sanada gunaydin canimah yavrum kiyamam hastami olmus sebeke suyundan olmasin canim sakin! sende hastalandigina gore ilk aklima sudan olmasi geldi:26:
neyse bununla gecmis olsun..
o 1 kilo kilo degildir canim serumdan sonra su toplamisindir. bulabilirsen isirgan sayi ic canim
sanada gunaydin canim
sagol canim tsk ederimbugun dunden daha kotuyum sanki
neyse tek iyi tarafi istahim hic yok zorla bir seyler yiyorumki metebolizmam yavaslamasin:2:
sanada iyi tatiller bak sakin tatilde kacirayim kilo alayim deme olurmu
bende bu yil tatile gidemiyorum canim
ama kendime teselli veriyorum bebisim ufak henuz 3 aylik belki gitsem hastalanir felan allah korusun
neyse bizde seninle burda takilirizhem veririz kilolari ne guzel citir anne oluruz tatille giden arkadaslar donuste bizi gorunce sasirirlar fenami
çoook geçmiş olsun cnm sanada... kış geçti hastalanmadım yaz geldi hastayızayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yokuyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa
kızlar günaydın..
iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.
oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?
annene üzüldüm canım, Allah şifasını versin. Allah yardımcınız olsun.selam kızlar nasılsınızz
dunden berı baya moralım bozuktu.gecede uyumadım zaten.bebekte uyutmadı..cok gec uyuduk..kızımı bıle kursa yollayamamısım .her neyse kızlar kılomu tartamadım cunku benım tartıyı komsuma vermıstım tartılsın dıye ama onda kalmıs vede o da koyune gıtmıs 2gun sonra geelecek.
yazdıklarınızı okudum..kutlarım kızlar bırıncı olmussunuz bende kılo verdım bılıorm ama ne kdr oldugunu kesın bılmedıgım ıcın yazmak ıstemedım.yuzde etkılenmesın dıye..her
neyse kızlar keyfım cok bozuk annem kanser hastası ve gun gectıkce kotuye gıdıyor ve elımden bırsey gelmıor
kutluyorum hepinizi canım, 1. olmuş takım.hoşgeldin rabişim nasılsın bakalımm msj sayımında şuan itibariyle bi sorun yok şimdilik:) yeni dü<zenlenmeyi yaparsın inşş olumsuz bi durum yok şükür :) haftanın 1.si oldukkk
tünaydın cnm keyiflerrrin düzeldiğine sevindim sorunlar halledildi sanırım?
duydumNeyneysecim eskisi kadar göstermiyor sopasını yumuşadı yumuşadı
Duymasın ..
Aslında son zamanlarda menülerde cidden kaçamak yok o yüzden ama bugün olmuş elisyanın
Kızdık ona da ..
sınavın sonucu belli oldu mu?herkese selam!
bugün gerçekten berbat bi gündü benim için herşey olabilecek en ters şekilde gitti... sabah sınava az kalsın yetişemiyordum, giderken miğdem çok pis ağrıyordu eczaneden ilaç alayım dedim, eczane tadilattaymış alamadım, sınava gittim bir baktım kalemimin arkasındaki kapak yok kalem çalışmıyor, neyse sınavdan eve geldim önce annemle sonra sevgilimle kavga ettim, sonra tuhaf kötü tesadüfler falan oldu kısacası berbat bi gün geçirdim!
sizin gününüz güzel geçmiştir umarım arkidişler...
ee bizahmet kız bence dekızlar ben umutsuz vaka oldum bugünde rejime dönemedim... kilo aldığımım hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum... az önce eşimle koca bi laysi hüplettik...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyebilirsiniz ama rejimi bi kere bozunca geri dönmem çok zor oluyo... o ilham her zaman gelmiyo...
böyle yedikten sonrada pişman oluyorum... bunların hepsi kendime bugün....
siz bana kızmıyonuz ben kendime kızıyım dedim....:86:
1 hafta sonra burdayım inşallah, bol bol kızacağım kaçamak yapanlaraanam yine bana kimse kızmamış beni bi tek rabia paklar anladım ben.... nerdesin rabişim kimse bana dur demiyo......
tamam canım, seni izinli yazalım.merabalar bu hafta tatile çıkıyorum rabia internette giremem büyük ihtimalle haftaya pazartesiye kadar izin alabilirmiyim
bugünde hazırlıklarla uğraşırım bana da süpriz oldu tatil işi diyetime devam etmeye çalışacam ama zor bilirsiniz tatide
ayy yavrum yanmışkızlaaaar amele yanıgına önerisi olan varmıbisiklet sürerken yarım kollu tshirt giymiştim ben sabah sabah günesin bu kdr yakcanı ne biliyim kollarımın üst kısmı yanmamıs ya solaryumamı girsem acaba yada haftaya yanan kısımlara güneş kremi sürerim yanmayana sürsmem açarım onlarıda yaklarım ayy ben ne bedevi turtayım ya
o boyu biliyorum. oğluma sıcak çikolatayı o boy alıyoruz.starbucks'da listeye yazmıyorlar ama en küçük boydan (tall) bir küçük boy daha var, short. en içilebilir boyu o benim için...
görüşmek üzere hilalcim.Kızlar iyi akşamlar.
Ben artık izine çıkayım ..
3 hafta yokum.
