Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyim ben de Neyneysecim.
Ama bu saat oldu daha birşey yememişim.
Şimdi yiyeceğim yine düzeni kaçırdım anlaşılan.

dukanın büyük bir iddiası var, biliyorsundur:
dukanı 1 kez tam anlamıyla uygularsanız bir daha diyete ihtiyacınız olmaz, diyor.
denemesi bedava bence:)

evet ama sabır gerektiren bir diyet. çook uzun sürüyo. başaran için ne mutlu. ama en azından sağlıklı beslenmeyi öğretiyo.

Son düzenleme:

çok güzel bi tarif canım tşklerrr

inş cnm çok sevindim.. Allah'ım müjdeli haberlerini nasip etsin..

başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun.

inşallah göreceksin canım. çok azimlisin maşallah.

Amin cnm...
İNŞALLAH

akşam yemeğim

17:30
* 2 dilim karpuz
* 1 dilim yağsız beyaz peynir
* 4 tane hindi köfte.. (çok küçük parçalar)
* 1 dilim çavdar ekmeği

3.5 lt su tüketiminde bulundum

spor: sabah 11 den saat 3 e kadar dip bucak evi temizledim.. (bu evin en zor yanı bişi lazım olunca aşşaı yukarı inip çıkmak ama oda spor oluyo die düşünüyorum )
kızlar bişi sorucam bilneniniz vardır merdiven çıkmak kalçaları genişletirmiş sizce doğruluk payı nedir.. ben bazen spor olsun die evdeki merdivenleri çok kullanıyorum aşşağı yukarı..

seyir evresinin süresi, istediğin kiloya ulaşıncaya kadar devam ediyo.3 evre süresi : kaybedilen kilo başına 10 gün. yani 10 kg veren 100 gün devam ediyo. 4 evre zaten ömür boyu sürüyo. yani sabır gerektiren bir diyet. kolay gelsin sana canım. başarılmayacak bir diyet değil. zaten amacı uzun süreli sağlıklı kilo verdirmek. zaten bu uzun süre insanın yaşam tarzını değiştirmesini sağlıyo.

Ben bir ara takılmıştım baya bu noktaya ama inanmıyorum doğru olduğuna.
Bisiklet için de söyleniyor aynı şey ama zannetmiyorum.

Şimdi .. Bugün yediklerimi yazayım.

metabolizma hızlandırıcı macunum.
1 bardak sade nescafe.
3 kaşık kuşbaşı et, az yağla kavrulmuş.
1 kaşık yoğurt.

merdiven bacaklari inceltir, kalca bacaklara gore biraz daha genis gorunur bu yuzden.. Bence devam et bacaklarin sımsıkı olur ekstradan da basen hareketleri yapsan mesela orantili olur, super olurr Ahh ne guzel konusuyorum da ben hala tembel tembel oturuyorum neyse benim bu aksam yediklerim;
1 kase cacik
1 dilim kepek ekmegi
4 yemek kasigi bulgur pilavi

aksam da komsumuzun kizinin dogum gunune gidicem, pasta yememek icin elimden geleni yapicam

1 bardak sade nescafe.
1 kaşık yoğurt.

nescafe tok tutuyo tabii bu kadar az yiyosun:) ama sagliksiz bence canim, bari biraz salata falan da yeseydin keske

nescafe tok tutuyo tabii bu kadar az yiyosun:) ama sagliksiz bence canim, bari biraz salata falan da yeseydin keske

Nescafe bazen tok tutuyor bazen acıktırmıyor ben de anlayamadım.
Bugün üstümde bir sıkıntı vardı birşey yemek istemedim o yüzden öyle oldu.
Onu da gece acıkırsam diye çok zorlayarak yedim fazlasına yiyebilecek gibi değildim yoksa haklısın çok sağlıksız oldu bugün.

Ben bir ara takılmıştım baya bu noktaya ama inanmıyorum doğru olduğuna.
Bisiklet için de söyleniyor aynı şey ama zannetmiyorum.

teşekkürler kızlar verdiğiniz bilgiler için.. sağ olun var olun

inş. yemezsin cnm :))

canım yediklerin çok az vede sağlıksız... benden de beter yediklerin..
dikkat et kendine

Biliyorum çok kötü oldu bugün ama uyku düzenim de çok şaşırdı kendini.
Çok geç uyanıyorum geç yatıyorum ee saat 18-19 dan sonra hiçbirşey yemiyorum.
Gündüz de canım hemen istemiyor biraz da sıkkın olunca böyle bir menü çıkmış önüme.

ben de merak içerisindeyim, hala gelmedi:44:

tmm rabişim türkçeyi de eklediğin için çok tşk ederim ahh şu üniv. niye okumadımki ahh benim kafam neyse oda olcak inşşşş
canım, yaşın genç. üniversiteni de oku, kurslara da git. hiçbir şey için geç değil.

dene canım mutlaka lezzetli olur
çok sıcak gerçetten galiba ondan üşüttüm bide soğuk su hiç içmem bu aralar içtim onunda etkisi var
evet, o soğuk sular.. maalesef mideyi etkiliyorlar. kendini nispeten sıcak tutarsan geçer inşallah canım.

İyiyim ben de Neyneysecim.
Ama bu saat oldu daha birşey yememişim.
Şimdi yiyeceğim yine düzeni kaçırdım anlaşılan.
hem de fena kaçmış bugün düzen.
gece erkek arkadaşla telefon muhabbetleri mi uzuyor

evet ama sabır gerektiren bir diyet. çook uzun sürüyo. başaran için ne mutlu. ama en azından sağlıklı beslenmeyi öğretiyo.
evet, kesinlikle.
bir yaşam biçimi oluyor işte.

