özel msj attım cnm.. inş dikkate alır.. kendi resmim sadece olsa çokta mühim değil ama başkalarıda var ya istemiyorum olmasını..
hoşgeldin iyi geceler cnm.iyi geceler kızlar yurdun lanet olası interneti yine gitti giremedik yine
yediklerim
kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates
akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola
hoşgeldin iyi geceler cnm.
afiyet olsun... kola hiç yakışmamışöğlen neden yemedin cnm..
canlarım bende yatıyorum hayırlı geceler dilerim... Allah rahatlık versin.
Kız ben kitapları analtmaya bayılırım deme öyle şeyler söyleyiveririm heyecanı gider ..
Nerelerindesin sen ?
günaydın kızlarrr... nabersiniz bende gece 2 de yattım sabah da 8 45 te kalktım. hafta içi bu kadar az uyumaya dayanamıyorum haftasonu noluyosa kendikendiime uyandım. uyusana şöle 12 lere kadar..
az kaldı kız hayallerimize sadece biraz daha gayret .. bu arada sen kaçla başlamıştın diyete
kahvaltımı yazıp kaçayım hemen. ya ben bi başıma işlerimi yetiştiremiyorum ya o kadar ıvır zıvır meşguliyetim var ki. sıkılmamak için iş çıkarıyom kendime sanırım takı filan yapıyorum bazen.
kahvaltım yağsız kıymayı kavurdum soğan maydonozla üstünede 1 yumurta kırdım. yanındada bergamotlu yeşilçay içtim 1 fincan. öğle yemeğimi yeyip dışarı çıkarım sanırım öğle yemeğimde tabiki tavuk..tavuğu fırın poşetinde yapacam. yanında da mutlaka içecek bişey. yemek sırasında su içmeye alışmam lazım hem duraklatıyor hemde tokluk hissi veriyor.ama tokluk hissi veren en çok bence kola zero ama oda sağlıklı değil işte
kahvaltımı yazıp kaçayım hemen. ya ben bi başıma işlerimi yetiştiremiyorum ya o kadar ıvır zıvır meşguliyetim var ki. sıkılmamak için iş çıkarıyom kendime sanırım takı filan yapıyorum bazen.
kahvaltım yağsız kıymayı kavurdum soğan maydonozla üstünede 1 yumurta kırdım. yanındada bergamotlu yeşilçay içtim 1 fincan. öğle yemeğimi yeyip dışarı çıkarım sanırım öğle yemeğimde tabiki tavuk..tavuğu fırın poşetinde yapacam. yanında da mutlaka içecek bişey. yemek sırasında su içmeye alışmam lazım hem duraklatıyor hemde tokluk hissi veriyor.ama tokluk hissi veren en çok bence kola zero ama oda sağlıklı değil işte
Ve ben bu sabah tartı da öyle bir rakam gördüm ki ..
Böyle kaldım.
Mutlu oldum.
Ama süpriz olsunn ..
canlarım selamlar dün yoktum çünkü modemim bozuktu nedeni ise oğlumun modeme su dökmesiydi
evi aradım taradım eski modemleri buldum.. bu sabah kurdum.. eşimle dışarda alışverişteydik falan filan derken demin geldim eve beni takımdan atmayın diye ilk işim foruma girmek oldu
bu arada üst kısmın bedeni 38 (ne giydiysem oldu)
alt kısım tam 42 sıkmadan oluyor.. nasıl mutluyum size anltamammmmm
deerya gelmişşş. . özledik kuzu yaaa. bitti mi şimdi düğünler vs .artık hep burdasın demi. ya 38 nasıl oluyo ya bende istiyorum benim üstte altta 44, 42 dar oluyor. yapın nasıl kemiklimisin? mesela baş paramağınla orta parmağını diğer elinin bileğine tuttuğunda parmakalrın kavuşuyor mu?benim kavuşmuyor parmaklarım. bazen diyorum ne kadar zayıflasamda 40 ın altına düşemezmişim gibi geliyor kemikten dolayı.
ben geldimmmmm...
Napıyosunuz kızlar nasılısınız ???
Ben iyiyim çok şükür dün akşam hiç gitmek istemedim ama gittim çok eğlenceli geçti,
Tüm gençler 9 kişiydik çok eğlendik gelmedik kaldık bizde,
Doğal olarak yazamadım size de,
Sabahta kalktık sabah dediğim öğlendiii...
