evet ama bu hafta içi gideceğim hastane çok yakın arabayla 5 dk ertelemeye gelmez..sezeryan doğum yapanlarda daha çok karşılaşılıyormuş.daha öncede böyle bir durumla karşılaşmıştım..anestezinin yan etkileri olarak söylenmişti..( 37:
genç kızken göz doktoru hariç doktor yüzü görmedim emme evlenince..heryer açıldı bir açıldı pir açıldı...:76:
inşallah meyve yedirme konusunda başarılı olursun. yedikçe toparlanır çünkü.tosun paşa uyandı..meyve yedirmeyi deneyeceğim..
hepinizi öpüyorum..ve üçüncü kasemi içeceğim..
yese toparlıyacakta..yok..yemiyorinşallah meyve yedirme konusunda başarılı olursun. yedikçe toparlanır çünkü.
görüşürüz canım:80:
ewlenince ööle mii oluo demeee ööle yawwww bnmde yakındır o zmnnnntamam senle orti olalımmm hadi hayırlı olsunnnn bebisimmm
ay kilo çizelgesimi,tam haftamı almıştı,sinir olmuştumsimdi kaptanım her seyi yapıorumm en sonuna kadar geliorum kilo cizelgesinde sora bb code die bir kısım da url ile baslayanı kopyalıorum sonu .png ile btiio onu da kontrol panelimdeki profil bilgilernden cielge olan kısma kopyalıorum deisiklikleri kaydet diorumm cizelge öngörülen foratta deldir dio we en az 50 kez yaptımm
yok yok ben hedefime ulasana kadar burdayımm ortakk benim yolum uzun sen mezun olursun ben daha kalırımmmmmyese toparlıyacakta..yok..yemiyor..akşam öğününe katıcam ..
tamam ozaman..sende gitme ama bak.başladık bitirelim..
ay kilo çizelgesimi,tam haftamı almıştı,sinir olmuştum
kıpır kıpırsın için içine sğımıyor ki senin, maşallah
açık usül teklif verildi..kapan alır..
sen çok renkli bir kişiliksin varya neşe katıyorsun canım ya..
yaptımm yaptımmmmmmmmmmmmm yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmayyyy nası sewndmmm
ay kilo çizelgesimi,tam haftamı almıştı,sinir olmuştum
eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
ara olarak 2 hurma,2 ceviz,bir awuc beyaz leblebi yiorummm
saol bitanemmm diwa ne dicek bu duruma die düsünüorum tabicanım hangimizinki mükemmel ki? anlatsana biraz eşini, merak ettim. sevdiğin sevmediğin huyları neler mesela?
afiyet olsun. yeni eşin hayırlı olsun.
emwa kactı bence 2 kilo werdi yaeş meş diyorsunuz canım çekti. :85: nerde benim eşimm, emwammmmmmmmm nerdesin, kaçamak mı yaptın kız? utanıyonda mı gelmiyon? ceza vermicem sözzzzz, affetcem gel sözzzzzallam ne yapıyorum ben :86:
bak şiir bilem yazdım. öhüm
çektin gittin birden emwaaa
yalnız bıraktın beni burdaaaa
eğer kaçamak yaparsannn
görürsün beni bak rüyandaaa
aklıma televizyonda karısını eve böğüre böğüre ağlayarak çağıran adam geldi. hani diyordu ya:
tülayyyyyyyy nolur geri dönnnnn
şimdi anlatırsam çok kızgınım,ağzımdan her şey çıkabilir sonra anlatırım.
canım yıne sabotajlar oluyor bakalım ben sıze donerım cumaya bıldırımımı yaparımkırma kocişi bir de onunla dene canım.konuya da hakim olur böylece diyetini görüp sabote etmeye çalışmaz:97:
canım yaaa aynen bende hastaymmerhaba arkadaşlar..oğlumun hastalığı hala devam ediyor dün gecede ayağımda sabahaldık..ve bende şifayı kaptım..burnum akıyor boğazım yanıyor..diyet eh iyi de değil kötüde..ama şu çocuklar biran önce toparlansa iyi olucak..yoksa pilm bitti..(((
akşam eşim işten geldi yemeği mutfağı ve kızı ona bıraktım kanepye boylu boyunc auzanıp yattım bana dokunma sadece oğlanı doyurp uyutacak gücüm var dedim.saolsun herşeyi halletti..akşam kulaklarımdan ateş fışkırıyordu.şimddie boğazım öyle..oğlumda yazık ateşten yerlerde yuvarlanıyor şimdi..niye bu saate kaldım..bu gün hemen hemen tüm gün sıpam ayağımdaydı ne uyuyor ne uyanıyor öyle salla yatayım diyor.....
hosgeldın sanırım yenı uyesın kolay gelsınBugün yediklerim maalesef ipin ucu kaççtı
Sabah-Kaşarlı tost,ayran,2 dilim domates
ara-limonlu ligth bisküvi
öğlen-yok
ara-bol su +yeşil elma
akşam-patates püresi-2 çatalcık et yemeği1 dilim çavdar ekmeği
spor-yok
şimdide ıhlamur içiyorum
bugun aksam bi tabak corbayla kapatirim demistim corba icmedim ama salata, 2 tane patates haslamasini yogurtla birlikte yedim.. yesil cayimida ictim ama suyumu tamamlayamadim.. uff bi ara cok aciktim ama krizi bisey yemeden atlattim cok sükür.. :))
:82: ya aslinda ne kadar gercekci olur bilmiyorum ama bu hafta en az bi 2 3 kilo vermem lazim.dolayisiyla daha somut sonuc alacagim diyete ihtiyacim var benim bugun iyi gecti bakalim yarin nolacak önerilerinizi bekliyorum arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?