Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese iyi geceler canlarım... çıkıyorum ben.. yarın sabah erken çıkıcam evden. halam beni ve eltimi yemeğe çağırdı. akşama kadar anca gelirim. halamların evi çok uzak çünkü. hoşçakalın öpüldünüz

günaydınnn kızlarrrrrr nasnız bakıyorumda kimseciklerr yok kahvaltı yaptım şimdi evi temizlicem ondan sonrada leslie belki yaparım ya da 2 göbecik atarımm öptüm sizleriii

gunaydin fistiklar
nasilsiniz bakalim
gune her zmanki gibi ilik limonlu bir bardak su ile basladim..
1 fincan sekersiz kahvemi ictim
her gun hergun haslanmis yumurta baymisti
degisiklik yaptim 4 y.k musli 1 kase az yogurtla yedim
gun icinde evde olursam ara ara ugrarim iyi bakin kendinize

günaydın kızlar...
evde tek başıma cnm kahvaltı etmek bile istemiyor.... yok mu bana kahvaltıya gelcek biri....

tünaydınnn cnm hehe yımırta deme kız iyi yapmışın afiyet olsun
günaydın kızlar...
evde tek başıma cnm kahvaltı etmek bile istemiyor.... yok mu bana kahvaltıya gelcek biri....

tünaydın cnmm ben gelebilirmmmm ama sana bişi kalmazzzz

günaydın 13. takımın fıstıkları!

1 saat falan oldu uyanalı, annem "kahvaltı hazır" diyince kalktım. hep böyle yapıyor ama, hazır dediği domatesleri çıkarmış yıkamış, kanepe yapmış ızgaraya yerleştirmiş "hazır" diyor

yumurtalı peynirli kanepe, domatis, 4 zeytin yedim bu sabah. normalde 3 zeytin yerim ama 3 tanesini tabağa koyduktan sonra baktım bir tane de zeytin kabının kapağında kalmış üzülmesin diye onu da aldım

hepinizi öptüm şekerler!

13. takıma selam ve sevgilerimi sunarım

Nasılsınız? Rabia abla? Özlem abla derya abla diğerleri napıyorsunuz? çok özledim sizi yaa

ben geldim çok şükür ama maalesef internet bağlantısı kıtlığı yüzünden böyle binde bir yazacağım..Türkiye'ye geldim gözüm döndü yaa

Annem yapmadığı yemek tatlı kalmamış babam da habire sen bunu severdin şunu sevrdin diye basıyo ağzıma

Ama iyi haberlerim de var.Tartıma kavuştum çok şükür.Onu da alıp köye gidecem yakın zamanda.hele oryantasyon dönemi geçsin zayıflamaya devam.

en son 2 gün önce tartıldım 73.5 kilo çıktım.O kadar yememe rağmen Annem havaalannda gördü sen kilo mu verdin ya dedi babam da öyle dedi yok ya dedim bi veremedim doğru dürüst dedim.babam vermişsin yollarken böyle değildin dedi öyle işte durumlar.

sizler neler yapıyorsunuz çok özledim sizi.haaaa günlük tutmaya oryantasyon döneminde başlamadım ya.onları yazarsam uvv çok fena olur.defterimi aldım.her yediğimi saatiyle yazcam aynen konuştuğumuz gibi. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm Allah'a emanetsiniz ha !

Kizlar merhaba.. Ben ani bi kararla bursa'ya geldim giremedim nete menu falan paylasamadim bu yuzden, paylasimda bulunamadim kusuruma baakmayin lutfen az yaziyosun demeyin banaa:)) Yarin donuyorum zaten.. Elimden geldigince yediklerime dikkat etmeye calisiyorum fazla olmasa da cumaya yine biraz daha zayiflamis olurum bence.. Yani insallah.. Neyse dun aksami ve bugunku yediklerimi yazayim hemen

dun aksam;
1 porsiyon kanat
1 cola

sabah
1 peynirli sigara boregi
sekersiz

ogle
1 bardak sikma portakal suyu

neyse herkese iyi aksamlar, kendinize iyi bakin:))lah.. Neyse dun aksami ve bugunku yediklerimi yazayim hemen

dun aksam;
1 porsiyon kanat
1 cola

sabah
1 peynirli sigara boregi
sekersiz cay

ogle
1 bardak sikma portakal suyu

neyse herkese iyi aksamlar, kendinize iyi bakin:))

Son düzenleme:
canım bizde seni çok özledik eksikliğin gerçekten çok hissediliyor..... internet sorunun ne zaman çözülcek.... yada çözülcek mi... sensiz olmuyor bak söyliyim .... bu arada evine dönmene çok sevindim... nasıl özlemişlerdir şimdi seni....