Ama azcıkkk yedim herşeyden valla,
Bugünde akşamüstü annemle alışverişe çıktık kendime 2 kot aldım kızlar ya 40 aldım yaaaaabedenleri nasıl oldu anlamadım ki ben istedim 42 44,
Bi geldi giydim, çuvall gibi 40 kadar indim oldu şaşırdım kaldım ltb nin kalıbı büyük sanırım,
neyse geldim yemek yedm size geldimmm...
Özledim valla ya,
Dukan alcaktım unuttum geldim,
Gülçin ne yicez yarın ya ????
Ee iyi gelmiştir sen de bunalmıştır.
Sevindim güzel zaman geçirmene.
O gelen kıyafetler için de bakar mısınızz bunun bir beden küçüğü var mı demeye bayılıyorum
Şimdilik bir şey almıyorum nasıl olsa bolaracak diye ama ilk gittiğimde 40 isteyeceğim önce
Sonra küçülte küçülte
Genel bir tetkik yaptırayım dedim, o kadar diyet falan yapıyoruz bir hormon veya vitamin eksikliği var mı öğreneyim de ona göre davranayım dedim.
süper olmuşsun turtacım yaa.....resimlerinin çıktısını alıp duvarıma asasım geldi motivasyon için o derece....
bak bende akrep burcuyum bendede basen prob lemi var.... hep bu burç yüzündenmiş yani... benim hiç suçum yokmuş...
hallolamasına sevindim cnm...
seferihisardaydık cnm gecede orda bi otelde kaldık... çok iyi geldi... yalnız bi sorun var dinlenemeden hiç bi sürü işe girişçez şimdi.... pazartesi ve salı eve doğalgaz döşencek... komple kalorifer peteği faan yapılcak birazdan halıları koltukları falan kenara çekçez.... yeni geldik dinlenip öyle yapalım dedik... yarın ve salı benim mesaj sayımım var ama gecce gelip yaparım mutlaka.... ama gündüz giremeyebilirim cnm....
Güle güle canım
Allah yarın ki ilk iş gününde , işlerini kolaylaştırsın,zorlaştırmasın.Dilinin bağını çzsün, kalbine inşirah versin :))
melekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.
sağol cnm benim :))
bilmiyordum cnm ciğerin faydasını.. hiç duymadım.
ya kızlar eklediğim resimleri sileyim dedim.. ama yetkim yok((( nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun..
yediklerim
kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates
akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola
canlarım bende yatıyorum hayırlı geceler dilerim... Allah rahatlık versin.
kızlarrr çok yoruldum gece gece iyi spor yapmış oldum valla... halıları kaldırdık eşyaları ortaya çektik bu arada evdeki dağınıklığı topladım 3 posta çamaşır yıkadım astım...daha başlangıç 2 gün böyle olcak...:26: yorgunluktanda uykum çatladı... bende size bakıyım dedim ama kimseler kalmamış......
yediklerim
kahvaltı:
bir kk peynir
6 zeytin
1 bardak meyve suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates
akşam:
1 porsiyon fırında tavuk
salata
light kola
canım ben daha kızın üniye yeni basladıgında tanıstıgı siirlestigi cocuk varya ordayım dayanmadım ortadan sondan biraz okudum ondan biliyorum evlilik olayını vs
ayy zerrrrrrrroosuz hayat cok gözel ben de bir ara hergün hem tatlı ihtiyacımı gideriyor hem de tokluk hissi veriyor diye içiyordum ama simdi içmiyorum ancak hafta sonu bir bardak kendime izin veriyorum ki onuda canım istemiyor 2 haftadır ltrlelik zero dolapta duruyor normalde coktan bitmisti ama dokunmadım bile
ohhhhhhh nasıl canım istedi şimdüü evde yemek yemeyeli o kadar uzun zaman oldu kiiiii
çokk merakk etiim şimcüüüüüüüüüüükkk
diyoruz kızım sanaaaaaa fıstıkkkkkk gibisin diye ayy bence sende iltifat duymak içüün masus soruyorsun deryaa artık şüpheleniyorum senden yani bilemiyorum
benim de kavusssmiyiiiiiiii ama üstüm nerdeyse 36 olduu canım düsersin merak etme
yok cnm aksine ltbnin kalıbı daha kücüktür diye biliyorum tebrikk ederimmmmm
kızlarrr çok yoruldum gece gece iyi spor yapmış oldum valla... halıları kaldırdık eşyaları ortaya çektik bu arada evdeki dağınıklığı topladım 3 posta çamaşır yıkadım astım...daha başlangıç 2 gün böyle olcak...:26: yorgunluktanda uykum çatladı... bende size bakıyım dedim ama kimseler kalmamış......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?