tünaydınnn cnm hehe yımırta deme kızgunaydin fistiklar
nasilsiniz bakalim
gune her zmanki gibi ilik limonlu bir bardak su ile basladim..
1 fincan sekersiz kahvemi ictim
her gun hergun haslanmis yumurta baymisti
degisiklik yaptim 4 y.k musli 1 kase az yogurtla yedim
gun icinde evde olursam ara ara ugrarim iyi bakin kendinize
günaydın kızlar...
evde tek başıma cnm kahvaltı etmek bile istemiyor.... yok mu bana kahvaltıya gelcek biri....
canım bizde seni çok özledik eksikliğin gerçekten çok hissediliyor..... internet sorunun ne zaman çözülcek.... yada çözülcek mi... sensiz olmuyor bak söyliyim .... bu arada evine dönmene çok sevindim... nasıl özlemişlerdir şimdi seni....13. takıma selam ve sevgilerimi sunarım
Nasılsınız? Rabia abla? Özlem abla derya abla diğerleri napıyorsunuz? çok özledim sizi yaa
ben geldim çok şükür ama maalesef internet bağlantısı kıtlığı yüzünden böyle binde bir yazacağım..Türkiye'ye geldim gözüm döndü yaa
Annem yapmadığı yemek tatlı kalmamış babam da habire sen bunu severdin şunu sevrdin diye basıyo ağzıma
Ama iyi haberlerim de var.Tartıma kavuştum çok şükür.Onu da alıp köye gidecem yakın zamanda.hele oryantasyon dönemi geçsin zayıflamaya devam.
en son 2 gün önce tartıldım 73.5 kilo çıktım.O kadar yememe rağmenAnnem havaalannda gördü sen kilo mu verdin ya dedi babam da öyle dedi yok ya dedim bi veremedim doğru dürüst dedim.babam vermişsin yollarken böyle değildin dedi öyle işte durumlar.
sizler neler yapıyorsunuz çok özledim sizi.haaaa günlük tutmaya oryantasyon döneminde başlamadım ya.onları yazarsam uvv çok fena olur.defterimi aldım.her yediğimi saatiyle yazcam aynen konuştuğumuz gibi.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm Allah'a emanetsiniz ha !
13. takıma selam ve sevgilerimi sunarım
Nasılsınız? Rabia abla? Özlem abla derya abla diğerleri napıyorsunuz? çok özledim sizi yaa
ben geldim çok şükür ama maalesef internet bağlantısı kıtlığı yüzünden böyle binde bir yazacağım..Türkiye'ye geldim gözüm döndü yaa
Annem yapmadığı yemek tatlı kalmamış babam da habire sen bunu severdin şunu sevrdin diye basıyo ağzıma
Ama iyi haberlerim de var.Tartıma kavuştum çok şükür.Onu da alıp köye gidecem yakın zamanda.hele oryantasyon dönemi geçsin zayıflamaya devam.
en son 2 gün önce tartıldım 73.5 kilo çıktım.O kadar yememe rağmenAnnem havaalannda gördü sen kilo mu verdin ya dedi babam da öyle dedi yok ya dedim bi veremedim doğru dürüst dedim.babam vermişsin yollarken böyle değildin dedi öyle işte durumlar.
sizler neler yapıyorsunuz çok özledim sizi.haaaa günlük tutmaya oryantasyon döneminde başlamadım ya.onları yazarsam uvv çok fena olur.defterimi aldım.her yediğimi saatiyle yazcam aynen konuştuğumuz gibi.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm Allah'a emanetsiniz ha !
