Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eda'nın kilo alma macerası da böyleymiş demek ki..ama hepsi geçmişte kaldı canım, burda zayıflama hikayeni okuyacağız hep beraber.
İnşallah kaptanım faysalımm :118:

Hoşgeldin canım..
Ne çok yeni anne olduk takımda

ohh süpper hadi bakalım, zaten senin nickin Siporcu olmalıymış maşallah sana
işe başlayınca da ortamın da iyi olur inşallah..

kızlar bir kaç gündür düzgün giremiyorum misafirimiz var dün yazmıştım gerçi halam geldi 4-5 yıldır görmüyorduk boşanmış eşinden gelinide istemiyormuş kalcak kimseside yok çok zor bir durum gerçekten gel bizde kal dedik bugün gitti yine oğluna yarından sonra bizde kalmaya devam edicek bu arada bende ilaçlarımı kullanıyorum hastalığım hala devam ediyor bugün yine acile gittim miğde bulantısı ve 4 gündür kesilmeyen ishal şikayetiyle 2 tane hapım yan etki yapmış ağır gelmiş onları bıraktım . tabi düzenim bozuldu hepten yattığım kalktığım saat belli değil hiç düzelme çabası içerisindeyim 4 gün kadarda diyete ara verdim tabi ölçülü şekilde yiyorum herşeyden fazla kaçırmamaya özen gösteriyorum tartıda bir 400 gram fazlalık var cumadan beri ama napıyım gerçekten kendimi taşıyamaz duruma geldim çok bişi yediğim yokta yiyip yatıyorum yiyip yatıyorum hep spor falan yapamıyorum şu dönemi bir atlatabilsem toparlıcam kendimi

bende bir kaç gündür ezanda yatıyorum öğlen 2 gibi kalkıyorum acilen uyku düzenimizi oturtmamız lazım

hoşgeldin canım:80:

Valla o düzen ben de biraz zor oturur da neyse bakalım.
Ne uyuyasım ne uyanasım var valla.

Sen bir iyi ol diyet her zaman yapılır önemli olan sağlık.

Bir kaç gün bence olabildikçe rahat ayakkabılar giy, hoş farklı yapamazsın da.

evet öyle yapıcam mecburen

hee anladım canum uzakta kalmışsın sen iyi yapmışsın

İnşallah kaptanım faysalımm :118:

ohh süpper hadi bakalım, zaten senin nickin Siporcu olmalıymış maşallah sana
işe başlayınca da ortamın da iyi olur inşallah..

inş. canum saol ortimuu sporcu turta en iyi kötü adam gibi oldu bu spor ve turta

geçmiş olsun canım dikkat et rejim yapayım derken vitaminsiz kalma bu ara

kızlar ne dicem ya bu babetler icin sey duymustum gece buzluga atınca poşetle ertesi güb o sertlik gidiyormuş falan siz duydunuz mu öyle birşey ya

uuuu pek ıssızlaşmış yine burası :44: tüm akşam bol bol şekersiz kahve içtim, napim çalışırken tek ihtiyaç duyduğum şey, yemek aklıma bile gelmedi
umarım uyuyabilirim yaa
neyse hadi ben de kaçayım bari, iyi geceler 13. takımın form tutan güzel bayanlarıııııııııı
bu arada yurtta da 13 numarada kalıyorum, ne güzel tesadüf ama
13 kilo da versem tam süper olur

günaydın 13 .takım fıstıkları

hıımmm herkes uyuyor galiba

3 gün yoğurt ağırlıklı diyet yapmaya kara verdim ne olacak bakalım

günaydınlar kızlarr:86:

gunaydin canim senle benden baska kimsecik yok
bende gune bir bardak su ile basladim sonra kahvemi ictim
ins daha sonra bir yumurta salatalik,domates,maydonoz ve salatalikdan olusan sabah kahvaltimi yapip en az bir saat yuruyus yapmayi dusunuyorum..
azmettim gidecek bu kilolar

ahahaha ilahi kızzz hakketten ya ben anadolu lisesi okudum 1 yıl hazırlık full ing gördüm ama unuttuk yinede konuşuyozda pratik yapmak lazım dediğin gibi bulsam mı bende birileriniii hehehhe

çok geçmiş olsun tatlım inşşş en yakın zamanda düzelir kendini de toplarsın

herkeseee günaydın kızlar hayırlı sabahlarrr

kizlar az once diyet ve basari oykulerini okudum acaip motive oldum 40 kg verenler var. ben 10-15 kilo haydi haydi veririm ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…