çok leziz ve diyet bir tarif
en kısa zamanda denemeliyim
hoşbuldum canım.
tamam, bakalım yorumlar ne yönde geliicek. ona göre hareket ederiz.
dukanın büyük bir iddiası var, biliyorsundur:
dukanı 1 kez tam anlamıyla uygularsanız bir daha diyete ihtiyacınız olmaz, diyor.
denemesi bedava bence:)
valla sen biliyorsun canım iş durumlarını.
bir şeyler koparabilirsin gibi bir hava varsa git. yoksa ve çalışmak istiyorsan zorlama. ayrıca arada kendine iş bak bence, bakarsın bir anaokulu falan çıkar. :97:
yeşil çay içiyor musun sen?
ben açken içince iştahımı kesiyor, dene istersen.
verdiğim site ingilizceydi, ordaki formu doldurmak için türkçe bir açıklama sitesi var onu ekleyim. hem de dukan için türkçe ayrıntılı bilgiler var, bakarsın:
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
çok geçmiş olsun canım. sıcak anetp gecelerinde pencere açık mı yatıyorsun yoksa?
inşallah toparlarsın.
ben iyiyim çok şükür canım.
sen nasılsın? ne var ne yok?
çook süpper
dukanın büyük bir iddiası var, biliyorsundur:
dukanı 1 kez tam anlamıyla uygularsanız bir daha diyete ihtiyacınız olmaz, diyor.
denemesi bedava bence:)
caım küp küp doğruyorum tavukların içine azıcık zeytinyağı damlat tuz karabiber kekik pul biber atıp karıştır 2 saat beklet sosu çeksin
çöp şişe diz teflonda pişir yağa gerek yo çevirerek pişir ızgara gibi
yağ koymam diyorsan marine ederken şişe 2 tavuk bir domates küpü diz öyle pişir lezzetl oluyor hemde hafif
ben bunu etlede yaparım tavanın yanına biber koy kölenir ayranla tüket
hoşbuldum canım.
iyiyim çok şükür. istanbuldu, ankaraydı derken yorgunum sanırım. geçer 1-2 gün sonra inşallah.
bebek halen yoğun bakımda. yalnız doktorlar nefes alıp vermesinde gelişme var demişler ki bu iyi haber. inşallah tez zamanda çıkar.:97:
başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun.
inşallah göreceksin canım. çok azimlisin maşallah.
tmm canım benim çok tşk ederim saol verdiğin bilgiler içinn
peki atak evresinden sonra seyir evresine geçiyon ya istediğine ulaşıncaya kadar mı devam ediyoki sen 3,evreye geçemedin kızbakalım bende nolcak bakak görekkk
akşam yemeğim
17:30
* 2 dilim karpuz
* 1 dilim yağsız beyaz peynir
* 4 tane hindi köfte.. (çok küçük parçalar)
* 1 dilim çavdar ekmeği
3.5 lt su tüketiminde bulundum
spor: sabah 11 den saat 3 e kadar dip bucak evi temizledim.. (bu evin en zor yanı bişi lazım olunca aşşaı yukarı inip çıkmakama oda spor oluyo die düşünüyorum )
kızlar bişi sorucam bilneniniz vardır merdiven çıkmak kalçaları genişletirmiş sizce doğruluk payı nedir.. ben bazen spor olsun die evdeki merdivenleri çok kullanıyorum aşşağı yukarı..
akşam yemeğim
* 2 dilim karpuz
* 1 dilim çavdar ekmeği
spor: sabah 11 den saat 3 e kadar dip bucak evi temizledim.. (bu evin en zor yanı bişi lazım olunca aşşaı yukarı inip çıkmakama oda spor oluyo die düşünüyorum )
kızlar bişi sorucam bilneniniz vardır merdiven çıkmak kalçaları genişletirmiş sizce doğruluk payı nedir.. ben bazen spor olsun die evdeki merdivenleri çok kullanıyorum aşşağı yukarı..
