Su mu bak unutmuşum içmeyi tşk.
şimdi anlatırsam çok kızgınım,ağzımdan her şey çıkabilir sonra anlatırım.
saol bitanemmm diwa ne dicek bu duruma die düsünüorum tabi
emwa kactı bence 2 kilo werdi ya
tatlım inş en yakın zmnda cözersiniz
canım yıne sabotajlar oluyor bakalım ben sıze donerım cumaya bıldırımımı yaparım
aynen yatıom ev dagınık b........k goturuyor komsum geldı rezıl oldum
1 haftada 2-3 kılo cok sen gunde 150 gr haftada 1000 gr vermen lazım saglıksız kılo verme kas kaybı
sende hos geldın
burcru emvacil
kızlar nasılsınız
dombili geçmiş olsun..kuzucuğa geçmesişn ya yaızk helak oluyorlar..
evide boşver ne yapackasın durum belli..
ewma nerdesin adına şiirler bilem yazıldı...
canım elifte eşsiz diva -sen ben -elifte olablir fark etmez yani..rabia hatun bakıversin bana hepsi uyar..
ben çıkıyorum.oğlum arada azda olsa yoğurt yedirdim..
akşam giremem..
selam kızlar arkamdan ütü muhabbeti yapılmış ama ben ütü yapmadım
ayyy çok kötüyüm adet oldum( çok üşüdüm yattım uyudum
öğle yemeği de ara da yine kaynadı
menümü yazayım hemen
sabah melemen 2 dilim ekmek ile
ara greyfurt suyu
ara 10 badem
ara 1 anamur muzu
şimdilik bu kadar
akşam menümde
çorba pilav hindi+patates
gözüm alırsa salata da yaparım
kızlar kansılıktan ölmem dimi
bu kadar çabuk beklemiyordum?? 41 gün kanamam olmuştu aradan 15 gün geçti adet oldum...kan bitti donuyorum...bi de bizim burda kar yağdı
Eh ne güzel wc sorunun yokayyyy bu cay ben yerimde durdurmuorr sürekli wc de yasıorummm
:118:canlarım sizlerde harikasız. bu topikteki herkes hatta onların eşleride çok renkli
Haşlanmış nohuta bayılırım benhaşlanadığım nohutları öglen yemeyi olarak yedim o yüzden çorba yapamadım.yemek yaparken çok canım çekti bende haşlanmışıyla idare ettim.
Niye yaw, daha önce abur cubur sevmiyor diye takdir etmiştik biz senin eşini:112:eş konusundaki fikirlerini üzerime almıyorum,tabiri caizse benimkisi tam bir oduuuuuuuun.
Sana da bulalım bir orti. Bu hafta yalnız izinliler, yeniler derken kafam karıştı biraz. Ortisi kalmayan arkadaşlardan teklifleri toplayalım.bana orti yokmu.
delieş meş diyorsunuz canım çekti. :85: nerde benim eşimm, emwammmmmmmmm nerdesin, kaçamak mı yaptın kız? utanıyonda mı gelmiyon? ceza vermicem sözzzzz, affetcem gel sözzzzzallam ne yapıyorum ben :86:
bak şiir bilem yazdım. öhüm
çektin gittin birden emwaaa
yalnız bıraktın beni burdaaaa
eğer kaçamak yaparsannn
görürsün beni bak rüyandaaa
aklıma televizyonda karısını eve böğüre böğüre ağlayarak çağıran adam geldi. hani diyordu ya:
tülayyyyyyyy nolur geri dönnnnn
Maşallah1.5 litre oldu suyum tammmictikce icesim gelioo
Şekercim sen sadece 1 hafta mı izinli kalacaksın? Eğer sadece 1 haftaysa hiç girdi çıktı yapmayım. İdare edeyim böyle. Yok eğer uzun sürecekse izinli yazmak mantıklı tabi.canım yıne sabotajlar oluyor bakalım ben sıze donerım cumaya bıldırımımı yaparım
yese toparlıyacakta..yok..yemiyor..akşam öğününe katıcam ..
Meyveyi yemese de az biraz yoğurt yemiş, çok şükür.dombili geçmiş olsun..kuzucuğa geçmesişn ya yaızk helak oluyorlar..
evide boşver ne yapackasın durum belli..
ewma nerdesin adına şiirler bilem yazıldı...
canım elifte eşsiz diva -sen ben -elifte olablir fark etmez yani..rabia hatun bakıversin bana hepsi uyar..
ben çıkıyorum.oğlum arada azda olsa yoğurt yedirdim..
akşam giremem..
