Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende sudan diye düşündüm cnm... içme suyu alıyoruz şimdi.

aynen cnm tatile gitmeyenlerle birlikte takılırız vakit buldukça istanbula gidene kadar 7 li rakamları görmem lazım.. ablam'a süprüz yapmam lazım

çoook geçmiş olsun cnm sanada... kış geçti hastalanmadım yaz geldi hastayız

merhabalar kızlar,
yetişecek ütülerim vardı onları hallettim. yarın yolcuyum inşallah. haftaya salı gününe kadar yokum. bu aralar hep üst üste geldi, böyle oldu. bu duruma geleceğini bilsem izin alırdım.
şimdiye kadar liste işini gayet güzel yaptınız. bu hafta da yapabileceğinizi düşünüyorum. bu hafta listeye kedican ve serena eklenebilir. elisya için geçmişi okumam lazım. ne kadar paylaşım yaptı bilmiyorum.
şimdi geçmişi okuyayaım. neslivicdan tatile gidecekti sanırım, onu izinli yazalım. gitmeden size taslak listeyi bırakacağım.
masalcım, sen bu hafta izne ayrılıyor musun? erkek arkadaşının gelme durumu noldu?

selam kızlar...

bugün tıpkı pazar gibi geliyor bana nedense.

canım hiçbirşey yemek istemiyor bugün, demin ceviz yedim, parçalanmıştı ama yaklaşık 1 tane.

havadan mı böyle oldum nolduysam...

herkesin keyfi yerinde mi?
serena nasıl oldun bugün daha iyi misin?

Sana da kuzuna da geçmiş olsun canım..
Ben de dünden beri çok halsizim ya, parmağımı kıpırdatamıyorum..

annene üzüldüm canım, Allah şifasını versin. Allah yardımcınız olsun.

kutluyorum hepinizi canım, 1. olmuş takım.
seni de ayrıca kutluyorum, bu hafta güzel kilo vermişsin. maşallah tü tü tü.

Neyneysecim eskisi kadar göstermiyor sopasını yumuşadı yumuşadı
Duymasın ..
Aslında son zamanlarda menülerde cidden kaçamak yok o yüzden ama bugün olmuş elisyanın
Kızdık ona da ..
duydum
sopayı göstercem zaten, ben yokken "mantı günü" bile ilan edilmiş.

sınavın sonucu belli oldu mu?
gerçekten çok ters gitmiş her şey ama geçmiş gitmiş.

ee bizahmet kız bence de

anam yine bana kimse kızmamış beni bi tek rabia paklar anladım ben.... nerdesin rabişim kimse bana dur demiyo......
1 hafta sonra burdayım inşallah, bol bol kızacağım kaçamak yapanlara

tamam canım, seni izinli yazalım.
iyi tatiller diliyorum.

ayy yavrum yanmış
pek çaresi yok. kalan kısımları da yakabilirsin ancak. ya da bronzlaştırıcı kremle falan beyazlıkları kapat, belki faydası olur.

starbucks'da listeye yazmıyorlar ama en küçük boydan (tall) bir küçük boy daha var, short. en içilebilir boyu o benim için...
o boyu biliyorum. oğluma sıcak çikolatayı o boy alıyoruz.

Kızlar iyi akşamlar.
Ben artık izine çıkayım ..
3 hafta yokum.
Kendinize iyi bakın, bol kilo vermeler ..
görüşmek üzere hilalcim.
çok güzel vakit geçirirsin inşallah.

geçmiş olsun şekercim, hastaymışsın.
eline sağlık, hastalığa rağmen listeyi ihmal etmemişsin.
file76 interneti bağlanana kadar katılır mı bilmiyorum.
yağmurcini'ni de ekleyelim.

Günaydın 13. takım...
neyneysecim görmüyorum seni ne zamandır buralara mısın...
hekese iyi haftalar diliyorum...
merhabalar maicim.
ben 3 haftadır nerdeyim bi bilsem
şehirdışına çıkmalar üst üste geldi canım.

çok çok geçmiş olsun deryacım.
şebeke suyuyla ilgili bir sıkıntıdır belki de.

rabiada buralarda nasılsın canım?
kayıplardayım canım
normalde burda olmam lazım ama bu aralar üst üste şehirdışına çıktım.
hoşgeldin sen de.
neler yapıyorsun?

vovv bu ne hızzz erkenden maşallahhh

şükür kavuşturana rabişşş maibeyaz seni soruyoo:) merak etmiş heral nasılsın bakalımm

ay canım benim, artık geçmişle ilgili görmem gerekenleri sen bana hatırlatıyorsun

biz almanyaya gidiyoruz, frankfurt, berlin vs gezicez inşallah.
ayın 12'sinde döneceğim inşallah. seninle denk gelemiyeceğiz bir süre daha sanırım.
ben de sizi çok özledim canım. bir yanım boşlukta gibi oluyor böyle

gunaydin kizlar
su saat oldu daha bir sey yemedim
hastayim galiba dunden beri bir kirginlik vardi ustumde zaten..
neyse soyle bir gecmise bakayim gelirim birazdan
geçmiş olsun canım.