kilo wermedm aldım hatta canmmm :2: 45 günün kaldı gelio hayırlısıyla sen ne yaptın en son küstünüz ne oldu barıstınız mısağol canım yaklaşık bugünden itibaren 1 ay yokum ferdiciye yazıcamda görmezse falan sende hatırlatırmısın canım benim izinli olduğumu
he he he ay allahım ya hiç farkında değildim meğersem salamamışım
hoşgeldin tatlım nasılsın neler yapıyorsun kaç kilo verdin ayrıldığından beri nişanlın nasıl geldimi askerden
fazla acıkmıs gördm seniayyyyyyyyyyy panpişleriiiiiiiiiiiimbu ne kimse kalmamış topicte normalde akşam girdiğimde 5 6 7 8 9 sayfa atlamış olmanız lazımdı şimdi dedim acaba internetimde mi bir sorun var ama gördüğüm kadarıyla sorun bende değil sizde
bugün saat 9'a kadaan çalıştık ayaklarım nasıl agrıyor anlatamam zaten ayakkabızedeydim dünden malum bugün daha beter oldum kalkıp banyo yapmaya bile takaatim yok yahuuzaten bugün az daha geç kalıyordum saat 6:30 da uyandım bes dk uyiyim dedim bir kalktım saat 7:30
benim de bugün kü menüm :
sabah : yarım simit
ara : yarım bardak 3'ü 1 arada
öğlen : mercimek çorbası + pilav + az zeytinyaglı fasulye + salata
ara : karpuz
2 saat sona: yarım simit + az mercimek çorbası
1 saat sona : 1 tane kuru kayısı
yarım saat önce de : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe + 1 salatalık + az peynir + 3 tane kiraz + az haydari
spor olarak da : mekik + dumbell + sopa + 30 dk yürüyüş
ah ahhhhhhhhhhhhhh keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeinşallah cnm düzelirim.. çok korkuyorum. en ufak bişeyde motivasyonum bozulcak die korkuyorum aslnda. böle toparlak olmak istemiorumbi gün o tartıda 7 rakamını görmek nasip olcak mı acaba 7 nin yanında 9 olsun razıyım
bu biberiye ne ise yarıo kız bende aleevet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyoroğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece
13. takıma selam ve sevgilerimi sunarım
günaydın 13. takımın fıstıkları!
1 saat falan oldu uyanalı, annem "kahvaltı hazır" diyince kalktım. hep böyle yapıyor ama, hazır dediği domatesleri çıkarmış yıkamış, kanepe yapmış ızgaraya yerleştirmiş "hazır" diyor
yumurtalı peynirli kanepe, domatis, 4 zeytin yedim bu sabah. normalde 3 zeytin yerim ama 3 tanesini tabağa koyduktan sonra baktım bir tane de zeytin kabının kapağında kalmış üzülmesin diye onu da aldım
hepinizi öptüm şekerler!
ya canım sen bugünü 2 kere mi yaşadınKizlar merhaba.. Ben ani bi kararla bursa'ya geldim giremedim nete menu falan paylasamadim bu yuzden, paylasimda bulunamadim kusuruma baakmayin lutfen az yaziyosun demeyin banaa:)) Yarin donuyorum zaten.. Elimden geldigince yediklerime dikkat etmeye calisiyorum fazla olmasa da cumaya yine biraz daha zayiflamis olurum bence.. Yani insallah.. Neyse dun aksami ve bugunku yediklerimi yazayim hemen
dun aksam;
1 porsiyon kanat
1 cola
sabah
1 peynirli sigara boregi
sekersiz
ogle
1 bardak sikma portakal suyu
neyse herkese iyi aksamlar, kendinize iyi bakin:))lah.. Neyse dun aksami ve bugunku yediklerimi yazayim hemen
dun aksam;
1 porsiyon kanat
1 cola
sabah
1 peynirli sigara boregi
sekersiz cay
ogle
1 bardak sikma portakal suyu
neyse herkese iyi aksamlar, kendinize iyi bakin:))
05.07.2011 msj sayımııı
dryrgp : 10
ferdici : 9
ozlemmtekinn :7
hamutran : 7
elmaliturta : 6
kedican :4
serena :3
elisya :3
sakaleynmaster :2
yagmurcini3 :2
roseking35 :2 izinli
chika :1
neslivicdan :1izinli
file76: 0
eski_bir_masal_ :0 izinli
maviyesil1999 :0
selam kızlar...
bugün öğleden sonra hasta gibi bişey oldum, bütün gün kitap okudum bilgisayara bile bakamadım başım hem ağrıyor hem dönüyordu...
bir ara uyudum falan 1-2 saat...
herkesin keyfi yerinde mi bu akşam?
ahh cnm kaç gündür hastaydım kusma bulantı derken hiç bir şey yiyemez durumdayım.. ondan böyle oldu. yoksa düzenli yiyorum.
kız sen bana kızdın mı
tmm canım bugün itibariyle izinli yazıyorum
hoşgeldin cnm nasılsın tatilin nasıl gidiyo çok salma kız kendini sonra zor toplarıkkkiyi tatillerr cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?