Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar aranıza yenı katıldım..boyum 163 kılom 68.3
6aylık bebegım var dogumdan 66 ıle cıktım bu aralar 70e kdr cıktım bı haftada 68e ınfdım.yardımlarınıızı beklıom.bu arada emzırdıgım ıçın herseyden azar azar yıyorum

hoşgeldin canım
emzirken daha kolay verirsin

ohh sevindim canım hadi hayırlısıı

ayyyyy ayaklarım gazi oldu diyebiliriiiiiim

çok veriyormuş alsın birazını

ay sorma ortimuu fenalardayım bugün. neyseki çorabım kaçmadı tarz yapmama gerek kalmadı senin dedigin gibi şimdi topkapı şubedeyim eğitim için daha sonra yenikapıya geçicem diye konuştuk ama bakalım değişmez inş. ay evime yakın bu iki yer ona çok sevindim 30 dkda evdeyim. zor oldu ama bu şubeye vermeleri iyi oldu metroyla gidiyorum topkapıya metroda bizim evden yürüyerek 15 max. 20 dk sabah akşam yürücem metroya artık oda spor olur hiç yoktan

sabahtan beride 2.5 lt su içtim akşama kadar kaç olcak acabaaa

ohh gene hararet basmış kuzum

HOŞGELDİNN ..
Takımımız da sanki yeni bebeği olan annelerle doldu..
Umarım bir an önce istediğin kiloya düşersin.

canlarumm bende bugun kü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam

sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
ara : 3 adet kuru kayısı
öğlen : 2 kaşık pilav + yarım kase ayran aşı çorbası + 2 kaşık patlıcan musakka ( ayy lokanta yemegi ne olur ne olmaz çok yemek istemedim ama açlıktan öldüm diyebilirim )
Ara : salata
Akşam : yarım yağlı sütle müslü + eti form pirinç patlaklarından bir dene
Ara : bir avuç fındık

spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + dumbell + sopa

slm kızlarrrrrrrrrrr özledim sizi.... bir kaç gündür sizden de diyetimden de ayrı kaldım diyebilirim... ama zaten pek yiyemiyorum çünkü midem ya küçülmüş yada stresten almıyor...
doktora gittim bugün kan testini tekrar yaptı ultrson filan istedi... sanırım troidler yavaş çalışıyo sonuçları yarın göstercem ama ultrasyonu çeken iltihap geçirmişsin ondan olmuş gibi bişiy dedi... bide bir sürü kişide varmış.. anlatanlar falan oldu bişiy olmuyo günde bir ilaç alıyosun sadece diyolar... düzene sokuyormuş o ilaç yarın doktordan daha ayrıntılı bir açıklama alırım heralde... hala kafam biras karışık.... doktora sordum diyet yapıyorum ondan olmaz demi dedim...ondan olmaz ama diyette zayıflayamamaış olabilirsin dedi... yooo dedim 79 kiloydum ilk 6 kilo verdim o zaman daha çok zayıflayacakmışsın zayıflayamamamışsın dedi... bakalım yarın ne olucak... hala biras korkum var açıkçası bide bende biraz panik atak var herşeyin en kötüsünü düşünüyorum galiba... ama inş iyi olacak...
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş pek takip edemedim... hoşgelmişler ...

Sporun yine harika yine harika.
Tebrik ediyorum senii ..

Bak gördün mü bu kadar üzüldün ne güzel çıktı sonuçlar.
Çok sevindim.
Tekrardan geçmiş olsun.
Yarın da iyice rahatlarsın..

Bak gördün mü bu kadar üzüldün ne güzel çıktı sonuçlar.
Çok sevindim.
Tekrardan geçmiş olsun.
Yarın da iyice rahatlarsın..

inş öyle olcak canım... insanın morali bozuluyo durduk yerde neden oluyo diye ama allah beterinden korusun...
bu arada forumda bi sürü yeni annemiz olmuş... ne güzel darısı olmayanların başına olsun...

inş öyle olcak canım... insanın morali bozuluyo durduk yerde neden oluyo diye ama allah beterinden korusun...
bu arada forumda bi sürü yeni annemiz olmuş... ne güzel darısı olmayanların başına olsun...

Herşey iyi olacak sen içini ferah tut dua et canım..
İnşallah ..
Yaa ben annelere birşey sorayım. Önceden asla çocuk istemiyorum diye düşünüyor muydunuz?
Yoksa hep istiyor muydunuz?

iyi aksamlar kizlar..
bugunku yediklerim..

sabah:1 bardak sut 4 kasik cornflakes..

oglen:ton balikli sandwic, soda..

aksam:1 adet haslanmis tavuk bud haslanmis sebze cok az bir yemek kasigi kadarda wok makarnasi..

az once cok acikmistim dayanamadim 2kucuk salatalik yedim...
gunu boyle tamamlamayi dusunuyorum ins..

bu arada butun gun disardaydim bol bol yurudum

İnşallah ..
Yaa ben annelere birşey sorayım. Önceden asla çocuk istemiyorum diye düşünüyor muydunuz?

