Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

motivasyon düşüklüğü niye canım ne kaçırmışım noldu???

kahveyle yeşil elma yakışıyor muuu?
ben yeşil elma çok seviyorum ama elma beni çok acıktırdığı için yemiyorum, kahveyle olunca acaba acıktırmama etkisi yapar mı ki?

hurma mmmm ramazan hurması mı trabzon hurması mı???

Konuştuğumuzda nişandan sonra bile daha farklı olacağını, etraftakilerin bildiğini bildiği için kıskançlığın azalacağını falan da söylemişti ama o zaman da aileler çok girecek işin içine eee 2 yıl var en azından o yüzden o da erken diyoruz.

hmm şimdi kapiiiş aradaki simit kahvaltı niyetine olmuş öyleyse

Hmm öyle olmuş galibav
Kahvaltı yapmayı özledim ya erken kalkıp.

Yok o motivasyonu bozmak.
O kilolar verilecek ..
Hem regl dönemin yaklaşmış onunla alakası da olabilir.
Sen durma sakın ..

ya kızlar bende sınırlenınce yeme olayı var.yrn kılomu solemıcem çunku actım dolabı ne bulduysam yedımmm.of ya nefret edıorummmmmmmmmmmm..
sakin olmam lazım

ya kızlar bende sınırlenınce yeme olayı var.yrn kılomu solemıcem çunku actım dolabı ne bulduysam yedımmm.of ya nefret edıorummmmmmmmmmmm..
sakin olmam lazım

benim de sinirliyken değil de can sıkıntısı anında bunu yapma alışkanlığım var ama şu an kendimi durdurmak için çabalıyorum.
O an aklına başka şeyler getir, başka şeylerle ilgilen ama uzak dur dolaptan.
Yoksa bir de yediklerinin siniri olur.

ya canım sabah bi kalktım 500 gr almışım, hem de kaçamak yapmadan.ondan moralim bozuldu.nedenini de pek anlamadım. hayır kaçamak yapsam da alsam
ooohhh diycem kendim ettim kendim buldum ama anlamadım neyse artık.
kahve ile yeşil elmaya gelince ben bu ikiliye bayılıyorum. böyle bi kaçtane olmazsa olmaz ikilim var benim şeftali-süt, çilek-süt gibi. bir yerde okumuştum meyve yerken süt içmek yağ yakıyomuş. ama ne kadar doğru bilemiyorum. ama benim tercih nedenim şu. meyve tek başına acıktırabilir, onun yanında proteinalarak bu acıkmayı önlemek. ille süt olması da şart değil tabi, yoğurt peynir vs.. kahveyi de sütlü içiyorum.ve böylece 1 taşla iki kuş misali, hem kahve keyfimiyapıyorum hem meyveyi tek yememiş oluyorum. ama tabi herkesin damak zevi de farklı
hurma da ramazan hurması, arkadaşım getirdi, acımadım yedim walla ama kalorisini bilmiyorum. bi bakim en iyisi

sakin olmam lazım

aynen canım aynen sakin olman lazım! ben de stresliyken çok fena saldırıyorum yemeğe.
ama önemli olan bu durumumuzun farkında olmamız. bu sayede bizi tetikleyen şeyleri hayatımızdan çıkarabiliriz.
bazı şeyler sürekli seni sinirlendiriyordur, onlardan kurtul öncelikle, sinirlendirmelerini beklemeden.
böylece zaten sinirliyken bi de yemek yiyip daha fazla gerilmemiş olursun...

......... HURMA 1 TANESİ 15 KALORİ

Hurma pek çok vitamin ve mineral açısından zengin bir meyvedir. Bu meyvede yağ, kalsiyum, demir, sülfür, potasyum, fosfor, manganez, bakır ve magnezyumbulunur.Günde bir hurma tüketmek sağlığa iyi gelir. Hurma, Ramazan ayında oruç açmak için tercih edilir. Bu sayede hurma oruçtan sonra aşırı yemek yemeyi de önler. Çünkü tokluk hissi verir.

• Protein içerir.

• Protein, yağ ve karbonhidrat (üçünü bir arada) içeren tek meyvedir.

• Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır.

• Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder.

• İçerdiği demir sayesinde, kansızlığa iyi gelir.

• B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir.

• Boğaz ağrısına, öksürüğe iyi gelir.

• Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.

• İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır.

Orucun hurma ile açılması halinde, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.

Sadece Ramazan’da yemeyin, her zaman tüketin!

Diyette yenebilir demek. Bundan sonra günde 1-2 tane yerim artık
Ramazanda da korkmadan yiyebiliriz . zaten en çok dikkat etmemiz gereken ay ramazan ayı . verdiğimiz kiloları da almayalım bari

Ayrıca tatlı isteğini de azaltır ..

her sabah tartılıyor musun? bak doktorum demişti ki sık tartılmak stres hormonu salgılamaya neden olur, tartıda kilon daha yüksek çıkar. eğer sık tartılıyorsan o 500gr stres olabilir... o yüzden moralini bozmak yerine daha seyrek tartılmaya çalışabilirsin...

aynısını ben de duymuştum sanırım bir süre önce evet, süt veya yoğurtla meyve. yoğurdun içine elma, şeftali falan çok severim. hurmaya da bayılırımmmm! kaç kaloriymiş???

işte güzel post diye buna derim!

gerçi hurma buldum mu 1-2 taneyle bırakmak mümkün olur mu bilmiyorum ve şu an fena halde canım çekti :26:

kızlar moralmen çökük durumdayımmmmmm köpeklerimden biri 15 yaşında kalp hastasıydı ztn yaşlılıktan dolayı kalp büyüyormuş köpeklerde 3 gündür bişi yemiyordu yürüyemez olmustu tüyleri dökülmeye basladı iice son üç gündür birden kötüleşti annem veterinere götürmüş bugun karaciger böbrek iflas etmiş çok iyi bakıldıgı için bu kadar uzun saglıklı yaşadı demişler tedaviye cevap vermezmişş acı çekmeye agrıları basladıgı anda uyutucaz demişşşşşşşşşşş (((((((((((((((((((((((((((( tamam yaslıydı biliyorum sonucta bizim kdr uzun ömrü olmıcaktı ama ne bilim adaletine edim bu dünyanın 30 günlüktü ben onu aldıgımda

Son düzenleme:

evet ya sık tartılıyorum,ama elimde değil. azalttım ama günde 2-3 defa falan ,yok ama bozmicam moralimi. tartı ne gösterirse göstersin ben diyete ve spora devam edecem.
bak tartııııı sana söylüyorum duyuyormusun :UMRUMDA BİLE DE-ĞİL-SİNNNNN
hurmanın kalorisi 15 miş. demek ki 1 yeşil elma yaklaşık 4 hurmaya bedel.

çok üzüldüm yaa. zor tabi. insan alışıyo, ailenden biri oluyolar adeta. nasıl üzülmez insan. off çok üzüldüm şimdi.

taze biberiye alsam kaynatıp yaa demleyip içsem daha iyi olmazmı

aynı olur sanırım.. istersen bir netten bak cnm.. yanlış bilgi vermek istemem.

yrn sabahmı kılolarımızı solicez
evet tatlım en geç sabah saat 11 e kadar

oooooo hamarat bacımm benim maşşallah gııı çarşıya pazara da çıkmazsın sen artık herşey bahçedennn

aynen

canım öncelikle durumunuza üzüldüm.. hakkınızda hayırlısı.. ben 6 senelik evli 8 senelik birliktelik geçirmiş biri olarak söylüyorumki uzaklık çok ama çok zor.. ben daha eşimde 3 senedir bi çatı altındayım hep ayrıydık benim okul onun iş derken farklı şehirlerde yaşadık uzun zaman.. zor çok zor.