Canım vazgeçmemiş ki, elif de bize katılsın mı demiş.valla sen bilirsin sekerim sen teklif ediorsun sora sen vazgeciorsun esli ya da essiz de dewa ederm bnm icn hic sorun deil kilo werim deee
ben senin adet olacağını düşünmeye başlamıştım. Beslenmen o sinyali veriyordu. Artık birbirimizi bu kadar tanıyoruz yaniselam kızlar arkamdan ütü muhabbeti yapılmış ama ben ütü yapmadım
ayyy çok kötüyüm adet oldum( çok üşüdüm yattım uyudum
öğle yemeği de ara da yine kaynadı
menümü yazayım hemen
sabah melemen 2 dilim ekmek ile
ara greyfurt suyu
ara 10 badem
ara 1 anamur muzu
şimdilik bu kadar
akşam menümde
çorba pilav hindi+patates
gözüm alırsa salata da yaparım
kızlar kansılıktan ölmem dimi
bu kadar çabuk beklemiyordum?? 41 gün kanamam olmuştu aradan 15 gün geçti adet oldum...kan bitti donuyorum...bi de bizim burda kar yağdı
neysecim seni rüyamda gördüm çok zayıflamıştın
veee foto koyuyordun :)) hadi artık mezun olcan biz seni hala göremedik kaptan??
Hadi iyi geceler canım. Güzel bir sabaha uyaninşallah.çıkıyorum ben arkadaşlar. akşama dün eşimle beraber yaptığımız karnıbahar yemeğimiz var. ayran ile beraber yerim. yarın tartılcam bakayım nasıl gidiyom
hepinizi öpüyorum. kaçamaksız geceler dilerim. byeeeeeeeeee :80:
Akşamları erken saatte yemeyi kesip kilo verenler çok oldu. Başarabilirsen güzel bir yöntem. Bir paket bisküvi çok tabi, ondan fazla gelmiştir. Yarım paket yeterli olurdu.suan nesfitimi yiorum aksam yemegm olarak hafif gecsn istiorum cnkü bir saat önce bi paket eti form yedm cok yedgmi hissettm aksamları böle hafif geciricem we artık 6 dan sora da yemek yemiorumbundan sora böööle eger cok acıkırsam elma flan yiebilirmm
Evet, işte kellogsdaki temel sorun bu: gözün de doymuyor. Ara öğün olarak tüketirsin canım.Bunu anladım keloggos benim işim değil,anam ilk defa hem karnım aç,hem gözüm.
amanin yeşillim gelmiş:)için dışın yemyeşil oldu habugünkü menüm
1 yumurta 1kk peynir
4 yeşilelma 1 dilim ekmek
2yk karnıbahar yemeği
2lt su
2fincan yeşilçayy
yakında bende yeşercem bu gidişleee
bu nasıl elma diyeti yaa yumurta var yemek var hheehehee
şimdi bitane daha yicemmm
Bence abartmamışsın güzel gayet. Gündüzki tostların abartıydı. Okula yanında elma vs götür. Sağlıklı ara öğünler yap derim.akşam biraz pilav et yemeği ve püre yedimhepsinden 1 jaşık kadar yanında 1 dilim k.ekmek ve ayran sankı abarttım bıraz
Fena koşturmaca olmuş canım. Ama bir yönden iyi hareket, iyi spor:129:size akşam sporumu anlatayım,saat 6tıda ev sahibim elif 2 gün sular akmayacak hazırlıklı ol dedi.hem başladım elime ne geçtiyse doldurdum,sonra tuvalet,banyo falan yıkadım,balkonu yıkadım sonra aklıma yarın yiyeceğim ıspanak geldi onu yıkayayım dedim ne ıspanakdı çamurdan görülmüyordu.sonra dolaptaki mantarları gördüm kararmak üzereydi,bu gün yaptığım yemek hiç yenilmemişti onu attım dolaba yarın işin eşimede mantarları yaptım akşam yedi işim bittiğinde saat 9du.az bir bulaşığım kaldı onlarıda biazdan yıkarım.
hoşgeldin canım.
kurallarımızı paylaşayım seninle:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?