valla canim ben kendi adima cevaplayim cocuklari cok seviyorum cocuklugumda bile ilerde buyuyunce anne olucam derdim..
cok sukur allahima hamd olsun cenabi allah dileyen herkese tattirsin ins...

ben de eşimle evlenmeden önce gece kavramını yitirmiştim canım yani aynı yollar
kavuşma zamanın yaklaşıyor canım, bence özlem çektiğin için sıkıntılısın. biraz daha sabır.:97:

ahh canını kahve istetecek kadar yazdırmışım
güzel bir kahve yapıp, içmişsindir umarım:)
bana gerçekten çok faydalı bilgiler verdin. ben o preslerin ne işe yaradığını bile bilmiyordum:78:
kahve makinem amerikada yaşarken vardı,ama yer kaplıyor diye o tarz makineleri sevmiyorum. pres tarzı düşüneceğim. bir fiyat araştırması yaptıktan sonra tabi.
bir sorum daha var sana türk kahvesi gibi yapılabilir mi peki bu kahveler? yani starbuckstan veya başka yerden türk kahvesi iriliğinde bir öğütme sağlanabiliyor mu? ben o tarzı da çok seviyorum.
bu arada neskafenin de 200 gr'ı gold blend olanalr yazdığın fiyatı buluyor. çok pahalı, hem de faydası az. evde bulunması iyi oluyor, onu da tüketirim ama bundan sonra senden öğrendiklerim ışığında kahve alışverişimi yapmayı düşünüyorum. çok teşekkür ederim canım.

boyum 1.56 kilom cizelgede goruldugu gibi 64 ins 55 bir goreyim hedefimi 48 kadar indirmek isterim
ah canim bende ilk 4 ay bari anne sutu alsin oglusum dedim ama kismet ne yaparsin mama kasik buyuyecek saglikli olsunlarda..
teşekkür ederim bilgiler için canım.
süt konusunda canını sıkma, bizim elimizde olmuyor çoğu zaman. bir mucize işte. inşallah mama ile de gelişimi güzel olur.

hoşgeldin canım.
ben seni davet ettiğimi hatırlayamadım ama aramıza katılmak istiyorsan katılabilirsin.

gayet güzel bir menü, maşallah
sporuna da yorum yok zaten

tmm canım tşk ederimmmm
kız sen topkapı tarafında mısın dün ordaydımmm gez gezz öldümmm heheee evet cnm hararet bastı yine 4lt kadarcıkkk

özlemcimm canım hoşgeldin kötü düşünme bak artık korktuğun gibi bişi yok şükürr sen moralini yüksek tutki herşey yolunda gitsin tmm mı tatlımm

aboooow bu sıcakta o kadan yumurta yemeyin kızzzzz

ah ahhhhh keşke yaaaa günde bir kilo verebilsek

maşallah maşallah nazar değmez inşallah
ya ben 2,5 litre içince malum yeri çok ziyaret etmem gerekiyo hatta diyorum notlarımı laptop u oraya mı taşısam,5 dk da bir git gel. gerçi spor oluyo bir yerde dimi

bana da eski patroncuklarımdan biri istersen masanı tuvalete taşıyabiliriz demişti o yüzden ben de telsiz telefon alsanız daha makbul geçer tuvalette de konuşabilirim demiştim

benim için no problemoo

bunada şükür

ah deli kız
bir de yazmış ben panik atağım diye. hemen kabuğuna çekiliverdin. canım, bak inşallah çok büyük bir şey yok. Allahın izniyle düzelecek bir şey gibi duruyor. bak bu merete rağmen kilo vermişsin sen, doktor sana veremezsin dediği halde. buna rağmen de hamiş olabilirsin, gönlünü ferah tutmalısın.

İnşallah ..
ben hep severdim çocukları, çok şükür rabbim bana da lütfetti.

çok güzel canım, afiyet olsun.
wok makarnası nasıl oluyor?
su ne kadar içtin?
niye hiç yeşil çay göremiyorum?

neslüüm benide ye benideeeee yakın takibimdesin çok kaçamak yaptın bu aralar

Kızlar bugün giremedim bir türlü fırsatım olmadı.
Bir baktım akşam olmuş.
Nasılsınız herkes iyi mi?

Selam ben gazi oldum babetlerim yüzünden sen nassın

xoxo ha
gossip turtam benim
ay ay babetlerini de giyermiş, sağlıklı yaşamından da ödün vermezmiş:81:
çok takdir ettim ama, maşallah

gossip turtaa tşk ettim bu arada kaptişim

tmm rabişim türkçeyi de eklediğin için çok tşk ederim ahh şu üniv. niye okumadımki ahh benim kafam neyse oda olcak inşşşş

amannnnn al bacum eline bir gramer kitabı bul internetten iki ingiliz chat chat chat sonrada git sultanahmete pratige dök ben öyle öğrendim inat ettim ingilizceyi okulda pek bişi öğretmediler şimdi de brezilyalı buldum netten bir kaç tane portekizce ögreniyorum ocakta kısmetse gitmek istiyorum rioya

benim bildigim basenleri inceltir kalcaları genislettigini hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…