Olur mu ya ?
o hasta olunca ne yapacağız diye kıvranıyorduk.
Alerjisi varmış yavrumun ..
Nerede çalıştınız ben kaçırdım mı?
Hadi yat dinlen havadisleri sonra alırız.
01.07.2011 msj sayımı
eski_bir_masal : 19
_ferdici_ :19
hamutran :12
elisya :8 :81:
serena :7 :81:
dryrgp :7 :81:
sakaleynmaster :7 :81:
elmaliturta :6 :81:
kedican :6 :81:
ozlemmtekinn :5 :81:
neyneyse :4 :84:evde deildi
chika :4 :84:
roseking35 :3 :84:
neslivicdan :1 evde deil
maviyesil1999 :1
Kimsecikler yokken ben bu aksamki rezil menümü yazıp gaçhayım
Ara
2 erik
4 kiraz
Akşam
1 tabak mantı(ama yoğurt ve tereyağlı sos dökmedim )
2-3 yk salata
1 porsiyon sütlü irmik tatlısı
Spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/
canım 16 kilo
diyete başladığımda 48 beden sıkıyordu
şimdi 44 beden oluyor.
herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim!
sizin gününüz güzel geçmiştir umarım arkidişler...
Selam kızlaaaaaaaaaar napansınız bugun aksama kadar calıstık o kadar yorgunum ki geçmişe bile bakamıcam birazdan yatarım büyük ihtimalle beni affedin bugünlüüüüüükkkk ölüyorum yorgunluktan birde geldim üstüne alışveriş yap evle ugraş pooooooooooofffffffffffffffffffffff
Canım eline sağlık.. Ben yine kötü örnek oldum yaww.. :96:bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum.. inşallah düzelir katılımım bu hafta.
Ben genelde tv.de ilgimi çeken bişey olduğunda yürüyorum koşu bandında, zaman çabuk geçiyo öyle.. yada müzik klip falan açıyorum pc.den yada ipod.dan.. yoksa yürünmüyo o bi saat 10 saat gibi geliyo insana..
Tebrik ederim elif.. İnşallah darısı başımaaaaaa.. Allah önce 44leri sonra 38leri tekrar giymeyi nasip etsin.. Çatıdaki hurçlar tekrar dolaba insin yarabbiiiiii
Canım takma kafana, bazen herşey böyle üstüste gelir insanı sinir eder. Yarın bişicikler kalmaz inşallah
Ortimuuu, çok ihmal ediyosun beni bu aralar, bayilazaaaim şimdi, ağliyazaaim moree
Çok yorulmuşsun geçmiş olsun canım..
Canım takma kafana, bazen herşey böyle üstüste gelir insanı sinir eder. Yarın bişicikler kalmaz inşallah
ne güzel kilo vermişsin cnm yaa 3 ayda 16 kilo bravo... bende 13 kilo versem ah ah...Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.
düzeldiğine sevindim cnm bazen herşey üstüste ters gidiyo... para parayı çekiyo gibi bişiy...herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim!
12 tanemiSadece kuşa değil tüylü herşeye alerjisi var..
şaşırmış hatta anlamamıştık ilk başta ..
Bir ara 12 tane kuş vardı evimizde, 2 büyük akvaryum falan ..
Babam hayvanlara bayılır ama burada olmuyor tabi pek ..
Ama ne güzel gerçekten öyle evde cıvıl cıvıl falan ..
benim de bugun kü menüm şöyle :
sabah : yagsız kaşarlı tost
ara : yarım bardak 3ü 1 arada
öğlen : yarım börek (kare börek) + yarım kase yayla çorbası + salata
ara : 5 tane kayısı
Akşam : 1 tabak bulgur pilavı + az yogurt
ara : 3 tane mavi yeşil light kepekli çikolatalı püskevit + 1 yarım yaglı sütle nescafe
spor olarak da : 1,5 saat bisiklet
sopa + dumbell + mekik
25 dk yürüyüş
Ara
2 erik
4 kiraz
Akşam
2-3 yk salata
Spor olarak da koşu bandında yarım saat yürüdüm.. 250 kalori yaktım.. Gönül isterdi ki 1 saat yürüyeyim ama çok feci canım sıkılıyor benim koşu bandında yaa :/
Slm ben geldim nasılsınız kızlar,çoktandır yazamıyorum çünkü artık evde net yok.
şimdi anneme geldim ama diyete devam geçen çarşamba 3. Ayımı bitirdim.
29.03.2011:90
29.06.2011.74
hatırlayan varmı bilmem bir kot eteğim vardı,koşu bandının önüne asmıştım,artık bana oluyor hatta biraz bol gibi.
Sizler nasılsınız.
Ben de yediklerimi yazayım.
Sabah:
- metabolizma hızlandırıcı macunum.
-1 fincak sek kahve
Öğle:
- 4 kaşık semiz otu yemeği
- 2 kaşık yoğurt
ara:
- yarım bardak meyve suyu
Akşam:
- karpuz.
Ara
2 erik
4 kiraz
Akşam
2-3 yk salata
herkese selam!
canım senin bu durumun aklıma Murphy Kanunları'nı getirdi
her insanın vardır böyle talihsiz günleri, umarım herşey yoluna girer yada girmiştir
Bugünkü Mönömmm;
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak meyve suyu
Ara yok
öğlen yok
1 fincan türk kahvesi şekersiz
akşam (saat 5te)
4 adet boşnak mantısı (kayınvalidemdeydim,o yapmıştı öğlen de yememiştim nasılsa, yiyim dedim :78:)
saat 7 gibi 1 fincan daha türk kahvesi
şimdi 1 tane sade soda
ooohhh afiyet olsun
bugün mantı günümüydü yaa elisya da mantı yemiş de
bak şimdi canım çekti yaaa
menü çok güzel, 5 de yediğin içinde o mantı zarar vermez
yaa niye rezil diyosun harika işte! burda önüne mantı gelip de yok dicek kimse var mıdır sence?
tereyağı ben zaten hiç dökmem mantıya ve hiçbir yemeğe ama yoğurt ve salçalı sos da ister mantı yani... ay şimdi olsaydı... of!
bu sırada yağsız yoğurt kullanabilirsin biraz daha masum en azından.
bu sırada yağsız yoğurt ve süt kullanan veya hiç sevmeyen var mı arkadaşlar? ben öyle bir alıştım ki tam yağlı süt içemiyorum, hele süzme yoğurtlar öyle ağır geliyor ki!
yaklaşık 4 senedir falan hep yağsız süt ve yoğurt alıyoruz... siz nasıl süt ve yoğurt kullanıyorsunuz?
ayy evet bi biz kalmışız yani hayret bişey! hamutran gel yarın da biz mantı yiyelim bende kayseri'li geni de var açıaçıveririz mantıcıkları
ne güzel kilo vermişsin cnm yaa 3 ayda 16 kilo bravo... bende 13 kilo versem ah ah...
düzeldiğine sevindim cnm bazen herşey üstüste ters gidiyo... para parayı çekiyo gibi bişiy...terslik tersliği çekiyo...
12 tanemi
benim bi tane var evde... adını çiço koydum küçükken babam bana çiço derdi... kuşada öğrettim çiço diyo başka bişiy demiyo... sanırım normal ötmeyi unuttu.. çiço diye ötüyo...şuan bile söylüyo..
sporun her zamanki gibi süper cnm...
sek kahveciiiiii güzeliiiiii:80:
menün harika, tabi tatile az kaldı,
işi sıkı tutuyoruzzz hımm tebriklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?