sabahki motivasyon düşüklüğünden sonra menüm:
kahvaltıyı yazmıştım zaten.
öğle çorba
ara kahve-yeşil elma
akşam salata bi de 2 hurma yedim
bu akşam yürüyüş yapmicam. dinleneyim biraz. yarın yine aynı tempoda devammmm
nişandan sonra aileler devreye giriyo, farklı sorunlar konular oluyo, böylece birbirimizle uğraşmaya vakit kalmıyo. ayrıca ilişki resmileşince hatalara karşı daha toleranslı olunuyo. bazen diyorum da daha önce mi nişanlansaydık, belki bu kadar çok kavga etmezdik
canım inş senin için de herşey yoluna girer
hmm şimdi kapiiiş aradaki simit kahvaltı niyetine olmuş öyleyse
sabahki motivasyon düşüklüğünden sonra menüm:
kahvaltıyı yazmıştım zaten.
öğle çorba
ara kahve-yeşil elma
akşam salata bi de 2 hurma yedim
bu akşam yürüyüş yapmicam. dinleneyim biraz. yarın yine aynı tempoda devammmm
ya kızlar bende sınırlenınce yeme olayı var.yrn kılomu solemıcem çunku actım dolabı ne bulduysam yedımmm.of ya nefret edıorummmmmmmmmmmm..
sakin olmam lazım
motivasyon düşüklüğü niye canım ne kaçırmışım noldu???
kahveyle yeşil elma yakışıyor muuu?
ben yeşil elma çok seviyorum ama elma beni çok acıktırdığı için yemiyorum, kahveyle olunca acaba acıktırmama etkisi yapar mı ki?
hurma mmmm ramazan hurması mı trabzon hurması mı???
ya kızlar bende sınırlenınce yeme olayı var.yrn kılomu solemıcem çunku actım dolabı ne bulduysam yedımmm.of ya nefret edıorummmmmmmmmmmm..
sakin olmam lazım
......... HURMA1 TANESİ 15 KALORİ
Hurma pek çok vitamin ve mineral açısından zengin bir meyvedir. Bu meyvede yağ, kalsiyum, demir, sülfür, potasyum, fosfor, manganez, bakır ve magnezyumbulunur.Günde bir hurma tüketmek sağlığa iyi gelir. Hurma, Ramazan ayında oruç açmak için tercih edilir. Bu sayede hurma oruçtan sonra aşırı yemek yemeyi de önler. Çünkü tokluk hissi verir.
Protein içerir.
Protein, yağ ve karbonhidrat (üçünü bir arada) içeren tek meyvedir.
Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır.
Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder.
İçerdiği demir sayesinde, kansızlığa iyi gelir.
B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir.
Boğaz ağrısına, öksürüğe iyi gelir.
Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.
İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır.
Orucun hurma ile açılması halinde, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.
Sadece Ramazanda yemeyin, her zaman tüketin!
Diyette yenebilir demek. Bundan sonra günde 1-2 tane yerim artık
Ramazanda da korkmadan yiyebiliriz . zaten en çok dikkat etmemiz gereken ay ramazan ayı . verdiğimiz kiloları da almayalım bari
ya canım sabah bi kalktım 500 gr almışım, hem de kaçamak yapmadan.ondan moralim bozuldu.nedenini de pek anlamadım. hayır kaçamak yapsam da alsam
ooohhh diycem kendim ettim kendim buldumama anlamadım neyse artık.
kahve ile yeşil elmaya gelince ben bu ikiliye bayılıyorum. böyle bi kaçtane olmazsa olmaz ikilim var benimşeftali-süt, çilek-süt gibi. bir yerde okumuştum meyve yerken süt içmek yağ yakıyomuş. ama ne kadar doğru bilemiyorum. ama benim tercih nedenim şu. meyve tek başına acıktırabilir, onun yanında proteinalarak bu acıkmayı önlemek. ille süt olması da şart değil tabi, yoğurt peynir vs.. kahveyi de sütlü içiyorum.ve böylece 1 taşla iki kuş misali, hem kahve keyfimiyapıyorum hem meyveyi tek yememiş oluyorum. ama tabi herkesin damak zevi de farklı
hurma da ramazan hurması, arkadaşım getirdi, acımadım yedim wallaama kalorisini bilmiyorum. bi bakim en iyisi
......... HURMA1 TANESİ 15 KALORİ
Hurma pek çok vitamin ve mineral açısından zengin bir meyvedir. Bu meyvede yağ, kalsiyum, demir, sülfür, potasyum, fosfor, manganez, bakır ve magnezyumbulunur.Günde bir hurma tüketmek sağlığa iyi gelir. Hurma, Ramazan ayında oruç açmak için tercih edilir. Bu sayede hurma oruçtan sonra aşırı yemek yemeyi de önler. Çünkü tokluk hissi verir.