Şimdi .. Bugün yediklerimi yazayım.
metabolizma hızlandırıcı macunum.
1 bardak sade nescafe.
3 kaşık kuşbaşı et, az yağla kavrulmuş.
1 kaşık yoğurt.
nescafe tok tutuyo tabii bu kadar az yiyosun:) ama sagliksiz bence canim, bari biraz salata falan da yeseydin keske
Ben bir ara takılmıştım baya bu noktaya ama inanmıyorum doğru olduğuna.
Bisiklet için de söyleniyor aynı şey ama zannetmiyorum.
merdiven bacaklari inceltir, kalca bacaklara gore biraz daha genis gorunur bu yuzden.. Bence devam et bacaklarin sımsıkı olur ekstradan da basen hareketleri yapsan mesela orantili olur, super olurrAhh ne guzel konusuyorum da ben hala tembel tembel oturuyorum neyse benim bu aksam yediklerim;
1 kase cacik
1 dilim kepek ekmegi
4 yemek kasigi bulgur pilavi
aksam da komsumuzun kizinin dogum gunune gidicem, pasta yememek icin elimden geleni yapicam
1 bardak sade nescafe.
1 kaşık yoğurt.
canım yediklerin çok az vede sağlıksız... benden de beter yediklerin..
dikkat et kendine
ben de merak içerisindeyim, hala gelmedi:44:haklısın masal oğlum yerken dayanamadım ben pis boğazım yaaa:78:
diyete ilk başladığım günlerde ağzıma hiç kırıntı girmiyordu ama şu son günlerde kaçamaklarım artı malesef
özlem ne yaptı acaba bugün dr gidecekti
canım, yaşın genç. üniversiteni de oku, kurslara da git. hiçbir şey için geç değil.tmm rabişim türkçeyi de eklediğin için çok tşk ederim ahh şu üniv. niye okumadımki ahh benim kafamneyse oda olcak inşşşş
evet, o soğuk sular.. maalesef mideyi etkiliyorlar. kendini nispeten sıcak tutarsan geçer inşallah canım.dene canım mutlaka lezzetli olur
çok sıcak gerçetten galiba ondan üşüttüm bide soğuk su hiç içmem bu aralar içtim onunda etkisi var
hem de fena kaçmış bugün düzen.İyiyim ben de Neyneysecim.
Ama bu saat oldu daha birşey yememişim.
Şimdi yiyeceğim yine düzeni kaçırdım anlaşılan.
evet, kesinlikle.evet ama sabır gerektiren bir diyet. çook uzun sürüyo. başaran için ne mutlu. ama en azından sağlıklı beslenmeyi öğretiyo.
bak, aklıma geldi: köri.çok güzel bi tarif canım tşklerrr
afiyet olsun, menün çok güzel.akşam yemeğim
* 2 dilim karpuz
* 1 dilim çavdar ekmeği
az olmuş, niye iştahsızsın sen?Şimdi .. Bugün yediklerimi yazayım.
1 bardak sade nescafe.
1 kaşık yoğurt.
canım, pilavla beraber ekmek yemesen çok iyi olurdu. pilavı zaten ekmekten sayıyoruz.merdiven bacaklari inceltir, kalca bacaklara gore biraz daha genis gorunur bu yuzden.. Bence devam et bacaklarin sımsıkı olur ekstradan da basen hareketleri yapsan mesela orantili olur, super olurrAhh ne guzel konusuyorum da ben hala tembel tembel oturuyorum neyse benim bu aksam yediklerim;
1 kase cacik
1 dilim kepek ekmegi
4 yemek kasigi bulgur pilavi
aksam da komsumuzun kizinin dogum gunune gidicem, pasta yememek icin elimden geleni yapicam
hayırdır, niye sıkıntılısın?Nescafe bazen tok tutuyor bazen acıktırmıyor ben de anlayamadım.
Bugün üstümde bir sıkıntı vardı birşey yemek istemedim o yüzden öyle oldu.
