Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok üzüldüm cnm.. dünyanın adaletide kanunuda böyle. birileri yaşarken yada doğarken birileri can veriyor..
tahmin ediyorum evladını kaybetmiş gibi olur insan minikten alıyosun elinle besliyosun...
bana düşmez ama sıkıntıya sokma kendini, "adaletine etme bu dünyanın" iyi şeyler olurken kötü şeylerde olur bu dünyada. iyi bişey olduğunda nasıl şükr etmeyi biliyosak kötü olduğundada şükr etmeliyiz. çünkü İyi sadece bir tanedir.. ama kötü bir tane değildir.. herzaman kötünün daha kötüsü vardır. daha kötü ne olabilirki dersen dünyada okadar çok dertler var ki canım.. üzme kendini dicem ama yersiz olucak.. sadece sabır diliyorum sana. biliyorum çok zor ama dirayetli olmalısın.

Bugün çok mu kuru beslenmişsin bana mı öyle geliyor.
Su gayet iyi.
Yeşil çay içilmiş.
Kaçamak da yok hoş ..
evet canim bugun oyle oldu menude yapamadim ne bulduysam yedim az az
git gite daha aziyla doymaya basladim
valla canim benimde canim bugun spor yapmak istemedim bosver bizde yarin telafi ederiz
paylasimin icin tskler canim
aslinda hergun 1 tane yemek lazim hem tatli ihtiyacimizida giderir..
canim benim cok uzuldum inanbende kopek besledim sevgisi bambaska ama biliyorsun omurleri fazla degil acilari cok buyuk

saol cnm malesef öyle ama işte insan ister istemez üzülüyor gözümün önünde öyle ben bişi yapamıyorum vs

canim siz yapabileceginizi layigiyla yapmisiniz icin ferah tut kopegin sizinle 15 yil cok mutlu yasadi heveslenip kopek alip bir sure sonra terkediyorlar acimadan onlarin ne kadar duygusal hassas olduklarini umursamadan. en azindan 15 sahip cikip sicak bir yuvada mutlu yasamasini saglamisiniz

hadi bakalim taze anne verelim kilolari citir anne olalim seninle

Peki ayrıyken olan sorunlar aynı evde olunca azalıyor mu? Ya da bitiyor mu?

Yüksekova tarafında.
Üzülüyorum sürekli bir sıkıntı bir problem gerçekten yoruyor.
Ama br sene aynı yerdeydik o zaman durum çok farklıydı.
Sürekli görüştüğümüzde hiç böyle problemler yoktu.

Cidden askeriye başlı başına bir sorun.
Ama işi çok fazla taşımıyor en azından yanımdayken.
o bir sene de yanıma gelirken herşeyi bırakırdı işe dair ama işte o uzaklık yaratması yok mu o berbat ..

canım her insanın evinde de arasındada sorun vardır.. sorun yok herşey dörtdörlük mükemmel diyen insana inanmam ben.. ozamanki sorunlarla şimdi elbet bir değil. ama benim eşim sorunu uzatmazdı bazen ben uzatmazdım bazen o.. bir ilişkide biri deliyse öbürü akıllı olacak biri üste çıkarken diğer alttan alıcak yoksa yürümez.. bunları göze alabiliyorsa bi insan birlikteliğe başlar, yoksa ne olur; ufak bi sorunda ayrılalım, boşanalım olur. sorumluluktur bu.. nasıl çocuk sahibi olmak başkasının çocuğunu sevmek kadar kolay değilse buda öyle. insanlar büyüdükçe meseleler sorumluluk ister. herşey herzaman laylaylom olmaz ki sen daha iyi biliyorsundr. sıkıntılarınızı uzatmadan çözmüyosunuz yani benim gördüğüm o mesele uzadıkça uzuyor ee buda senin düşüncelerini yansıyo ve uçuruma gidiyosun.. yıpratma kendini çok fazla cnm.. asker karısı olmak çok zor sevgilisi olmak çok zor.. sürekli orda burda göreve gidince günlerce gelme yok. benim hemen yan komşumun kocası uzman burda adam bi gidio 20 gün yok karısı tek evde çocuğuyla.. bunların sorumluluğunu alabileceksen yoluna devam etmelisin.. yoksa ilerde üzülürsün. herşey öyle kolay değil.. hele evlilik çok zor.

