Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.

12/04/2011 menüm

ılık limonlu su+ 1 elma

kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek

ara şekersiz nescafe
ara elma

öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta

ara yok

akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek

ara 1 brdk süt

su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla

kızlar hastalık derecesinde bağlandım size. hepinize. amaaaaa burcum yerin başka. eşim benim canım benim yerim seni yerim.

aramıza hoşgeldin. fotolarına baktım çok tatlısın. bence hoş görünüyorsun ama sen daha zayıf olunca daha mutlu olucam diyosan biz sana desteğiz.

bence detoksa sürekli devam etme. bilmiyorum tek günlük müydü ama bana pek sağlıklı gelmedi . sürekli olursa yaniii

adet mi bebiş mi hadi hayırlısı ballı sütler senin kiloları almışşş götürmüş. çok güzel. şaka bi yana bayağı yoruldun son günlerde

eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
öyle deme kızz kocana. aaaa sana bi söz söliyim gerisini düşün. bütün erkeklerin burcu farklı farklı olabilir ama hepsinin yükseleni ÖKÜZDÜR.
tabi ben bu kadar insafsız bakmıyorum hayata ama hoşuma gitmişti bu söz.

Minik çorba kaseleri var artık bitene kadar ara olarak yerim.
elifcim bu daha iyi bir ara. ama neden meyve ya da kuru yemiş yeşil çay denemiyorsun aralarda.

sen neymişsin be kankam . seni veren RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. GÖKKUŞAĞIM OLDUN HAYATIMI RENKLENDİRDİN.

o ne şiirler o ne sözler.

kız bak nazar boncuğu takalım kıskancaklar bizi

eşin hiiiiiiiç yaşlanmaz sen varken yanında. tatlım benim benim en büyük kaçamağım sen olcaksın. hop diye yiyivercem seni.

aşçıdan eşinden kaçayım derken benim kucağıma düşcen. acımam yerim

bu hafta diyete daha sadık daha fazla sporla destekliyorum. ama geçen haftadan bu yana pek ilerleme göremiyorum kendimde. bahar yorgunluğum azaldı. baş ağrılarım geçti. bakalım cuma ne getirecek bize. hayırlarla gelsin inşallah. . şimdi siz uyuyorsunuz. hepinize tatlı rüyalar canlarım

ebruli_hayat,
canım, kurallarımızı sana da yazdım. okudun mu? teyit almam gerekiyor. bu konu önemli. ayrıca hedef kilonu da yazar mısın?

evet okudum..pardon begenmistim,yeterli olabilecegini düsünmüstüm..kabul ediyorum..

yas 27
boy 168
kilo 80
hedef kilo 65..

ayrica bugun yediklerimide ekleyim;
sabah:iki dilim ekmek.beyaz beynir 2 dilim ve 2 dilim salam yesil cay..
ögleden sora 3 gibi: 1 tabak corba,salata,3 dilim siyah ekmek (cok biliyorum)
5 gibi 1/4 kek.. o kadar.. kahvaltidan sonra zayiflama ve yag yakici kür (kk'dan) normalde sabah aksam yemeklerden sonra icmek gerekiyomus ama cok gec geldigim icin icemedim..tok tutuyor ilgilenen olursa..

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...akici-metabolizma-hizlandirici-formuller.html

Günaydınnnnnn güzel bayanlarrrrrr

İnşallah herkes iyidir. eşimiz, işimiz hepizin ayrı ayrı sorunları var. napalım hayat bu. birbirimize moral vermeye devam.

kesinlikle harika bir söz. kimi az kimi çok ama her erkekte biraz öküzlük var mutlaka. hele benimki tam bir çocuk öküz değil buzağı yani

ah canım. bu kadar sevdirmeseydin kendini. sen özletmeye devam ettikçe benden çok şiir gelir sana. şiirimi beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.

her arkadaşımı çok seviyorum. tabi senin yerin başka. herkesin yazdıklarını okuyorum ama seninkiler parlıyor gözümde sanki. canım benim herşey gönlünce olsun.

bu arada beni sakın yeme. diyetin bozulur kızzzzzzz. bu kadar yağ baya kalori eder

