Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bir ara takılmıştım baya bu noktaya ama inanmıyorum doğru olduğuna.
Bisiklet için de söyleniyor aynı şey ama zannetmiyorum.

ben hergün sahilde pisiklet sürerim şu kadar sölim kızlar bacaklarım acaip sıkılaşmaya başladı basenlerim gidiyor artı kalcamda sekle girdi genisleme yok yaniiiii mutlaka bisiklet kullanın durumunuz varsa eve kondüsyon bisikleti alın

Wok makarnası nedir acaba?
Ne güzel bir menüdür bu özeniyorum düzenli menülere.

valla canim ben kendi adima cevaplayim cocuklari cok seviyorum cocuklugumda bile ilerde buyuyunce anne olucam derdim..
cok sukur allahima hamd olsun cenabi allah dileyen herkese tattirsin ins...

Ne güzel hep mutlu ol bebişin ve eşinle ..

O zaman bir türlü netleşemedi gitti.
Valla artık iyice sıkıntılandım.
1 yıl daha böyle sorun olacak ama nasıl geçer bilmiyorum.
Sorunlar da öldürüyor bazen.

Ben hiç çocuk istemiyorum da genelde böyle oluyor diyorlar ondan merak ettim Neyneysecim.

Ayy ne kötüdür o acı.
Yara mı yoksa su mu topladı?
Su topladıysa tuzlu su iyi gelebilir.

bugünkü menü
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen 7 yk tavuk göğsü haşlama baharatlı
ara 3 yk kaşığı daha tavuk göğsü
akşam 1 kase yulaflı yogurt
3 bardak çay 45 dk spor ve 4lt suuu

hoşgeldin canımm maviyeşil nickini görünce maviyeşil light püskevitleri geldi aklıma hep onlardan yerimde

ay canım düşündüğün kdr kötü çıkmamış sonuçlar. tiroidin yavaş çalıştıgı halde kilo verebilmişsin sen bu süper hapla beraber düzene girdikçe daha iyi olucaksın eminim

Ne güzel su içmişsin sen öyle.
Sporun da gayet iyi.
Güne de kuvvetli başlayıp hafif bitirmişsin.
Alkışlıksın.

okudum anladim kabul ediyorum

hoşgeldin canım:80:

hadi hayırlısı olsun canım tayin işiniz sorunların üzerine iyi gelmiştir

1250 olsun düz hesap

gayet güzel bir menü, maşallah
sporuna da yorum yok zaten

tşk ederimm eskibirmasla sanada tşk edeirm bu arada quotelerime bişi olmuş yok bazıları :s valla sırf sabah spor yapmak için 6 ya ceyrek kala kalktım minderde yarım saat aerobic sopa vs yaptım tabi bunun sonucu az kaldı derste uyuyodum ama olsun deger buna

tmm canım tşk ederimmmm

kız sen topkapı tarafında mısın dün ordaydımmm gez gezz öldümmm heheee evet cnm hararet bastı yine 4lt kadarcıkkk

canım şube topkapı diye geçiyorda davutpaşa metrosunu bilir misin ordan çıkınca hemen karşıda kale iş merkezi var orası ay bir daha gelirsen uğra bana da hbr ver

Ayy ne kötüdür o acı.
Yara mı yoksa su mu topladı?
Su topladıysa tuzlu su iyi gelebilir.

su toplamış oda patlamış kendi kendine yara olmuş yani durmadan da yürüdüm şirket içinde aşağı yukarı ondan tabi ayaklarım rahat edemediki

Son düzenleme:

sen diyete devam et sakın bırakma izin bittimi yine aramızda görmek isteriz seni

protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yawwbaşka önerisi olan varmıı kızlarr

haşlama tavuk bende sevmiyorum fırın poşedine at tavuğu içinede bir iki tane domates rendele baharatlarla harmanla yumuşacık yağsız çok lezzetli oluyor öyle:81:

Bir kaç gün bence olabildikçe rahat ayakkabılar giy, hoş farklı yapamazsın da.

o yediklerimden sonra bir bardak ayran içtim 2 saat evvel..

bir saat önce eşimle minik oğlumla yürüyüşe çıktık 45 dkk...

şimdi twist ve ip atlayıp duş alıcam.. sonra mis bir uyku

gelirim uyumadan yine..

hemen gitsin istiyorum bende haftada beşer beşer vermem gereken 16 kilo beni beliyor daha

tsk ederim..
wok cin yemegi canim tel gibi makarna benzeri bir sey tavuk ve sebzeyle birlikte..
su cok fazla icemedim malesefama 3 fincan yesil cayimi ictim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine:26:

evet içiyorum şu an mmm

işine yaradıysa ne mutlu canım

türk kahvesi gibi derken? anlamadım filtre kahveyi türk kahvesi gibi kaynatarak pişirmek mi?
bilmiyorum ki denenebilir ama hiçbir fikrim yok şu an... hiç düşünmedim de.
ama birileri denemiştir kesin yani olsa bilirdik.
şöyle düşünüyorum, türk kahvesi çok ince çekilmiş oluyor, bütün filtrelerden sızar diye belki filtrelenmiyordur... bir tek bu geliyor aklıma...
araştıracağım ama bunu, bişey bulursam, neden aynı şekilde pişirilmediğine dair sana söylicem :126:

türk kahvesi de zararlı diye soruyorsan, öyle değil. yani onu da pişiriyorsun kahvesi telve olarak dibe çöüyor, yutmuyorsun sonuçta. suda çözünmüyor.
bence en sağlıklısı ve en güzel kokanı o aslında. ama bir yudumluk bişey hemen bitiyor =)

Ne güzel su içmişsin sen öyle.
Sporun da gayet iyi.
Güne de kuvvetli başlayıp hafif bitirmişsin.
Alkışlıksın.
inşşş cuma günü de alkışlık olurummm zaten 1 kilo almıştımm

hadi hayırlısı olsun canım tayin işiniz sorunların üzerine iyi gelmiştir

1250 olsun düz hesap
keşke olsa ama 900de kaldık neyse onada şükürrr
gelirim inşşş kız otarafları pek bilmiyom zati metrobüsle geldim şirinevlere kadar gittim ahh dedim artık ineyim iki hva alayım

evet cnm haşlama tadını bende beğenmedim neslişimin de bi tarifi var bugün verdi sende verdin tşk ederim onları yaparım artıkkk ayyy içimde ya tavık çıkcak artık ya yımırtaaa

rabiişşş bu arada verdiğin sitede doldurdum formu olmam gereken kilo 58 çıktıı hele ki bi bilek ölçümü varya benim ki düşük oluyo haydi bakalım hayırlısı

Böyle kaçamaksın gidersen hafta sonuna kadar o 1 kilo gider hatta fazlası da gidebilir ..

iyiki 13. takimdayim
super bir takim ruhu olustu burada ins hepimiz kilolari verir cibik kraker gibi oluruz
bu arada 13 takimin bayanlari hepinize gelsin

bende bir kaç gündür ezanda yatıyorum öğlen 2 gibi kalkıyorum acilen uyku düzenimizi oturtmamız lazım

özlemcim bak kötü birşey çıkmamış çok şükür üzülme sıkma bu kadar kendini doktorundanda daha detaylı bilgi alırsın tedavi yöntemleri hakkında tedavisini olursun bişiciğin kalmaz bebiş sahibi olursun inşallah bu arada 1 yıllık evliydin demi yanlış hatırlamıyorsam bebiş ne zaman yapıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…