Oyyyyy canım yaa.. Çok üzüldüm ortimuu, Allah sabır versinn..
Benim hiç köpeğim olmadı ama çok severim köpekleri, abim işyerinin köpeğini getiriyodu bazen boxer cinsi, ilk getirdiğinde 30 günlüktü, bebekmiş gibi bağlanmıştım 2 günde, gidince o kadar üzüldüm ki, sonra ara ara haftasonları getirdi abim onu, gece bile az uyuyodum daha fazla zaman geçiriyim diye.. 1,5 yaşına geldiğinde bigün işyerinin orda sokakta belediye zehirlemiş.. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam, bildiğin yas tutmuştum bi süre..

15 yıl seninle yaşamış ne kadar bağlandığını tahmin bile edemem.. Söylemesi kolay ama çok üzülmemeye çalış, en azından diğerlerinin aksine siz ona 15 yıl güzel bi yaşam verdiniz..

Biliyorum bu konularda tamamen haklısın çok büyük bir sorumluluk.
Yeri gelecek göreve gidecek günlerce olmayacak.
Bu sorunları büyütmemek lazım da benim sayemde bu kadar büyümüyor yoksa neler olurdu hayal bile edemiyorum.
Aslında özledikçe çok hassaslaşıyoruz.
O özlem azalınca normal insanlar olup çıkıyoruz ama onu geçirmek işte.
Olmazsa bu sene ben olabildikçe gideyim diyorum hoş zor izin verir oraya gitmeme ama böyle de çok zor ki başka çaresi yok ..

** 13 .TAKIM 212. ETAP ** Etap 6.cisi
neyneyse ( / / /%)
_ferdici_ ( / / / %)
roseking35 ( / / / %)
ozlemmtekinn ( / / / %)
elmaliturta ( /// %)
neslivicdan ( / / / %)
chika ( / / / %)
dryrgp(///%)
eski_bir_masal ( 65.3 /64.5/0.8/1.22% )

Kızlar geçen haftadan alıntıladım.
Kimler eklenecek bir bilgim yok ama kendi kilomu da yazdım yarın ne olur ne olmaz ..

eline sağlık cnm.. rekor bende inşallah

Son düzenleme:
Ya kızlar gecen hafta kaptan yoktu ya hani biz yaptık listeyi, takım içi sıralama yapılmadı sanki, yoksa ben mi hatırlamıyorum
Belki de 1. olmuşumdur da haberim yoktur

dediğin gibi şükretmek lazım genede

en azından vicdanım rahat ben ona cocugum gibi baktım 15 sene küçükken uyusun diye dizimde sallardım o kadar yani ben bir yere gitsem üzülür ağlardı ben gelene kadar odamın kapısında beklerdi vs vs. zaten bugune kadar hiçbir hastalıgı olmadı olan herşey de yaşlılıktan oldu çoğu köpek 6 7 yaşında kanser olup tedavi görüyor benimki 15 yaşında sadece kalp var oda yaşlılıktan hepsinde oluyormuş. ama şimdi onu böyle yürüyemez tüyleri dökülürken vs vs görmek çok kötü yaw elimden bişi gelmiyor en azından durumunu biliyorum acı çekmicek ama bir daha hayatta köpek almam

Sana da iyi geceler turtam..

Herkese iyi geceler kızlar Conan'ı izliyim diye bekliyorum ama cnbc-e'deki film bitmek bilmedi bugün. yatıyorum bende..

incir reçeli die bir sinema filmi vardı bilenler vardır onu izliordum dalmaışım. çıkıyorum. hayırlı geceler..

gunaydin fistiklar
cok mutluyum coook gozlerime inanamadimdefalarca tartildim
evet ben artik 61.9 kg""dayim
benide listeye eklemeyi unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…