canım ne olursa olsun sen insansın, taş değilsin etten kemikten yaratıldın ve en önemlisi kalbin var.. kıskançlığı ne kadar taşıyabilirim desende bi yerde o yük çok ağır gelir ya altında ezilmeye razı olursun yada o yükü sırtından atarsın.. kıskançlık hastalıktır. hani derlerya insan sevdiğini kıskanır. evet kıskanır sakınır ama boğucu olduğu zaman o bi hastalığa dönüşür.. ii şeylerinizi ve olumsuz şeylerinizi biriktir ikisinide bi kenara koy ağır gelen taraf hangisi bir bak. ve biz yeni tanıştık seninle ama sürekli bi sıkıntı içindesiniz. uzaklık en büyük etken tabi ama bu minik olaylar sizi yıpratır aranızdaki ipe bir bıçak darbesi atar ve her sorunda ip biraz daha incelir o ip koptuğunda sen çok kanarsın yanarsın.. üzülmeni asla istemem..

doğunun neresinde?

bu arada grubumuzda kimler dogum sonrasi kilolarini vermek icin burda..
1 ben
ben

Son düzenleme:
ıyı geceler
dıyetını ve sporunu cok begendım ...bu kdr kıloyu ne kdr zamanda verebıldın

tşk ederim canım işte temmuz 9da 2 ay olacak. bakalım geri kalanı nasıl vercem asıl zor olan kısma geçtim

napim ortimu bugun gene saat 9 a kdr çalıştık ya sonra eve gel bilmemne derken saat 11 oldu iş yerinde de internete giremiyorum sadece şube prıgramları var onları kullanabiliyoruz ondan da karşılaşamıyorukk

zengin koca bulaydın iyiydi :)) "su vereydi iyiydi" (bkm)

hehe

arada öyle şişkinlik vs olur canım hergün tartılmamak lazım o yüzden hem moralinde bozulmaz

benim eski erkek arkadaşlarımdan 2 side astsubaydı biri sürekli ıraga gidip gelirdi 3 ay yoktu digeriyle beraberkende dogu görevi yeni çıkmıştı vs vs ama ikisiylede aramızdaki uzaklık nedeniyle çıkan sorunlar uzak oldugumuz için o sorunları halledemememizden kaynaklı ayrılık oldu. moralini bozmak istemem ama asker sevgilisi olmak zor hele asker eşi olmak çok zor birde rütbesi yüksekse adamın yüzünü göremiyorsun zaten ordan oraya sürüklendigin cabası. bir de üstlerinden fırça yedilermi (astsubaylar rütbelilerin en alt seviyesi olduklarından genelde fırça yerler ) yok denetleme zamanı hep sinirli olurlar hıncını senden alırlar vs vs ayyyyy birdahamı töbe dedim yani.

üzüntünü tahmin ediyorum canım
güçlü olmaya çalış, hayatta kaçamayacağımız şeylerle başetmeyi öğrenmek zorundayız...

evet işte böyle!
ama birazcık da azaltsan tartılmayı, yavaş yavaş bak! günde 1, sonra iki günde 1, üç günde 1...
çünkü tartıda gördüğün değişiklik gerçek kilondaki bi değişiklik değil ki...
her yemekten sonra tartılırsan yediğin şeyin ağırlığını görürsün tartıda. ama gerçek kilon aslında o yediğin şey sindirildikten sonraki kilondur.
allah korusun bulimia gibi hastalıklara da o yanılgı sebep oluyor...
tabi sen daha iyi bilirsin ama bence hem rahatlarsın birazcık kafan rahat olur...

benim de bugun kü menüm şölee canlarum ya akşam 8e 9a kdr işte oldugum için birde çok erken kalktıgım için gün içinde acaip bir yemek düzenim oldu ondan saatleriyle yazıcam

sabah 7:30 : peynirli 1 yumurtalı omlet + 2 dilim ekmek
ara 9:30 : 4 - 5 tane erik
10:30 : 1 tane üçü bir arada

12:30 : 2 kaşık makarna + izmir köfte + mercimek çorbası
14:30 : 1 tane kazandibi

kazandibini yedikten sonra da yemek yemedim kızlar sadece
2 saat aralıklarla toplamda 6 tane erik 3 tane kuru kayısı ve 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe ve 1 bardak yeşil çay içtim bu kdr :s

spor olarak da : 30 dk bisiklet
dumbell sopa mekik + minder çalışması
yürüyüş : 30 dk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…