merhaba arkadaşlar ben yeniyim 24 yaşındayım 1.58 boy 70 kg.yumgeçen ay 76 kilodaydım. 4 kiloyu farkında olmadan verdim 1 ayda. daha doğrusu şu fazlalıklarım yüzünden aşırı derecede üzülüyordum. Sıkıntıdan verdim sanırım. Sonra canım annem sen zayıfladın bu aralar dediğinde koşarak tartıya çıktım ve 72 kilo olmuşum. bi sevindim bi sevindim kendi kendime dedimki tamam başlıyorum artık yaza kadar kurtulucam bu kilolardan ve internette araştırma yaptım o kadar çok yöntem varki denk geldi siteyle tanıştım. çok hoş bir yer burası ya herkes o kadar samimi ki. inanılmaz enerjiniz başarılarınız beni buraya çekti. umarım bende sizin gibi başarırım. zaten siteyle tanıştıktan sonra hemen bir konu açtım ve diyete başladım şok bir diyet uyguladım 10 günde 5 kilo diyeti mutlaka duymuşsunuzdur. Gerçi ben 10 günde 2 kilo verebildim. Diyeti harfiyen uyguladım ama beni biraz zorladığı için spor yapamadım.buda ilk konumun linki ve şimdiki halime ait bir kaç fotoğraf
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3-diyetle-3-gunde-2-kilo-verdim-simdilik.html
şimdi belli bir diyet uygulamadan yediklerimin kalorilerini hesaplayarak hem diyet yapıp hemde sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum.
bugünkü menüm
sabah : 1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1 adet etiform kepekli light kızarmış ekmek
öğlen : 1 kase sütle karıştırılmış special k
bence detoksa sürekli devam etme. bilmiyorum tek günlük müydü ama bana pek sağlıklı gelmedi . sürekli olursa yaniiiyeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
ikinci kasemide içtim.
arada
1 ceviz
1 kuru kaysı yedim..
ama akşama annemlere gideceğiz orada yemek yemem ara öğün yaparım..ban kıızyorlar bu kadar sıkma diye ama iki haftdır hastalıklar çok yavaşlattı hatta bu sabah bu detoks öncesi tartıldım ve durmumu beğenmedim..
anam ya nasılsınız kızlarbugün sabah tartıldım fazlalıklarım gitmiş 56.5 olmuşum sanırım ballı süt mü beni dinç tutuyor bilmiyorum hoşuma gitti eger menümde sizi cozutturucak birşeyler olursa paylaşmıcam ,yok güzel menü çıkartırsam paylaşıcam sanırım rabiş beni dövecek
sabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yoknasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içiyorum.
göbeğim falan indi çok şükür gögüslerim hala dolgun adetim yaklaşıyor malum hafifçe şişişe geçebilirim.hedefim cuma gününe kadar dikkat edip 56.2 falan olmak dün 3 litre su içmiştim bugün 2.5 litre içiçem artık wc çıkabiliyorum demir ilacını gece yatarken alınca 2-3 gün sorun yaşıyordum ,tekrar sabahtan almaya başladım.onun etkisi olabilir.
öyle deme kızz kocana. aaaa sana bi söz söliyim gerisini düşün. bütün erkeklerin burcu farklı farklı olabilir ama hepsinin yükseleni ÖKÜZDÜR.eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
elifcim bu daha iyi bir ara. ama neden meyve ya da kuru yemiş yeşil çay denemiyorsun aralarda.Minik çorba kaseleri var artık bitene kadar ara olarak yerim.
ebruli_hayat,
canım, kurallarımızı sana da yazdım. okudun mu? teyit almam gerekiyor. bu konu önemli. ayrıca hedef kilonu da yazar mısın?
kızlar hastalık derecesinde bağlandım size. hepinize. amaaaaa burcum yerin başka. eşim benim canım benim yerim seni yerim.
öyle deme kızz kocana. aaaa sana bi söz söliyim gerisini düşün. bütün erkeklerin burcu farklı farklı olabilir ama hepsinin yükseleni ÖKÜZDÜR.
tabi ben bu kadar insafsız bakmıyorum hayata ama hoşuma gitmişti bu söz.
sen neymişsin be kankam . seni veren RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. GÖKKUŞAĞIM OLDUN HAYATIMI RENKLENDİRDİN.
o ne şiirler o ne sözler.
kız bak nazar boncuğu takalım kıskancaklar bizi
eşin hiiiiiiiç yaşlanmaz sen varken yanında. tatlım benim benim en büyük kaçamağım sen olcaksın. hop diye yiyivercem seni.
aşçıdan eşinden kaçayım derken benim kucağıma düşcen. acımam yerim
Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:
burcum o ne yaaaasen o şeytanını bana bi yollasana. iki pataklayayım ben onu. ne demek poğaça börek.yumruklarım ben onu hem spor olur
kolay gelsin sana canım. başarılar.