� Protein içerir.
� Protein, yağ ve karbonhidrat (üçünü bir arada) içeren tek meyvedir.
� Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır.
� Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder.
� İçerdiği demir sayesinde, kansızlığa iyi gelir.
� B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir.
� Boğaz ağrısına, öksürüğe iyi gelir.
� Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.
� İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır.
Orucun hurma ile açılması halinde, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.
Sadece Ramazan�da yemeyin, her zaman tüketin!
Diyette yenebilir demek. Bundan sonra günde 1-2 tane yerim artık
Ramazanda da korkmadan yiyebiliriz . zaten en çok dikkat etmemiz gereken ay ramazan ayı . verdiğimiz kiloları da almayalım bari
her sabah tartılıyor musun? bak doktorum demişti ki sık tartılmak stres hormonu salgılamaya neden olur, tartıda kilon daha yüksek çıkar. eğer sık tartılıyorsan o 500gr stres olabilir... o yüzden moralini bozmak yerine daha seyrek tartılmaya çalışabilirsin...
aynısını ben de duymuştum sanırım bir süre önce evet, süt veya yoğurtla meyve. yoğurdun içine elma, şeftali falan çok severim. hurmaya da bayılırımmmm! kaç kaloriymiş???
kızlar moralmen çökük durumdayımmmmmm köpeklerimden biri 15 yaşında kalp hastasıydı ztn yaşlılıktan dolayı kalp büyüyormuş köpeklerde 3 gündür bişi yemiyordu yürüyemez olmustu tüyleri dökülmeye basladı iice son üç gündür birden kötüleşti annem veterinere götürmüş bugun karaciger böbrek iflas etmiş çok iyi bakıldıgı için bu kadar uzun saglıklı yaşadı demişler tedaviye cevap vermezmişş acı çekmeye agrıları basladıgı anda uyutucaz demişşşşşşşşşşş(((((((((((((((((((((((((((( tamam yaslıydı biliyorum sonucta bizim kdr uzun ömrü olmıcaktı ama ne bilim adaletine edim bu dünyanın 30 günlüktü ben onu aldıgımda
taze biberiye alsam kaynatıp yaa demleyip içsem daha iyi olmazmı
evet tatlım en geç sabah saat 11 e kadaryrn sabahmı kılolarımızı solicez
oooooo hamarat bacımm benim maşşallah gııı çarşıya pazara da çıkmazsın sen artık herşey bahçedennn
Kızlar merhaba herkese.
Nasılsınız?
Sabah 9 gibi ancak uyudum kavga edeceğiz diye telefonda.
Sonra uyan tekrar konuş derken, sözde tatlıya bağladık da ben de öldüm ya.
İzin işinde de bir problem olabilir.
Haftaya da gelemezse tam olay olacak.
Dün ayrılalım dedik en son o kadar saat tartıştıktan sonra da, sonradan vazgeçtik.
Ama bir daha olursa bitirme kararı da aldık .:44::44:
Dolayısıyla ben yine bu saate kadar sudan başka birşey içmedim.
Regl dönemindeyim tartıldım.
64.5 çıktım.
Gece listeye yazayım ben yarın sabah ne olacağı belli olmaz uyanamazsam falan bu geçerli olsun.
Yapamam diyordum ama değerlendirdim evet onsuz olmaktansa kıskançlığı kaldırabilecek durumdayım.
Ve yanımdayken gayet iyi hiç problem yok, mesafenin de çok etkisi sanırım.
Bekle biraz ben gelince ne istersen yaparız diyor.
Problem değil bekliyorum zaten de bazen tartışmalar o kadar büyüyor ki anlatamam.
Herşey zehir oluyor, sevgi yetmiyor.
Denedim tabi denemem mi hiç?
Ama bakalım gelirse bir daha konuşsam mı ciddi ciddi diyorum.
Ne demem gerekiyor bilmiyorum da ama.
Evli değiliz ki.
Erkek arkadaşım.