çok güzel bi tarif canım tşklerrr
bak, aklıma geldi: köri.
tavuğa bu kadar yakışan başka baharat tanımıyorum

afiyet olsun, menün çok güzel.
merdiven inip çıkmanın basen genişletmek gibi bir etkisi olacağını sanmıyorum. olsa bile bu etkinin ortaya çıkması merdiven çıkmayı çok abartmek ve uzun yıllar yapmak gerekir sanırım.
şunu demek istiyorum, spor yapmanın da kas yapacağı söylenir ama öyle aman aman kaslanmak için deliler gibi ve çok uzun süre yapmak lazım. bizim evde masum merdiven çıkmamızdan bir şey olmaz canım.

1 bardak sade nescafe.
1 kaşık yoğurt.
az olmuş, niye iştahsızsın sen?

canım, pilavla beraber ekmek yemesen çok iyi olurdu. pilavı zaten ekmekten sayıyoruz.

hayırdır, niye sıkıntılısın?

Ayy
Ama insan direkman da anlamaz ki Neyneysecim ..
Sabah ezanını duymadan uyumuyoruz sonra saat kaça kadar uyuyorum normal olarak.
Canım hiçbirşey istemiyor hiç yiyesim de yok.
Koku bile midemi bulandırdı zor yedim onu.
Sıkılıyorum azıcık sorun olsa üstümde bir huzursuzluk var ondan sanırım.
Düzelir umarım bir an önce.

1 bardak sade nescafe.
1 kaşık yoğurt.

canım sen kaç gündür böyle az besleniyorsun
dikkat et tatlım zayıflıktan önce sağlığımız gelir
bide metabolizmanı bu kadar az enerjiye alıştırırsann emin ol biraz çok yedinmi yağlanırsın

ah, çok sordum olur mu! feedback almak çok hoşuma gitti, daha daha da anlatabilirim böylece
tam yeni aldığın kahvenin üstüne moral bozduysam özür dilerim. istersen o bitince karar verirsin bir daha nasıl kahve alacağına. hayat boyu içiyoruz zaten 1 paketten bişey olmaz herhalde...

filtre kahveyi cafelerde büyük pahalı çok çeşitli makinalarda üretiyorlar ama evde hazırlamak için de çeşitli imkanlar var.
en pratik olanı kahve presi. starbucks'da da görmüşsündür, fincanların falan satıldığı standda. içine 1 ölçü kahve koyuyorsun, üzerine kaynar su döküp karıştırıyorsun. sonra kapağını kapatıyorsun ama onun press'i var, o press'i hemen bastırmıyorsun. demlenmesi için 2-3 dakika bekliyorsun. ideali 4-5 dakika beklemek. ama o zaman soğuyabiliyor. sonra demlendikten sonra kapağa entegre olan press'i indiriyorsun ve fincanına doldurup keyfini çıkarıyorsun.

press tek kişilik veya en fazla 2 fincan çıkartıyor. gerçi starbucks'da ve ikea'da daha büyükleri var istersen. fiyatları da 20 ile 50 TL arasında değişiyor sanırım.

bir de kahve makinaları var. içine suyu dolduruyorsun, kahve gözüne filtresini ve filtrenin içine kahveni koyuyorsun, altında kendi demliği var. makina suyu kaynatıyor, filtrenin ve içindeki kahvenin üzerine kaynayan suyu kendisi döküyor, sonra o kahve demliğin içine akıyor. sen de alıp güzel güzel içiyorsun. kâğıt filtreli veya metal filtreli makinalar var. fiyatları değişiyor. ben Tchibo'da 60 TL'ye bulmuştum, plastik öyle çok teferruatlı bişey değildi. ama fiyat aralığı çok geniş. çok profesyonel makinalar, o cafelerde latte, machiato falan hazırlanan makinalar falan var onlar 2bin TL'ye falan çıkıyor ama ortalama bir makina 100 TL civarı. kağıt filtreleri de ben Tchibo'dan alıyorum 7 TL falan içinde 80 tane oluyor. marketlerde de 100lükleri fiyatları aynı.

kahvelere gelince...
çekirdek kahve satan her yer öğütüyor da aynı zamanda. öğütürken sana soruyor hangi makinada yapıcaksın, press mi makina mı, makina ise metal filtre mi kağıt filtre mi diye. çünkü bunların hepsi için farklı irilikte olması gerekiyor kahvenin. kağıt filtre için ince çekiyorlar, press için daha kalın.

hazır çekilmiş olanları da var. ben hafif kahve sevdiğim için, en çok ikea'nın ekolojik kahvesini seviyorum, ya da starbucks'ın breakfast blend'ini çektiriyorum.
starbucks'da bir paket kahve 15 TL falan (bir bardak da bedava veriyorlar alınca). bakıyorum şimdiii... bir fincan için 10gr kahve kullan diyor, bir paketi 250gr. yani bir paketten 25 fincan çıkıyor en az.

çok uzun zamandır nescafe almadığım için fiyatını bilmiyorum, karşılaştırmasını yapamicam malesef...

şuan feci şekilde kahve istiyor canım...

Off biliyorum ama valla şu an durumun diyetle alakası yok.
Yani belki bilinç altında vardır ama birşey yiyemiyorum.
Canım hiç istemiyor.
Bunu da yemesem aramayacaktım.
Ben arada oluyorum böyle.
2 gün ağzıma sudan başka birşey koymadığımı biliyorum.

boyum 1.56 kilom cizelgede goruldugu gibi 64 ins 55 bir goreyim hedefimi 48 kadar indirmek isterim
ah canim bende ilk 4 ay bari anne sutu alsin oglusum dedim ama kismet ne yaparsin mama kasik buyuyecek saglikli olsunlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…