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
Teşekkürederim canım.Buarada az önce ölçüldüm.Ölçülerimi yazayım
Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye
İNCELMİŞİMMMMMMMMMMM
kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)
bende bağımlılık yaptınız valla. eşim kıskanmıyor benim ama bilgisayar kavgası yapıyoruz. o okulunun okul dergisini hazırlıyr garibim ben de bırak şu bilg benim işim var diyrum. notebook alcam diyorum sırf sizinle daha rahat görüşmek içinkolay gelsin sana canım. başarılar.
döv valla. gece uyuyamamışsın canım. kafanda hep burası var dimi. benimde öyle canım. evde fazla belli etmemeye çalışıyorum. eşim kıskanır valla rahat vermez. kendime özel bir dünya burası. bir nevi kaçamak benim için
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
Teşekkürederim canım.Buarada az önce ölçüldüm.Ölçülerimi yazayım
Göğüs 105'den 101 cm'ye
Göbek 100'den 96 cm'ye
Basen 113'den 110 cm'ye
İNCELMİŞİMMMMMMMMMMM
hadi gelmiş geçmiş olsun . yine çok sıkı bir diyettesin. gönlümün birincisisin iradenlekızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)
oh ohh menüü çok güzelllsabah:3 dilim ekmek arası ,1kk kadar peynir,2 dilim domates ile tost yaptım yağ yok.sucuk yok nasıl oldumu rabiş 1 fincan ıhlamur çayıyla yedim.
ara :yok.
öğlen:yok şayet niye yok bunlar çünkü 12 bucukta yedim tostu
saat .15.00 1 bardak ılık süt içine bal kattım içtim
saat:16.00 5te 1 kadar elma
akşam yemeğim: 6 bucukta yedim .
2 kepçe şehriyel çorbası,1 kepçe barbunya yemeği ,yarım dilim ekmek,salata.
ara:yok dışardaydık enesi oyun alanına götürdük 40 dk çıkmadı o ara eşim pasta ve çay götürdü ben ellemedimsaat 7 de çıkmıştık 10 bucukta eve geldik enesiordandan dr götürdüm öksürük vardı.neyse sonracığıma iş güç derken 12 de gece yani 1 bardak ılık ballı sütümü içtim.kaçamaksız kapadım naberrrrrrrr
valla yol boyu karnıma agrılar girdi durdu .gögüslerim hala acıyosakalaynmasterimin dediği gerçek olur inşallahda önümüze bakarız güzelce
rabişcim menü güzel olursa paylaşırım hayatım merak etme sen.
cünkü biliyorum kilo derdi zor .insanın canı çekmiyor değil ben bu tost işini dombişten ögrenmiştim domatesli ilk defa onda gördüm uyguluyorumda .ama tadı güzel .acıkcası aman aman canım birşeyler istemiyor sırf yemek olmak adına yiyorum .demir ve folik asit alıyorumya yok onlarıda almasam hiç birşey yemek istemiyorum .
aslında maraş tarhanası yemesem güzel olur.bugün yemedim ne güzel bitsede kurtulsam olayına geçtim şuanda.
haftaya kayınvalidem gelicez diye sordu ne yapim kızıma ne istiyor canı dedi bende mantı istiyorum dedim ki mantı yemeyeli aylar oldu anne eliyleorda dikkat edicem inşallah .cuma 56 olurmuyum ki acep loy loy
iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.
12/04/2011 menüm
ılık limonlu su+ 1 elma
kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek
ara şekersiz nescafe
ara elma
öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta
ara yok
akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek
ara 1 brdk süt
su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla
geçmiş olsun canımm :2::2::2:inşş çabuk atlatırsın bu dönemiiii:2:merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)
gözün aydınsenin menüler çok katı anam. kolay gelsin.
hadi gelmiş geçmiş olsun . yine çok sıkı bir diyettesin. gönlümün birincisisin iradenle
plactic bacımm senle ben de herbişeyi deniyokk yaaa nolcak kız sonumuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?