Kendinize iyi bakın, bol kilo vermeler ..
geçmiş olsun şekercim, hastaymışsın.eski_bir_masal : 19
kedican :15
hamutran :11
_ferdici_ :9
serena :8
chika :6
elisya :6
ozlemmtekinn :6
sakaleynmaster :2
elmaliturta :4
neyneyse :1
dryrgp :0
roseking35 :0
neslivicdan :0 evde deil
maviyesil1999 :0
sanırım son liste böyle
file76 da geldi ama onunkinide eklim yinede
file76: 7
rabişşş listeye eklenmeyen var mı acepp bi bakarsın ablacım
kızlar herkese iyi gecelerrr öpüldünüz ben kaçarrr çok yorgunum hastayımöpüyorum hepiniziiiiii
merhabalar maicim.Günaydın 13. takım...
neyneysecim görmüyorum seni ne zamandır buralara mısın...
hekese iyi haftalar diliyorum...
çok çok geçmiş olsun deryacım.kızlar günaydın..
iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.
oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?
kayıplardayım canımrabiada buralarda nasılsın canım?
vovv bu ne hızzz erkenden maşallahhh
şükür kavuşturana rabişşş maibeyaz seni soruyoo:) merak etmiş heral nasılsın bakalımm
biz almanyaya gidiyoruz, frankfurt, berlin vs gezicez inşallah.günaydın kızlarrrr......
nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...
tatile gidecek arkadaşlar nerlere gidiyo bi fikir verccek olan var mı???
neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...
deryayla selena hasta olmuş çooookkkk geçmiş olsun...
bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...
geçmiş olsun canım.gunaydin kizlar
su saat oldu daha bir sey yemedim
hastayim galiba dunden beri bir kirginlik vardi ustumde zaten..
neyse soyle bir gecmise bakayim gelirim birazdan
ay tatlım benim. suları soğuk mu içtin? niye böyle hasta oldun?ayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yokuyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa
bütün bu durum sana eklediğim kuralalrı okumamış olmandan kaynaklanıor canım, son kez ekliyorum. bu sefer teyit bekliyorum:Selamm ben geldimlistede yokum neyse haftaya girerim insallah ama ask olsun size de hic soylemiyosunuz "deneme surecindesin" diye bana 13. Takima bekleriz denildiginde direkt alindim sanmistim neyse haftaya daha da fazla kilo veririm oyle girerim listeye insallah, gerci denemeyi gectim mi onu da bilmiyorum neyse bugunku menumu yazayim hemen
Bakin artik kacamak yok.. Uslu duruyorum alin beni de takima, denemeyin artik
kızlar günaydın..
kızlar günaydın..
kızlar günaydın..
ayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yokuyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa
geçmiş olsun canım.Sana da kuzuna da geçmiş olsun canım..
Ben de dünden beri çok halsizim ya, parmağımı kıpırdatamıyorum..
** 13 .TAKIM 214. ETAP **
_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
roseking35 ( 66.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika ( 96.9 / / / %)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 795.8 / / / %)
ferdicim gördüğüm kadarıyla 2 haftadır listeyi sen yapıyorsun. eline sağlık canım.
şimdi yukardaki liste bu cumanın taslağı. bu taslakla ilgili önemli 1-2 konu var:
- kedican ve serena 2 haftadır deneme süresindeler. bu da demek oluyor ki 8 temmuz günü bildirdikleri kiloya göre verdikleri kiloyu bulucaz ve çıkan rakamı 2'ye bölücez. çünkü 2 haftadır o kiloyu verdiler.
örnek vermek gerekirse:
kedican ( 84 / 80 / 2.0 / 2.38%)
kedican 4 kg vermişti ama biz onu ikiye böldük. yüzdeyi de 2*100 / 84 formülüyle bulduk.
şimdi bu durum toplam satırını da etkileyecek. toplam satırında verilen kiloları tek tek toplayacağız. yani tüm üyelerin geçen haftaki toplamından bu haftaki toplamını çıkarmayacağız. verilen veyahut alınan kiloları kendi içinde ayrıca toplayacağız ve yüzdeyi yine bildiğimiz şekilde hesaplıycaz.
- geri dönmek üzere ayrılan arkadaşları toplam satırına eklemiyoruz.
şimdilik bu kadar. sorular olursa akşam yanıtlamaya çalışayım.
- bu arada yukardaki taslağı rengiyle mengiyle bu haliyle almak için bu mesajı alıntı yapın, oradan kopyala yapıştır yapın.
neyneysecim çok heyecanlandım şimdi
yalnız ben 4 kilo vermedim ki =( iki haftada toplam 2 kilo gitmiş oldu. geldiğimde 84,5'du kilom, son kilo bildiriminde 82,5 olduğumu yazmıştım...
bir yanlışlık olmasın sonra.
tabi "allah söyletti" diyelim 4. kilonun gittiğini de bir an evvel görelim!
geçen haftaki kilonu not aldım, biliyorum canım. bn misal verdim, verdiğim misalde de iyi bir rakam seçtimbakarsın gerçekten Allah söyletmiştir ve bu cuma süper bir rakam görürsün.
tabi bunun için öncelikle o aralarda atıştırdığımız kola ve cipsi ortadan kaldırıyoruz. kaptanı oraya getirmiyoruz.
elbette sıkı takiptevay canına kaptan gerçekten sıkı takipte! :26:
evet evet zaten bi iki gündür canım hiçbişey istemiyor...
ama akşama salata balık var namnamnam
geçmiş olsun canım.
parmağını 3 kere kıpırdarttın sanırım
geçen haftaki kilonu not aldım, biliyorum canım. bn misal verdim, verdiğim misalde de iyi bir rakam seçtimbakarsın gerçekten Allah söyletmiştir ve bu cuma süper bir rakam görürsün.
tabi bunun için öncelikle o aralarda atıştırdığımız kola ve cipsi ortadan kaldırıyoruz. kaptanı oraya getirmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?