Onu da gece acıkırsam diye çok zorlayarak yedim fazlasına yiyebilecek gibi değildim yoksa haklısın çok sağlıksız oldu bugün.
ben de merak içerisindeyim, hala gelmedi:44:
canım, yaşın genç. üniversiteni de oku, kurslara da git. hiçbir şey için geç değil.
evet, o soğuk sular.. maalesef mideyi etkiliyorlar. kendini nispeten sıcak tutarsan geçer inşallah canım.
hem de fena kaçmış bugün düzen.
gece erkek arkadaşla telefon muhabbetleri mi uzuyor
evet, kesinlikle.
bir yaşam biçimi oluyor işte.
bak, aklıma geldi: köri.
tavuğa bu kadar yakışan başka baharat tanımıyorum
afiyet olsun, menün çok güzel.
merdiven inip çıkmanın basen genişletmek gibi bir etkisi olacağını sanmıyorum. olsa bile bu etkinin ortaya çıkması merdiven çıkmayı çok abartmek ve uzun yıllar yapmak gerekir sanırım.
şunu demek istiyorum, spor yapmanın da kas yapacağı söylenir ama öyle aman aman kaslanmak için deliler gibi ve çok uzun süre yapmak lazım. bizim evde masum merdiven çıkmamızdan bir şey olmaz canım.
az olmuş, niye iştahsızsın sen?
canım, pilavla beraber ekmek yemesen çok iyi olurdu. pilavı zaten ekmekten sayıyoruz.
hayırdır, niye sıkıntılısın?
1 bardak sade nescafe.
1 kaşık yoğurt.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.
bu yazdıklarını daha önce bilseydim en son aldığım neskafeyi almazdım. kahvenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben ama tabii ki gerçek olan kahve faydalıdır. neskafe biraz çakma kahve anladığım kadarıyla.
dışarı çıktığımızda starbucks filte kahve içiyoruz zaten ama o kahveyi evde makinesiz nasıl tüketiyorsun canım? bir de orada onlar sana çekirdek kahveyi öğütüyor mu?
çok soru sordum ama bu kahve konusunda zaten merak ettiklerim vardı, tam zamanında geldin
canım sen kaç gündür böyle az besleniyorsun
dikkat et tatlım zayıflıktan önce sağlığımız gelir
bide metabolizmanı bu kadar az enerjiye alıştırırsann emin ol biraz çok yedinmi yağlanırsın
sabah hoşgeldin demiştim ama tekrar diyeyim, hoşgeldin.
haftasonlarım yoğun oluyor, ancak pazartesiden itibaren faal olabililiyorum
13 kg vermem gerek demişsin, inşallah verirsin canım. hedeflediğin kilo nedir? boyun kaçtı ayrıca? bir de şu an kaç kilosun? notlarıma eklemem lazım da.:97:
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.
bu yazdıklarını daha önce bilseydim en son aldığım neskafeyi almazdım. kahvenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben ama tabii ki gerçek olan kahve faydalıdır. neskafe biraz çakma kahve anladığım kadarıyla.
dışarı çıktığımızda starbucks filte kahve içiyoruz zaten ama o kahveyi evde makinesiz nasıl tüketiyorsun canım? bir de orada onlar sana çekirdek kahveyi öğütüyor mu?
çok soru sordum ama bu kahve konusunda zaten merak ettiklerim vardı, tam zamanında geldin
sütünün gitmesine üzüldüm ama sağlık olsun. 3 ay süt verebilmiş olman bile çok çok önemli. zaten bir 3 ay sonra inşallah ek gıdasına başlayacak bebişin. zaman çabuk akıyor.
eda'nın kilo alma macerası da böyleymiş demek ki..ama hepsi geçmişte kaldı canım, burda zayıflama hikayeni okuyacağız hep beraber.
idare ederiz canım, o sorun değil. ancak keşke bizi sıkacağını düşünmeseydin. kafanı biraz olsun dağıtmana faydamız dokunabilirdi.
inşallah doktordan için rahatlamış dönersin.
Allah yardımcın olsun.
hadi bakalım:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?