Son düzenleme:

hoşgeldin canım nasılsın ailene ve evinewde kavuşvuşsunnn bilirim o ağzına basmalarııı sen yinede fazla kaçırmamaya bakk öptüm canımm

05.07.2011 msj sayımııı

dryrgp : 10
ferdici : 9
ozlemmtekinn :7
hamutran : 7
elmaliturta : 6
kedican :4
serena :3
elisya :3
sakaleynmaster :2
yagmurcini3 :2
roseking35 :2 izinli
chika :1
neslivicdan :1izinli
file76: 0
eski_bir_masal_ :0 izinli
maviyesil1999 :0

selam kızlar...

bugün öğleden sonra hasta gibi bişey oldum, bütün gün kitap okudum bilgisayara bile bakamadım başım hem ağrıyor hem dönüyordu...
bir ara uyudum falan 1-2 saat...

herkesin keyfi yerinde mi bu akşam?

kilo wermedm aldım hatta canmmm :2: 45 günün kaldı gelio hayırlısıyla sen ne yaptın en son küstünüz ne oldu barıstınız mı
fazla acıkmıs gördm seni
ah ahhhhhhhhhhhhhh keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyor oğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece
bu biberiye ne ise yarıo kız bende ale

sen de allaha emanetsn bebekk hosgeldninn watanınaa cok yeme bakk bende tartı aldım kendmee hayırlı olsunn cnmmm

tek bırakmamakla çok iyi yapmışsın kedican ben de olsam onu kardeşlerinden ayırmazdım afiyetcikler olsunnnn

ya canım sen bugünü 2 kere mi yaşadın
Yarın Aslında Dündü (Groundhog Day) diye bir film vardı, bu mesaj onu aklıma getirdi
bu arada menün güzel, sigara böreğini de sabah yediğin için sorun değil bence :81:

foruma kimsecikler uğramıyor bunuda bu sayımla görmüş olduk
ah ah nerde o eski günlerrrrrrrr (sanki çok eskiymişim gibi )

keyfimiz nasıl yerinde olsun, baksana forum da yalnızları oynuyoruz.
biz takıma katıldıktan sonra paylaşım azaldı, ya sanırım biz takıma ağır geldik

ahh cnm kaç gündür hastaydım kusma bulantı derken hiç bir şey yiyemez durumdayım.. ondan böyle oldu. yoksa düzenli yiyorum.

kız sen bana kızdın mı

aaaaa niye kızayım kısss nerden çıktı şimdi kızabilirmiyim canım hiç hepinizi ayrı ayrı seviyorum yazdığımın sonuna gülücük koymayınca kızmış gib geldi herhalde oysaki çok güldüm tatlım bu arada sen nasıl oldun hastalık durumun daha iyisin inşallah

tmm canım bugün itibariyle izinli yazıyorum

hoşgeldin cnm nasılsın tatilin nasıl gidiyo çok salma kız kendini sonra zor toplarıkkk iyi tatillerr cnmm

sağol canım

eveeeeeet gelelim bugünkü menümeeeee

bugün arkadaşımın doğum günü vardı, piknik düzenledik.sabah kahvaltısı hazırladık,böylece diyetim bozulmadı. klasik kahvaltılıklar vardı : domates, salatalık, peynir,salam, sucuk, marul, reçel,ekmek, meyve suyu, çay.hepsinden az az yedim ama.zaten sonrasında top oynadık, çarşı gezdik vs. hareketli bir gündü işte.ara olarak kahve içtim.akşam eve gelince de 1 yeşil elma yedim ve kahve içtim. sonra çıktım 1 saat de yürüyüş yaptım.gelince form çayımı içtim. tabi su içmeyi ihmal etmedim. günü bir şekilde kurtarmaya çalıştım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…