Son düzenleme:
dün akşam menüm:1 tabak karnıbahar yemeği, 1 bardak ayran.

sabah erken kalkıp egzersizlerimi yaptım. kahvaltımda 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kk peynir vardı.

adetime 1 hafta var ve benim iştahım kabarmaya başladı. sabah gelirken her yerde börekçi, simitçi. kokuları burnuma geliyor ve beynimde poğçalar dans ediyor. şeytan aklıma girmeye çalışıyor ye diyor ki "küçücük börekten ne olur, arkadaşlarına söylemezsin, nerden bilecekler" . burdan şeytanıma sesleniyorum:şeytan efendi sen kiminle dansediyorsunnnnnnnn alooooooooooooo

Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:

burcum o ne yaaaasen o şeytanını bana bi yollasana. iki pataklayayım ben onu. ne demek poğaça börek. yumruklarım ben onu hem spor olur

Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:

kolay gelsin sana canım. başarılar.

burcum o ne yaaaasen o şeytanını bana bi yollasana. iki pataklayayım ben onu. ne demek poğaça börek. yumruklarım ben onu hem spor olur

döv valla. gece uyuyamamışsın canım. kafanda hep burası var dimi. benimde öyle canım. evde fazla belli etmemeye çalışıyorum. eşim kıskanır valla rahat vermez. kendime özel bir dünya burası. bir nevi kaçamak benim için

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi

kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)

selam canım. geçmiş olsun. bekleriz her zaman.

Teşekkürederim canım.Buarada az önce ölçüldüm.Ölçülerimi yazayım

Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye

İNCELMİŞİMMMMMMMMMMM

afferim kız manken. göğüs basen normal bence. ölçsem benimde 100 ü geçer bence. göbek fazla. karın egzersizleri yap biraz canım. çok işe yarıyor.

gözün aydın senin menüler çok katı anam. kolay gelsin.

bende bağımlılık yaptınız valla. eşim kıskanmıyor benim ama bilgisayar kavgası yapıyoruz. o okulunun okul dergisini hazırlıyr garibim ben de bırak şu bilg benim işim var diyrum. notebook alcam diyorum sırf sizinle daha rahat görüşmek için

gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. ne güzel en azından kilonu koumuşsun o da bir marifet:44:

Teşekkürederim canım.Buarada az önce ölçüldüm.Ölçülerimi yazayım

Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye

İNCELMİŞİMMMMMMMMMMM

çok iyi divacım hem organizasyonlar hem de incelmeye devam çok iyi. tebrikler. göbiş biraz daha fazla incelmeli. mekik falan çek istersen. ben de gidip ölçüleyim bari aklıma soktun

hadi gelmiş geçmiş olsun . yine çok sıkı bir diyettesin. gönlümün birincisisin iradenle

oh ohh menüü çok güzelll mantı mı dedi biriiiiii benmi yanlış anladımm
çokk güzel görünüyoo şekerr ya
geçmiş olsun canımm :2::2::2:inşş çabuk atlatırsın bu dönemiiii:2:

plactic bacımm senle ben de herbişeyi deniyokk yaaa nolcak kız sonumuzz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn nabersiniz kızlar ben cok iyiyimm birazdan dısarı cıkıcam aksam bol bol yazıcammm saglıkla kalınnn

gözün aydın senin menüler çok katı anam. kolay gelsin.

sağol cnm ödem atsın diye kg verceğimden değil valla 2 gün sıkcam dişimi artık napım çok şiştim çünkü bide olamadım geç oldum ondan :s

hadi gelmiş geçmiş olsun . yine çok sıkı bir diyettesin. gönlümün birincisisin iradenle

sağol canım ödem alsın diye yapıyorum bugun ve yarın sadece sonra normal devam edicem protein yapmıycam cumartesıye kadar cumartesi kız arkadaşımla suadaya gidiceğiz kahvaltıya normal diyet devam edıyımkı yıyebılıyım ayıp olur :)

plactic bacımm senle ben de herbişeyi deniyokk yaaa nolcak kız sonumuzz

valla bilmıyorumki bacım :) ya zayıflıycaz ya zayıflıycaz başka yolu yok

yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…