdan her şey çıkabilir sonra anlatırım.

tatlım inş en yakın zmnda cözersiniz

kırma kocişi bir de onunla dene canım. konuya da hakim olur böylece diyetini görüp sabote etmeye çalışmaz:97:
canım yıne sabotajlar oluyor bakalım ben sıze donerım cumaya bıldırımımı yaparım

canım yaaa aynen bende hastaym
dr gıttım antıbıotık basladı
bebege gecmese bari

aynen yatıom ev dagınık b........k goturuyor komsum geldı rezıl oldum

hosgeldın sanırım yenı uyesın kolay gelsın

1 haftada 2-3 kılo cok sen gunde 150 gr haftada 1000 gr vermen lazım saglıksız kılo verme kas kaybı
sende hos geldın

burcru emvacil
kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…