Ben henüz okuyorum, o astsubay.
Doğuda görev yapıyor ..
benbu arada grubumuzda kimler dogum sonrasi kilolarini vermek icin burda..
1 ben
ıyı geceler
dıyetını ve sporunu cok begendım ...bu kdr kıloyu ne kdr zamanda verebıldın
Helloooooo ortimuuu... Napansınnn kaç gündür konuşamıyoruz, nası gidiyo eğitim? Valla eğitim falan var ama spor yine full devam maşallah sana
O ne kız? "Açaydım gollarımııııı getme deyeydim oğlumaaa "gibi olmuşş
Ya bu arada kaç gündür doğru düzgün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyorum cevap yazamadan bişey çıkıyo, kalkıyorum pc başından..
Kusuruma bakmayın, ne menü paylaşabildim ne yorum yazabıldim ne de adam akıllı diyetime devam edebildim..
Amcamın kızı evlendi dün, şehir dışında olan akrabalarımız gelmişti tabi yatılı olarak, eh benim de kızım için hepsi gelememişti, taksit taksit o misafirler geldiler bana, hergün misafir hergün hamur işi tatlı yap vs. e arada bende otlandım tabi..:78: sonuç, verdiğim 500 gramcıktı zaten cumadan pazartesiye, onu da geri aldım
Evet eleştirilerinizi bekliyorum canlarım
zengin koca bulaydın iyiydi :)) "su vereydi iyiydi" (bkm)
herkese merhaba,
bugün motivasyon sıfır bende. sabah kalkınca tartıda 500 gr birden aldığımı görünce nasıl şok oldum anlatamam.ya kaçamak da yapmadım ki anlamadım.
aslında regl zamanım geldi de geçiyo bile ama hiçbir belirti de yok. yani bu 500 gr. ona bağlayamadım. off ya buna rağmen kalktım gittim 1 saat yürüdüm.
1 tane form çayı içtim. yeşilçay bitti de
klasik kahvaltım : 1 yumurta, domates ,salatalık, azcık beyaz peynir, zeytin ve şekersiz çay. ve tabi su
kendimi çok yorgun hissediyorum ya offf
Yapamam diyordum ama değerlendirdim evet onsuz olmaktansa kıskançlığı kaldırabilecek durumdayım.
Ve yanımdayken gayet iyi hiç problem yok, mesafenin de çok etkisi sanırım.
Bekle biraz ben gelince ne istersen yaparız diyor.
Problem değil bekliyorum zaten de bazen tartışmalar o kadar büyüyor ki anlatamam.
Herşey zehir oluyor, sevgi yetmiyor.
Denedim tabi denemem mi hiç?
Ama bakalım gelirse bir daha konuşsam mı ciddi ciddi diyorum.
Ne demem gerekiyor bilmiyorum da ama.
Evli değiliz ki.
Erkek arkadaşım.
Ben henüz okuyorum, o astsubay.
Doğuda görev yapıyor ..
kızlar moralmen çökük durumdayımmmmmm köpeklerimden biri 15 yaşında kalp hastasıydı ztn yaşlılıktan dolayı kalp büyüyormuş köpeklerde 3 gündür bişi yemiyordu yürüyemez olmustu tüyleri dökülmeye basladı iice son üç gündür birden kötüleşti annem veterinere götürmüş bugun karaciger böbrek iflas etmiş çok iyi bakıldıgı için bu kadar uzun saglıklı yaşadı demişler tedaviye cevap vermezmişş acı çekmeye agrıları basladıgı anda uyutucaz demişşşşşşşşşşş(((((((((((((((((((((((((((( tamam yaslıydı biliyorum sonucta bizim kdr uzun ömrü olmıcaktı ama ne bilim adaletine edim bu dünyanın 30 günlüktü ben onu aldıgımda
evet ya sık tartılıyorum,ama elimde değil. azalttım ama günde 2-3 defa falan,yok ama bozmicam moralimi. tartı ne gösterirse göstersin ben diyete ve spora devam edecem.
bak tartııııı sana söylüyorum duyuyormusun :UMRUMDA BİLE DE-ĞİL-SİNNNNN
hurmanın kalorisi 15 miş. demek ki 1 yeşil elma yaklaşık 4 hurmaya bedel.
üzüntünü tahmin ediyorum canım
güçlü olmaya çalış, hayatta kaçamayacağımız şeylerle başetmeyi öğrenmek zorundayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?