ay tatlım benim. suları soğuk mu içtin? niye böyle hasta oldun?

bütün bu durum sana eklediğim kuralalrı okumamış olmandan kaynaklanıor canım, son kez ekliyorum. bu sefer teyit bekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

çok geçmiş olsun!
sudan mı olmuş nasıl olabilir ki? suyumuzu da mı kirlettiler lanet olasıcalar?!

oğluşun iyileşmiş, sen de bir an önce toparlanırsın canım acil şifalar diliyorum

1 kilo da serumdandır ödem gibi bişeydir atarsın hemen merak etme. peki şimdi su içemiyor musunuz napıcaksınız hava da çok sıcak?!

kızlar, mesaj sayma listemizin son hali. ilgili tarihlerde meşgul olanlar şimdiden takımdan başka bir arkadaşla değiş tokuş yapabilirler.

4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35
11 temmuz – 12 temmuz : kedican
13 temmuz – 14 temmuz : hamutran
15 temmuz – 16 temmuz : chika
18 temmuz – 19 temmuz : elmaliturta
20 temmuz – 21 temmuz : sakaleynmaster
22 temmuz – 23 temmuz : dryrgp

geçmiş olsun!

kızlar 13. takıma nazar mı değdi n'oldu böyle herkes hasta? dün gece benim de gözlerim baya sulandı, burnum aktı hapşurdum falan, sabah da devam etti ama şimdi geçti...
dikkat edin hava sıcak diyip buzlu suları içmeyin arkidişler!

** 13 .TAKIM 214. ETAP **

_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
roseking35 ( 66.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika ( 96.9 / / / %)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)

kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 795.8 / / / %)

ferdicim gördüğüm kadarıyla 2 haftadır listeyi sen yapıyorsun. eline sağlık canım.
şimdi yukardaki liste bu cumanın taslağı. bu taslakla ilgili önemli 1-2 konu var:

- kedican ve serena 2 haftadır deneme süresindeler. bu da demek oluyor ki 8 temmuz günü bildirdikleri kiloya göre verdikleri kiloyu bulucaz ve çıkan rakamı 2'ye bölücez. çünkü 2 haftadır o kiloyu verdiler.
örnek vermek gerekirse:

kedican ( 84 / 80 / 2.0 / 2.38%)
kedican 4 kg vermişti ama biz onu ikiye böldük. yüzdeyi de 2*100 / 84 formülüyle bulduk.

şimdi bu durum toplam satırını da etkileyecek. toplam satırında verilen kiloları tek tek toplayacağız. yani tüm üyelerin geçen haftaki toplamından bu haftaki toplamını çıkarmayacağız. verilen veyahut alınan kiloları kendi içinde ayrıca toplayacağız ve yüzdeyi yine bildiğimiz şekilde hesaplıycaz.

- geri dönmek üzere ayrılan arkadaşları toplam satırına eklemiyoruz.

şimdilik bu kadar. sorular olursa akşam yanıtlamaya çalışayım.

- bu arada yukardaki taslağı rengiyle mengiyle bu haliyle almak için bu mesajı alıntı yapın, oradan kopyala yapıştır yapın.

Son düzenleme:

neyneysecim çok heyecanlandım şimdi
yalnız ben 4 kilo vermedim ki =( iki haftada toplam 2 kilo gitmiş oldu. geldiğimde 84,5'du kilom, son kilo bildiriminde 82,5 olduğumu yazmıştım...
bir yanlışlık olmasın sonra.
tabi "allah söyletti" diyelim 4. kilonun gittiğini de bir an evvel görelim!

geçen haftaki kilonu not aldım, biliyorum canım. bn misal verdim, verdiğim misalde de iyi bir rakam seçtim bakarsın gerçekten Allah söyletmiştir ve bu cuma süper bir rakam görürsün.
tabi bunun için öncelikle o aralarda atıştırdığımız kola ve cipsi ortadan kaldırıyoruz. kaptanı oraya getirmiyoruz.

Son düzenleme:

vay canına kaptan gerçekten sıkı takipte! :26:
evet evet zaten bi iki gündür canım hiçbişey istemiyor...

ama akşama salata balık var namnamnam

geçmiş olsun canım.
parmağını 3 kere kıpırdarttın sanırım

hee, bir kıpırdamış pir kıpırdamış.. net çekmiodu da hep hata veriyodu bende yeniliyodum sayfayı, hepsinde de göndermiş meğer
Madem gönderiyon niye haber vermiyon dimi ama (evet diyet ve sıcaklar sağolsun, internetle de kavga etmeye başladım )

Vayyyy işte 2 haftadır eksik olan enerji buymuş.. Kaptan 2 hafta işi var diye az girdi hepimiz böreklere kolalara cipslere saldırdık
Gelir gelmez de gösterdi sopasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…