Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yediklerim

kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates

akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola

iyi geceler kızlar yurdun lanet olası interneti yine gitti giremedik yine
hoşgeldin iyi geceler cnm.
yediklerim

kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates

akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola

afiyet olsun... kola hiç yakışmamış öğlen neden yemedin cnm..

hoşgeldin iyi geceler cnm.

afiyet olsun... kola hiç yakışmamış öğlen neden yemedin cnm..

hoşbulduk sağol canım

kola uzun zamandır içmiyordum ama inanılmaz canım istedi ya

ben nedense hiç acıkmıyorum kahvaltıdan sonra hiç birşey yemiyorum bir kaç gündür bugün bu acıkmış halim yani neden böyle oldu bilmiyorum ama böyle de kalsın isterim aslında

Kız ben kitapları analtmaya bayılırım deme öyle şeyler söyleyiveririm heyecanı gider ..
Nerelerindesin sen ?

canım ben daha kızın üniye yeni basladıgında tanıstıgı siirlestigi cocuk varya ordayım dayanmadım ortadan sondan biraz okudum ondan biliyorum evlilik olayını vs

günaydın kızlarrr... nabersiniz bende gece 2 de yattım sabah da 8 45 te kalktım. hafta içi bu kadar az uyumaya dayanamıyorum haftasonu noluyosa kendikendiime uyandım. uyusana şöle 12 lere kadar..

ayy bacum sen gene iyisin ben hergün gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum aksam 9 a kadar calısıyorum ölüyoruuuuuum uleeeen

az kaldı kız hayallerimize sadece biraz daha gayret .. bu arada sen kaçla başlamıştın diyete

pes etmek yok kızlarrrrrrrrr!!!!! elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur 60:

ayy zerrrrrrrroosuz hayat cok gözel ben de bir ara hergün hem tatlı ihtiyacımı gideriyor hem de tokluk hissi veriyor diye içiyordum ama simdi içmiyorum ancak hafta sonu bir bardak kendime izin veriyorum ki onuda canım istemiyor 2 haftadır ltrlelik zero dolapta duruyor normalde coktan bitmisti ama dokunmadım bile

Son düzenleme:

ohhhhhhh nasıl canım istedi şimdüü evde yemek yemeyeli o kadar uzun zaman oldu kiiiii

Ve ben bu sabah tartı da öyle bir rakam gördüm ki ..
Böyle kaldım.
Mutlu oldum.
Ama süpriz olsunn ..

çokk merakk etiim şimcüüüüüüüüüüükkk

diyoruz kızım sanaaaaaa fıstıkkkkkk gibisin diye ayy bence sende iltifat duymak içüün masus soruyorsun deryaa artık şüpheleniyorum senden yani bilemiyorum

benim de kavusssmiyiiiiiiii ama üstüm nerdeyse 36 olduu canım düsersin merak etme

yok cnm aksine ltbnin kalıbı daha kücüktür diye biliyorum tebrikk ederimmmmm

evet baktırmakta fayda var bende kansızlık var mesela yeteri kadar beslenemedigimden. o yüzden kan ilacı verdi dakkkktırr her sabah iciyorum bildigin demir gibi tadı var alırkende özellikle sordum dedim kilo aldırıyomu yoksa içmem doktorda sasırdı demiştir uçmuş bu

tskk ederimm datluuuuuuum evet kızım ya hep burcumuz yüzünden yoksa biz hic ayygırrr gibi yermiyizz yanii

Güle güle canım
Allah yarın ki ilk iş gününde , işlerini kolaylaştırsın,zorlaştırmasın.Dilinin bağını çzsün, kalbine inşirah versin :))

ayy bacum ne kaa güzel dua ediyorsun bana da et yaa

melekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.

evet kesinlikle torba ötesi olursun yaa balon balon bildigin balon olursun

ya kızlar eklediğim resimleri sileyim dedim.. ama yetkim yok ((( nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun..

silinmiyor canım yaww ama zaten baya eski sayfalarda kaldı bir sorun olcanı sanmıyorum yaa

yediklerim

kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates

akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola

içmeeee kız kolaaaaa

canlarım bende yatıyorum hayırlı geceler dilerim... Allah rahatlık versin.

iyi geceler canıııııııııım

kızlarrr çok yoruldum gece gece iyi spor yapmış oldum valla... halıları kaldırdık eşyaları ortaya çektik bu arada evdeki dağınıklığı topladım 3 posta çamaşır yıkadım astım...daha başlangıç 2 gün böyle olcak...:26: yorgunluktanda uykum çatladı... bende size bakıyım dedim ama kimseler kalmamış......

Son düzenleme:

hayırdır canım bahar temizliği mi?

yediklerim

kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates

akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola

Afiyet olsunn ..
Kola hiç gitmemiş.
Cuma günü aynı kiloyu görmeyeceğiz değil mi?

ayy dayanamamış
Sonunu da oku da tam olsun.

Çok güzel sonuçlar çook
Yarını sabırsızlıkla bekliyorumm ..

Ohh iyi olmuş ...
Yorulmuşsundur ama mis gibi olmuştur ev.
Bu arada sen neler yiyorsun bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…